January 21 2026 13:26:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
1stCL_Werner
No já jsem zvědavej jak bude lítat státem dotovanej Išak Šklebící se
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Opitze
tak vám tu naději seberu já. Informace o stovkách milionech rublů se objevila už v roce 2010, za doby pana Olega Maddoxe, vulgo Rádio Jerevan.

ale třeba se bátuška Putin smiluje a postará se o sirotky a jinak trpící. I když teď, po volbách, má asi jiné starosti,

Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Pepe
310_cibule napsal:
Jojo, život je zlej... hodinky nebo holínky... ganz egal.

V Dallasu se střílelo do držky před půl stoletím (ostatně šílenců se svět nikdy nezbaví, což je nakonec dobře, nemusel bych přežít). Putin je přeci jen poněkud víc contemporery.

Já bych tu debatu spíš nechal u těch simulátorů (aspoň okrajově).

Určitě. To já jenom kvůli vyváženosti. Úsměv

310_cibule
Sakra, naděje nevydržela ani půl dne. A já tomu tak věřil Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Dnes na ATAgu jsem zaregistroval také hlášení radaru s ikonkou letadla a ještě jednu vlaječku-Regiment při výběru stran.p

Robo
Pepe napsal:
Dnes na ATAgu jsem zaregistroval také hlášení radaru s ikonkou letadla a ještě jednu vlaječku-Regiment při výběru stran.p

Ano, toto je nova mapa na ATAGu, testuju tam nove fuinkcie ako radar a nove statistiky.

Pepe
Ještě k té vlaječce Regimet. Budou se pod tou novou ikonou vlajky tvořit letky? Zatím se tam nic neobjevuje když se na ni klikne.
Je výhodný ten refuling a rearm? Jak mohu zjistit jestli je letadlo poškozené i když jsem to zatím nezjistil za letu, ale mohou se projevit později. Některé zásahy nejsou slyšet. Zkoušel jsem to a nejde mi to. Co se má ještě provést aby se objevila ta cisterna kromě <rr ? Je to česká šipka ale musím použít anglickou klávesnici? díky

Hoper
pokud ti dobře lítá letadlo (máš "nový" kus, který se nepřehřívá), tak se asi vyplatí letět na něm
ale zase x minut čekáš na letišti jako kachna (pokud nejsi líný si doletět někam bokem)

poškození zjistíš nejspíš jen tak, že ti to nedovolí refuel :(

kromě zastavení vrtule a alespoň jednoho náboje (nevím jestli na hlaveň nebo celkem) si nejsem jist, jestli ještě něco - Cibule, Válče ?

mám za to, že mi tam ty kosočtvercový (uzavřený) závorky šli noumálně
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Pepe
Děkuji ti pilote. Něco mi už řekl na TS Marťas

310_cibule
Tohle postnul na člověk, který si na sukhoi.ru říká DEDA. Je to Rus, jenž před pár týdny údajně zevrubně hovořil s Luthierem a dalšími o tom, co chystají (prý v reakci na spekulace, že 1C zrušilo další vývoj simu z WWII a vývojáře vyházelo).

Posted by DEDA

Colleagues, I do not want to put myself in an uncomfortable situation, and act as a "broken telephone". Be patient and wait for the official announcement. Yes, I know for sure and certain whats planned, but there are limits beyond which I will not pass. I spoke up enough about the upcoming simulator. The name of the theater of the air war on the Eastern Front will not change a result, except for the historical nuances. For the official announcement may be delayed,but how to make principal solution, BUDGET, THEME, Genre, etc. have long been identified. WORK IN PROGRESS ON SIMULATOR.
And it is not necessary, I think to explain the details of the new project - classified information. Post Date? Postponed date for some time. Yes, even before the new year. So what? Banging spoons on the table? Someone breaks the patience? As far as I know, it will all happen in due course. When ready. And no one is going to gather a crowd in the square in front of the Christmas tree. Knowing the producer personaly, I am sure that all this work will be focused on results and not on the cheap sensation. After the departure of Oleg with this we have serious problems.

V kostce: Nemůžu toho moc říct, protože jsem slíbil, že to neudělám, dokud Luthier a lidi od něj sami neoznámí, co a jak. Nicméně jedno můžu potvrdit: kromě drobností (třeba to, že nepůjde možná o bitvu o Moskvu, ale jiné bojiště východní fronty z druhé světové války) se nic nemění. Téma, žánr, rozpočet jsou dávno dané, práce na projektu pokračují.

Anglický překlad pořídil Vranac http://forum.1cpu...600&page=3, originál je zde http://www.sukhoi...ost1935516
Upravil/a 310_cibule dne 03-12-2012 10:30
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Valec
Tak to vypada ze delaji Stalingrad (Volgograd).Takze tam zadne 190 mit nebudete.
Upravil/a Valec dne 04-12-2012 15:09

Valec
Je na čase, myslím, že držet exorcismus. Dostupnost spolehlivé informace máme z Novosibirsku v testech Po-2, I-15, I-153, MiG-3, IL-2 nebude nadbytečný nejsou v současné době nebo v budoucnosti. Pokud Život je okolnosti dovolí, provádět testy. A pro ty, kteří nejsou lhostejní k historii letadla, bych doporučil soustředit své síly v záplavě, a v nebývalé studie obří letecké bitvy o řeky Volhy, o které víme, že jen velmi málo výmluvu. Zejména od listopadu. Dokumenty, skutečné bojové scény, lidé, letadla. Jak z naší strany, a od německé. Vy, který je odhodlán pracovat konstruktivně, spíše než omílání dobře známá fakta: "Napište mi v PM, pokud máte spolehlivé a zdokumentované informace." Dávám všechny správné místo. A pro ty, kteří žijí ve městě na Volze, a může poslat aktuální fotografii historických míst, bude obzvlášť vděčný. Měl bych dodat, že oficiální informace je na cestě ... jen oldmantv@yandex.ru

Kolegové, já nevím, co jiného navrhnout tenčí? Muž, který získá vedoucí projektu, ví, že chceme, aby všechny tyto dlouhé roky. On dal jasně najevo, to není jen prázdná slova: žádné dlouhodobé stavební, vynález nových motorů pro simulátoru nebo záplatování do staré, žádné hloupé krávy a desítky mikro karet. No ozdobný dnes IMO, když není vyloučeno obsahu prodej ... virtuální pilot potřebuje simulátor a čestné válku ve vzduchu, a ne jiný pokus o hromadu všechny žánry na světě.
Upravil/a Valec dne 04-12-2012 13:09

WT_Horrido
Pokud bychom paralely s literaturou, měl MR pokřtí skutečné sci-fi. Vidíme další "okno" v budoucnu. Tak to je vidět tvůrci vyzvořit. Takže, dejte nám položit stejnou otázku: zda přístup je původní developer?

Upřímně řečeno, autor se domnívá, že hračky překonal sebe, vynalézat ... rotoped. Koneckonců, pokud kniha se podívat skrz historii žánru, pak uvidíte velkou škálu příkladů pro ilustraci přístup některých programátorů přeložit svou vizi budoucnosti. Zvláště dobrý nápad a pak "clone" (to je, když se ukázalo, špatné), nebo "jít na druhé narození" (pokud to bylo dobré). Naše případ je jedinečný, ale jen částečně. Taková vozidla žánr nevěděl. Snad nejzajímavější ve hře. Pokud jde o zbytek - džentlmenský set futuristické závodění, velmi profesionální výkon.
Upravil/a WT_Horrido dne 04-12-2012 13:19
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

TozziFan
Ty kjááávo, strejda google na speedu Cool

Valec
TozziFan napsal:
Rustina tu nejde.

Valec
Tak muzete louskat stejne to vetsina z vas hodi pres googl.
http://www.sukhoi...9&page=471
http://www.sukhoi...9&page=472
Upravil/a Valec dne 04-12-2012 13:44

310_Pip
Valec napsal:
TozziFan napsal:
Rustina tu nejde.

Válče nenech se odradit a víc takovýhle překladů Šklebící se
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Valec
Stejne si to preklada a tady hraje haura Úsměv

Baron
Valec napsal:
Tak to vypada ze delaji Volgograd.Takze tam zadne 190 mit nebudete.

...ale zase budú Bf-109F2/F4 a Bf-109G2/G4www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif

...na rozdiel od vašich Lakovaných Garantovaných Grobov Vyděšený
Upravil/a Baron dne 04-12-2012 14:51
Hals - und Beinbruch!

310_Pip
Baron napsal:
Valec napsal:
Tak to vypada ze delaji Volgograd.Takze tam zadne 190 mit nebudete.

...ale zase budú Bf-109F2/F4 a Bf--09G2/G4www.modelforum.cz/images/smilies/36_1_9.gif

...na rozdiel od vašich Lakovaných Garantovaných Grobov Cool

tak pozor!!! jak de o LaGGa dou žerty stranou, na toho mi nešahej... NaštvanýNaštvanýNaštvaný
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,134,160 návštěv