November 24 2024 13:29:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
magot
V prvním příspěvku přidán addon mapa Slovakia 1955 pro HSFX6.
Klasická instalace via JSGME. (Díky Indymu a Tozzifanovi!)
Upravil/a magot dne 12-07-2012 21:22

310_Pip
takže napíšu malý report, teď už sem v klidu, ale v sobotu se těš Fuči:

zvuky jsem musel nastavit na default ilovské, jiné mají za následek, že bud neslyším zásahy na svým letadle (TIGER Flybys), nebo to naopak podivně skřípe, pokud nechám defaultní HSFX

Befka maji opet výbornou výdrž, žádné zásahy nejsou smrtelné, ani ustřelený zadek... stejné bugy jako na UP? kde je ten motor, který nic nevydrží??? Naštvaný

1stCL_Fucida napsal:
Hele já nevim, pamatuju si to jako default u Fw 190 Úsměv. Kdy to bylo vyměněno, jestli ve 4.10, nebo ve 4.11, to už prostě netušim a starší verze jen kvůli tomu zjištění určitě instalovat nebudu.

Nevšiml jsem si, že by stroje RAF měly nějak zvlášť zakalená skla. Pokud mají, tak mi to nikdy nepřišlo rušivé. Je mi to tedy celkem jedno. Jestli chceš brečet, jak je svět nespravedlivej, tak si vždycky něco najdeš. A je jedno, jestli je to barva skla RAF, nebo křídla u Bf 109.

jo není to nějak zvlášť, na UP to bylo celkem stejný, ale HSFX sklo u strojů LW nějakým zázrakem vyleštil do křišťálového lesku Vyděšený v kombinaci s neviditelností FW je to na slepeckou hůl Zamračený

ani na 4.09 ten fokáč brčál nemá, ja ji ještě mám, pokus chceš udělám i foto Mrknutí

brečím? může to tak vypadat, ale jestli už mě trochu znáš, tak víš, že měřím stejným metrem, tejně mě štvou bugy, které poškozují LW, hmm jen teď nějak o žádném nevím...

a pokud každá připomínka vyvolá jen posměšky typu červení brečí, případně, že je to jen detail (viz. Tempest a jeho pancéřová deska), tak proč se musely řešit detaily na fokáčích, kdopak si to vybrečel? pokud vím Befka na revizi čekají nepěkně dlouhou dobu...
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
606_Temp
Ty skla ve spitu jsou opravdu zasraté jaj jetel. Včera mě to tak naštvalo, že jsem po neviditelnosti nepřátelského letadla (fokáč) během souboje po anglicku zmizel a sedl s tím pak do kanálu, páč se mi s tím ani nechtělo přistávat.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
310_Pip napsal:
zvuky jsem musel nastavit na default ilovské, jiné mají za následek, že bud neslyším zásahy na svým letadle (TIGER Flybys), nebo to naopak podivně skřípe, pokud nechám defaultní HSFX

Zkus to popsat nějak lépe. Já nemám se zvuky v HSFX problém. Tigera nepoužívám. Zásahy na svém letadle slyším a skřípání v konstrukci se projevuje při přetíženích (což je správně).

Befka maji opet výbornou výdrž, žádné zásahy nejsou smrtelné, ani ustřelený zadek... stejné bugy jako na UP? kde je ten motor, který nic nevydrží??? Naštvaný

Nevím o tom, že by se v HSFX měnil damage model Bf 109 oproti verzi 4.11, resp. 4.10, resp. 4.09, resp. 4.08...atd...atd. Nevydrží nic. Spíš asi hledej problém ve svojí střelbě.

jo není to nějak zvlášť, na UP to bylo celkem stejný, ale HSFX sklo u strojů LW nějakým zázrakem vyleštil do křišťálového lesku Vyděšený v kombinaci s neviditelností FW je to na slepeckou hůl Zamračený

Bf 109 i Fw 190 mají kompletně předělaný kokpity, prostě omlazovací kůra, která se u Fw 190 tvořila snad dva roky. Dělal ji jeden šikovnej francouzskej chlapík jménem Bruno, resp. C6_Claymore. U něj si můžeš stěžovat, proč raději nedělal Spitfira. Kdo předělával kokpit v Bf 109, netuším.
Pořád nevím, proč ti Fw 190 připadá neviditelný. Ztrácí se snad někde 3D model? Tak jako u Spitfirů VIII před časem na určitou vzdálenost nebyla vidět křídla? Nebo jde jen o to, že kamufláž příliš dobře kamufluje? Kdyžtak hledej mojí 190ku, má bílou směrovku, snadno ji uvidíš.

ani na 4.09 ten fokáč brčál nemá, ja ji ještě mám, pokus chceš udělám i foto Mrknutí

Jak říkám, je mi to celkem jedno, kdy to bylo nastaveno a případně kdy změněno. Z hlediska pracnosti je to (pokud se nedělá skin, ale vezme se nějaký udělaný třetí stranou) naprosto jednoduché. Díky tomu si piloti mohli při speciálce Palba například vybrečet změny skinů den před akcí samotnou.

brečím? může to tak vypadat, ale jestli už mě trochu znáš, tak víš, že měřím stejným metrem, tejně mě štvou bugy, které poškozují LW, hmm jen teď nějak o žádném nevím...

Měříš stejným metrem asi tak, že říkáš, že proč Spitfire nemá to, když Fw má to a proč Bf nemá ono...problém je, že vývoj není konzistentní. Nelze udělat modernizaci celoplošně na +/- 300 typech.

a pokud každá připomínka vyvolá jen posměšky typu červení brečí, případně, že je to jen detail (viz. Tempest a jeho pancéřová deska), tak proč se musely řešit detaily na fokáčích, kdopak si to vybrečel? pokud vím Befka na revizi čekají nepěkně dlouhou dobu...

Na desku Tempestu se prosímtě vyser. Aspoň v tomhle vlákně, to není věcí HSFX. A co se týče detailů na Fw 190 a neřešený Befka, tak by sis mohl uvědomit, že první letadlo, u kterého se detaily řešily, byla rodina anglických oškliváků jménem Spitfire, druzí byli na řadě Fw 190 a třetí Bf 109. Zmršené jsou všechny tyhle tři rodiny letadel zhruba stejně a mně osobně by bylo upřímně ukradené, kdyby pořadí jejich revizí bylo jakékoliv.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hoper
saldy napsal:
311_Upir napsal:

Pokud jste létali v Blenheimu v UP 3.0, tak byl obzvláště zkurvený. Budík ukazoval blemmajle, od hodnoty na budíku se muselo odečítat (nebo přičítat, paměť bídná) cca 40, aby vám vyšla rychlost v mph. Navíc si dodnes nejsem jist, jestli to byla závislost lineární, level bombing se tak stával v Blembáku věcí naprosto báječnou :@

Pokusil jsem se Blemboše rozházet, přepočet na uzly se ukázal jako špatná cesta. Přidal jsem teda hodnotu 40, ne k IAS ale k TAS, pak to tam padá až do určitý vejšky, myslím 4500m. Vejš se připočítává 30, úplně to ale nesedí, to už je o velkym citu, prostě pro čarostřelce. Dneska to ještě jednou s čistou hlavou přelítám. Udělám k tomu tabulku v mém vlákně.

saldy, ty seš magor :))

;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Werner
310_Pip napsal:

Befka vydrží/nevydrží úplně stejně. Momentálně je jen problém s nárazem do země, kdy vybuchuje až po druhém nárazu, ale to má být opraveno v dalším patchi.

Jinak ty oldschool brčálový skiny opravdu byly až do 4.10, pokud si člověk nenainstaloval ten volitelnej skinpack k 4.09.
1st Czech Lions - Resistance is futile...

TozziFan
310_Pip napsal:
...zvuky jsem musel nastavit na default ilovské, jiné mají za následek, že bud neslyším zásahy na svým letadle (TIGER Flybys), nebo to naopak podivně skřípe, pokud nechám defaultní HSFX

Zkus tohle:

HSFX 6 and Ultimate Sound Mod V3
Upravil/a TozziFan dne 13-07-2012 10:01

saldy
Hoper: No ale bude to stát za to, slibuju si od toho, že pak celá komunita opustí Clod, ROF, nechá ladem všechny ty Spity a Fokewulfy a všichni se masově nahrnou do toho rozsévače pohrom, zabijáka blembáka Úsměv

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Koty
Saldy, ten tvůj rozsévač je i v CloD Šklebící se A prej má i funkční budíky Šklebící se A vůbec, dvě 500 lb. pumy unese i Hurri II.b :F
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Jenicek
310_Pip napsal:
jo pro modry urcite... tenhle skin vypada tak ze 4.08, netahej me za nos Naštvaný

1stCL_Fucida napsal:
Hele já nevim, pamatuju si to jako default u Fw 190 Úsměv. Kdy to bylo vyměněno, jestli ve 4.10, nebo ve 4.11, to už prostě netušim a starší verze jen kvůli tomu zjištění určitě instalovat nebudu.

+1

Squad Challenge 29. 3. 2012, server AoE, Circus 1943, Fw 190 A5(?), Hien, Jeníček.
Na snímku opravdu můžeme vidět oprýskaný olegobrčál...
[img]http://img818.imageshack.us/img818/2334/30033.jpg[/img] is not a valid Image.
Tady je vidět, jak hezky svítí i rozmazaný...
[img]http://img641.imageshack.us/img641/7592/30035.jpg[/img] is not a valid Image.

EDIT: úprava obrázků
Upravil/a Jenicek dne 13-07-2012 12:32

pacheco
Nemůžu si odpustit replyku. Já lítám z laptopu s 15,5 inchema a mě tam teda proti zemi nezáří žádný éro, čím sem vejš tím se stávaj neviditelnější. Pokud to tedy někomu dělá opak a vadí mu to ať si vymění monitor za menší (třeba na tom ještě nějakou tu korunu vyděláMrknutí). A ještě pozn. k tématu red vs. blue: miluju točivost a mrštnost ruskejch ér, potažmo spit. a hurry, ale většinou musím vzít, kvůli poměru sil, za vděk mezkem. Na serverech se totiž asi rozjel zákeřný vir jenž zbarvuje většinu pilotů do ruda. Připomíná mi to nářek naivek nakažených sentimentálním vegetariánstvím: proboha nejezte zvířátkaSmutný
Miluju tuhle možnost si na ilu virt. zalítat a to je myslím hlavním motivem všech tady, Tak si to užívejme ze všech stran.Šklebící se

TozziFan
Do-217K-1, 1942

Z pozice bombometčíka neukazuje rychloměr na bočním panelu

[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/Games/IL2%20Sturmovik%201946/bugs/grab0006.jpg[/img] is not a valid Image.

Z pozice pilota je vše v pořádku

[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/Games/IL2%20Sturmovik%201946/bugs/grab0007.jpg[/img] is not a valid Image.

magot
Do-217K1 bug nahlášen.

310_Pip
1stCL_Werner napsal:
310_Pip napsal:

Befka vydrží/nevydrží úplně stejně. Momentálně je jen problém s nárazem do země, kdy vybuchuje až po druhém nárazu, ale to má být opraveno v dalším patchi.

Jinak ty oldschool brčálový skiny opravdu byly až do 4.10, pokud si člověk nenainstaloval ten volitelnej skinpack k 4.09.

+
ECL_Jenicek napsal:
310_Pip napsal:
jo pro modry urcite... tenhle skin vypada tak ze 4.08, netahej me za nos Naštvaný

1stCL_Fucida napsal:

+1

Squad Challenge 29. 3. 2012, server AoE, Circus 1943, Fw 190 A5(?), Hien, Jeníček.
Na snímku opravdu můžeme vidět oprýskaný olegobrčál...
[img]http://img818.imageshack.us/img818/2334/30033.jpg[/img] is not a valid Image.
Tady je vidět, jak hezky svítí i rozmazaný...
[img]http://img641.imageshack.us/img641/7592/30035.jpg[/img] is not a valid Image.

EDIT: úprava obrázků

jak pise Werner, kdo byl lama a nestahl si skinpack do 4.09, tak mel brcal... ok beru

no ty narazy Befek do zeme, to je vlastne detail, ten se resit nemusi, vzdyt bouchnou na druhy pokus Mrknutí

1stCL_Fucida napsal:

Nevím o tom, že by se v HSFX měnil damage model Bf 109 oproti verzi 4.11, resp. 4.10, resp. 4.09, resp. 4.08...atd...atd. Nevydrží nic. Spíš asi hledej problém ve svojí střelbě.

Kdyžtak hledej mojí 190ku, má bílou směrovku, snadno ji uvidíš.

no ve strelbe urcite ne, pac jak vic mam rozstrilet befko nez mu neco ustrelit? jenze ono pada 10 sek a nic Vyděšený
viz. tady:
http://mc.sychrov...yerid=2015

tvoji bilou smerovku neuvidim, pac na serverech se pouzivaji default skiny, to me zase zkousis?
Hoka hey!

310_Pip
TozziFan napsal:
310_Pip napsal:
...zvuky jsem musel nastavit na default ilovské, jiné mají za následek, že bud neslyším zásahy na svým letadle (TIGER Flybys), nebo to naopak podivně skřípe, pokud nechám defaultní HSFX

Zkus tohle:

HSFX 6 and Ultimate Sound Mod V3

diky vyzkousim Mrknutí
Upravil/a 310_Pip dne 13-07-2012 15:35
Hoka hey!

310_Pip
pacheco napsal:
Nemůžu si odpustit replyku. Já lítám z laptopu s 15,5 inchema a mě tam teda proti zemi nezáří žádný éro, čím sem vejš tím se stávaj neviditelnější. Pokud to tedy někomu dělá opak a vadí mu to ať si vymění monitor za menší (třeba na tom ještě nějakou tu korunu vyděláMrknutí). A ještě pozn. k tématu red vs. blue: miluju točivost a mrštnost ruskejch ér, potažmo spit. a hurry, ale většinou musím vzít, kvůli poměru sil, za vděk mezkem. Na serverech se totiž asi rozjel zákeřný vir jenž zbarvuje většinu pilotů do ruda. Připomíná mi to nářek naivek nakažených sentimentálním vegetariánstvím: proboha nejezte zvířátkaSmutný
Miluju tuhle možnost si na ilu virt. zalítat a to je myslím hlavním motivem všech tady, Tak si to užívejme ze všech stran.Šklebící se

na kterych serverech? tohle je totiz na dost dlouhou debatu a celkem me zajima Úsměv
Hoka hey!

606_Temp
Na Sky of Walor. Tam každej lítá Lavočku7, Ki 84 a 25lb spita, protože tam všichni milují točivost a mrštnost, nesmí se tam lítat vysoko a spolupracovat. Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
310_Pip
no tak to jo Pff ja myslel full real servery (nebo aspon semi real) Cool
Hoka hey!

pacheco
Asi byla chyba použít množné číslo, zvl. v případě freshmana jako sem já, abych byl upřímný tak jde o holuby na kterých sem byl nejčastěji. Na druhou stranu na panterech se mi asi před měsícem stalo že jsem se sám dostal do úzkých s dvojkou jaků(tuším) když tu náhle přiletí štafle, jednoho sundá, druhýho trochu načne a jejich vedoucí mi velkoryse vzkáže "dokonči to" tak to sem fakt ještě nežral! Tomu říkám úroveň, etika je tam o dost dospělejší, bohužel choděj brzo spát a tak pak zese hurá na holuby a užít si tý tlačenice za ocasem toho posledního nebožáka anebo rezignovat vzít nějakou tu bombu a doufat že potkáš po cestě nějakou fair play. A o těch barvách, tak to když vidím poměr 12X5 modrejm tak lezu bo mezka ať na něj mám chuť a nebo ne a některý mapy sou mi tím pádem, na vyzkoušení z pozice red, nedostupný. V budoucnu snad vyzkoším i jiný servery, hlavně mám chuť na to co tu zrovna rozebíráte a samo že je rád pochválím pokud bude zač. Zatím mám ale pomalý připojení což potrvá asi do konce prázdnin takže pro mě pouze off line trenink. Zatím good luckMrknutí

magot
Hoper napsal:
magote, byla by tedy ta cesta přes autora mise schůdnější / rychlejší / méně pracná ?

nemá to smysl

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,935 návštěv