January 06 2025 12:05:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rof - NEWS!
WT_Horrido
TozziFan napsal:
Héle, nějakej update nebo jen servis na foru RoF ? Kdo ví víc ?
¨

routine maintenance work
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Horrido napsal:
To je ten žádaný realismus Úsměv
A bojovnici proti "realismu" mlčí? Jak divné...Mrknutí

Merten
Nezlob se na mě,ale na tu tvoji hloupost snad ani nemá cenu reagovat.Tys někde viděl bojovníky proti realismu?Jako tady na SVK?Pokud jednou létám simulace tak se mi to líbí a to i včetně několika hodinových přeletů bez kontaktu s nepřítelem.Pokud s tím máš poblem tak máš minimálně dvě ožnosti:A:tu mapu lítat nebudeš, BPffujdeš hrát věci jako counter strike WoT apd tam tě nikdo a nic zdržovat nebude.

3BAP_Cassius Chaerea
Mertene klidně se na mě zlob. Tady zrovna pan Horrido měl vždycky tak plamené projevy, jak jeden týpek řeší kde jaké kravinky a modeluje nějaké vagonky a kde si co si, ale že jinej týpek modeluje ponorky do let. simu 1. s.v. to nikoho nepobuřuje. Nemluvě o tom, že dotyčný chystají mapu, kterou na DF bude lítat 5 lidí. Ono je to opravdu hodně důležité mít v RoFu Anglii, když nemáš ani Paříž.Úsměv Ale já to chápu Mertene, že si z toho úplně odvázanej, vždyť je to RoF, takže to je vždycky good, pak se zase nezapomeňte ozvat, až budou Olegovci přidávat do CloDa zase nějaké blbosti.

Merten
Nezklamal jsi Úsměv

WT_Horrido
Za prvé: nemám nic proti realismu. Jen před něj kladu autentičnost.
Za druhé: kariéra do ROF nebyla dělána pro pět lidí co létá dogfight, stejně tak pro ně není mapa Kanálu. Co je na tom tak těžkého k pochopení?
Za třetí: boj proti ponorkám byl docela častou náplní práce hydroplánu na Kanále, jejich modely jsou tedy opravdu druhořadé, stejně jako modely vagonků pro Bitvu o Británii.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
ale že jinej týpek modeluje ponorky do let. simu 1. s.v. to nikoho nepobuřuje. Nemluvě o tom, že dotyčný chystají mapu, kterou na DF bude lítat 5 lidí.

Hele jen tak pro rozšíření obzorů? Proč!!???
Moc rád si to poslechnu. Bo jako Sibyla jste ty a Fuči na poprvé neosvědčily. Po tom co jste nám řekly že už nemá smysl dělat žádná další letadla jsem přestal šetřit a teď na ně nemám.
Tak bych rád pořádnou a tentokrát myslím opravdu pořádnou radu PROČ TEDA NE!!!!!
Mrknutí
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 13-02-2012 13:42

1stCL_Fucida
Sibyla Berankinová Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Novotny
Ještě poznámečka. Myslím že ta nová mapa a tím i ponorky vlastně Casse nemusí nikterak trápitne?! Bo přece není nutnost jí kupovat. Po jeho vyjádření k tématu nových strojů má vlastně vše co by kdy chtěl. Ostatní pro něj nemá žádný větší smysl ani význam. Takže jen nechápu že se čílí. Dyť ani nic nového neočekává a nemusí se ani o další vývoj zajímat.Mrknutí

Proč to teda vlastně děláš Cassi?? Úsměv
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 13-02-2012 13:50

313_123
důrazně vás žádám aby bylo zanecháno bezpředmětných debat
o tom co se zamlouvá někamu casiusovy, nebo nedej bože nezamlouvá
prosím aby veškerá debata byla v následujících dnech soustředěna na to co mě koupíte k těm narozeninám

toto bezmezné tlachání nikomu nic dobrého nepřinese
zamyslete se komu tím prospějete - nikomu
jen možná svému přebujelému egu
zato takový krásný plovákový letoun pro numera
spůsobí nezměrnou radost když už nikomu jinému tak aspon mě

v přelomovém roce 2012 je důležité nezapomínat na své bližní - tudíž na mě
nebo prostě se svým přebujelým egem do vyšší dimenze nepřevibrujete

ještě že u 777 myslí na offline mám neodbytný pocit vy sobci, že v té vyšší dimenzi budu napřezrok sám Smutný

1stCL_Novotny
Nemáááám Numero, fakt nemáááám.Zamračený Jeníček si uškudlil stěží na TiR který po letech(dlouhých) si dovoluje v brzké době zakoupit. A Nová mapa je nezakoupena stejně jako tři nová letadla. Smutný

Snad jednou v nové dimenzi. Úsměv

WT_Horrido
Osobně si myslím že narozeninový model hobitů - tedy ten kdo má narozeniny kupuje dárky všem známým - je lepší než model lidí. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

3BAP_Cassius Chaerea
Ježišmarja, se koplo do vosí hnízda?Šklebící se

WT_Horrido napsal:
Za prvé: nemám nic proti realismu. Jen před něj kladu autentičnost.
Za druhé: kariéra do ROF nebyla dělána pro pět lidí co létá dogfight, stejně tak pro ně není mapa Kanálu. Co je na tom tak těžkého k pochopení?
Za třetí: boj proti ponorkám byl docela častou náplní práce hydroplánu na Kanále, jejich modely jsou tedy opravdu druhořadé, stejně jako modely vagonků pro Bitvu o Británii.
1. Realismus, autentičnost? Tohle bych chtěl nějak rozvést, co je v simu realistické a co autentistické. Já z tvých příspěvků mám pocit, že dáváš přednost hratelnosti, než slepé honbě za realismem.
2. Nic, až na to že kariéra je furt "beta" a její dodělání asi nová mapa moc neurychlí, že. Já rozhodně netvrdím, že nová mapa bude naprosto k ničemu, sám si tam dám v offlinu autopilota půjdu si udělat svačinu a po půl hodině na 16xrychlost se rád hodím bombu na Anglii, když mě AI nesestřelí nad kanálem, ještě když budu v kuchyni. A určitě se najdou magoři, který u offlinového bombardování Anglie vydrží i týden. A pár speciálek si také dovedu představit, ale co víc? Online použití, narozdíl od té zmiňované Itálie, bude minimální, teda pakliže nebude mapa postavená tak, že spojenci budou vzlétat z francouzského pobřeží a pak se bude bojovat u belgických břehů, pak ano tento úsek fronty tu chybí.
3. No ani ne tak boj jako hlídkování. Jsou zaznamenány celé 4 letecké útoky, 2 úspěšné útoky si narokuje rakousko-uherské letecto, jednu německou ponorku UC 32 si narokuje britské letadlo a jednu britskou ponorku si narokuje francouzská vzducholoď.Úsměv Proto bych z pohledu let. simu 1. s.v. neoznačil boje proti ponorkám za druhořadou událost, ale za zcela podřadnou událost.

Lepší něco než nic, na druhou stranu tyhle novinky jsou mi vcelku u prdele, kdyby mě neštvalo, že díky těmhle novinkám se asi jen tak nedočkám věcí, co bych tam skutečně chtěl.

TozziFan
Hádáte se o ho*ně. Stejně jako ve vláknech Cloda. Pro mě kupování map znamená jen jedno, končí PLAY IT FREE, které tak hrdě svítí na stránkách RoF. Doposud se ctilo, že na každém serveru bylo letadlo z dema, aby si mohl zalétat každý. To s začátkem placených map končí. Škoda Smutný

j4ck41
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Online použití, narozdíl od té zmiňované Itálie, bude minimální, teda pakliže nebude mapa postavená tak, že spojenci budou vzlétat z francouzského pobřeží a pak se bude bojovat u belgických břehů, pak ano tento úsek fronty tu chybí.

ne ze bych s tebou v rade veci nesouhlasil - hlavne v tom, ze Kanal oddali Italii - ale proc si myslis, ze by tak ta mapa postavena bejt nemela? soucasne mapa je taky na serverech rozsekana na maly casti, to samy zcela urcite pujde udelat i s touhle ... bohuzel takhle vyuzitelna bude ta mensi cast mapy

na druhou stranu se musim priznat, ze se docela tesim az si pustim nejakou DID kampan s vodnikem - i kdyz bych teda mnohem radsi lital z Terstu nez ze Zeebrugge

1stCL_Fucida
Já bych tam chtěl mít pro Horriho Siemens-Schuckerta Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Cassius Chaerea
j4ck41 napsal:
ale proc si myslis, ze by tak ta mapa postavena bejt nemela? soucasne mapa je taky na serverech rozsekana na maly casti, to samy zcela urcite pujde udelat i s touhle ... bohuzel takhle vyuzitelna bude ta mensi cast mapy
Nemyslím si, že by tak postavena být neměla, ba naopak, vidím v tom jedinou možnost, jak ji skutečně využít na onlinu.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 13-02-2012 15:46

j4ck41
TozziFan napsal:
Hádáte se o ho*ně. Stejně jako ve vláknech Cloda. Pro mě kupování map znamená jen jedno, končí PLAY IT FREE, které tak hrdě svítí na stránkách RoF. Doposud se ctilo, že na každém serveru bylo letadlo z dema, aby si mohl zalétat každý. To s začátkem placených map končí. Škoda Smutný

nezlob se na me, ale Play It Free fakt neni zamereny na online hrace, takze pro toho kdo si nic nekoupil se toho zase tak moc nemeni ... bude si furt litat svoji kampan a online bude na Newbie serveru a obdobnejch masomlejnech, protoze na mapach z roku 1916 a casnyho 1917 stejne o Albika V.a nebo Spada 13 nezakopne

TozziFan
Já se nezlobím, a to s dřívějším planesetem mě taky pak došlo. To stále ale moje přesvědčení, o začátku něčeho zlého v RoFu, nijak nemění. Začalo to už vánočním překvapením v podobě placené mise a praporků a kupováním nové mapy to pokračuje.
Chápu, že především a v první řadě jde o peníze, ale styl jakým to začíná být podáváno je mi cizí. Klidně ať si zdraží jednotlivá letadla, kupování serepetiček na letadlo v podobě fáborků atd.. Ale mapy? To už pomalu rovnou může chtít platit za polet na onlinu v podobě placení benzínu a munice. Další věcí je, že už takhle chce peníze předem za něco co teprve bude. Mnohem příjemnější pro mě by bylo, kdyby nahodil vějičku v podobě ukázky hotového stroje/serepetičky, pak vyhlásil dejme tomu týdenní předprodej se slevou a po tom týdnu vypustil hotový stroj/serepetičku za plnou cenu. Klidně i dvojnásobnou.

Baron
Ano, suhlas. Este nie je vonku CL.II - a uz chcu platby vopred za dalsie veci. Pritom ani nepovedia aspon priblizny datum vydania. Za seba mozem povedat, ze pokial mi nepristane v hangari CL.II, dovtedy nepustim ani cent - a ani neuvazujem o tom, ze by som si predtym predplatil dalsiu vec.
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,164,218 návštěv