Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
CSAF_Sajonez |
Přidané 30-12-2014 18:21
|
Nováček
Příspěvek: 59
Založený: 30.07.13
|
Některé detaily se povedly i když samozřejmě mnoho lidí v tom uvidí prvky arkády. V BoSu odpadávají po určitém stupni poškození křídla podvozkové nohy. Protivník byl ztrestán za to, že si nad sněhobílý Stalingrad přivezl kamufláž s Tuniska ( jo, taky sem byl překvapený, že tam něco takového dávali).
[img]http://img17.rajce.idnes.cz/d1702/10/10829/10829171_df50a82a68e5c2122aa2b1bfd3dff530/images/2014-12-30_00039.jpg[/img] is not a valid Image.
Pro Lavočku to platí také, ale je to trochu zabugované. Jedna podvozková noha zůstala zakotvená a u té druhé zůstala vzpěra přes to, že obě jsou se vším všudy mimo letoun
[img]http://img17.rajce.idnes.cz/d1702/10/10829/10829171_df50a82a68e5c2122aa2b1bfd3dff530/images/2014_12_29__20_25_39.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 03-01-2015 22:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
hmm, cakam ci chlapci od BOSa hodia nejake starorocne resume a novorocne plany, zatial nic, len pekny pic na plochu (orig rozlisenie najdete na ich fore)
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 03-01-2015 23:41
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Pěknej děda Mráz. |
|
|
|
Valec |
Přidané 04-01-2015 07:49
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Pragr napsal:
K tomu Cassovu videu snad jenom tolik. Nějak jsem neviděl ty hromady křídel ustřelených kulometnou municí. Respektive neviděl jsem ani jedno
Jinak včera na Syndicate Lavočka vydržela kolem 8 zásahů z 20 mm kanonu. Crčelo jí palivo z obou křídel a chlapík nakonec šel dolů kvůli zastavenému motoru, nikoli kvůli odpoadnutí jakékoli části. (Pravda většina zásahů šla přímo zezadu, takže nejhorší scénář pokud se týká účinnosti munice).
Na druhou stranu pořád je to paráda v porovnání se starým Ilem, kde 109ka pravidelně vyrdžela zásah 23 mm granátem do motoru a v lepším případě začala vypouštět ten řídký šedý kouř. O CloDu, kde Spitfire i Hurricane vydrží bez nejmenší známky poškození pět, šest zásahů z dvacítek ani nemluvě Ale tam byl problém s HE municí obecně, jelikož E-1 se čtyřmi kulomety byla pokud jde o účinnost výzbroje jednoznačný král. Nemel tady nesmysly.V Clodu ted často litam Befko a z 90% když se trefim jen kraťoučkou davkou z 20 mm kanonu tak to ma pro letadlo fatalni následky.
Upravil/a Valec dne 04-01-2015 09:22
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 04-01-2015 09:40
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
No vidíš Válče a já zas můžu s klidným srdcem říct že s několika věcičkama "melete nesmysly" ohledně BoS. Prostě jen další názor a pokud myslíš že ho vyslovíš ty a je to okamžitě svatá pravda, holt nemusí hned být svatá pravda.
A teď si rád poslechnu pár na zem vracejících argumentů o tom jak moc jsem nekorektní a zaujatý či sebe střetný a co vše jsem kde bla, bla, bla. |
|
|
|
Valec |
Přidané 04-01-2015 10:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
X Novotny napsal:
No vidíš Válče a já zas můžu s klidným srdcem říct že s několika věcičkama "melete nesmysly" ohledně BoS. Prostě jen další názor a pokud myslíš že ho vyslovíš ty a je to okamžitě svatá pravda, holt nemusí hned být svatá pravda.
A teď si rád poslechnu pár na zem vracejících argumentů o tom jak moc jsem nekorektní a zaujatý či sebe střetný a co vše jsem kde bla, bla, bla. Tak mi napis co za nesmysly jsem napsal.Ze se zatím nikdo neozval. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 04-01-2015 10:43
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Ale to je vše v diskuzi a dávno pořešená, jen tu nikdo nedělá povyk jak by mu jiný vzal hračku. Přesně tuty reakce jsem čekal po příchodu CoD grupy, která nikdy nechtěšla tyhle sračky od RoF zplozené ani cejtit.
Nejde o to co říkáš, ale jak to říkáš. Jsem Válec a hotovo, poserte se jáááá to říkám.
Mám rád tvé zkoumání a hledání, je to super, ale jak někdo sebemíň protestuje či má jinou pravdu je to nevěřící a musí být upálen. To tu opravdu chybělo.
Jinak nic proti tomu oč se snažíš. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-01-2015 10:48
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Valec napsal:
Pragr napsal:
K tomu Cassovu videu snad jenom tolik. Nějak jsem neviděl ty hromady křídel ustřelených kulometnou municí. Respektive neviděl jsem ani jedno
Jinak včera na Syndicate Lavočka vydržela kolem 8 zásahů z 20 mm kanonu. Crčelo jí palivo z obou křídel a chlapík nakonec šel dolů kvůli zastavenému motoru, nikoli kvůli odpoadnutí jakékoli části. (Pravda většina zásahů šla přímo zezadu, takže nejhorší scénář pokud se týká účinnosti munice).
Na druhou stranu pořád je to paráda v porovnání se starým Ilem, kde 109ka pravidelně vyrdžela zásah 23 mm granátem do motoru a v lepším případě začala vypouštět ten řídký šedý kouř. O CloDu, kde Spitfire i Hurricane vydrží bez nejmenší známky poškození pět, šest zásahů z dvacítek ani nemluvě Ale tam byl problém s HE municí obecně, jelikož E-1 se čtyřmi kulomety byla pokud jde o účinnost výzbroje jednoznačný král. Nemel tady nesmysly.V Clodu ted často litam Befko a z 90% když se trefim jen kraťoučkou davkou z 20 mm kanonu tak to ma pro letadlo fatalni následky. Prágr asi nelítal TF 4.312. Svého času byla kulometná munice rozhodně lepší než je teď. Dokonce jsem tehdá postoval videjko, jak sundat Wellouše jen s použití těch dvou kulometů Bfka na jeden průlet. Bf 109 E1 byla tehdá skutečně lepší volba než E3. Pak se munice upravovala. Dokonce v jednom patchi to mělo fatální následky pro spojenecké piloty a muselo se to zase korigovat.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 04-01-2015 10:48
|
Diskutující
|
Upálil bych je všechny, šmejdy jedny nevěřící. |
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 04-01-2015 11:44
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Tu temnou dobu pro RAF piloty si pamatuju, zásah prakticky kamkoliv 20mm a tma v kabině.
On je problém co berete jako "sestřel". Jestli letadlo vyřazené z boje a nebo rozprsklé o zem.
Co se týče strukturální integrity tak letadla v CLoDu prostě vydří o dost víc. Ale rozdíl oproti BoSu je v tom, že poškození má vliv na letový model, tzn. stačí jeden granát na křídlo a spit je prakticky pro další boj nepoužitelnej.
Samozřejmě pokud chceš "sestřel" hned a ne si počkat až to dotyčný rozfláká při přistání, tak je dost možný, že do něj budeš muset ještě nasypat pěknejch pár granátů navíc.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-01-2015 16:09
|
Stařešina
|
V BOSku má zásah taky vliv na letový model. Některá poškození vedou k chvění celé konstrukce. Nebo to má vliv na výkony. Ustřelení řídící plochy se taky pozná. Zásah motoru taky vede ke snížení výkonu a záhy k zastavení. Sice je to podávaný trochu jinak než v CloDu, ale výsledek je podobnej.
V CloDu je výrazně menší šance na destrukci draku letadla. Ustřelené křídlo je poměrně vzácné. Zato třeba Spity a Hurriky docela často zapalujou Mezky. A poměrně zásadní rozdíl, kde BOSko sbírá plusové body, je dmg model panáku na padáku. To je věc, kterou chce zkusit online. Lze ustřelit padákové šňůry a chudák paňác pak hezky letí volným pádem a udělá žuch.
Non est specifica
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 04-01-2015 18:02
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Ok, zásah má minimální vliv na FM.
No přijde mě, že po nějakém patchy, se mě už ani to letadlo netřese. To že mě někdo trefil, většinou poznám tak, že začnu něco pouštět a pokud to není černé, tak můžu vesele dál nahánět a sestřelovat befka, jedinou nevýhodu to má, že jsem lépe vidět. V manévrech necítím žádné zhoršení. V CLoDu díra v křídle, a musím letět domů, protože už pořádně neudělám ani zatáčku.
Ustřelená řídící plocha naštěstí již vliv má, ale do nedávna tomu taky ještě tak nebylo.
Zásah do motoru, ho časem vyřadí, ale pořád můžu x minut letět bez ztráty výkonu.
Tady se mě hrozně líbí CLoD, když mě někdo trefí na motor, tak jsem vyřazen z boje a na půl plynu letím domů. Nelze to pořád hnát na max. výkon, protože začne motor škubat apod.
To s tím padákem nevím v BOSu jsem zatím po žádném nestřílel online. V Offlinu sem si to zkusil a normálně pak chlapík spadne, ale to samé udělal i třeba ve starém šturmu. Jestli jde panáčkovi třeba ustřelit nějaká končetina tak je to asi plus, ale má to pro letecký simulátor podobnou váhu jako zničitelné stromy, vlastně spíš o dost menší.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
Baron |
Přidané 04-01-2015 18:26
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Jo CloD je v tomto super. Zasiahol som naplno Spita z Bf110, teda zasah zo styroch gulometov a dvoch 20 mm kanonov, na vzdialenost mozno 20 (virtualnych) metrov, pozorovane zasahy na trupe, motore a koreni kridla. Nebolo poznat ziadny vysledok, lietal dalej ako neposkodeny. Jeden z dovodov, pre ktore som CLOD prestal lietat.
EDIT: ohladne strelby do pilota na padaku. To moze robit iba hovado.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 04-01-2015 18:36
|
Stařešina
|
Baron napsal:EDIT: ohladne strelby do pilota na padaku. To moze robit iba hovado. Mě to překvapilo, že to jde. Pilota asi nejde rozstřílet, ale padák se dá ustřelit. Panák pak dopadne na zem a zabije se. No a protože hovad je kolem dost, sem tam se to stane, že člověk po výskoku padá k zemi bez padáku. Na Syndikátech to není častý jev, ale i tam už se mi to stalo.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 04-01-2015 18:38
|
Diskutující
|
I AI tanky střílí hlavní zbraní po padácích... HOVADA! |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 04-01-2015 18:56
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10828
Založený: 26.01.13
|
Mně tedy poškozený letadlo letí v BoSu podstatně hůř, než nepoškozený. A to po všech stránkách.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
magot |
Přidané 04-01-2015 18:58
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|
Příkaz, ten zněl jasně – nesmí projít za žádnou cenu! |
|
|
|
Baron |
Přidané 04-01-2015 19:14
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Rume, stane sa, ze zasiahnes i pilota na padaku, ak strielas na lietadlo a chlapik sa prave bailoutuje. To je v poriadku, tomu nezbranis. Ja mam na mysli nieco ineho - videl som (ano, bolo to prave na Syndicatoch), ked chlapik vyskocil z horiaceho He-111 a Lavockin, ktory ho predtym zapalil a uz mal pripisany zostrel, na neho zautocil a dorazil ho na padaku. Pri prvom utoku netrafil, tak spravil dalsi utok a tam sa mu to uz "podarilo". Tomu hovorim hovado. A je uplne jedno, ci sedi v sovietskom alebo nemeckom stroji. Pripomina mi to situaciu z RoF, kedy sa pilot s nickom Wolf-13 vyzival v zabijani pilotov uz zostrelenych lietadiel.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 04-01-2015 19:29
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Válka je holt svině.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 04-01-2015 19:33
|
Diskutující
|
Baron napsal:
Rume, stane sa, ze zasiahnes i pilota na padaku, ak strielas na lietadlo a chlapik sa prave bailoutuje. To je v poriadku, tomu nezbranis. Ja mam na mysli nieco ineho - videl som (ano, bolo to prave na Syndicatoch), ked chlapik vyskocil z horiaceho He-111 a Lavockin, ktory ho predtym zapalil a uz mal pripisany zostrel, na neho zautocil a dorazil ho na padaku. Pri prvom utoku netrafil, tak spravil dalsi utok a tam sa mu to uz "podarilo". Tomu hovorim hovado. A je uplne jedno, ci sedi v sovietskom alebo nemeckom stroji. Pripomina mi to situaciu z RoF, kedy sa pilot s nickom Wolf-13 vyzival v zabijani pilotov uz zostrelenych lietadiel. To je strašné. Kdyby jenom takovej vrah věděl, že jeho obět z toho může mít pak noční můry... |
|
|