November 26 2024 01:38:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Tyler Durden
1stCL_Fucida napsal:

A znovu musím napsat - pro online letce BoS v tuto chvíli nejsou vyhozené peníze. Naopak.

Opak "nejsou vyhozené peníze" JSOU vyhozené peníze.

Není pravda že je tam jen mizerný dogfight a nic jiného, naopak. Úsměv

magot
1stCL_Fucida napsal:

Magote, v takovém případě by asi bylo dobré, abys kritizoval buď pomalý vývoj, nebo sim hodnotil na základě AKTUÁLNÍCH videí/verzí. Dost těžko se dají tyhe dvě věci míchat, neboť jdou tak nějak proti sobě.

zu befehl herr feldwebel Úsměv
Upravil/a magot dne 04-02-2015 09:17

Rumcajs
To je legrace tohle číst. Božínku, tak to holt někoho nebaví. Mě to baví skoro každý den. Třeba zrovna včera mi přišlo, že je moc prima nápad koupit si litr dobrýho vína a jít si zalítat. Nápad a víno to bylo určitě kvalitní, ale když mě už po n-tý za sebou sundal nějakej Karlos, dospěl jsem k závěru, že to víno tomu asi nepomáhá. Nicméně večer se opravdu vydařil a ušlé sestřely si určitě vynahradím, jakmile nebude co k pití. Třeba hnedle dneska. Jestli tedy zas nepotkám ty ošklivé chlapce z 1stCL, kteří dycky lítaj ve dvojici a snažej se mi to znepříjemnit Cool
Non est specifica

torr
No já zatím BOS ignoruji protože mi nenabízí páteřní letoun Luftwaffe a to je Bf-110 ještě bych BOS vzal na milost kdyby tam byl aspon HS-129

Shadowdeath
Ignorovat je chyba!
Kdyby ignorovali všichni tak by ani žádný BOS nevznikl a tak by sága IL2: Šturmovik pomalu, ale jistě upadla do zapomnění.

Co se týče technického zpracování (i když mám také jisté výhrady), tak je to o dost větší kus dál než předchůdci.
Problém je v tom obsahu, na nic jiného než se online vyblbnout to prostě není. Ale já věřím, že pokud bude zájem i o to málo co tam teď je a vývojářům se budou sypat nějaké pěnízky, tak budou moct pokračovat v práci na dalším obsahu. A třeba za pár let, se to obsahově vyrovná klasickému šturmu Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

magot
Ten Henschel 129 by mohl vyjít s Kurskem ... 110tka chybí dost citelně no ...

Rumcajs
Kluci, BOS vzniknul, aby nám Jásoň mohl prodávat letadýlka a do letadýlek zbraňové modifikace a k tomu všemu nějaké ty fotky z GoogleMaps převlečené za mapy. Časem ten obsah určitě vyjde, páčto na tom teprve bude možné něco vydělat. V první fázi, kdy dělali z WW1 enginu WW2 engine a testovali, co to vůbec bude dělat, se vydělat nedá. Takže já se o obsah nebojím. Každý významnější letadlo se dá prodat, a jestli se dá prodat, tak ho taky vyroběj. Takže máme před sebou odhadem minimálně 5 let, kdy nás budou zásobovat materiálem. Vzhledem k tomu, že WW3 zatím nebyla, je možné, že to bude trvat i dýl a bude toho víc jak v ROFku. Kdyby ovšem WW3 přišla, proletíme se všichni hned a naposled.
Non est specifica

toci
Ja mám BoS týždeň a som spokojný. Po 10-tich rokoch s simulátormi, je to to najlepšie čo sa mi zatial dostalo do ruky/spolu s RoF/.
Je tam toho málo? Ale bude . V povodnom šturmovi na začiatku nebolo viac, ani v RoF, CloD ani nefungoval.

www.aircombat.sk
Tyler Durden
Zajímavá diskuse kolem Loftova odůvodnění proč není kariéra, týka se i ROFu:

http://forum.il2s...ents-loft/

magot
Zkráceně, odmítá ze hry udělat hru Úsměv

Tyler Durden
Což je zajímavé, protože myslím že sám Loft nedávno prohlásil, že BOS neni combat sim, ale combat game. Úsměv

Ajvn
Celý offline bych zrušíl. Stráta času pro vývjáře. Stejně většina normálních lidí
udělá pár misí a vysere se na to.

Ať dělají to, co dělá team Daidalos.
Ať dělají to co dělá team Fuschion.

Ale hlavně ať provozují svůj server tzn. z celou váhou ůsilí umění tvořit a bavit lidi. Nevím jaký počet lidí je schopen unést engine BOS, kua ale aspoň kdyby to bylo 100.
Kdyby takový serv. fungoval tak ja ho bodu klidně platit!

PS

Podle sebe soudím Tebe.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Rumcajs
Před časem již byly BOS servery s limitem 100 lidí. Fungovalo to, jen někteří s tím měli problém. Nevím, co přesně byla potíž, možná to spíš neunášely klientské stanice, který měly slabší HW. Servery samy o sobě šlapaly dobře a slušně vybavené stanice taky - soudím podle svého dojmu.

S tím minoritním podílem offline hráčů je to složité. Pokud dělají závěry na základě své nepovedené kampaně, pak není čemu se divit, že to lidi rychle vzdávají. Usuzovat z toho na zájem / nezájem je pak nebezpečné, protože jsou to dvě vzájemně související věci. Osobně si myslím, že by nejlíp udělali, kdyby do FMB zabudovali podporu pro tvorbu kampaní a lidi už si je vyrobí sami. Tak že se jen čeká, až s FMB (a dserverem) vylezou na světlo bóží.
Non est specifica

magot
57_OTU ajvn napsal:
Celý offline bych zrušíl.

Tak ho zruš.
Btw DT podporuje offline, produkuje kampaně i single mise.

Ajvn
Nikdo není dokonalý.
I velký Daidalos občas něco posere.Úsměv

Tyler Durden
http://online.il2...

saldy
Samozřejmě pěstujte přesvědčení že čím víc lidí na servru, tím líp, já si myslím, že i 32 stačí bohatě, ale nepodceňujte OFF, šturmý kampaně hrajou v současnosti stovky lidí, někdo teď udělal nějakou malou věc, obrana Malty či co a má tam za měsíc 450 stažení, kampaň od Poltavy 1000 stažení za rok. Píšu to sem protože si myslím, že těm lidem je jedno jestli to budou hrát na šturmu nebo BOS. Nemalujme si vzdušný zámky, i BOS bude o těch tisících hráčů.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Ajvn
No to je snad jasné jak facka. Koho bude asi tak bavit lítat nad nekonečnou fádní a nudnou Antarktídou? Bez jakehokoli smyslu? Jenom nás skalní paka. Jestli tato hra má přitáhnout více lidí, tak holt budou muset pro online udělat vývojáři asi něco více. Taky by přitom přišli k více penězům.

Ajvn
Saldy, ta mapa Stalingradu je OBROVSKÁ. Tady 32 lidí by bylo totálně o ničem.

313_Nevo
treba zmensit mapu, to je jasne Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,047,112 návštěv