Když už jsem u DCS, nikde jsem si nevšiml, že by tu někdo cítil potřebu si vylejvat svůj kyblík neštěstí ohledně DCS kampaně, kariéry, zoufalého online interfejsu .... Proč cítíte potřebu se tu vymezovat vůči BOSku, když to taky není pro vás? Proč nezvracíte nad některejma těma zvěrstvama DCS? A že se jich tam najde slušná sbírka.
možná to bude tím, že ostatní nemají potřebu srovnávat nesrovnatelné...
DCSko je o úplně něčem jiném než BoS
proč Ty máš neustálou potřebu vymezovat se vůči DCSku?
jestli to nebude tím, že Ty jsi v DCSku neúspěšný (dedukuji z Tvého vysvětlení výše)
mimochodem co je špatného na možnosti pustit (hostovat) si jakoukoliv "mapu" na jakémkoli počítači ostatním ( to je ten zoufalý online interface),
dedikáč chybí to uznávám
p.s. zatím žádné letadlo z WW II nesahá v ničem DCS P-51 ani po kotníky, DCS Doře po kolena, akorát DCS Bf-190K je zatím beta, ta je zatím slabší...
Saburo napsal:
možná to bude tím, že ostatní nemají potřebu srovnávat nesrovnatelné...
DCSko je o úplně něčem jiném než BoS
proč Ty máš neustálou potřebu vymezovat se vůči DCSku?
jestli to nebude tím, že Ty jsi v DCSku neúspěšný (dedukuji z Tvého vysvětlení výše)
mimochodem co je špatného na možnosti pustit (hostovat) si jakoukoliv "mapu" na jakémkoli počítači ostatním ( to je ten zoufalý online interface),
dedikáč chybí to uznávám
p.s. zatím žádné letadlo z WW II nesahá v ničem DCS P-51 ani po kotníky, DCS Doře po kolena, akorát DCS Bf-190K je zatím beta, ta je zatím slabší...
Prosím tě Saburo, kde a kdy se vymezuju vůči DCS? Kde to haním? Jsi slepej, nebo neumíš číst? Si přečti znovu, co o tom píšu. Pak by bylo vhodný, abys alespoň v PM poslal omluvu.
Píšu na rovinu, že to nelítám, protože to není pro mě. Že to je pro jiné, ale to neznamená, že to je špatné. Je to prostě pro jiné lidi. ... Přečti si to a pak něco piš.
Saburo napsal:...zatím žádné letadlo z WW II nesahá v ničem DCS P-51 ani po kotníky, DCS Doře po kolena, akorát DCS Bf-190K je zatím beta, ta je zatím slabší...
Zase az tak uzasny letovy model nema ani P-51 ani Dora a Kurfurst uz vobec nie (ok, K4 je Beta). Je tam hodne co zlepsovat. Osobne mi pride napr. Fw v BoS uveritelnejsi (poctivo dodavam ze ide o inu verziu). Je to samozrejme vec nazoru, v zivote som nepilotoval Focke Wulf a ak sa nemylim asi ani ty. V com vlastne prekonavaju ostane simy v tom ze im nesahaju ani po kolena, kotniky atd? Nehnevaj sa Saburo, ale to, ze niekde nahadzujes motory mysou este samo osebe nezaruci FM z ktoreho budu ini odpadavat. Ano, su to dobre spracovane masiny (K4 stale vo vyvoji nefunguje tam hromada veci akoby mala), co ale zraza ich pouzitelnost je jednak absencia mapy z WW2, jednak chyby v engine (snad to novy engine odstrani), nezmyselne robena strelba - napr. z Bf-109K4 a Fw-190D-9 pri vystrele z gulometov nevidis cez celne sklo ani prd. A DM? No, niekedy podivny.
Upravil/a Baron dne 03-02-2015 18:41
manny77 napsal:šlo by napsat víc o DM modelu, to je to tak špatný?
Používá pro deformaci kostry skripty pro papírová letadla z WWI, je to graficky odfláklý - zjednodušené rovné řezy po oddělení částí letadla, letadla se nesmyslně lámou v ocase, spěchali s vydáním páč jim hořela koudel u prdele. S tímto si naopak vyhráli v CLOdu kde damage model graficky vypadal pěkně. (Ne ovšem vždy reálně)
V tomto bude prastarý IL2 46 stále lepší ... YouTube Video
Horido ma pravdu? neslichanee..
osobne si myslim, ze ked Rumcajs alebo Baron napisu recenziu tak budu mat tiez pravdu a bude to uplne ina recenzia.
o pravdu tu vobec nejde. ide o to, ci clovek chce furt ohrnovat nosom alebo lietat. a ak chce lietat ma nejaky vyber a z neho si moze vybrat. ak mu vyber nestaci, tak ma proste smolu.
je to ako s babami, niekto je 10 rokov zenaty, a niekto si 10 rokov nevie vybrat.
PS: ja BOSa nemam. jednoducho pre to, ze mne momentalne vyhovuje DCS. tot vsjo
manny77 napsal:šlo by napsat víc o DM modelu, to je to tak špatný?
Používá pro deformaci kostry skripty pro papírová letadla z WWI, je to graficky odfláklý - zjednodušené rovné řezy po oddělení částí letadla, letadla se nesmyslně lámou v ocase, spěchali s vydáním páč jim hořela koudel u prdele. S tímto si naopak vyhráli v CLOdu kde damage model graficky vypadal pěkně. (Ne ovšem vždy reálně)
V tomto bude prastarý IL2 46 stále lepší ...
BTW máš vůbec BOS magote ?
DM je už teď lepší než ve starém ilovi. Rovné řezy tam v podstatě nejsou, vždy je to okousané a zlomené podle nějakého nosníku.
Ale kuš. Drahý je to pouze pokud v tom hledáš off line kampaň, hru na hrdinu WW2, svoje ztracené sny a jiné podobné. Je to produkt pro lidi, co se chtějí dost specificky bavit. Takových lidí je málo a nikde není psáno, že do tý skupiny patří každej, kdo chce něco lítat.
Dám příklad. Mě třeba (zatím) nebere moc DCS. Sice mám všechny ty Dory, Kurfiřty a Poníci, ale lítám to sporadicky. Proč? No protože to nemá pro mě vhodnou náplň. Je to taky sim, ale online je to hrozný, offline je to ještě horší, ale je to výborný tím, co všechno to simuluje. Je to pro jinou sortu simulantů. Je to pro polétavý lid, který si rád hraje s těma všema blbinkama, co jim ani nerozumím. A je to kvůli tomu blbý? No vůbec ne. Není to pro mě. A to není tragédie.
Když už jsem u DCS, nikde jsem si nevšiml, že by tu někdo cítil potřebu si vylejvat svůj kyblík neštěstí ohledně DCS kampaně, kariéry, zoufalého online interfejsu .... Proč cítíte potřebu se tu vymezovat vůči BOSku, když to taky není pro vás? Proč nezvracíte nad některejma těma zvěrstvama DCS? A že se jich tam najde slušná sbírka.
Litam jen na servrech,ale jsouto papírová letadla.Hofk.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Magote, v takovém případě by asi bylo dobré, abys kritizoval buď pomalý vývoj, nebo sim hodnotil na základě AKTUÁLNÍCH videí/verzí. Dost těžko se dají tyhe dvě věci míchat, neboť jdou tak nějak proti sobě.
A znovu musím napsat - pro online letce BoS v tuto chvíli nejsou vyhozené peníze. Naopak.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.