Mňam. I would have joined you right away unless I am No.310
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
aneb čím vším se (virtuální) pilot může kochat...
pěkné :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ve čtvrtek jsem potkal jednoho modrookého soka s nickem V4mP1/23 který mne při předešlém setkání utáčel se 109kou a těšil jsem se na naše další setkání a dočkal jsem se. Výborně jsem se pobavil skončilo to téměř "nerozhodně ve prospěch pro něj" Je to krapet delší video (vystříhal jsem jen nejnutnější) ale nemohl jsem se nepodělit:-)
PS: vím že jsem tam nakopal hafo chyb ale nejsem žádné eso a s klidem jsem je tam nechal.
Teda, vydržel jsi dost s tím Hurikem. Dobrý. Ty vyšťavovací stoupání jsou smrtící. Párkrát jsem na to doplatil hned z první. To je jejichlíbůstka. Mají větši rychlost zhora a mohou mířit přesněji přímo na pilota. Vysím ve vzduchu a čekám jak to dopadne. V některých momentech jsem tě tlačil očima
Pekne video Sepi.Proc si ale nepouzil BOOST.Preci jenom to zvedne o dost vykon a tim zlepsi stoupani ktere si nekdy potreboval o neco vice.Priste ho zapni a nebude mit sanci ))
Pekne video Sepi.Proc si ale nepouzil BOOST.Preci jenom to zvedne o dost vykon a tim zlepsi stoupani ktere si nekdy potreboval o neco vice.Priste ho zapni a nebude mit sanci ))
Pokud jsem se dobře díval, tak Boost měl zaplý pořád.
Ve vysce byl zaply ale u země myslim od 6 min ho zaply nemá.Sice nevim z jakeho duvodu ale prave v mensich vyskach je ten boost o dost vice vyuzitelny.
Svádělo by to k tomu se vymluvit na boost:-))) Pro sichr jsem zkoukl znovu celé video a boost je on po celou dobu... Ale slibuji že ještě 10 000 virtual hodin a já se ty kraviny možná odnaučím
Měl jsem hodně štěstí že mne pár krát netrefil a pak mu došli kanony, myslím že mu i střílel pouze jeden kulák možná po mém zásahu:-)))
Ale jak píše Jára, ruka dřevěná, triko mokré no pocity jako po drogách i když proč jako když to je droga
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.