October 20 2025 13:47:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.13 info
311_Vont
super konečně nějaká pěkná mapa ,)
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
ringlett
magot napsal:

ještě tam kousek je směrem na západ Úsměv

Ehch tak nic,
taky způsob jak ze sebe udělat blba, teď jsem to konzultoval s atlasem ....

Port Moresby je na jihu kousek pod okrajem mapy ...

Smutný
Upravil/a ringlett dne 20-08-2014 21:54

magot
Tady je plnej rozsah mapy (z beta verze), je to starší screen ...
[img]http://www.warwingsart.com/TDWIP/NGNB/NGNB_Map_00.jpg[/img] is not a valid Image.

bohužel je mapa prozatím kompletně bez mostů, byl pro ni vytvořen kompletně nový most - bailey bridge, ale zatím nikdo pořádně neví jak ho doprogramovat ...
vypadá takhle:
[img]http://www.warwingsart.com/TDWIP/NGNB/BaileyBridge_Render_03_99m_Section.png[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 21-08-2014 09:49

ringlett
takže asi 1300 x 700 km?

1:1???

Farky
Na 1:1 to bohužel nevypadá, ale i tak super. Bude to znít hodně nevděčně (omlouvám se), ale Port Moresby mi tam bude hodně chybět.

Chystá se pro tu mapu jen kampaň pro B-24, nebo se uvažuje i o něčem dalším?

magot
Je to 3:4
tady jsou časy délky letů B-24
[img]http://www.warwingsart.com/TDWIP/NGNB/NGNBFlighttimes.jpg[/img] is not a valid Image.

1stCL_Fucida
Z mého pohledu jakákoliv mapa, která není 1:1, nemá ve Šturmu (alespoň v tom oficiálním) co pohledávat. Jsem zklamán, že se tam něco takového dostalo. Navíc nedát tam Port Moresby...ech.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

ringlett
magot napsal:

Je to 3:4
tady jsou časy délky letů B-24

3:4 to mi nějak nedává smysl, nejde o 3/4?

Takže je to optimalizované spíš na on-line, pro které je mapa stejně příliž rozlehlá ...
Ale pro tu B-24 bude mapa příliž malá, alespoň po stránce letových časů pro hardcore mise a hospodaření s palivem. A škoda Port Moresby, největší letecká základna v oblasti a neexistuje. Přitom podle mapy je jen nějakých 50 až 150 km mimo ...

Ale aspoň bude zajímavá mapa.

P.S.: Mísí se ve mě nadšení a zklamání ...
Ale celkem rád bych mapu měl Vyděšený)
Upravil/a ringlett dne 22-08-2014 06:05

1stCL_Novotny
Jak píše Fuči. 3:4 je naprosto mimo. A Rabaul bez Pord Moresby je uplakaný sirotek.

WT_Horrido
To je mapa skoro jako do WT.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

magot
Jedná se o poslední projekt od "Team Pacific" co udělal ještě za dob fora AAA Solomons mapy ... DT to převzala v této podobě a revidovala. Respektive pouze tyto dva projekty.
Poměr a vzdálenosti už byly dány, stejně tak výřez od teamu TP, je to celkem starý projekt tak 6 let ...
Mám k tomu zhruba stejné výtky i co se vzdáleností (doby letu) a poměru týče ... ale jinak je to docela pěkná mapa.

Pláčete možná na špatném hrobu, s tímhle už nikdo nic nenadělá ... jak to je, tak to je.
Jinak v kampani by se měli objevit zhruba 4h lety (2h tam a 2h zpátky) ... osobně víc času ani nemám sedět u kompu. (Ve skutečnosti nemám ani tento čas Šklebící se)
Upravil/a magot dne 22-08-2014 08:58

Koty
1stCL_Fucida napsal:

Z mého pohledu jakákoliv mapa, která není 1:1, nemá ve Šturmu (alespoň v tom oficiálním) co pohledávat. Jsem zklamán, že se tam něco takového dostalo. Navíc nedát tam Port Moresby...ech.

mám pocit že i oficiální mapa krymu bude poloviční
Rien n'est parfait; c'est la vie!

1stCL_Fucida
Jaká oficiální mapa Krymu? Ta už přece ve Šturmovi dávno je a samozřejmě že JE 1:1.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

saldy
Když mapa není 1:1 tak někdy to může asi vadit, ale většinou v tom osobně nevidím problém.

Jen doplním, že jižní část která navazuje na tuto mapu máme v balíku hsfx, na severozápadě začíná Port Moresby, zahrnuje celý spodní cíp Nové Guinea a výsek Korálového moře (New Guinea expanded).
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Na online lítání to bude ok si myslím ... na specky je 4:3 na prd ...

Sita
Guys .... i have a question ... I daily communicate with one 3D modeller ... he doing is very GOOD work ... his work already presents in IL2 ...

he working with many projects ... but now he seating witout many and without job ...

I have already ordered the production of the new External model for U-2 by him ... by standart price ... like Ik3 or He177 ...
and he almost finished that model ...

May be we can order from him B17? original cockpit for B17 ? or any other model?

some new Donation project like He177 ?

any opinions?

magot
Its not easy Sita ... we have now to finish He-177 some work, still miss about 50% - turret positions ...
My opinion is that He-177 is last payed project ...

clone9cz
Official or unofficial, it's question ?

http://www.wwii-illusion.net
magot
unofficial

Sita
what Official or unofficial?

for now it's just a question .... ground probe ... can that idea take a live or not ...

but ... he ( i mean modeller ) estimate his work a little more than it is with He177
(3k usd for nose - Pilot and Nav position 3D and 360 degrees ...
2k usd for waist gunners
3k usd for turrets ... for 7-9 month of work ... it's if Buster Dee and Monguse give permission use for B17 ball turret ...)

i'm just asking ... i can ask it also on SimHQ and M4T ..

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,316,300 návštěv