Soundmod je ilegalni?
|
WT_Horrido |
Přidané 23-10-2007 09:40
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Woman, you are completely off your nut!
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 23-10-2007 09:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
We're not gonna die. We can't die, Bendis. 'N you know why? Because we are so... very... pretty. We are just too pretty for God to let us die.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
alfik |
Přidané 23-10-2007 17:08
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
CINCUS - čti Sink as A kdo ví što éto takóje CINCUS? Pozn. kvůli té fonetice byla později zkratka změněna |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 23-10-2007 17:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Commander-in-Chief, United States Fleet.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 23-10-2007 18:00
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 288
Založený: 20.03.06
|
WT_Flan napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
No jak myslis Smudlo
...
Na Ubi obycejne bliju bud z tech vecnych zakladacu vlaken "to nelita", "to nestrili", "to nejde"...proste "TI DRUZI maji vsechno lepe"...a pak z tech vecnych vlezazpokrkdoprdelistu, kteri kdyz Oleg, nebo nekdo od nej, napise "rano jsem mel vynikajici stolici"...objevi se 100 postu "skvele", "diiiky" "Uau" a nedej boze, aby snad nekdo napsal "no a smrdi to az sem"...
...
, tak tohle mě fakt rozchechtalo
..výstižné,trefné |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 23-10-2007 18:28
|
Rozkoukaný
|
310_Gringo napsal:
Pomooooc já melu furt rusky...Mám stažený ENG_Sound_mod_Version_09.
Zkoušel jsem to rozbalit do kořenáče šturma,zkoušel jsem to rozbalené nakopírovat do kořenáče šturma.I files do files.V configu mám locale=de.
A furt je tam místo písma je ten rozsypanej čaj,čili azbuka
Nevím co dělám špatně...pomooooc
...nevím,jestli už to tady někdo psal - nečetl jsem úplně všechno,ale ten rozsypanej čaj,čili azbuku v názvech kampaní jsem odstranil jednoduše takto:
ve složce DGen jsem vymazal všechny soubory campaignsXYZ_ru.DAT a čaj je pryč,páč se ta ruština už nemá z čeho načíst
Upravil/a Enjoyr dne 23-10-2007 18:29
|
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 23-10-2007 18:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
|
Enjoyr napsal:
...nevím,jestli už to tady někdo psal - nečetl jsem úplně všechno,ale ten rozsypanej čaj,čili azbuku v názvech kampaní jsem odstranil jednoduše takto:
ve složce DGen jsem vymazal všechny soubory campaignsXYZ_ru.DAT a čaj je pryč,páč se ta ruština už nemá z čeho načíst
Misto toho je co ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
alfik |
Přidané 23-10-2007 19:19
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Schmouddle, jednička s hvězdičkou. Rudou, pěticípou |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 23-10-2007 20:35
|
Rozkoukaný
|
1stCL_pbarry napsal:
Enjoyr napsal:
Misto toho je co ?
Angličtina
načte to campaignsXYZ.dat (v angličtině) , namísto smazaného campaignsXYZ_ru.dat (v azbuce)
Upravil/a Enjoyr dne 23-10-2007 20:59
|
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 23-10-2007 20:55
|
Rozkoukaný
|
...Briefingy v azbuce - pokud to někomu nejde odstranit změnou v locale na en nebo de :
z DGen složky někam skopírovat např. MessageEn.dat,
přejmenovat na MessageRu.dat a vrátit zpátky do složky DGen - přepíše to soubor briefingů v ruštině na soubor,který teď bude sice pro ruskou lokalizaci,ale bude anglicky;
nebo např. GB_MessageEn.dat stejným způsobem přejmenovat na GB_MessageRu.dat a vrátit zpátky do složky DGen(přepsat jím původní soubor v ruštině);
stejně tak je to se jmény piltů atd.,
např. soubor Americans.dat (v angličtině) přejmenovat na Americans_ru.dat a vrátit do DGen složky a přepsat původní Americans_Ru.dat v ruštině, atd.
Upravil/a Enjoyr dne 23-10-2007 20:57
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 24-10-2007 11:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Enjoyr napsal:
Angličtina
načte to campaignsXYZ.dat (v angličtině) , namísto smazaného campaignsXYZ_ru.dat (v azbuce)
Kdyz jsem to vymazal, tak to nefunguje. Jenom piiipaaa... |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 24-10-2007 12:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Přejmenuj En. na Ru a je to. |
|
|
|
310_Gringo |
Přidané 24-10-2007 13:44
|
Uživatel
Příspěvek: 550
Založený: 28.03.07
|
Enjoyr: Dík chlape,to jsem potřeboval |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 24-10-2007 14:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Enjoyr napsal:
...Briefingy v azbuce - pokud to někomu nejde odstranit změnou v locale na en nebo de :
z DGen složky někam skopírovat např. MessageEn.dat,
přejmenovat na MessageRu.dat a vrátit zpátky do složky DGen - přepíše to soubor briefingů v ruštině na soubor,který teď bude sice pro ruskou lokalizaci,ale bude anglicky;
nebo např. GB_MessageEn.dat stejným způsobem přejmenovat na GB_MessageRu.dat a vrátit zpátky do složky DGen(přepsat jím původní soubor v ruštině);
stejně tak je to se jmény piltů atd.,
např. soubor Americans.dat (v angličtině) přejmenovat na Americans_ru.dat a vrátit do DGen složky a přepsat původní Americans_Ru.dat v ruštině, atd.
Mne se pouze zobrazuji nazvy kampani rusky, briefingy uz jsou v pohode. Nicmene z vyse uvedeneho vyplyva, ze kdyz se vsechno prejmenuje na *Ru, je azbuka navzdy mrtva ?
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 24-10-2007 16:04
|
Uživatel
|
BP_Tyrl napsal:
Přejmenuj En. na Ru a je to.
No jo, ale je to pracneeee... |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 24-10-2007 16:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
WT_Pedropan napsal:
BP_Tyrl napsal:
Přejmenuj En. na Ru a je to.
No jo, ale je to pracneeee...
Komu tady smrdí práce? |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 24-10-2007 17:08
|
Rozkoukaný
|
WT_Pedropan napsal:
Enjoyr napsal:
Angličtina
Kdyz jsem to vymazal, tak to nefunguje. Jenom piiipaaa...
..v tom případě jsi musel vymazat i nějaké jiné soubory,než jen campaignsXYZ_ru.dat; anebo máš v locale zapnuto na ru |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 24-10-2007 17:36
|
Uživatel
|
Enjoyr napsal:
WT_Pedropan napsal:
Enjoyr napsal:
Angličtina
..v tom případě jsi musel vymazat i nějaké jiné soubory,než jen campaignsXYZ_ru.dat; anebo máš v locale zapnuto na ru
Nemam. Ale uz jsem to vsechno prepsal, takze mam nazvy kampani, hodnosti i briefy anglicke.
Ale asi se mne to pomstilo, protoze hodnosti u anglanu mam porad rozsypanym cajem... |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 24-10-2007 17:52
|
Rozkoukaný
|
... jj, komu tady smrdí ta práce,tak si to může stáhnou hotové tady:
EnjoyrPatch_pro_Sound_Mod.zip
Ale ty soubory campaignsXYZ_ru.dat si musí každý vamazat ze složky DGen sám |
|
|
|
Enjoyr |
Přidané 24-10-2007 17:59
|
Rozkoukaný
|
WT_Pedropan napsal:
Enjoyr napsal:
WT_Pedropan napsal:
Enjoyr napsal:
Angličtina
..v tom případě jsi musel vymazat i nějaké jiné soubory,než jen campaignsXYZ_ru.dat; anebo máš v locale zapnuto na ru
Nemam. Ale uz jsem to vsechno prepsal, takze mam nazvy kampani, hodnosti i briefy anglicke.
Ale asi se mne to pomstilo, protoze hodnosti u anglanu mam porad rozsypanym cajem...
Zůstává mi to taky někdy,někde,občas - u hodností a v některých jménech pilotů. Ale po změně všech těhle souborů ve složce DGen (v podstatě vyhlazení ruštiny z DGenu ) je jasné,že do toho ještě musí dál zasahovat files.SFS ze Sound Modu,nebo ty soubory ze složky files ze Sound Modu. S tím už se asi nedá nic dělat.... |
|
|