November 26 2024 16:19:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
RH_Killer
Otázka asi na Barona? U Battle of Normandy budu mít Spitfire Mk.XIV a Ar 234 jako předplatitel dostupný bez dokupování, stejně jako to bylo u FW-190D a P-38?

Nevšiml jsem si že je to Premium Edition. Mrknutí
Upravil/a RH_Killer dne 26-11-2019 20:14
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

magot
1stCL_Fucida napsal:

Proč myslíš, že 410 byla v reálu špatná?

Špatná, no přesnější by bylo nepotřebná, nevýkonná, mizernej dolet .. v čase kdy se objevila už tento způsob "schnell" bomberu jaksi nedokázala obhájit.
Její role plnili Ju-88, Do-217, Fw-190A, Me-110 více než dobře.
Taky stála nějaké to úsilí vývoje a výroby, které mohlo být využito na něco užitečnějšího.
Ale aspoň že udělali tu 410tku a ne 210tku .. ať ta bída je o něco menší. Ale pár bomb si s tím taky odtahám Úsměv
Upravil/a magot dne 26-11-2019 20:08

Art
Mira napsal:

Moc do toho nevidím, ale nehodil by se spíš ten Spit XIV na Bodenplatte a IX na tuhle Normandy?

Ten Spitfire Mk.XIV byl stejně obratný jako IX a nebo mu ta obratnost šla dolů?

Jinak Jason si trošku zaplakal "Normandy product is our usual product super-sized in some ways and needs a larger budget and possibly time to build. We will continue to improve BOBP for a little while more. Been a very difficult 6 months for us. I can't make everything I want and make everyone I am answerable to (customers, 1C, team) satisfied. I work in a minefield and every new project we get approved is a blessing. We will soldier on and continue to improve our products and line-up so we can continue to have a future. "

Můžeš nám Barone prosím podat hlášení v čem je takovej problém? To je to opravdu tak těžké?

Edit: 109 mám rád, ale ta G6 late mi přijde zbytečná.
Upravil/a Art dne 26-11-2019 20:51

Baron
Killer napsal:

Otázka asi na Barona? U Battle of Normandy budu mít Spitfire Mk.XIV a Ar 234 jako předplatitel dostupný bez dokupování, stejně jako to bylo u FW-190D a P-38?

Nevšiml jsem si že je to Premium Edition. Mrknutí

Ano.
Hals - und Beinbruch!

Baron
Art napsal:

Mira napsal:

Moc do toho nevidím, ale nehodil by se spíš ten Spit XIV na Bodenplatte a IX na tuhle Normandy?

Jinak Jason si trošku zaplakal "Normandy product is our usual product super-sized in some ways and needs a larger budget and possibly time to build. We will continue to improve BOBP for a little while more. Been a very difficult 6 months for us. I can't make everything I want and make everyone I am answerable to (customers, 1C, team) satisfied. I work in a minefield and every new project we get approved is a blessing. We will soldier on and continue to improve our products and line-up so we can continue to have a future. "

Můžeš nám Barone prosím podat hlášení v čem je takovej problém? To je to opravdu tak těžké?

Edit: 109 mám rád, ale ta G6 late mi přijde zbytečná.

Opýtam sa takto - máš predstavu, koľko stojí vývoj novej hry? Pripadne jedného lietadla? Nemyslím to nijak ironicky, iba sa pýtam. Ono totiž tie prachy sú vždy až na prvom mieste. Williams nevyplakava, popísal stav veci docela výstižne. Robiť v súčasnej dobe kvalitu a pritom nezodriet z hráčov kožu je trochu zložitejšie ako sa zdá. Predávajú jednotlivé diely za vyslovene ľudové ceny - kde v súčasnej dobe kupis za cca 70 € 2 mapy, a 12 lietadiel? Pritom mnoho z tých lietadiel obsahuje modifikácie na inú verziu (nepr. z A8 urobíš F8 a G8). Pri porovnaní s DCS máš za cenu jedného stroja ( vid. F14, F18, F16 atď) kompletnú hru. To je iba jedna stránka veci. Ďalšia vec je, že hráči dokážu byť nekriticky sami k sebe, obzvlášť, keď sa jedná o ich obľúbené bojisko. Ano, narážam na PTO. By si sa divil aké sú obmedzené zdroje týkajúce sa japonských strojov, navyše si mnohé odporujú. A to sa týka relatívne známych strojov ako trebárs Zero alebo Hayate, lietadlo e lode sú prakticky veľkou neznámou. Williams je perfekcionista a snaží sa mať veci v hre co najvernejsie (v rámci možností). Lenže nie všetko ide tak ako by si želal. Keď k tomu priratas malý počet členov vývojového týmu (z ktorých jeden vďaka sakra vážnym zdravotným problémom na dlhší čas vypadol), tak si v podstate môžeš odpovedať sám.
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Máme ve hře ruská letadla, jak moc nerealistická můžou být při nedostatku podkladů japonská? Úsměv

BoXaři si zvolili svůj systém prodeje, svůj výběr lokalit a své "sponzory". Pláč nad nedostatkem prachů mě nepřijde divný, ale sami jsou za něj zodpovědný, k našemu štěstí a neštěstí.

Hra rok, dva od svého vydání nebyla na vzestupu a stále hráčsky stagnuje a to i se "západem". Čas letí, hra stárne. Nové mladé hráče do 5 let staré hry bude těžko už člověk masově dostávat. Každý rok vysypou na trh předražený datadisk s 5 lět starýma nedostatkama, srdcaři to koupí a udrží ten jejich pochybný podnik v chodu, ve své a marné naději tvůrců, že se něco zvrátí...

bez přehodnocení svého prodejního marketingu a celé nákladné herní struktury se nic takového čekat nedá. Žádná záchranná masa Američanů, Číňanů, Angličanů, nebo kohokoli jiného se v tomto produktu za stávajícího herního vývoje, jakých bylo minulých pět let, už neobjeví.

rudidlo

Zivim se vyvojem sofware a uz jsem za svuj zivot slysel bambilionkrat "To tam pridas jen jedno tlacitko, to nebude moc slozite..." Za tlacitko si dosadte co chcete, treba pilota v kokpitu nebo nove letadlo, pripadne novy typ NPC.

Vzdy jsou za tim stovky, tisice, nekdy az desetitisice radku noveho kodu, ktery nesmi rozbit existujici funkcnost a navic se musi pred releasem vsechno strojove/rucne zkontrolovat.

Obdivuji vyvojovy tym 1C Games, ze maji ty nervy jit za svym cilem a vytvaret produkt, na kterem nelze zbohatnout, nebot silenci co po vecerech sedaji do virtualnich kokpitu budou vzdy v populaci v mensine. Drzim jim palce a doufam ze jim pomuze tech par dolaru, co jsem jim dnes poslal za letadla a za CLOD.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Baron
Art napsal:... Edit: 109 mám rád, ale ta G6 late mi přijde zbytečná.

Ešte nevieš aká verzia tam bude. Mne veru G6 v Normandii nepríde zbytočná ani náhodou.
Hals - und Beinbruch!

ringlett
Art napsal:

Jiný směr otáčení vrtule, o dost rychlejší, těžší, kratší dolet, obratnost plus minus stejná, lepší ale na křidélkách.

1stCL_Fucida
Magote: No nepotřebný bylo skoro cokoliv Úsměv. Me 410 nebyl bombardér, ale těžká stíhačka, stejně jako Bf 110. Ten stroj si při bojích za WWII užil své a že by byl vyloženě neúspěšný, to ne.

Arte: Jo, Spit XIV byl celkem významně těžší + celkově "poslepovanější", než Mk.IX => to se na ovladatelnosti odrazilo. Ale údajně se s rostoucími kily popasoval lépe, než třeba Bf 109 K.

Míro: Jasně, že by se Spit XIV hodil spíše na konec války, než do poloviny roku 1944, nicméně poprvé byl nasazen právě nad Francií v létě 1944, poměrně krátce po Me 262, byť alespoň trochu masovější nasazení obou typů přišlo až v roce 1945.

Jen abych to shrnul:
Ono u Luftwaffe v polovině roku 1944 není moc co dodělávat. A-6 už bylo v poli hodně málo a je to jen A-5 s křídlem z A-8. Pozdní G-6 by měla být více méně totožná, jako G-14, ale budiž, svoje si to letadlo ještě odmakalo - a většině fandů je úplně jedno, že už úplně to samý letadlo v simulátoru mají, jen se jmenuje jinak Úsměv. Těžké Ju 88 C se v téhle době přes den nikde moc objevit nemohly, to jen jako noční stíhačky. Jejich použitelnost v simu bude tak na úrovni Kukuruznika, tedy prakticky nulová. Z pozdních strojů Luftwaffe by bylo moc fajn nasadit pozdní bombardéry, tedy alespoň jeden z kvarteta Ju 88 S, Ju 188, Do 217, nebo He 177. Když už nutně stíhačku, tak ten Me 410 je výborná volba, ale místo Fw 190 A-6 tam měl být spíš Fw 190 A-9 a samozřejmě hlavně možnost nasadit u A-8 původní slabší motorizaci (která byla v Normandii naprosto zásadní, na rozdíl od v Normandii zcela raritních A-6, které ale dokážeme na téhle mapě bohatě využít v roce 1943).
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Fucida
Baron napsal:

Art napsal:... Edit: 109 mám rád, ale ta G6 late mi přijde zbytečná.

Ešte nevieš aká verzia tam bude. Mne veru G6 v Normandii nepríde zbytočná ani náhodou.

Nech mě hádat: Bude to Bf 109 G-6 s Erla-Haube, vysokou směrovkou a buď standardním, nebo volitelným systémem MW50. S volitelnou výzbrojí MK 108 a volitelnými podvěšenými MG 151/20, resp. WGr 21 Úsměv. Prostě a jednoduše to, co se po přemístění tlakových lahví následně pojmenovalo G-14 Úsměv.

Baron
Vidím, že niekto číta debatu na oficiálnom fóre Úsměv Možno máš pravdu a možno bude to Bf-109G6/AS. Nechajme sa prekvapiť Úsměv
Hals - und Beinbruch!

saldy
rudidlo napsal:

Zivim se vyvojem sofware a uz jsem za svuj zivot slysel bambilionkrat "To tam pridas jen jedno tlacitko, to nebude moc slozite..." Za tlacitko si dosadte co chcete, treba pilota v kokpitu nebo nove letadlo, pripadne novy typ NPC.

Vzdy jsou za tim stovky, tisice, nekdy az desetitisice radku noveho kodu, ktery nesmi rozbit existujici funkcnost a navic se musi pred releasem vsechno strojove/rucne zkontrolovat.

Obdivuji vyvojovy tym 1C Games, ze maji ty nervy jit za svym cilem a vytvaret produkt, na kterem nelze zbohatnout, nebot silenci co po vecerech sedaji do virtualnich kokpitu budou vzdy v populaci v mensine. Drzim jim palce a doufam ze jim pomuze tech par dolaru, co jsem jim dnes poslal za letadla a za CLOD.

Přesně, když mě to moc nezajímá, koupím aspoň ve slevě, když mě to zaujme, zaplatím rád více.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Al CZ
Mně by se líbila hra kde by byly simulovány bitvy proti tisícům bombardéru. Abych si mohl ve dne osedlat Mustanga a v noci Beaufighter nebo Mossie a donutit hitlerčíky padnout za Führera a Vaterland Úsměv Ony ty bitvy na západní frontě nejsou bez B-17, Liberátorů a Lancasterů jaksi úplné. A leckde NF jsou - ale bez radaru to není autentické. (Pokud nechcete simulovat Kutta nebo Wilde Sau... Sám se stále pokládám za "poučeného laika" a když tu čtu vaše diskuze 95% toho nerozumím, neb to je jako by spolu mluvili skuteční letci... A tak z nouze (a abych se naučil na joyi) hraji starý 1946 kde je nejvíc letadel a verzí/sub verzí a v onlinu akorát WT ale ten hoodně dávno, sice mám 1000 kills ale stejně su "lama". Ono je neštěstí, že se o simech moc nemluví a já ani nevím co mám koupit. Chtěl bych i hadraplány ale zase - nevím co, jak, proč. Vím že je odnož Il2 s dvouplošníky ale nikdy sem to nehrál. A z Battle něco mám jen Stalingrad kde je v základu málo letadel. Ovšem OBP s Mustangem, Schwalbe, P-38 a Mk.IX by se mi líbit mohla. A ještě dotaz - jak se dělá nový engine (nebo jen model ?) do A-10 - to bude pak pro majitele původního modulu zdarma, nebo se zo bude muset zas koupit ?

1stCL_Fucida
Baron napsal:

Vidím, že niekto číta debatu na oficiálnom fóre Úsměv Možno máš pravdu a možno bude to Bf-109G6/AS. Nechajme sa prekvapiť Úsměv

No já ji tedy rozhodně nečtu Úsměv. Jen mám jakési povědomí o historických souvislostech a z toho plynoucích možnostech.

LesniHU
Me-410 povazuji za dobrou volbu. Je to alespon neco neokoukaneho. Ze stejneho duvodu by byl mnohem lepsi Spit XII nez XIV.

Pokud jde o pouzitelnost v simu, ono uz na nemecke strane neni zase tak co pridavat. Alespon relativne ke strane spojenecke, spousta spojeneckych letadel by byla lepsi volba nez Me-410. Cimz se dostavam k reakci na to, jak maji odvahu delat neco, na cem nevydelaji, nebo jak to tu nekdo napsal. Ja bych nenapsal odvahu, ja bych napsal hloupost. Z marketingoveho hlediska neni duvod zdvojnasobit+ naklady, abychom dostali kazdou packu pritomnou a spravne obarvenou, misto toho, aby se ty naklady pouzily na obsah - na hratelnost, na dynamickou kampan, na dynamickou kampan v multiplayeru, na pristupnost pro nove hrace, na neco noveho. Nebo alespon na neco stareho, co tu ale uz dvacet let nebylo. Kdo pamatujete Overlord? Co soucasny stav prinese navic beznemu hraci proti World of "*"? Verne namodelovani letadel, jiste, ale to nezaujme ani promile hracu.

burnes
Ahoj když máme ty slevy tak jsem se taky praštil přes kapsu

magot
Lesníku, můžou přidat bombardéry, Fw-200, Do-217, He-177, Do-24 atd....
Můžou přidat krásnou hornatou mapu Itálie, další stroje makarónů, můžou pridat nacht jägery.
Jenže to by je stálo moc programování a úsilí něco nového vyvinout. Radši se budou držet strategie ctrl-c + ctrl-v.
Upravil/a magot dne 27-11-2019 12:23

Art
Díky Barone za objasnění ano mám stačilo naše KCD, ale tohle není nová hra od základu. Spoustu nástrojů mají zhotovených. Takže teď už dělají jen obsah + nějaké novinky. Il2 už tu je kolik let ? 4 roky?
Jason by měl víc komunikovat s komunitou. Spousta lidí má tolik materiálu, že by se neměl bát natáhnout ruce. Ten jejich špatný start si slízávají ještě teď a hodně lidí kvůli tomu odešlo a nechtějí se jen tak vrátit.

Jak píše Fuči měli by udělat už rovnou G14 proč proboha dělají další G6, kterou už tady jednou máme. To samé s A6 a více bych uvítal A9. Zbytečná práce. Nerad bych aby se z toho stal starý Il2, který měl sice hodně letadel, ale na hov..

LesníHU Tak to jsem zase jiného názoru. Jsem raději když to bude co nejpřesnější, ale nemyslím si, že tohle zrovna vyjde co největší náklady. Je tolik publikací dochovaných modelů a i letadle co stále létá, že stačí jen požádat a spousta lidí mu to dodá. Navíc co si tak pročítám fóra hodně lidí chce spíše kvalitu než kvantitu.

Jinak ty B17 chybí strašně moc. Aspoň by to donutilo hráče bojovat i více nahoře. Nějaké ty mise v onlinu kde by je strana musela bránit a druhá zničit také chybí ..

Jinak ohledně Pacifiku njn co čekají asijati jsou úplně jiná kultura než jsem my. Tam bych to vzal z testů co dělali amíci a budou mít klid, ale hlavně ať dodělají západ a pak klidně pacific.

No tak jsem si tu také vyplakal a uvidíme co nám přinese další rok Úsměv

Edit: Bože proč tam dělají V1 omg na co?! zbytečná práce ..
Upravil/a Art dne 27-11-2019 09:57

Rumcajs
Arte, a kolik z těch lidí z komunity na ty materiály má právo k užití? A mají takové právo k užití, které jim umožňuje to předat třetí osobě ke komerčním účelům? Myslíš, že Jásoňovo kucí jsou Neználci, kteří jsou v oboru noví a tyhle všemožné podklady nemají či si je neumí obsatarat? Jak myslíš, že by Jásoň měl komunikovat, aby to přispělo k .. nevím, asi prosperitě projektu? Skutečně si myslíš, že větší komunikace s nějakou internetovou komunitou vede k lepším firemním výsledkům? Totiž ve většině případů je jakákoli internetová komunita velmi toxické prostředí. A třeba kupříkladu Jásoň dřívávějc komunikoval víc a vedlo to jen k nenávistným postům, které pak zaplevelí fórum, že se z něj nedá nic použít a lidi to jen odrazuje. Víš co, radit úspěšnému manažerovi, který má za sebou reálné výsledky, to chce buď hodně velké koule, nebo hodně velké know how. Tak si vyber, co platí pro tebe.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,049,738 návštěv