November 24 2024 12:04:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
1stCL_Werner
Československo mělo atmošku, boje s těma boostnutejma Tempestama mají koule.
Afrika už mě tolik nebrala, ale to je jen subjektivní názor.
Spifiry vám neberu, ale tady máte jejich poměr k P-40 a Hurrikům, až mi zase někdo bude tvrdit kolik jich tam bylo v roce 42 Mrknutí
http://www.orbat..../wdaf.html
Upravil/a 1stCL_Werner dne 27-01-2012 12:52
1st Czech Lions - Resistance is futile...

606_Smis
Rudiger , ty si vtedy preletel tak meter pre mňou,90 stupňov z prava do lava , a len som vypálil a neviem či som ta ropolil tou dávkou alebo mojim érom :-) , lebo potom som letel normálne dalej Úsměv

RH_Najt_cz
606_Smis napsal:
Midnight , mna to zas potesilo :-) , uz som tam lietal zo spitom minimalne pol hodinu a nikoho som nemohol najst , alebo tam boly vzdy aspon 4 dalsi spojenci , potom som ta tam zbadal aj za tebou sa hnali este ale traja , a let tak som vystrelil a padal si bez kridla :-)

Tak já tam padal za tou skupinkou co šla po 110ce, 3 brejkli jednoho jsem ošil a začal jsem skoro ve svíčce stoupat a ještě sem si kontroloval jestli na mě náhodou někdo nemá Ečko a najednou přijde dávka z hlubiny pode mnou a nemilosrdně mi ušmikne křídlo.Pff, to dokáže nasrat Šklebící se

Lekk
1stCL_Werner napsal:
Československo mělo atmošku, boje s těma boostnutejma Tempestama mají koule.
Afrika už mě tolik nebrala, ale to je jen subjektivní názor.
Spifiry vám neberu, ale tady máte jejich poměr k P-40 a Hurrikům, až mi zase někdo bude tvrdit kolik jich tam bylo v roce 42 Mrknutí
http://www.orbat..../wdaf.html

Dík tohle jsem přesně hledal, ale nemohl ho jsem to furt najít.
Bohužel jsou tam Africký data jen ke konci října 1942 a nic dřív.
nemáte někdo detailnější přehled datumů zavádění typů na jednotlivá bojiště? Budu potřebovat celou valku.

Na druhou stranu je to porád DF server - takže budeme určitě vyvažovat aby to bylo letatelné - zvlast když víme jak jsou ty era"skutečná".

PS: ten Hs 129 by možná byl na místě, ale to spíše změkčim ty tanky... tohle ero v Africe snad vubec nebylo.
Upravil/a Lekk dne 27-01-2012 13:22

1stCL_Werner
Hs 129 v Africe byl, ale až od konce roku 42. Nicméně ty francouzské motory vůbec nezvládali podmínky pouště a když dostali do vzduchu 2, byl to úspěch.
Tady jsou rozepsané jejich akce :
http://www.thesca...isia.shtml
1st Czech Lions - Resistance is futile...

WT_Peci
Hs129 samozřejmě v Africe byl, ve verzích B-1, B-2.

EDIT:
byl jsi rychlejší... Úsměv

[img]http://www.thescale.info/news/uploads/henschel129-tunis.jpg[/img] is not a valid Image.

[img]http://www.ww2aircraft.net/forum/attachments/aircraft-pictures/43134d1299772350t-info-luftwaffe-photos-hs129_1_1.jpg[/img] is not a valid Image.

Upravil/a WT_Peci dne 27-01-2012 13:38

Lekk
Ale když to tak studuju tak všechny LW jednotky mají základny na Itálii/sicilii. Tj ani jedna skutečně v Africe.
Bf109 G1/2 byly zaváděny koncem dubna začátkem května 1942 a do Afriky tudíž mohly dorazit tak akorát v pár kusech pro ofenzivu na Tobruk - 21.6.1942. takže to mám baj očko správně..a mužeme ted poladit a nahradit pár gallandu párem G2. U Spitů to je už ted ořezané a 4 H verze je tam ve 4 kusech jako nejlepsi stihač Ally. (stejně jako F4 u LW.
Jenom nevim jestli ta F4 s 1,35 ATA je lepší než normoš F4.

Jinak připomínky na planesety a mapsety prosím směrujte na forum JG 26 -
http://forum.achi...?f=15&t=99- prozatím nežli se rozjedou ofiko stránky serveru.Mrknutí

1stCL_Fucida
btw: 13 lb Tempest je až poválečná modifikace. Spíš by tam mělo být hodně 9 lb a nějaké 11 lb. Ale to už je spíš detail.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Panek
Ony statistiky nejdou? A jde se nějak dostat na staty jednotlivců?

FK_Rudiger
606_Smis napsal:
Rudiger , ty si vtedy preletel tak meter pre mňou,90 stupňov z prava do lava , a len som vypálil a neviem či som ta ropolil tou dávkou alebo mojim érom :-) , lebo potom som letel normálne dalej Úsměv

To asi chudák starej šturm nestihl zobrazit.Točim mirnou levou stoupavou a jak tě tak pozoruju v pravý stoupavý tak si řikám "Sakra to mu asi vyjde a osolí mě" pak sem se chtěl začit divit proč si nestřílel,ale to už jsem nestihl,fakt to byl zlomek vteřiny.
Supr polet včera Mrknutí

1stCL_PETRAS
Kdo byl v Mustangu nad Plzní. Výška asi 4km , HDG 270° mírně ošívaný flakem. Přestřelil jsem ho s Bf109 v půlce, ale pak to "spadlo" a tím byl konec statů ..

Achileus
Panek proc by nesli http://gameserver...hp?id=2131 tady to mas

jg26.achileus.cz
1stCL_Fucida
Panku, jak tak koukám na tvé staty...že ty jsi už taky podepsal Nationalgefühlübereinstimmung? Úsměv

313_OTU_oblak
Ono...nejde jen o procentuální poměr letadel na bojišti, ale o jejich "pracovní" vytížení...

na konci války měli alíci spoustu spitů starších verzí, ale na frontě byly předevší XIV, IX, tempesty, typhoony....(a amíci, samo) - evropa. Byli by hloupí, kdyby to bylo jinak.

606_Temp
1stCL_Fucida napsal:
btw: 13 lb Tempest je až poválečná modifikace. Spíš by tam mělo být hodně 9 lb a nějaké 11 lb. Ale to už je spíš detail.

No jelikož nám na mapě lítaj ve velkém i D-13, tak bych se těch Tempestů tolik nebál. A jelikož jde o konec války, tak "Spíš by tam mělo být hodně 11 lb a nějaké 9 lb" abych to upřesnil. 13lb je tak trochu nesmysl, to je fakt (podobně jako i pár dalších letadel na straně německé). Není to ani tak poválečná modifikace, jako spíš že se to zkoušelo už za války, ale do bojové služby se nedostal.
Na mě je ten celej planeset taky divokej.
Ale stejně jsem si to užil.
Jo a voda v rybnících u Chebu je nějaké divná. Taková jakoby "nad terénem". Nevím jak to popsat, ale blbě se nad ní určuje výška a píchl jsem to do vody, ikdyž jsem vizuálně měl rezervu aspoň 50m Zamračený
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
D-13? Omezit na 2 ks, nebo vyhodit úplně Úsměv Nahradit s D-12 a i ty zkrouhnout na nějaké nízké počty. D-9 + A-9 + pro mě zanechat 1 cool kus A-8, až to jednou půjde na 4.11 Úsměv

Popravdě řečeno ale Dory nad ČR snad vůbec nelétaly, nebo ano?

Panek
Ty staty jsou nádherné! Moc pěkná práce! Děkuji autorům.
Až to půjde na 4.11, tak to bude pecka ouplná!

Škoda, že tento čtvrtek nebudu. Jsem vyslán služebně pryč.

WT_Peci
1stCL_Fucida napsal:
D-13? Omezit na 2 ks, nebo vyhodit úplně Úsměv Nahradit s D-12 a i ty zkrouhnout na nějaké nízké počty. D-9 + A-9 + pro mě zanechat 1 cool kus A-8, až to jednou půjde na 4.11 Úsměv

Popravdě řečeno ale Dory nad ČR snad vůbec nelétaly, nebo ano?

Přijde na to, na jaké se ptáš období. Je doložena dislokace v Liberci u JG6 i v Plzni (EKG2). Dále např. 2. března 1945 se u Chabařovic nedaleko Ústí nad Labemí zřítila Fw 190D-9 (W.Nr. 500111, „červená 4“) od 8./JG 301 po boji s mustangy 352nd FG. II./SG 2 zase měla dory na hradčanském letišti u Mimoně (zase až na konci války). Jak říkám, záleží, jaké chceš období, ale určitě se tu nějaká vyskytla. Jde jedn o to, v jakém byly v poměru k objemu LW na našem území.
Upravil/a WT_Peci dne 27-01-2012 16:42

Panek
1stCL_Fucida napsal:
Panku, jak tak koukám na tvé staty...že ty jsi už taky podepsal Nationalgefühlübereinstimmung? Úsměv

Myslím, že ne. Ale 100% jistotu nemám. Africkou mapu jsem odlétal ve stavu 6ti pivní blaženosti, takže jsem tam mohl spáchat cokoliv, klidně i ten podpis. Šklebící se
Upravil/a Panek dne 27-01-2012 16:48

Muffel
Na servru probíhá test nové mapy Market_Garden_44. Kdo chce ať se příjde podívat.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,466 návštěv