January 07 2025 23:39:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 2
magot, AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
olda Olde maly
WT_Horrido napsal:
Navíc druhá světová je ideologická, tam neznám bratra, ale Velká válka je přece radostná a svěží událost a chci se bavit Úsměv

Spíš bych od Tebe Horri čekal, že neznáš soukmenovce. Bratři jsou na druhé straně Úsměv

WT_Schmouddle
WT_Horrido napsal:
Ale já nikomu nepsal "uvidime jak ti ten tvůj shitfire točí" Úsměv

Nojo to žes to nepsal do chatu ještě neznamená že sis to nemyslel! Známe svý! Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
LEON_CZ
WT_Horrido napsal:
Tak jsem si v sobotu šel zalétat a byl tam nějaký maník a při startu mise mi napsal "tak uvidíme jak ti ten Albatros točí." Tak jsem pln očekávání vzlétl, pomalu se dosypal nad frontu a pak jsme se potkali. Měl Spad a nastoupáno. A začal zoomovat a stoupat a já se mu točil na čelňák a stoupal za ním. No a "bavili" jsme se tímhle stylem dobře půl hodiny a kdyby neskončila mise létáme tam dodnes.
Tak prosím takhle točit už ne, děkuji. Šklebící se

Zoomeři jsou tady s těmito zbraněmi krapet v nevýhodě, za tu chvilku co se mu mihneš v zaměřovači, tolik železa prostě vychrlit nestačí, divím se, že ho to vydrželo bavit celou půlhodinu Šklebící se

http://www.virtualnipilot.cz/
Merten
Mno kdyby byl šikovnej a dobře mířil tak Horrida bud zapálil nebo rovnou vyexpolodoval takže za sebe má za taktiku 1+ ale za blbý kecy za 5 Šklebící se.

LEON_CZ
Tady mu šikovnost zas tak nepomůže, i podprůměrnej pilot tady prostě jakejkoliv svůj papundeklovej letoun otočí lehce na fleku do nevýhodného postavení pro střelce a může to takhle točit proti zoomerovi třeba půl hodiny, jak psal WT_Horrido. Spíš pomůže pořádná dávka štěstí Mrknutí To mě tady docela fascinuje, že já můžu všech 1000 nábojů nasypat do toho letadla, že je jak cedník a pořád je schopné boje, nebo taky může letadlo explodovat po jediný kulce Šklebící se

Merten
No vidíš a mě zase přijde že stačí střílet na jedno místo a oni rádi hoří a nebo jak říkáš mám kliku Šklebící se.

LEON_CZ
Merten napsal:
No vidíš a mě zase přijde že stačí střílet na jedno místo a oni rádi hoří a nebo jak říkáš mám kliku Šklebící se.

Tak když střílíš ze vzdálenosti, při které si v podstatě můžeš na soupeře sáhnout, tak stačí bohatě používat i ten jeden kulomet. To ale není úplně případ toho ,,nešťastného" zoomera. Pokud už cíl vyplní celý výhled toho zoomera (což je za jiných okolností výborná vzdálenost pro střelbu), stačí ten zoomer už jen vykřiknout ,,šmarjááá!!!" Šklebící se
Nebo Tobě se daří lehce zapalovat soupeře i přitom zoomu třeba ve Spadu, když máš 250 km/h na tacháku?

Merten
Člověče celkem jo.Úsměv u mě je to cca tak že půlka blafne a uflambuje se čtvrtina rovnou udělá bum a ten zbytek jde na vrub oklovávání tak dlouho až něco podstatnýho odpadne Šklebící se.

LEON_CZ
Merten napsal:
Člověče celkem jo.Úsměv u mě je to cca tak že půlka blafne a uflambuje se čtvrtina rovnou udělá bum a ten zbytek jde na vrub oklovávání tak dlouho až něco podstatnýho odpadne Šklebící se.

Z jaký vzdálenosti střílíš PŘI ZOOMU? A s jakou konvergencí, mohu-li se zeptat? Při horizontálním letu sedím tak blízko za soupeřem, že mě často ty jeho odpadávající sračky nasaje vrtule a zlomí se, ale při zoomování prostě musím cíl uklovat tak na 5-10 stečí, při konvergenci 150-180m Zamračený Tedy pokud ten cíl manévruje. Pokud o mě neví, tak ta dávka sedne samozřejmě líp.
Díky
Upravil/a LEON_CZ dne 22-02-2010 20:13

Merten
Jsem magor chodím na tělo vždy Vyděšený.Jinak s tou konvergencí na ni nešahám ani v ilovi a ani tady.Takže těch standartních 150m.Je fakt že z divu začnu střílet na větší vzdálenost a ukončuju opravdu hodně blízko.

LEON_CZ
Merten napsal:
Jsem magor chodím na tělo vždy Vyděšený.Jinak s tou konvergencí na ni nešahám ani v ilovi a ani tady.Takže těch standartních 150m.Je fakt že z divu začnu střílet na větší vzdálenost a ukončuju opravdu hodně blízko.

Ano, právě o to mi jde, když střílíš z divu ve vysoké rychlosti na manévrujícího protivníka co to stále točí proti Tobě, tak ho mám v zaměřovači vždy jen velice krátkou chvíli a za ten zlomek ho prostě naráz nikdy s těmi zbraněmi v RoF nedám. Natož když u toho sám nesmím tuze moc sahat do řízení, aby mi zbyla energie zase na climb pro další steč. Je fakt, že se v RoF snažím vždy mířit na kořen křídla, aby mu rupl nějaký nosník a kdybych mířil někam na nádrž, možná že by to šlo líp...

Merten
Já taky neříkám že jeden průlet a éro není Mrknutí.Jo mířit na trup je dobrá volba ideálně tam kde je nádrž.Střelba do křídel mi přijde jako ztráta času snad jenom když se snažím někoho znásilnit brutálně Šklebící se nosníky je relativně malej a špatně se trefuje zato ta nádrž má podstatně větší plochu.alespon si to myslím a tak nějak mi o i vychází.

WT_Horrido
Prohlašení v diskusi o novém patchi

It will be no patch - it will be a complete new version of the game... Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
No jo ale kdy?Úsměv

Salak
WT_Horrido napsal:
Tak jsem si v sobotu šel zalétat a byl tam nějaký maník a při startu mise mi napsal "tak uvidíme jak ti ten Albatros točí." Tak jsem pln očekávání vzlétl, pomalu se dosypal nad frontu a pak jsme se potkali. Měl Spad a nastoupáno. A začal zoomovat a stoupat a já se mu točil na čelňák a stoupal za ním. No a "bavili" jsme se tímhle stylem dobře půl hodiny a kdyby neskončila mise létáme tam dodnes.

Manik jsem byl ja..... reagoval jsem na tvoji starsi reakci..."albDV toci lip nez fokDVII.to snad ne"

co se tyce souboje...dokladal pouze fakt, ze to co jsem drive psal a na cos ragoval je pravda.... AlbDV je proti fokkeru DVII nadhodnocenej...

...a co se tyce prubehu souboje.... uz jsi zacinal bejt potrhanej :-)...a ja mel jeste spoooustu benzinu (to jsem nejak zapomel redukovat) a naboju....

..ale drzel ses....ja bych si to klido zopakl :-) S!

olda Olde maly
Salak napsal:

Nepatří to S do jiného tématu? Úsměv Sorry za OT, ale nedalo mi to.

Salak
olda maly napsal:
Salak napsal:

Nepatří to S do jiného tématu? Úsměv Sorry za OT, ale nedalo mi to.

jak to myslis?.... :-)

olda Olde maly
Toho si nevšímej Úsměv

LEON_CZ
V mých volšových rukách (zvyklých na WWII) je Fokker VII poměrně tupé nevýrazné éro a kdybych měl volit mezi ním a Albatrosem, tak si vždycky vezmu toho Albíka nebo i Pfalze III... Stejně tak když mám proti sobě Fokkera VII jako soupeře, tak jsem z něj nikdy moc velkej respekt neměl... Ale už jsem měl na ToW souboj s pilotem tak bravurně ovládajícím svého Fokkera VII, že jsem měl proti němu co dělat i s Camelem, opravdu to otáčel o 180° na fleku, takže souboj s ním byla série čelňáků, vůbec jsem ho neukroutil na jeho šestku Zamračený Takže kdo si ho oblíbí a naučí se s ním DOBŘE létat, nemusí to být špatný stroj...

EDIT: Olda jen naznačoval to, že tady na SVK jsou piloti, kteří Tě za S! v chatu klidně zastřelí i na padáku, protože to nemají rádi Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 24-02-2010 19:07

WT_Horrido
Salak napsal:
WT_Horrido napsal:

Manik jsem byl ja..... reagoval jsem na tvoji starsi reakci..."albDV toci lip nez fokDVII.to snad ne"

co se tyce souboje...dokladal pouze fakt, ze to co jsem drive psal a na cos ragoval je pravda.... AlbDV je proti fokkeru DVII nadhodnocenej...

...a co se tyce prubehu souboje.... uz jsi zacinal bejt potrhanej :-)...a ja mel jeste spoooustu benzinu (to jsem nejak zapomel redukovat) a naboju....

S! Měl jsem pár dírek ve stabilizátoru, jinak nic. Ve Fokkeru bych tě dostal, Albatros právě tohle nestíhá. A ty jsi si toho vědom, protože ve Fokkeru jsi mě rovnou taranoval. ;-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,167,583 návštěv