Bombardery, specialky a 30mm kanony
|
Hiltos |
Přidané 30-08-2007 09:46
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
1stCL_Fucida napsal:
PB: WT na tréninku dokázali v kanonových Fw 190 během chvilky rozebrat formaci B25.
WT jsou sekta. Nemuzete je brat vazne. Urcite to udelali, jen aby vas nasrali ... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 30-08-2007 09:55
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Sekta vi ze se bije pesti ne otevrenou dlani. Az se to nauci Lioni taky jim to pujde.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Kurtis |
Přidané 30-08-2007 10:00
|
Uživatel
Příspěvek: 659
Založený: 27.02.06
|
313_Gryzlov napsal:
Bigjirko, zkus se nejdřív nad sebou zamyslet, než někomu začneš něco doporučovat.
Tady je někdo na pokraji kolapsu. Anebo nezná Cimrmana. |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 30-08-2007 10:01
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Kdyz mi bylo 10, muj nejoblibenejsi film byl Uder otevrenou dlani ... |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 30-08-2007 10:02
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
bigjirka napsal:
313_Gryzlov napsal:
Bigjirko, zkus se nejdřív nad sebou zamyslet, než někomu začneš něco doporučovat.
Tady je někdo na pokraji kolapsu. Anebo nezná Cimrmana.
Ne ne to je prostě houpací tygrozebra ... vážný za každých okolností |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 30-08-2007 12:45
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
313_Gryzlov napsal:
1stCL_pbarry napsal:
K cemu mi je dolet letadla kdyz nevim jak daleko to ke mne ma ??
S tím Ti už nepomůžu. Zkus se nad tím zamyslet.
Vazne netusim. Je to hadanka ?
313_Gryzlov napsal:
Tvé formulace směřují k tomu, abych řekl, že taková situace vlastně nikdy nevznikla. Vcelku laciné. Očekával bych něco více. Ano, nevznikla, což je pro Tebe dostatečně pádný argument proti našim argumentům (mám na mysli sebe a LesníhoHu).
To je ale asi tak všechno. Trošku mi to připomíná argument typu: nemůžeš tvrdit, že člověk neumí lítat, když jsi ho nikdy lítat neviděl ...
Ano, presne o to mi slo. Proc je to lacine vazne nevim. Varite z vody.
Jak pise blue...my narozdil od tebe, jako svatecniho letce utocime na B25,A20,Pe2 temer denne. Takze vychazime ze stokrat opakovanych situaci.
Z ceho teda vychazis ty ? Jen domenky ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 30-08-2007 12:46
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
pokud se utok provede tak, ze jeden odlaka strelbu zadnich strelcu na sebe, tak se daj ty 4 B25 rozstrilet i "dvacitkama", jake reseni tedy maji cerveni na tento zpusob rozstrileni 4 B25 ?
normalne se tu bavite ani ne o h..., ale o prdu, ted predpokladam nam naridite provadet utoky jednotlive po sobe
PS: doplnil bych tu nejaky smajlik, ale mohlo by to vyznit spis nevazne, coz nechci
[img]http://vwings.net/images/avatars/clone9[161].jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a clone9cz dne 30-08-2007 12:48
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 30-08-2007 12:48
|
Uživatel
|
WT_Horrido napsal:
Sekta vi ze se bije pesti ne otevrenou dlani. Az se to nauci Lioni taky jim to pujde.
Nahodou...neni facka jako facka
http://www.youtub...1X1D5uMy4E
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 30-08-2007 12:58
|
Uživatel
|
clone, ta figurina v podpisu je hrozna
|
|
|
|
Panek |
Přidané 30-08-2007 13:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
clone9cz napsal:
pokud se utok provede tak, ze jeden odlaka strelbu zadnich strelcu na sebe, tak se daj ty 4 B25 rozstrilet i "dvacitkama", jake reseni tedy maji cerveni na tento zpusob rozstrileni 4 B25 ?
Sednou si do zadního střelce a ovládat ho. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 30-08-2007 13:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Tož v tomhle případě bylo jasně vidět že se dá sejmout prvním útokem, v případě použití měnšího kalibru by nespíš nebyly následky pro postižený stroj tak kritické.
Jinak velmi zajímavá ukázka mozku naraženého na stěnu lebky, které mohlo pro postiženého skončit velmi vážně ne-li smrtelně.Ale toho smajla si neodpustím. |
|
|
|
Panek |
Přidané 30-08-2007 13:20
|
Diskutující
|
Tady se zapomíná na jednu věc. Celý návrh vznikl z důvodu zpestření speciálky pro piloty bomberů.
Pilot bombru má tyto možnosti.
Potkáme po cestě nepřítele? ano/ne ano=Při jejich prvním útoku, koupím dávku třícítkou? ano/ne ano=hoj, kuci du se nachmelit.
Kdežto, takovej poškozenej bomber ten má další možnosti. Dotáhnu to? Vydrží to? Nepotkám nějakého zbloudilého nepřítele, když se vracím?
Na jednu stranu tu argumentujete, že útoků s třicítkama máte odletěnejch stovky, ale aby jste přistoupili byť jen na jedinou speciálku bez 30mm, tak se čertíte.
Co by se stalo, když by jste kvůli dvacítkám na speciálce nesundali anijdinej bomber? Přijela by Nova a natočila by o tom reportáž? Jediný, co by se stalo je to, že by pár panovečnej RED pilotů nějakej ten den natřásali brka na fóru, ale flame tohoto typu je po speciálkách vždy! A´t se letělo s střicítkymi nebo ne.
A stejně de vo prd, protože pravidla a planeset určuje autor. A na něm záleží, jestli bude chtít udělat specku trochu zábevnější pro bombry. |
|
|
|
Panek |
Přidané 30-08-2007 13:24
|
Diskutující
|
Kwa, teď sem si teprve pusti to video s fackou.
To vážně není prdel lidi. Normálně mne zamrazilo. |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 30-08-2007 13:30
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 320
Založený: 29.09.05
|
3BAP_Panek napsal:
Tady se zapomíná na jednu věc. Celý návrh vznikl z důvodu zpestření speciálky pro piloty bomberů.
Pilot bombru má tyto možnosti.
Potkáme po cestě nepřítele? ano/ne ano=Při jejich prvním útoku, koupím dávku třícítkou? ano/ne ano=hoj, kuci du se nachmelit.
Kdežto, takovej poškozenej bomber ten má další možnosti. Dotáhnu to? Vydrží to? Nepotkám nějakého zbloudilého nepřítele, když se vracím?
Na jednu stranu tu argumentujete, že útoků s třicítkama máte odletěnejch stovky, ale aby jste přistoupili byť jen na jedinou speciálku bez 30mm, tak se čertíte.
Co by se stalo, když by jste kvůli dvacítkám na speciálce nesundali anijdinej bomber? Přijela by Nova a natočila by o tom reportáž? Jediný, co by se stalo je to, že by pár panovečnej RED pilotů nějakej ten den natřásali brka na fóru, ale flame tohoto typu je po speciálkách vždy! A´t se letělo s střicítkymi nebo ne.
A stejně de vo prd, protože pravidla a planeset určuje autor. A na něm záleží, jestli bude chtít udělat specku trochu zábevnější pro bombry.
a co kruland kde myslim za oba dny spadly 3 B-25? to ti prijdou jako velke ztraty? nebo jinak kdyz pominu tu edisonovu specku doslo nekdy v nejake specce k velkym ztratam bomberu? |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 30-08-2007 13:45
|
Diskutující
|
1stCL_BlueL napsal:
a co kruland kde myslim za oba dny spadly 3 B-25? to ti prijdou jako velke ztraty? nebo jinak kdyz pominu tu edisonovu specku doslo nekdy v nejake specce k velkym ztratam bomberu? No já si nějak nevzpomenu na moc speciálek, B-25 vs 30mm fuckáče a befka. |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 30-08-2007 13:51
|
Rozkoukaný
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
1stCL_BlueL napsal:
a co kruland kde myslim za oba dny spadly 3 B-25? to ti prijdou jako velke ztraty? nebo jinak kdyz pominu tu edisonovu specku doslo nekdy v nejake specce k velkym ztratam bomberu? No já si nějak nevzpomenu na moc speciálek, B-25 vs 30mm fuckáče a befka.
prave proto by me zajimalo proc by se mely tricitky preventivne zrusit, kdyz nikdo nevi co se stane |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 30-08-2007 13:53
|
Diskutující
|
No já to vím a mám to při poletech v b-25 odzkoušený, co se stane při zásahu 30mm granátu do trupu b-25. |
|
|
|
Panek |
Přidané 30-08-2007 13:56
|
Diskutující
|
1stCL_BlueL napsal:
3BAP_Panek napsal:
....
a co kruland kde myslim za oba dny spadly 3 B-25? to ti prijdou jako velke ztraty? nebo jinak kdyz pominu tu edisonovu specku doslo nekdy v nejake specce k velkym ztratam bomberu?
Najíždíš na flame, aniž by byl důvod. Já tu mluvím o pilotech bombrů, pro které je to jako tahání kladcíků při vojenským cičení pěchoty. Nasednou do uralů, odjedou do lesa zakopou se. A když příjde rozkaz, že byli bombardováni dělostřeleckou palbou, tak ať určiné procento lidí opustí pozice (jako že sou mrtví). Rozdíl je jen v tom, že ten voják, kterej byl vylosovanej, že má dělat mrtvého, je na rozdíl od pilota B25 rád, protože může odjed s kámošema na ubykace do teplé postele, a nemusí ležet v mokrém bahně. |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 30-08-2007 14:05
|
Rozkoukaný
|
3BAP_Panek napsal:
1stCL_BlueL napsal:
3BAP_Panek napsal:
....
a co kruland kde myslim za oba dny spadly 3 B-25? to ti prijdou jako velke ztraty? nebo jinak kdyz pominu tu edisonovu specku doslo nekdy v nejake specce k velkym ztratam bomberu?
Najíždíš na flame, aniž by byl důvod. Já tu mluvím o pilotech bombrů, pro které je to jako tahání kladcíků při vojenským cičení pěchoty. Nasednou do uralů, odjedou do lesa zakopou se. A když příjde rozkaz, že byli bombardováni dělostřeleckou palbou, tak ať určiné procento lidí opustí pozice (jako že sou mrtví). Rozdíl je jen v tom, že ten voják, kterej byl vylosovanej, že má dělat mrtvého, je na rozdíl od pilota B25 rád, protože může odjed s kámošema na ubykace do teplé postele, a nemusí ležet v mokrém bahně.
tak muzeme zavest hajeni bobmeru ve speckach co ty na to? nebo muzeme strielt umyslne vedle nich? |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 30-08-2007 14:07
|
Diskutující
|
1stCL_BlueL napsal:
tak muzeme zavest hajeni bobmeru ve speckach co ty na to? nebo muzeme strielt umyslne vedle nich? Ne spíš bych hodil všechny specky blíž k realitě a dle toho i poměr letadel, ale já sem divnej. |
|
|