Ja jsem nechtel rict nic, jen jsem postnul clanek ktery mi prijde zajimavy a hodi se do tohodle vlakna, pripadne uvahy o souvislostech clanku a vyrocich v tomto vlakne necham na vas....
310_Ikar napsal:
Ja jsem nechtel rict nic, jen jsem postnul clanek ktery mi prijde zajimavy a hodi se do tohodle vlakna, pripadne uvahy o souvislostech clanku a vyrocich v tomto vlakne necham na vas....
Aha, já jsem měl strach, že tvůj příspěvek je jako jeden celek a ono to níže zvýrazněné (to jsem zvýrazňoval já) v tvém původním příspěvku s tím vlastně vůbec nesouvisí... Tak to potom jo...
310_Ikar napsal:
ne ze bych chtel ozivovat tohle vlakno, ale nechci zakladat nove a sem se to docela hodi..
zakze: "Jsi CECH, CECH, CECH!!! Tak si toho vaz !!!"
Za poslední týden je to přinejmenší druhá nebo třetí věc, která by se měla kvůli tomu, že mají EU úředníci pocit, že platíme malé daně, zdražit. Se mi to nelíbí....
tomiczech napsal:
...a automaticky daval na stul vedle zakovsky i varecku (akorat ze tehdy jsem byl blbej a myslel jsem si ze malou a uzkou to bude min bolet )
Tak tohle je nádhernej příklad, jak člověk pochopí fyzikální zákony pomocí praktické zkušenosti... :clap::tongue:
Komensky by to nazval "skola hrou" :clap:
no ze bych si tuhle "hru" nejak uzival se teda rict neda. jeste ted si vzpominam (a csmeju se u toho jako debil) jak se se prohejbal, strkal tam ruku - coz byl taky bezvadnej napad, zvlast kdyz to slo pres prsty :tup: - a rval "Ne, maminko, ne! Ja uz to vickrat neudelam" joo to byli casy.
dneska bych je mohl zalovat za tyrani ditete :rol:
WT_Peci napsal:
a celá evropská unie ať se de vys*at... [img]http://forum.ipmsnymburk.com/smajlici/34.gif[/img] is not a valid Image.
aby to bylo v kontextu s vlaknem: to je jasny zido-bolesevicko-zednarsky spiknuti za ucelem likvidace ceskych skinu, kteri na pivo fungujou.
btw. je to sice OT ale pripomnelo mi to jednu takovou dobrou historku jaka se u nas odehrala chvilku po revoluci. vedle nadrazi na Slovance je ted uz asi bejvaly disko Luxor, a hned vedle nej je takova utulna hospudka. po revoluci to byla klasicka 4. - 10. cenova skupina a novej majitel chtel zvednout uroven. ale jak se zbavit ciganu jaky tam hodne chodili? genialni napad. oslovil par skinu, ze u nej muzou chlastat zadarmo. za chvili uz cigani do hospody nechodili, ale skins mu tam furt lemtali pivko zadarmiko! jak se zbavit skinu? genialni napad. zdrazil pivo a zacal jim to uctovat. za par tejdnu zavrel, udelal rekontrukci a byla z toho fajna hospa :clap:
Upravil/a j4ck41 dne 08-09-2006 14:05
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.