|
War Thunder
|
| Vilik |
Přidané 21-08-2012 18:54
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Jen najít ten správnej poměr realismu a zábavy. |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 21-08-2012 19:24
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11183
Založený: 26.01.13
|
Správnej poměr neexistuje. Je to individuální - každý od toho chceme něco jiného.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| Merten |
Přidané 21-08-2012 19:26
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
606_Tempik napsal:
Jako tyhle věci tam jsou, ale mě to pořád přijde arkádové. Ale to že to je dobrá zábava je prostě pravda. Vypni si tam toho instruktora a zkus to znova G50 není problem urvat a řekl bych stejně jako v il2. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 21-08-2012 19:54
|

Moderátor

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
Vilik napsal:
Ono to bude spíš tim, že se človek dostane hned do akce a nemusí nikde půl hodiny hledat tečky na obloze.:)
Vilik napsal:
Jen najít ten správnej poměr realismu a zábavy.
ano
pokud je to na "ízy", tak mi naboostovaný befko s 30tkama na minimálně půl kilometru udělá z Vala badaboom díky super zaměřovacímu systému pro děcka :)
ale zase ten zaměřovač u Vala funguje na bombení velmi slušně :))
díky nějakým lvům a orlicím a jánevímčemuještě se tam dá vylepšovat úroveň i pilota - to se pak vztahuje i pro režim "simulátor" ?
a kde se vypne instruktor ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 21-08-2012 20:49
|

Uživatel

|
Arcade bitvyčky tu snad řešit nebudem.
Je to přece mmo, tak tam museli dát nějaký ty expy apod. V režimu simulator je ti většina těch vylepšení pilota k ničemu, páč se vztahujou na ikonky. |
| |
|
|
| 606_Temp |
Přidané 21-08-2012 20:57
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Hoper napsal:
pokud je to na "ízy", tak mi naboostovaný befko s 30tkama na minimálně půl kilometru udělá z Vala badaboom díky super zaměřovacímu systému pro děcka
Hele ale to není problém ani v Il2 by DT.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 21-08-2012 22:10
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
606_Tempik napsal:Hele ale to není problém ani v Il2 by DT.
Trafit na 500m sa dalo vzdy, zavisi od toho, kto striela. A ked mas Befko s 30mm proti Valu, tak je niekde nieco seriozne zle  |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 21-08-2012 23:15
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
V cem ze se lisi simulator a realistic ?
|
| |
|
|
| olda Olde maly |
Přidané 22-08-2012 05:56
|

Diskutující

Příspěvek: 2085
Založený: 22.01.07
|
V tom, že simulátor to nasimuluje ještě realističtěji
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 22-08-2012 09:32
|

Moderátor

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
Robo napsal:
606_Tempik napsal:Hele ale to není problém ani v Il2 by DT.
Trafit na 500m sa dalo vzdy, zavisi od toho, kto striela. A ked mas Befko s 30mm proti Valu, tak je niekde nieco seriozne zle :D
ad 500 - ano, vzpomínám, jak se občas smál Reďák...
ad Bf vs Val - viz co psal Vilík o arkádových masomljenech. Co jsem procházel letadla ("strom" za jednotlivé země), tak je tam např i germánksý Jug apod :)
jak tu někdo psal. nastavení má spoustu profilů již od výrobce - já tam našel i svoje CH. Jen jsem u nich měl z nepochopitelného důvodu osy imvertované, což bylo velice zábavné zjistit při prvním vstupu do online masomljenu... :))
(když jsem u nastavení ovládání - nedonutil jsem Vala vysunout brzdy. ač jsem mačkal jak default H, tak i sebou namapované čůdly :( )
Další sranda byla, když jsem si zkusil historickou bitvu a hned na startu se neodlepil a rozbil se (už nevím proč, možná ještě stále ty otočené osy). A zbytek epické bitvy jsem dokoukal, neb bylo zakázané refly :) Tak jsem se tam díval na maníka, co lítal kolem nepřátel a moc neútočil. Říkal jsem si, že je asi nevidí, protože zrovna kouká na druhou stranu. Ale byl stejnak nějakej divnej. Už jsem mu chtěl psát do čatu, že za ním letí befko, když mi nějak došlo, že i AI tam jsou pojmenovaná a on jedno z posledních přeživších letadel... :)
Dostala mne průzračná voda u pobřeží, kdy bylo vidět na dno... I jiné efekty tam jsou parádní - ač nesmyslná (idiotská) mise se Zerem, kdy mám zničit několik torpů než se dostanou do přístavu, tak ač po mně pálí jejich flak jako zběsilý, žádné škubání a "test" výkonnosti mašiny jako u Ila...
z kokpitu byl rozhled na budíky trochu omezený, kabina mi přišla takový "užší", ale jinak celkem ok :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| DarkTatka |
Přidané 22-08-2012 10:05
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Uz paty den sedim na plazi a trapim mistni wifi stahovanim. Uz jen 450 mega abych mohl konecne zjistit jestli mi to na notesu pobezi ci nepobezi  |
| |
|
|
| alfik |
Přidané 22-08-2012 11:46
|

Stařešina

Příspěvek: 5217
Založený: 21.04.06
|
V těch histo bitvách máš nastavení takové, jaké jsi zvolil. V té arcade máš natvrdo arcade. Takže pokud jsi měl v histo ponechané arcade nastavení, tak tam ty dive brzdy jsou - ale neovládáš je ty. Ovládá je ten instruktor. Skutečně je vysunuje, stejně jako třeba klapky. Vyzkoušeno 
Vtip je v tom, že když nastavíš "realistic", a pak lítáš "arcade", tak se ti může (jako mě) stát, že si zanadáváš - než ti to Vilík vysvětlí A když si necháš "arcade" v jiné části hry... viz výše 
Na joystick doporučuji použít "wizarda", je oproti jiným hrám velmi luxusní, např. právě nastavení inverze os je vyřešeno tak, že se nastavuje zvláště každá polovina osy. Tzn. pro přitažení... pro potlačení... teď mě napadlo, že musím někdy vyzkoušet jestli by skousl i pitomost, třeba přitažení dát normálně, a pro potlačení třeba joy doprava 
V arcade bitvě se letadlo nedá doslova "utrhnout", ale je tam takový jakýsi "smyk", který těm, co lítaj na myši, může znepříjemnit a zkrátit virtuální život protože si toho nemusí všimnout, že míří myší jinam, a letadlo se pohybuje taky jinam.
Zatím jsem odletěl jen asi pět histo bitev, moc času tomu nedávám, takže spíše levlím a odemykám letadla na tom arcade (lítám pomalu pořád tyhle bitvy, když už se k tomu dostanu - celkově však nemám odlítáno kdovíkolik misí, hraju hlavně FE a WWIIOL). Ovšem, pokud s tím arcade člověk počítá, udělá si quafe, opře se do lenošky a jen ruku nechá líně s myší pohybovat... taky zábavné 
Nevím tudíž, jestli a nakolik budou mít letadla v realist nastavení dostatečně rozdílné FM. V tom arcade není až takový problém v dajvu dojet, nebo utočit, s Catalinou Zero. Zvláště s joyem, když ostatní mají nejspíše myši O zbytek se postará jejich šest střelců. Aby to nezůstalo i v jiných nastaveních. Kdo už vyzkoušel a může napsat?
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
|
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 22-08-2012 13:01
|

Uživatel

|
S tim instruktorem se nadá lítat. To letadlo je pak nějaký neohrabaný. Ale zase už vim, proč ti išáci lítaj jak ufa. No už aby tam byla i simulace. Na ten real je to taky moc pro děcka s těma vnějšíma pohledama a bez kokpitu. Na simulaci se to vyselektuje.
Jinak vzdušný brzdy mně normálně fungujou na klávesu. I brzdy zvlašť pro každý kolo. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 22-08-2012 13:17
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
War Thunder má perfektne optimalizovaný grafický engine. Už na priemerných mašinách to ide na vysokých detailoch plynulo, a keď sa grafika nastaví na najvyššie možné detaily (vrátane dohľadu atď. atď. atď.) - je to fakt pošušňáňíčko. Čo zatiaľ nemajú doladené sú výbuchy a horiace lietadlá, od toho však Beta je aby sa na tieto veci upozornilo.
Veľmi sa mi tiež páči, ako majú vyriešený replay z misií - pri niektorých pohľadoch (obzvášť sledovanie kamerou pri prelete) sa to hodne blíži reálnym záberom.
Odo mňa ale dostáva "absolutnu desiatku" nádherný hudobný doprovod. Už Wings of Prey mal skvelú hudbu, ale to čo je vo WT je fakt bohovské.
P.S. Som tiež spokojný s pilotom v kabíne - poslušne kope do kormidla, pridáva/uberá plyn, kvrdlá kniplom... a uniforma sa líši podľa letectva. BTW mám dojem, že aj podľa typu, ale to ešte musím otestovať.
Upravil/a Baron dne 22-08-2012 13:40
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 22-08-2012 14:44
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No on tam hraje místama Beethoven a to je nějaký hitmaker.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| CZ-BOB |
Přidané 22-08-2012 15:55
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
Souhlas s Baronem. Na C2D 8400 s GTX460 to frčí na plné detaily i s AA+AF naprosto v pohodě. Pěkně zvládnutá optimalizace. Líbí se mi např. to poškrábané sklo kabiny a taky zvuky flaků. Jen ještě nějak zápasím s ovládáním. Ta P 51 mi jde nějak lehce do vrtáku. |
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 22-08-2012 16:02
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Baron napsal:
War Thunder má perfektne optimalizovaný grafický engine.
Když tomu nerozumíš, tak příště mlč.
Wat Thunder má místo
Very low
Low
Medium
High
Very high
tohle
Very low = Low
Low = Medium
Medium = High
To není optimalizace.
A teď kdo má pravdu, že. Oba o tom víme prd.
|
| |
|
|
| 606_Temp |
Přidané 22-08-2012 16:05
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Já bych nevyzvedl jen hudbu, ale veskrze zvuky. Bušení těžkýho flaku, zásahy a co se mi líbí nejvíc, tak že při Géčkách krom blackoutu i zvuk zěmní svůj tón, jako by člověku hučelo v hlavě. Hrozně to přispívá k atmosféře. Ještě ten dohled kdyby zvětšili (to omezení dohledu při vylítnutí výš je oproti Ilovi fakt znát) a kdyby neměl Tempest na hlaveň jen 120 nábojů, tak bych byl opravdu spokojený. Jo a funguje tam RRR.
Ale na specce si to ještě moc dobře představit nedokážu. Uvidíme co to udělá, až tam budou velké mapy (jako třeba kanálová ve šturmu) oproti těm mapám co mají 20 x 20 km (nebo kolik).
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 22-08-2012 17:14
|

Moderátor

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
clone9cz napsal:
Baron napsal:
War Thunder má perfektne optimalizovaný grafický engine.
Když tomu nerozumíš, tak příště mlč.
Wat Thunder má místo
Very low
Low
Medium
High
Very high
tohle
Very low = Low
Low = Medium
Medium = High
To není optimalizace.
A teď kdo má pravdu, že. Oba o tom víme prd. 
Clone. Když tomu nerozumíš, tak příště mlč. Oba o tom víme prd. 
Upravil/a Baron dne 22-08-2012 17:16
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| Wulfi |
Přidané 22-08-2012 18:31
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 126
Založený: 08.03.06