November 24 2024 06:47:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Alpha-version of IL2BOS: Poznatky z testování.
Bierglass
1stCL_Fucida napsal:

On už tady ta % nakousl Rumcajs. Osobně je beru skutečně jako velice krajně orientační. V programátorské řeholi se jen těžko kvantifikuje dokončení produktu na "X" %. Ale jak bylo naznačeno, možná to znamená množství "bodů", které jsou tak nějak "dokončené". Tempo 2% za 3 týdny by nás vedlo k dokončení kamsi hluboko do roku 2015, což bychom asi nebyli rádi Úsměv.

Mno ona je tu spíš otázka,zda mají na 35% hotové jen to co nám ukazují.Jestli mají hotové všechny letadla(byť v tom stavu jak je známe),jestli mají hotové scénáře a mapy do singlu a vytvořené nástroje pro MP tak si myslím,že to do února budou schopni doladit.Ale jestli je těch jejich 35% všechno co zatím mají, tak se obávám,že to nejde do tohoto termínu stihnout.

PS: Magote, v den vydání "Zmetka" byl po téměř desetiletém vývoji v podstatě nehratelný na těch 75% se možná dostal až nyní po posledním patchi.(nezkoušel jsem, již na to nemám trpělivost vycházím ze zkušeností s patchem 3). Jasoň je hlavně kšeftař (z RoFka už toho moc nevyždímá) a 777 náležitě popožene k dokončení hry.

BP_Madvlk
On by i vyždímal,kdyby se nedal touhle cestou.I na ROF je spousta věcí,kterými by šla hra vylepšit. ( letadla,mapy ) ....

Opitze
Tady je vidět, jak někteří jsou opravdu "postiženi" CLODem a jeho business modelem, distribucí i updaty...
Jen pro připomenutí - ROF, který se točí kolem války, která není tak "populární" jako WW2, byl neustále updatován, neustále tam přidávali a přidávají nová letadla, ale i další featury a efekty.
To, že je tam teď 35 procent je opravdu orientační, ale i kdyby tam bylo 95, stále by to číslo znamenalo něco jiného než 100 procent CLODa... Protože CLOD byl zmetek... a stále je, a protože jeho vlastní tvůrci jej každým dalším "updatem" dokurvili ještě víc. Nakonec museli přijít jiní, aby to bylo pro velice malou skupinku lidí vůbec hratelné.
Proto je i pochopitelné nadšení a překvapení mnoha lidí - nejen zde, že hra, simulace (ale jasně... velice jednoduchá, bo je to jen ten ROF engine) může vypadat nádherně a může to být dokonce i ZÁBAVA, aniž by někdo musel několik týdnů měnit nastavení systému, SW, HW, periférií a já nevím čeho všeho, aby to JEN SPUSTIL...

Čili, chápu, že tu je stále pár jedinců, kteří se stále nechtějí smířit s tím, že CLOD a Luthier je historie a bastlí si tam to své hnusozelené DCS za cizí prachy, zatímco profíci už mají skoro hotový produkt a Luthier nemá prostě šanci. Navíc by ještě museli uznat, jací blbci celou dobu byli. To se těžko přiznává i sám sobě, natož veřejně...

Tak klidně buďte dál negativní a třeba testujte funkci směrovky a jestli se jen s ní otočí éro za 1min, nebo za 1min a 16 sek... Kurva, koho to zajímá? Úsměv Takhle alpha jen jen reklama, je to důkaz, že to jde, že jde najít nějakou harmonii mezi hrou a simulací a že tento žánr možná ještě má nějakou šanci...

Takže nyní magorovi, na jeho byť nevyřčené přání, nařizuji povinně se radovat!
Rozchod!

Opitze
Bierglass napsal:

1stCL_Fucida napsal:

On už tady ta % nakousl Rumcajs. Osobně je beru skutečně jako velice krajně orientační. V programátorské řeholi se jen těžko kvantifikuje dokončení produktu na "X" %. Ale jak bylo naznačeno, možná to znamená množství "bodů", které jsou tak nějak "dokončené". Tempo 2% za 3 týdny by nás vedlo k dokončení kamsi hluboko do roku 2015, což bychom asi nebyli rádi Úsměv.

Mno ona je tu spíš otázka,zda mají na 35% hotové jen to co nám ukazují.Jestli mají hotové všechny letadla(byť v tom stavu jak je známe),jestli mají hotové scénáře a mapy do singlu a vytvořené nástroje pro MP tak si myslím,že to do února budou schopni doladit.Ale jestli je těch jejich 35% všechno co zatím mají, tak se obávám,že to nejde do tohoto termínu stihnout.

PS: Magote, v den vydání "Zmetka" byl po téměř desetiletém vývoji v podstatě nehratelný na těch 75% se možná dostal až nyní po posledním patchi.(nezkoušel jsem, již na to nemám trpělivost vycházím ze zkušeností s patchem 3). Jasoň je hlavně kšeftař (z RoFka už toho moc nevyždímá) a 777 náležitě popožene k dokončení hry.

75 procent? Takže už tam může letět cca 300 AI bombardérů na Londýn?

Opitze
1stCL_Fucida napsal:

Tak třeba jen mapa kolem Stalingradu a město samotné může dělat desítky procent a třeba to nemají hotové či odladěné...

Rumcajs
Já to vidím pozitivně. ROF z toho kouká ze všech stran. A zatímco v ROFu ta komunita nebyla tak militantní, ta druhoválečná je. Poslední rok v ROFu protestoval proti nedokonalostech a ujetostem jen Gavagai a to bylo zjevně mála na to, aby se tím 777 zabývalo. Ale šlápnutím do zdejších Ilovských vod ten požadavek na zlepšování budou najednou cítit mnohem jasněji. A to může přinést pokrok i pro ROF. Třeba to mnou zmiňované potácení AIček vzduchem ... kde já to jen viděl? Matně mi to připomíná ono poněkud zmatené chování těch RE8, co lítaj na průzkum v 3000 s železnou pravidelností. Ten kostrbatý let je jen převlečenej do kabátku od Lavočkina. Hopsající LaGG při přistání jak kdyby vypadl z oka třeba Dr 1. Věděli jste, že doporučená technika přistání s Dr 1 je na dva body, držet ocas výškovkou ve vzduchu až to úplně vykluše a pak teprve dosedne na ten kolík? No a zkuste si to v ROFu udělat. První kontakt se zemí a letadlo se okamžitě odrazí do vzduchu. Tohle jim ale místní neodpustí. Navíc je tu mraky expertů, kteří to maj opravdu zvládnutý a znaj detaily. Dokonce se na světě najdou tací, co některý ten stroj dokonce lítají, nebo alespoň něco podobného. Bez dostatečné zpětné vazby není pokroku. A nakonec ten pokrok doputuje i do ROFu.

313_Paegas
Nechci vám to tady za.... tak jen info. Do vlákna WT jsem dal video LaGGu z War Thunderu. Můžete porovnat.
TADY

WT_Horrido
Na chladič oleje jsi zapoměl ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Joe Hallenbeck
Opitz napsal:
Proto je i pochopitelné nadšení a překvapení mnoha lidí - nejen zde, že hra, simulace (ale jasně... velice jednoduchá, bo je to jen ten ROF engine) může vypadat nádherně a může to být dokonce i ZÁBAVA, aniž by někdo musel několik týdnů měnit nastavení systému, SW, HW, periférií a já nevím čeho všeho, aby to JEN SPUSTIL...

Opitz promiň, ale já jsem CLODa nainstaloval a začal mastit na full detaily. Nepotřeboval jsem se rýpat v configu, nebo jinde (HW či SW) aby to jelo. Prostě jsem to nainstaloval a spustil na jakékoliv detaily s FPS na vert. synch.
313_FlyBoy
RY-C

313_Nevo
Znamena alfa tester nieco ako alfa samec? Alebo to porovnavanie pendrekov je len nahodne? Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

310_cibule
Je to zmetek, Joe Mrknutí
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Jen jsem chtěl připomenout, že kdybyste dokázali nainstalovat a uchodit ten můj SlimJoy, máte hnedka trim výškovky pro LaGG-3. Provozuju to s tím a je to opravdu mnohem víc lepší zážitek. Letadlo se chová docela dobře. Samozřejmě se z toho nestane zabiják stodevítek, ale pokud jdete do souboje s převahou energie, dá se s tím docela slušně zacházet a především mířit střílet.

BP_Madvlk
Ty Opitz...ty máš asi mindrák z CLODA,že? Já že od tebe tady není slyšet nic jinýho,než narážky na CLODA....a to ve všech diskusích ,kde to obratně zkoušíš..jestli ty jsi neutekl od doktora ChocholouškaŠklebící se...tak to nehraj,nečti diskuse a uvidíš,bude ti líp Šklebící se

606_JuLB
Rumcajs napsal:

Jen jsem chtěl připomenout, že kdybyste dokázali nainstalovat a uchodit ten můj SlimJoy, máte hnedka trim výškovky pro LaGG-3. Provozuju to s tím a je to opravdu mnohem víc lepší zážitek. Letadlo se chová docela dobře. Samozřejmě se z toho nestane zabiják stodevítek, ale pokud jdete do souboje s převahou energie, dá se s tím docela slušně zacházet a především mířit střílet.

Tiež som trim "dočítoval" Rumovým SlimJoyom, a dá sa s tým lietať a dokonca aj (trochu) mieriť. No okrem spomenutej poriadnej prevahy energie hlavný predpoklad je protivníka uvidieť a potom nestratiť z dohľadu...inak sniper AI nemá problém trafiť na +500m vo vise na vrtuli pod uhlom 90°.

AI ale asi nemá rád veľké +G, takže pri vysokej rýchlosti sa dá Bf LaGGom utiahnuť.
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

313_123
no dopátrat se tady něčeho ... Šklebící se

mě nejdou kulomety, proč ???

Rumcajs
313_123 napsal:

Možná to nemáš mapovaný. Já musel taky znovu do settings a mapovat je znovu. Ačkoli jsem si téměř jist, že jsem to předtím měl hotový. Kanóny kupodivu zůstaly od posledně.

Opitze
Já nemám mindrák z CLODA, jen vidím, na rozdíl od některých hujerů, že CLOD a především jeho fanatická komunita a její stupidní chování, téměř zabila celý žánr a když vidím,že ty své móresy přenáší i na úplně jiný produkt, tak mi to prostě vadí.

313_123
313_123 napsal:

mapoval jsem rači vše znovu a nic Smutný

Baron
Pri dogfighte s LaGGmi som si všimol, že na vysokých rýchlosiach Bf docela oťažejú chvostové plochy. Máte podobné skúsenosti?

P.S. Totálny offtopic: včera som zhliadol film Red Tails - OMG mám hlboký prehlboký zážitok. Som rád že Američania disponovali černošskou stíhacou skupinou, pretože inak by vojna na Západe skončila zaručene porážkou Spojencov. A nebo by ovládli Me262, ktoré v Red Tails útočili v skupine asi okolo 30 lietadiel naraz. Na B-17. Samozrejme väčšinu Schwalbe kabrňáci tmavej pleti v Mustangoch rozstrieľali na cimpr-campr a tak zlouni iba poškodili jednu B-17 aby sa nepovedalo. Okrem iného som videl aj to, ako sa dá guľometmi potopiť krížnik (!!!) Brrr... Ugh... Bleee...BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Hals - und Beinbruch!

313_Nevo
Jo jo, Opitz ty mas mindrak z klinickej smrti zanru. Skoda, ze sa to vsetko odohralo len v tvojom podvedomi. Preto my ostatni tym netrpime nastastie Úsměv
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,628 návštěv