Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
|
Salak |
Přidané 24-02-2010 19:29
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 29.01.10
|
....tak pojdme politat na escudron....ted tam nikdo nezlobi.... (taran si nepamatuju :-(.....he he.ale par jsem jich uz nerad provedl :-) tak kdyztak promin :-)
...tak se tesim az uvidime, jak tvuj Fokker DVII visi na vrtuli :-D |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 25-02-2010 08:45
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No tak už počkáme na bavoráka aby to bylo efektnější ne?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 25-02-2010 08:47
|
Fusioner
|
BTW létal jsem kariéru s Pfalzem D.XII za Jasta 17. Dosáhl jsem dvacetisedmi sestřelů a po letu 28. srpna 1918 jsem místo modrého Maxe dostal pamětní kříž 1914-1918 a že konec kariéry. Nesnášim ROF
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 25-02-2010 13:24
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
"Nato že jim práskla ta kočka žes pojal za své 2 cizí sestřely tak můžeš bejt ještě rád."
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 25-02-2010 13:46
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
to zní skoro jako urážka |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 26-02-2010 17:55
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
http://riseofflig...fault.aspx |
|
|
|
3IAP_Dryjo |
Přidané 26-02-2010 23:01
|
Uživatel
Příspěvek: 507
Založený: 09.12.07
|
pride mi, ze se ten vyvoj ubira trochu nezadoucim smerem..malo bombru..malo ranejch stihacu, IMHO trochu skoda |
|
|
|
Salak |
Přidané 26-02-2010 23:46
|
Nováček
Příspěvek: 33
Založený: 29.01.10
|
WT_Horrido napsal:
BTW létal jsem kariéru s Pfalzem D.XII za Jasta 17. Dosáhl jsem dvacetisedmi sestřelů a po letu 28. srpna 1918 jsem místo modrého Maxe dostal pamětní kříž 1914-1918 a že konec kariéry. Nesnášim ROF
Hm.... to se koncem valky stavalo :-(..... ale ja jsem v roce 1917 se sedesati sestrelama na Pfalzu DIII a taky Modryho jeste nemam :-)
Pametni kriz mi dali i za 12sestrelu na DrI... :-(
o tom, ze v roce 1917 se nad frontou prohaneji AI fokkery DVII nemluvim...
.....o (ne)posunu fronty taky...
....ze vykony konkretnich typu neodpovidaji realu...to mi vadi vic.....
fair souboje v ramci treningu na ROF turnament.... to mi ted zajima...problem je, ze budto nikdo nelita, nebo je tam moc cekatelu.... |
|
|
|
Pavel Zouzal |
Přidané 27-02-2010 02:31
|
Nováček
Příspěvek: 4
Založený: 17.02.10
|
Dobré ráno vespolek, vzhledem k tomu, že už mě pár z vás na síti vidělo padat, mám pro vás malý tip. Jak jistě zelení vědí, NVidia od řady 8XXX v ovladačích pro win Vista/ 7 obsahuje anaglyfové zdvojení obrazu jako preview pro jejich slavný brejle. Vřele doporučuju zaběhnout do trafiky nebo do nějakýho video shopu a pořídit modročervený brejle, páč Rof je asi zatím jediná hra v který to fakt stojí zato. Používám to v kombinaci s FreeTrack a pomalu se mi daří vyladit mouchy. Ideální by sice bylo TrackIr+plné 3d brýle (aby byl rudý baron opět rudý ) ale v porovnání cena výkon je to fakt paráda. Jinak pro majitele ATI karet by měl fachčit IZ3D Driver, ale s tím žel zkušenosti nemám (podle mě to bude to samí v bledě červenym). |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 27-02-2010 07:54
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Tak to musim vyzkouset, mam jen zkusenosti z Army... jen upozornim na nutnost mit modre sklicko vpravo!!! viz. clanek na nasich strankach: http://www.morcla...ticle_id=3
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 27-02-2010 09:29
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Salak napsal:
WT_Horrido napsal:
Hm.... to se koncem valky stavalo :-(..... ale ja jsem v roce 1917 se sedesati sestrelama na Pfalzu DIII a taky Modryho jeste nemam :-)
Pametni kriz mi dali i za 12sestrelu na DrI... :-(
o tom, ze v roce 1917 se nad frontou prohaneji AI fokkery DVII nemluvim...
.....o (ne)posunu fronty taky...
....ze vykony konkretnich typu neodpovidaji realu...to mi vadi vic.....
fair souboje v ramci treningu na ROF turnament.... to mi ted zajima...problem je, ze budto nikdo nelita, nebo je tam moc cekatelu....
Já jsem se byl mrknout na RoF tournament 2x krátce potom, co tam zrušili password, ale v nastavení obtížnosti byly povolené friendly i enemy icony a všechna zjednodušení Když jsem se tam byl mrknout včera, tak měli povolený PadLock. Oni mají rozdělený ten tournament na arcade část, polo-real a real, nebo to je zatím jenom ladění a ostrý tournament bude bez ikon apod. ulehčení později ? |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 27-02-2010 19:55
|
Fusioner
|
ze vykony konkretnich typu neodpovidaji realu
To je moje vůbec nejoblíbenější věta v debatě o jakémkoliv simulátoru
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-03-2010 08:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
BTW: mohli by ste napísat , ako má vyzerat obtiažnost FULL real nastavenia?
thx |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-03-2010 09:03
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10889
Založený: 26.01.13
|
Tajpane, jak to myslíš? Obecně vzato mezi lidmi panuje taková představa, že reálné je to, co je špatně ovladatelné, což není tak docela pravda .
WWI mašinu tady nikdo z nás neřídil (asi) a mám za to, že tu nikdo neřídil ani nic, co by se tomu jen trochu přibližovalo. Vezmeme-li ale v úvahu tehdy normální potíže se slabší stabilitou v kombinaci s krouťáky, tak tyto pocity RoF navozuje velice pěkně. Jsou to takové "kostitřasy", které s trochou nadsázky letí přesně tam, kam pilot nechce . Nesrovnatelné s americkými koráby druhé světové. Dle mého skromného názoru RoF navozuje realitu té doby z hlediska letového modelu kvalitně, nevidím tam zásadní chybu, u které bych si říkal: "tak tohle je fakt hodně blbě". U takového šturma přecijen pár otazníčků mám, byť i tady myslím, že je to v rámci možností hodně dobré a že budoucnost v podobě BoB bude zase o trochu dál
RoF má problémy jinde, než v kvalitě letového či jiného modelu - sterilní offline kampaň (no, krom redbarona 1 a 2 mi zatím přišla jako sterilní každá) a z doslechu nic moc online (nedostatečně monstrózní). Ale online jsem to ještě nezkoušel. Momentálně to čeká doma na disku na patch, který mě bude něčím více bavit, přecijen mé centrum zájmu je ve WWII a WWI mi tak musí dát něco navíc, abych se tomu začal hodně věnovat
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-03-2010 09:28
|
Diskutující
|
nastavenia obtiažnosti: niečo ako v IL2-EASy, Normal, Realistic.
niečo mám zle nastavené/odfajknuté a neviem čo.
postavím lietadlo pri pristátí na vrtulu a začnem strielat do zeme. lietadlo sa dostane do obvyklej polohy a môžem letiet dalej.
Prevrátim lietadlo na chrbát a vyškúšam flare. Lietadlo poskočí, a pri tretom pokuse sa mi podarí vrátit lietadlo na "nohy " a idem dalej do vzduchu.
BTW: jj, Rise na Barona3D nemá v kampani.
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-03-2010 10:01
|
Diskutující
|
ups, chybička se objavila. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 03-03-2010 11:29
|
Fusioner
|
Je tam šíleně voleb k vypnutí a zapnutí, ti udělám screen jestli chceš. Volba easy-normal-hard-nightmare tam neni. :-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-03-2010 11:50
|
Diskutující
|
ne díky. po nočnej je treba sa vyspať a nie nedočkavo inštalovať a lietať.
|
|
|
|
Tomik |
Přidané 03-03-2010 14:02
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 305
Založený: 23.10.05
|
Tak dnes bude nový update:
http://riseofflig...7&start=10
Upravil/a Tomik dne 03-03-2010 14:02
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 03-03-2010 16:38
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
1stCL_Fucida napsal:
Tajpane, jak to myslíš? Obecně vzato mezi lidmi panuje taková představa, že reálné je to, co je špatně ovladatelné, což není tak docela pravda .
WWI mašinu tady nikdo z nás neřídil (asi) a mám za to, že tu nikdo neřídil ani nic, co by se tomu jen trochu přibližovalo. Vezmeme-li ale v úvahu tehdy normální potíže se slabší stabilitou v kombinaci s krouťáky, tak tyto pocity RoF navozuje velice pěkně. Jsou to takové "kostitřasy", které s trochou nadsázky letí přesně tam, kam pilot nechce . Nesrovnatelné s americkými koráby druhé světové. Dle mého skromného názoru RoF navozuje realitu té doby z hlediska letového modelu kvalitně, nevidím tam zásadní chybu, u které bych si říkal: "tak tohle je fakt hodně blbě". U takového šturma přecijen pár otazníčků mám, byť i tady myslím, že je to v rámci možností hodně dobré a že budoucnost v podobě BoB bude zase o trochu dál
RoF má problémy jinde, než v kvalitě letového či jiného modelu - sterilní offline kampaň (no, krom redbarona 1 a 2 mi zatím přišla jako sterilní každá) a z doslechu nic moc online (nedostatečně monstrózní). Ale online jsem to ještě nezkoušel. Momentálně to čeká doma na disku na patch, který mě bude něčím více bavit, přecijen mé centrum zájmu je ve WWII a WWI mi tak musí dát něco navíc, abych se tomu začal hodně věnovat
Není krapet úchylné hrát singleplayer ve hře, ve které bez připojení k internetu vlastně ani ten singleplayer hrát nemůžeš? Proč hrát singleplayer s nudnými AI, když stačí jen kliknout na MULTIPLAYER a užívat si nepoměrně větší adrealin a zábavu proti živým hráčům? |
|
|