November 24 2024 11:38:30
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
Jenicek
310_Pip napsal:
jo pro modry urcite... tenhle skin vypada tak ze 4.08, netahej me za nos Naštvaný

310_Pip napsal:
jak pise Werner, kdo byl lama a nestahl si skinpack do 4.09, tak mel brcal... ok beru

Najednou...

1stCL_Fucida
Jeníčku, netřeba si z Pipa dělat ještě větší legraci, však on ví, že zítra bude muset vyplatit svou duši Jägermeisterama Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
ECL_Jenicek napsal:
310_Pip napsal:
jo pro modry urcite... tenhle skin vypada tak ze 4.08, netahej me za nos Naštvaný

310_Pip napsal:
jak pise Werner, kdo byl lama a nestahl si skinpack do 4.09, tak mel brcal... ok beru

Najednou...

ja za to nemuzu, ze si neumis stahnout default skinpack, ja nevidel brcal od 4.08 Pff
Upravil/a 310_Pip dne 13-07-2012 19:14
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
310_Pip
1stCL_Fucida napsal:
Jeníčku, netřeba si z Pipa dělat ještě větší legraci, však on ví, že zítra bude muset vyplatit svou duši Jägermeisterama Úsměv

ale fuj! my od RAF jedine whisky...Mrknutí
Upravil/a 310_Pip dne 13-07-2012 19:18
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
1stCL_Fucida
...když jinak nedáš Mrknutí
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Jenicek
...to zase bude v alejích nablito... Šklebící se

torr
vidím že se zde řeší důležité problémy jako jsou skiny ale že HSFX 6.0 trpí problémém "respawn bug" to nikoho nepálí. Tsk se zeptám aspon Magota: Registrují tvůrci HSFX 6.0 že je problém s respawnem na on-line?Neboli že se rodíte na nepřátelskem letišti

magot
torr napsal:
vidím že se zde řeší důležité problémy jako jsou skiny ale že HSFX 6.0 trpí problémém "respawn bug" to nikoho nepálí. Tsk se zeptám aspon Magota: Registrují tvůrci HSFX 6.0 že je problém s respawnem na on-line?Neboli že se rodíte na nepřátelskem letišti

Neřeší se, protože není registrován. Bug musí být přesně popsán a následně realizován aby mohl být posléze odstraněn.
Zřejmě s tím nebyl probém ... Pokud můžeš tak to přesně popiš.
Upravil/a magot dne 13-07-2012 23:04

torr
respawn bug pro Magota
tak bohužel hlásím jednu velmi,velmi nepřijemnou chybu:
stejná mapa(nejaká italská mapa),stejné rozložení letist
- kombinace HSFX 5.1 + 4.10.1m bez problémů
- kombinace HSFX 6.0 + 4.11.1m :
- vezmu red letadlo(třeba P-47) mám se narodit na pozemním letišti a místo toho se narodím nad blue letištem ve výšce 1km.Takže mám pocit že objevil hodně starý mod bug - tzv. respawn bug

NENÍ použit expert mod

jinak všeobecně bug se objeví jestliže je na mape kombinace airstart,test runway a standartní letiště.
Zduraznuji že v HSFX 5.1 nebyl problém nebo aspon já jsem žádný neregistroval

jinak i na foru 242 je dred
http://www.242sqn...php?t=3226

bohužel lip to popsat neumím
Upravil/a torr dne 13-07-2012 23:22

magot
torr napsal:
respawn bug pro Magota
tak bohužel hlásím jednu velmi,velmi nepřijemnou chybu:
stejná mapa(nejaká italská mapa),stejné rozložení letist
- kombinace HSFX 5.1 + 4.10.1m bez problémů
- kombinace HSFX 6.0 + 4.11.1m :
- vezmu red letadlo(třeba P-47) mám se narodit na pozemním letišti a místo toho se narodím nad blue letištem ve výšce 1km.Takže mám pocit že objevil hodně starý mod bug - tzv. respawn bug

NENÍ použit expert mod

jinak všeobecně bug se objeví jestliže je na mape kombinace airstart,test runway a standartní letiště.
Zduraznuji že v HSFX 5.1 nebyl problém nebo aspon já jsem žádný neregistroval

jinak i na foru 242 je dred
http://www.242sqn...php?t=3226

bohužel lip to popsat neumím

Jasný jednoznačně chyba mapy. Musí být ale označeno o kterou mapu přesně jde a o která letiště protože jinak to prakticky nelze dohledat.

A ještě dodám že ne všechny mapy fungují na 100% a právě zde pak dochází k těmto chybám. Jestliže to ale v HSFX5 běželo OK bylo by dobré přijít na to kde to dělá.
Upravil/a magot dne 14-07-2012 01:49

Anonymní uživatel
HSFX 6 patch aj s updatom 3D modelu pre Tajfuna!
http://www.242sqn.com/phpBB2/viewtopic.php?t=3241

magot
HSFX 6.01 patch !! vydán
v prvním příspěvku download link

Un-apply everything with jsgme.

Run the installer pointing it at your il2 installation directory.
(if necessary, it should find it but best to check the path.)

Re-enable HSFX again with jsgme and you should be good to go.

note:- The Updater backs up your old jsgmemods folder and completely replaces it. Your old one will be called jsgmemods-Old so you can copy over the things that you added into the new one.

[size=18]Additions.[/size]

ALL jsgme Option:-

A) Carrier takeoff 5.5 for HSFX 6.0 (Fireball)
look at il2 root folder \HSFX V6 Tools & Read me's \Carrier_Takeoff_5_5_README.txt for full explanation.

B) Fw 190 Canopies (Offline Only)
This retains Full Fw190 opening Canopy functionality and will work in both Stock and Expert mode, but for the moment it is moved to a switcher option because of a Server Console error that it triggers. Its great offline and may be Ok in Co-op format or with Client hosting, but not with a dedicated HSFX server currently.

C)Stock (Mod friendly) compatability mode
This adds back default actors.static files for stock maps (where they differ) to synchronise spawn points and runway altitudes with the stock game. (DD_Fruitbat and SAS_Storebror)
Also a new code function added (SAS_Storebror) so that ai made flyables with Bombsites do not trigger an error on stock servers where the aircraft by default do not have Bombsite positions.

It also drops the Expanded squadrons and nations temporarily and removes the possibility of players accidentaly rendering themselves invisible by choosing a nation or formation that others don't have.
[size=9](there is no advantage to this, invisible aircraft can do no damage but it can take a while for an invisible player to 'see' the error of his ways !.)[/size]

--------------------------------------

[size=18]Corrections :-[/size]

i) Do17's Loadout error (cause online loading screen problem)

ii) I16 Type29 Loadout error ''

iii) Fw190 A8 Loadout error (Expert only) ''

iv) Axis Flak 30mm Winter version mat file error.

v) Fw200 cockpits.

vi) J7Ms Compressor problem

vii) Bf 109G1 incorrect engine reference (Stock)

viii) Bf 109 G1 Cockpit changed to pressurized variant.

ix) Me 210 & 410's CoG & ground handling corrections.

x) Fw190 Gear alterations .

xi) Server Console error.
[i]A new FW190 Opening canopies option is now available as a JSGME switcher option (Offline only) and should work for all Fw190's whether using Stock or Expert mode. By default all canopies are closed and this seems to take care of the above error.

xii) Wespe & Priest load strings in Expert mode Artillery form.

xiii) Fw190 FM 'unification'.
Stock FW's now use stock FM in both modes and Aachen has revised the new ones so that they are consistant.

xiv) Corsair Supercharger correction.

xv) HMS Eagle correction (Asheshouse)

xvi) F9F Instrument and external canopy correction. (Fireball)

xvii) MBR & Li2 Top Turrret skin mapping code correction.

xviii) ZB/YE Hayrake functionality added for F9F, TBD, P2V, Seahurricanes, Seagladiator and Seafury.

xix) SM79 torpedo site view arc (mrz)

xx) Runway lights not showing with Effects Low

xxi) A couple of tweaks to 110 FM's.

xxii) Ju 52 FLoatplane water behaviour corrected. (this required reverting some of it back to v5...so it takes off in a very short time.Its that or the catastropic bounce at the moment I am afraid, the short takeoff currently is the better option.)

xxiii) Added missing Tropical filter Code for Hurricane IIa

xxiv) Revised 109 Tropical filter code so that it is consistant with that in 4.11. (E4-G6 should now have working filter on desert maps).

xxv) 3d error with HS129 Mk101 & 103

xxvi) Hurricane IIc loadout correction

xxvii) J2M's Gunsight

xxviii) Revised Overheat parameters for TBD & RR Griffin engines

xxix) Player flown 109's and a few other aircraft types 'bounced' rather than exploding when hitting the ground in Cockpit view. (those seeing other players doing this would also see the bounce from external.) nasty bug this one !.
Some new code introduced this problem so have gone through all cockpits systematicaly and removed it wherever present.
Needed to revert to a derivative of 'AHS' in the case of a few aircraft which the new code had replaced, if you pause the game and switch to externals with these the body of the aircraft will be transparent. Unpause the game and it will correct itself.
Unfortunate, but it has no practical negative effect upon gameplay unlike the bounce.

xxix) Burma and Can_Channel (beta) revised by Cat

xxx) 109 expert FM 'tweaks' Aachen

xxxi) Lod 4 palmtree Fix (Ashe)

xxxii) 190 3d Cockpit correction and Revi mask update (Claymore)

xxxiii) ten010 & Birdmans D4Y Judy 3d updates.

xxxiv) Ar-234 Bombsight error

xxxv) 109E4 Trop & E7N Trop removed. With the properly working Trop filters correction above, they had just become duplicates.

xxxvi) Fw190 F2 Loadout altered to give Tropical filter when Tropical Loadout option is selected (this is different to usual to reflect use in Southern Russia).

xxxvii) Typhoon 3d model and Rocket rack update (SAS_Crazyflak & 101tfs)

xxxviii) Cant Bombsite correction (mrz)

xxxix) Yamato skin update (Diving Hawk)

Upravil/a magot dne 14-07-2012 20:59

TozziFan
Nová verze češtiny pro HSFX v6.01 ke stažení.

Čeština pro HSFX v6.01

!!! POZOR - nepoužívat starou verzi, obsahuje staré soubory !!!

Magote prosím aktualizaci v prvním příspěvku.

magot
TozziFan napsal:
Nová verze češtiny pro HSFX v6.01 ke stažení.

Čeština pro HSFX v6.01

!!! POZOR - nepoužívat starou verzi, obsahuje staré soubory !!!

Magote prosím aktualizaci v prvním příspěvku.

aktualizováno ale link nefunguje!

TozziFan
Se omlouvám, link jsem zamknul. Našel jsem pár věcí, které je potřeba u/opravit. Je toho trochu víc, tak zatím link na poslední aktuální verzi:

Čeština pro HSFX v6.01

!!! POZOR - nepoužívat starou verzi, obsahuje staré soubory a hrozí pád hry, popř. nemožnost připojení online !!!

Letka13TD_Luky
Prosím upresniť pre nás počítačových EXPERTOV. Predpokladám opravný patch dať nainštalovať tam kde mám celé HSFX, lebo keď som to nehal na počítač vytvoril si novú zložku v Program Files tak som mu zadal cestu tam kde mám HSFX. Dúfam že dobre? A čo z češtinou ? Keď rozbalím čeština HSFX mám jsgm a čítaj ak kliknem na jsgm tak sa to dalej rozbalí. čo treba vložiť kam, aby som si nepokazil to čo mám dobre?Zamračený VďakaMrknutí
Luky

TozziFan
Opravný patch - nech rozbalit do kořenového adresáře hry s HSFX (POZOR, před instalací deaktivuj všechny mody).
Čeština - po rozbalení, složku "jsgmemods" nakopíruj do již opatchované hry.

Letka13TD_Luky
Vďaka Tozzi, vyzerá, že to všetko fungujeMrknutí
Luky

606_Temp
Typhoonům funguje normálně chladič. To je oproti UP dobrý bonus. Ale nefunguje mu druhý stupeň kompresoru. Respektive jde zapnout, ale výkon motoru se propadne.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Hoper
ale do 7km jsem se s ním dostal a nebylo to až tak hrozný :)

jinak hlásím barák na letišti v I13 přímo uprostřed plochy
myslím, že by takhle uprostřed civilní budova neměla nic dělat... ;)

pic když tak mám

ed: pardon, nějak jsem si neuvědomil, že tam rotuje víc map :) - byla to mapa Kanálu, byly tam Tajfuny a Spity Vb proti F-4 a FW190 ATA. Ve Francii měli Tomíci najít mmj vlak. Co přesně za mapu to bylo netuším, ale byl jsem na vašem serveru myslím poprvé. Nebo přesněji - včera jsem na žádné jiné nebyl - takže podle statistik byste to mohli dohledat.
Upravil/a Hoper dne 16-07-2012 19:21
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,340 návštěv