November 23 2024 23:27:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
alfik
To je mechanik. Má oprávnění k pojezdům, ale ne k letům Šklebící se viz šápka.

Pragr
http://forum.il2s...#entry8592

Díl VI

A screen mezka mezka (z nějakého důvodu nefunguje zobrazení, takže jenom link):

http://forum.il2s...ach_id=119

Baron
Ach jo... neznasam cakanie... ale inak nadhera. BTW mam dojem ze ide o Bf-109-F4 z pripravovanej (a zrusenej) Bitky o Moskvu. To vsak nie je podstatne, model je to velmi pekny. Co pekny - nadherny.

Zacina sa nam rysovat planeset: Mig-3, I-16, IL2, Bf-109F-4. Som zvedavy co bude dalej.
Hals - und Beinbruch!

Pragr
Mno, já bych to s tím MiGem a I-16 neviděl tak optimisticky. Na přelomu 42/43 se jich u Stalingradu a obecně v první linii příliš nevyskytovalo. IMO pokud počítají s 10 pilotovatelnými letadly dohromady na obou stranách, vychází mi to u Rusů na Lagg-3, Il-2, Pe-2 a nějaký Jak (nebo možná dva Jaky, 7B a 9). U Němců na 109F-4, G-2 (i když vzhledem k danému období mi F-4ka přijde jako zbytečná práce. Na druhou stranu jsou to dvě prakticky identická letadla, ať výkonnostně nebo vizuálně za jednu práci), Ju-87 a nějaký bombarďák, (Ju-88 je v CloD, He-111 by zase byl logičtější). Zbývá plus mínus jedno letadlo pro každou stranu.

ZVP_Novakk
Pragr napsal:

http://forum.il2s...#entry8592

Zajmavy komentar pilota I-16.
- I-16 za letu pripomina chovanim Jak-52, vlastnosti při ovládání velmi dobre
- slabe hamulce, 700 m poizdeni po pristani (Mig-3 - 350m)
- na betonu tezki start prez podélný houpání letadla na spojkah plyt (to samo na nerovnym povrchy gruntovym)
- dobre charakteristiky vyvertkove (letadlo do plochy vyvertky ne jde)...

Koty
I-16 nejde do plochý? Když jsem viděl nějaké ty záběry z přehlídek a předváděček, tak byli piloti schopni spadnout řízeně do jakékoliv vývrtky. A zase se z ní rychle dostat Úsměv

3) Would it be possible to shoot a parachutist? Would it be possible to break the aircraft in a collision with him or roll the parachute on the plane? Or they will be made as ghosts in CloD?

If we ignore the brutality of this question, technically it can be done. I.e. they will not be "transparent" for collisions.

Pokud pomineme brutalitu této otázky... Úsměv chlapec to bere s nadhledem
Rien n'est parfait; c'est la vie!

alfik
On asi myslí že do neřízené. Že to lítadlo je blbovzdorné. Do řízené jde cokoli kdykoli (kromě vržené koule Šklebící se tam se to nepozná).

Baron
Pragr napsal:

Mno, já bych to s tím MiGem a I-16 neviděl tak optimisticky. Na přelomu 42/43 se jich u Stalingradu a obecně v první linii příliš nevyskytovalo. IMO pokud počítají s 10 pilotovatelnými letadly dohromady na obou stranách, vychází mi to u Rusů na Lagg-3, Il-2, Pe-2 a nějaký Jak (nebo možná dva Jaky, 7B a 9). U Němců na 109F-4, G-2 (i když vzhledem k danému období mi F-4ka přijde jako zbytečná práce. Na druhou stranu jsou to dvě prakticky identická letadla, ať výkonnostně nebo vizuálně za jednu práci), Ju-87 a nějaký bombarďák, (Ju-88 je v CloD, He-111 by zase byl logičtější). Zbývá plus mínus jedno letadlo pro každou stranu.

Mno, Pragre, vychadzam z toho, co postuju. Ak nebudu robit MiG3, naco by sem davali to video? Pokial viem, model maju hotovy z BoM (tak ako LaGG3 a Bf). MiGy sa vyskytovali uz v `41, to len tak na okraj, a je momentalne uplne jedno, ci ich bolo 10 alebo 10000. Nemyslim si, ze by chceli simulovat realne pocty lietadiel bojujucich stran. Dam ti jeden priklad z RoF - kolko Spadov VII (180HP) sa na fronte vyskytovalo v marci 1917? A mozes sa s nimi stretnut v tomto obdobi? Mozes - dokonca castejsie nez je zdrave Úsměv Takze k tomu optimizmu asi tolko. A na zaver - nikde som nepisal ze ten MiG bude pilotovatelny.
Hals - und Beinbruch!

CSL1_Talbot
Zacinam sa tesit,moj oblubeny Friedrich,moje oblubena fronta a rusaci lietajuci ako asfaltovi holubiŠklebící se

Rumcajs

Hezký interview, jen dycky když čtu tyhle rozhovory, kdy si dva rusové povídají anglicky, trávím víc času rozjímáním o tom, co chtěli říct, než samotným čtením. Některý ty konstrukce jsou prostě úděsný.

Nicméně mě velice potěšili, protože navázali na naše meditování ohledně klouzavosti kachničky a zastřeleného pilota.

3) Would it be possible to shoot a parachutist? Would it be possible to break the aircraft in a collision with him or roll the parachute on the plane? Or they will be made as ghosts in CloD?

If we ignore the brutality of this question, technically it can be done. I.e. they will not be "transparent" for collisions.

Tedy doufám, že FM zastřeleného pilota bude věrohodný.

WT_Horrido
Vypadá pěkně ten Fricek. Má blbě marking Úsměv ale jinak to jde.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Pepe
http://www.youtub...tVTNFVafSE

310_cibule
To vypadá fajne, Pepe. Neznám, večer si to určitě pustím. Díky za odkaz.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Pepe
Já vím že je toho strašně moc a podobají se ty dokumenty jako vejce vejci. Nejsou to sice objevné informace ale jsou tam zajímave maličkosti, které jsem neznal ( jako laik)

606_Temp

Americké televizní Dogfights hadr.

http://no606.ic.cz/
AH_Kraken
forum.il2sturmovik.su/uploads/monthly_02_2013/post-3-0-84752400-1359717941_thumb.jpg
http://forum.il2s...и/page-2
Tak tohle všechno mohl mít ten bf109 z obrázku na ocase.

1stCL_Novotny
Děs!

WT_Horrido
Není nad pořádné pokrytectví...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
Šklebící se Všimli jste si? 19:22 Bf 199 Šklebící se Šklebící se
EDIT: 22:22 Stihačky Po.2 Šklebící se
EDIT2: Výškovost Šturma 2000m se mi na rok 43 zdá poněkud přehnaná, typnul bych si tak 200m
Upravil/a Koty dne 01-02-2013 16:59
Rien n'est parfait; c'est la vie!

311_Mart
AH_Kraken napsal:

forum.il2sturmovik.su/uploads/monthly_02_2013/post-3-0-84752400-1359717941_thumb.jpg
http://forum.il2s...и/page-2
Tak tohle všechno mohl mít ten bf109 z obrázku na ocase.

Už jsem tam čekal znak Tří sester Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,835 návštěv