November 26 2024 02:42:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Palba 1938 - ČSL vs. Luftwaffe
1stCL_Fucida
Co myslíš lineárním plynutím času? Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

DarkTatka
Mohlo by se prosim do nejakeho lehce dohledatelneho mista (napr. prvni prispevek v tomto vlakne) napsat jake mody/packy a podobne veci budou potřeba?

Max_FX
eine blaue maschine bitte :-)
K MODRYM DO STUKY!
Upravil/a Max_FX dne 24-09-2010 21:29

310_Pip
@darktatka: il2 verze 4.09 + UltraPack 2.01 + CSvsGermany 1938, vic se dozvis casem Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
606_vencour
Lineární plynutí času? Pravda, přehlíd jsem, že má být akce datovaná na 4.11. a cca dva týdny po začítku bojů ... přesto mi nesedí, že stuace docela eskaluje, vzájemná nevraživost a nevidím nějaký velký prostor pro to, kam by se to mohlo zhoršovat.
Znam to totiž tak, že bojové akce začly 1.10. a tak jsem zvědavej na fantazii novinářů, co dokážou vymyslet v tom "nastaveném" čase

CSL_Raptor
CSvsGermany 1938
Toto bude dostupné kdy a jakým způsobem to bude vloženo do hry?

olda Olde maly
Přes JSGME Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

606_Temp
a dostupné to je, stačí projet tohle vlákno ;-)
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Topper-Czech
Mno přece jenom počkám na úplně finální info s úplně nejfinálnějším mod přídavkem Mrknutí

http://www.e-airport.wz.cz
606_Temp
jasně, ale trénovat se na tomhle dá Mrknutí
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
Finální patch vyjde cca 2 týdny před samotnou akcí, bude obsahovat vedle letadel především i samotnou mapu.
Do té doby můžete pro tréninkové účely používat MaPův mód CSvsGermany. Letadla v něm jsou finální, nebo velice blízká těm finálním.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lynx23
Ahoj lidi, jen jsem se chtel podelit o problem s modem RealisticBomb&TorpedoFusing. Po spusteni modu CSvsGermany1938, jsem nemohl avii ani letovem nikoho sestrelit a ani bomby mi nevybuchovoly a nevedel jsem proc. Druhy den uz jsem byl uz docela zoufaly a flustrovany a nakonec jsem zjistil, ze to dela tenhle ... mod. Dokonce blbne i u nejakych letedel z Ultrapacku. Takze VYPNOUT

burnes
Zdar tohle téma se mi dost zamlouvá ale na létání jsem LAMA (takže jsem použitelnej jako cíl) má to cenu do toho jít?
Úsměv

olda Olde maly
No, pokud chceš k modrým, tak zcela určitě Úsměv Ale vážně. Mrkni na tohle vlákno: http://www.palba....sc&start=0
Temp pořádá tréningy pro nováčky a méně zkušené. Přečti si to, zůčastni se tréningu a pak se můžeš rozhodnout. Ale neváhej Šklebící se
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

FK_Rychtyg
burnes napsal:
Zdar tohle téma se mi dost zamlouvá ale na létání jsem LAMA (takže jsem použitelnej jako cíl) má to cenu do toho jít?
Úsměv

Určitě to cenu má, pokud se ti akce zamlouvá a chtěl bys letět... Nicméně jak napsal Olda, je třeba mít nějaký základ a to jak teoretický (viz palba.cz) tak praktický - na nějakém z tréninků, pořádaném červenými nebo modrými letkami. Za červené se do toho asi nejvíce pustil Tempík se svou 606th a za modré již trénujeme my a co nejdříve se chystá spustit nějaké větší tréninky Lioni. Pokud bys tedy měl zájem letět za modré, potom mi dej vědět a můžeš se přidat ještě tento nebo příští týden. Samozřejmě jakmile Fučida vyhlásí tréninky většího měřítka pro BLAU, budeme se učastnit i tohoto létání a zde budeš taktéž určitě vítán! Stačí se jen v čas dohodnout a my s tebou budeme počítatMrknutí

3IAP_Rogan
Rád bych se přihlásil za Rudé

311_Barney
3IAP-Rogan napsal:

Ti dám "Rudé"Naštvaný prej povídali že mu hráli.

CSW_Eda
hoj hoj mu první příspěvek Cool
se mnou počítejte k modrejm

3BAP_Plooskie
311_Barney napsal:
3IAP-Rogan napsal:

Ti dám "Rudé"Naštvaný prej povídali že mu hráli.

no no ... imperialistům se zase něco nelíbí ! Už by zase šířili lásku, pravdu a MacDonaldy ... Šklebící se

FK_Aachen
Ahoj, rad bych letěl za modre od 19:00h. Danke.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,047,369 návštěv