Skinheads
|
Liptow |
Přidané 19-08-2006 21:54
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 207
Založený: 02.10.05
|
1stCL_Jamamoto napsal:
...Muslimské organizace přišli naprosto legálním a právním způsobem s nějakou žádostí, která byla zamítnuta. Nevidím na tom opravdu nic, co by mne mělo pobuřovat či znepokojovat.
Ta "nejaka" ziadost (uznanie rodinneho prava sarie pre exkluzivne skupiny obyvatelstva) zahrna napriklad legalne pravo bratov zabit svoju sestru, ktora utecie od manzela cim poskvrni rodinu. Toto sa stalo nedavno v Nemecku, pricom bratia pred sudom logicky dovodili ze to su ich zvyky a nikoho do toho nic. Sorry, keby prisiel niekto naprosto legalnym a pravnym sposobom s napadom napriklad zopakovat holocaust, nebude ta to znepokojovat ani poburovat? Za nejaky cas nepridu tito spoluobcania prosit o legalizaciu sarije, pridu oznamit ze v ich stvrti sarija uz plati a policia a urady maju vstup na vlastne riziko. |
|
|
|
rOckie |
Přidané 20-08-2006 21:02
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 228
Založený: 29.09.05
|
To LesniHU
mas PM, nebudu uz odpovidat v tomto vlakne, pac nase interni debata stejne nikoho nezajima
a pro ty ostatni:
pravdu mam samozrejme ja, pokud byste meli nejaky pochyby, ju?
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-08-2006 22:29
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
|
Rook napsal:
To LesniHU
mas PM, nebudu uz odpovidat v tomto vlakne, pac nase interni debata stejne nikoho nezajima
škoda...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
311_Rampa |
Přidané 20-08-2006 23:05
|
Uživatel
Příspěvek: 642
|
ty jo... se vratim po 3 dnech ze sloveska a koukam....
:clap::clap::clap::clap:
ted vazne, jeste par prispevku a budete první komu se na svete podari vysvetlit a vyresit rasove problemy celeho sveta, problemy ruznych skupin oznacovanych celkove za skinheads, problemy v Iráku...
mam vsak jednu myšlenku k zamyšlení
kdyz se takhle nesnášíme s jinými národy, jinými rasami, jinými kulutrami a nebojíme se proti nic použít zbraně, co použijeme až se nám na planetě vobjeví zelení mužícci??? Kdo říkal že nesnáší zelené? A ted tedy to hlavní k zamyšlení: Dokážete si představit rasovou nesnášenlivost mezi lidstvem a mimozemšťany???? |
|
|
|
1stCL_SaBot |
Přidané 20-08-2006 23:32
|
Uživatel
Příspěvek: 787
|
ono s nasema romskyma spoluobcany je to fakt kriz.
A jak uz tu zaznelo. Nejlepsi by opravdu bylo romy nasilne nesdruzovat do jednoho mista ba prave naopak.
A ze to takhle funguje doklada i skutecnost, ze nektere romske rodiny se opravdu od "gheta" separuji samy, a rodina jejich funguje jako normalni socialni a spolecenska jednotka. Deti jim chodej na zakladku, pak na stredni, nekteri na vysky a normalne pracuji, plati dane atd. Dokonce si svoje prostredi vybiraji tak, aby jejich deti nemeli moznost prijit do kontaktu s ostatnimy romy (temi jak je zname nejlepe).
Uvedu priklad ktery jsem zazil na vlastni oci.
Rok 2002 - vytopenej Karlin. Hromady romskych rodin bez domova.
Jako provizorni ubytovani jim byly poskytnuty vysokoskolske koleje.
Bydlel jsem na Podoli, kde z 6 bloku jimi byly obsazeny 4.
90% jich celej den chlastalo a nadavalo, ze dostavaji malo jidla a ze televize, ktery dostali jsou moc maly atd. To ze prisli socialni davky clovek poznal ve studentskym klubu hned....na stolech flasky whisky, kazdej krabicku malborek a diskuze o tom jak je vsechno nahovno. Kazdej den byla privolavana policie....
Ale pozor! Zbylych 10% chodilo do prace a po praci jeste jezdili pomohat uklidovym cetam do Karlina. To ze se za svoje "soukmenovce" stydeli ani nemusim psat.
Verim tomu, ze trend postupneho zaclenovani do spolecenskeho zivota uz je davno nastartovan.
Co se tyce otazky muslimskeho "problemu" tak nevim. Bojim se toho, ze to vyusti ve valku civilizaci. Bohuzel mam pocit, ze kostky uz jsou davno vrzeny a prvni jsme hazeli my... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 21-08-2006 07:50
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Mimozemstani? Treba tihle?
[img]http://www1.odn.ne.jp/~aac65140/images/bigchap/0026.jpg[/img] is not a valid Image.
Ja myslim ze minimalne Cibule by nalezl pochopeni.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Jirka |
Přidané 21-08-2006 08:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
311_Rampa napsal:
... A ted tedy to hlavní k zamyšlení: Dokážete si představit rasovou nesnášenlivost mezi lidstvem a mimozemšťany????
S těmahle jo.
[img]http://web.iol.cz/georgies/images/hitchhikers-guide-06.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Jirka dne 21-08-2006 08:21
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 21-08-2006 08:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
|
Takové milé zvířátko,
stejně si za to že jsme se stali jeho inkubátory můžeme sami, no neměli jsme mu lézt do loviště, ne?
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 21-08-2006 08:29
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
problém s mimozepštany už byl vyřešen na jiném vláknu
cibule je zgenociduje
pro neznalce navod na zhotovení paprsku smrti zašlu
helmu z alobalu si každej snad udělá sám |
|
|
|
Patrikhuhu |
Přidané 21-08-2006 09:34
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 277
|
Von ten Alien by se mezi skinheadama možná ztratil... |
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 08-09-2006 00:57
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
ne ze bych chtel ozivovat tohle vlakno, ale nechci zakladat nove a sem se to docela hodi..
zakze: "Jsi CECH, CECH, CECH!!! Tak si toho vaz !!!"
>>>http://aktualne.c...0&tro2_2_0
Upravil/a 310_Ikar dne 08-09-2006 00:57
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 08-09-2006 06:42
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
Hele Ikare a jak to souvisí s tím, že si mám vážit toho, že jsem Čech? Tohle jsem ale vážně nepochopil... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 08-09-2006 07:28
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
Ja to chapu tak ze si musime udelat geneticke testy a pak podle toho nacionalistit. Zasadne se neridit podle toho kde ses narodils a kde zijes. Ted je jeste otazka jaky typ genetickeho testu preferovat, zda ten co se popisuje v clanku nebo ten podle ktereho se obycejne urcuje puvod, totiz vyhledavani charakteristicke chyby v genomu. Podle druhe metody patri cechove k potomkum keltu a zatimco podle prvni metody bude to nacionalisticke besneni hrackou (ja napriklad pujdu bojovat za Chorvatsko) tak stavet menhiry, uctivat duby a bojovat nahy a natreny na modro uz nebude hracka...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 08-09-2006 09:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
|
Ja si taky myslim ze malovat si prdele na modro ma kouzlo.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 08-09-2006 09:32
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
WT_Schmouddle napsal:
No já měl prdel namodro zmalovanou asi dvakrát v životě a moc kouzelný mi to teda nepřišlo |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 08-09-2006 09:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
1stCL_Esquilax napsal:
tomiczech napsal:no ono se taky rika, ze zajmy mensiny musi ustoupit zajmum vetsiny. koneckoncu je na tom zalozen i nas volebni system. takhle to proste funguje.
Ne takhle to nefunguje. Demokracie je založena na vládě většiny a respektování menšin.
Pro adminy: Mohl bych poprosit o navrácení zvacejícího smajlíku, rád bych vyjádřil co si myslím o některých příspěvcích. Děkuji.
No, rád bych viděl to respektování menšin v praxi.
tomiczech napsal:
tohle na me pusobi tak jako by vsichni kluci ze zasahovek jaky byli na CzechTeku si to bezvadne uzivali, ze konecne muzou do nekoho trisknout a zvlast do smazek. ale co kdyz ti kluci byli jenom nasrany ze misto toho aby byli nekde s rodinou tak musej tvrdnout vobleceny do plny polni? ano byli tam excesy a zbytecna brutalita, ovsem jak mi nekdo vysvetli, ze par flojdu odtahli s poranenou pateri a otresy mozku, kdyz ty hodne deti po nich hezeli jen kameny a drny? videl jsem nejaky policejni videa a MMF a toho druhyho velkyho mlaceni v Praze. a jedinej tezkoodenec, jakyho jsem videl padnout k zemi, byl manik jakej dostal dlazebni kostkou do prilby. tak jak to ty neozbrojeny decka na CzechTeku dokazali? se snad flojdi mlatili mezi sebou ne?
Nejak mi to nejde do hlavy - policajti na Czechteku byli nasrani, ze nemuzou byt s rodinou (jako omluva na par rozkopanych xichtu mi to nejak nestaci), ze tezkooddenec dostal na MMF do prilby dlazebni kostkou a snad proto doslo k tomu, ze dostalo na Czechteku na budku i par policajtu?
btw: co kdyby policajti na tom Czechteku vubec nebyli?
WT_Horrido napsal:
312_HeRa napsal:
Tak za:
A) mam par amaterskych zaberu, ktere tocili uplne vse od zacatku...bez strihu..lepsi nez policejni zabery...tomu ver.
C)Zbytecna brutalita byla opet vracena k prosetreni ..... ti co tam mlatili toho kluka na zemi tomfou do zad budou asi pikat......to ostatni co nebylo zmedializovano bude lezet v zapomeni a na mem disku pro me deti.
Tak to zverejni, podej zadosti k vysetreni... takhle to jsou jen kecy nic vic.
A ty si Horri myslíš, že je možná, aby se někdy prokázala chyba na straně policie? Už jsem podal dár návrhů na prošetření postupu policie v některých případech. A víš jak to dopadlo? Policisté, kteří dle mého názoru pochybili šetřili své vlastní pochybení. Můžeš hádat, jaký mi přišel výsledek na papíře, zaplaceném tvými daněmi.
310_cibule napsal:
Pravidla porušoval Irák, resp. vládnoucí diktátor a jeho suita a to tím, že ohrožoval své okolí. Proto nebylo možné s ním normálně obchodovat.
Která pravidla máš na mysli a jakým způsobem byly porušována; příp. jak bylo ohrožováno okolí konkretně měsíc před začátkem války?
WT_TeeDee napsal:
Malý test vlastenectví:
Pokud se vás někdo na západě zeptá, kde že to leží ta Czech republic, ze které pocházíte, tak:
a ) řeknete nějaká díra na východě
b ) trošku se vás to dotkne a vysvětlíte dotyčnému, že to je v srdci Evropy
c ) rozbijete mu držku.
pokud jste odpověděli: a ) tak jste buď Jamamoto, Cibule nebo někdo, kdo si myslí, že neexistuju
za b ) tak asi ta malá země je trochu i ve vašem srdci :tup:
za c ) stejně vám ten člověk už před tím nebyl sympatickej, na co že se to ptal? :lol::awch::lol:
Za d) řeknu mu, že to je půlka československa a on pochopí.
A u dvacáté stránky tohoto vlákna jsem to vzdal. Zbytek snad projdu někdy jindy. |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 08-09-2006 09:57
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
WT_Peci napsal:
WT_Schmouddle napsal:
No já měl prdel namodro zmalovanou asi dvakrát v životě a moc kouzelný mi to teda nepřišlo
jenom dvakrat? stastlivce. v jednom obdobi studia zakladni skoly jsem prichazel domu a automaticky daval na stul vedle zakovsky i varecku (akorat ze tehdy jsem byl blbej a myslel jsem si ze malou a uzkou to bude min bolet )
jinak taky ale netusim co presne tim chtel Ikar rict. podle jiny genovy studie pochazi lidstvo z Afriky, celosvetova populace ma pouze 33 pramatek, z toho Evropani jich maj 8. dyk jsme vlastne jedna velka rodina.
Jsem vas stryc Baloun, mam vas rad a budu u vas bydlet :lol: |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 08-09-2006 10:06
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
tomiczech napsal:
...a automaticky daval na stul vedle zakovsky i varecku (akorat ze tehdy jsem byl blbej a myslel jsem si ze malou a uzkou to bude min bolet )
Tak tohle je nádhernej příklad, jak člověk pochopí fyzikální zákony pomocí praktické zkušenosti... :clap::tongue: |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 08-09-2006 10:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
rudidlo napsal:
Nejak mi to nejde do hlavy - policajti na Czechteku byli nasrani, ze nemuzou byt s rodinou (jako omluva na par rozkopanych xichtu mi to nejak nestaci), ze tezkooddenec dostal na MMF do prilby dlazebni kostkou a snad proto doslo k tomu, ze dostalo na Czechteku na budku i par policajtu?
btw: co kdyby policajti na tom Czechteku vubec nebyli?
no ale oni tam byli, ze jo? v tom je ten problem. MMF a CzechTek nemaj nic spolecnyho ale pokud vis nebo pripadne mas predstavu ze policejnimu tezkoodenci jen tak neprivodis otres mozku, tak na ty benga na CzechTeku asi nelitali jen drny, ze jo? (mimochodem, udajne docela velky procento zraneni si zpusobili technari sami, nebot ti co hazeli ze zadnich rad jaxi nedohodili). no a tak nejak se osobne nedivim nejakymu bengovi, ze kdyz je nasranej ze tam musi jak curak v tom obleku stat na slunci, zizen jako svine a jeste na nej hazej vselijaky svinstvo ze si nebouchne. ja bych si bouchnul. jsou to jenom lidi - i kdyz by na tohle meli bejt trenovany. pak je otazka zda-li se v nekterych pripadech jednalo o selhani jedince nebo zda slo o narizenou akci stylu "privlecte sem toho s dredama v cervenym tricku"
nerikam, ze celej zasah byl naprosto v poradku. to asi ne, ale pokud se budu ucastnit nejaky takovyhle akce a uvidim jak se kousek od nas formuje nejakej 1000 maniku s obuchama tak lehce znervoznim a minimalne je budu pozorovat co se deje. a kdyz to zacnou rezat tak mam dve moznosti. bud zdrhnu anebo pudu protestovat (nejakym zpusobem) - no ale pak holt musim pocitat s tim, ze mi taky nejaka prilitne.
btw. kdyby ti policajti na CzechTeku nebyli tak by se zase rvalo jakto ze tam nebyli, kdyz to byla nelegalni party a byli podany trestni oznameni (nebo to je stiznost) za to, ze byli na soukromych pozemcich. vono si asi nevyberes |
|
|
|
Mungo |
Přidané 08-09-2006 10:42
|
Uživatel
Příspěvek: 718
Založený: 03.10.05
|
WT_Pedropan napsal:
tomiczech napsal:
...a automaticky daval na stul vedle zakovsky i varecku (akorat ze tehdy jsem byl blbej a myslel jsem si ze malou a uzkou to bude min bolet )
Tak tohle je nádhernej příklad, jak člověk pochopí fyzikální zákony pomocí praktické zkušenosti... :clap::tongue:
Komensky by to nazval "skola hrou" :clap:
Dvom dalsim kohutom: Mierne OT, ale hodit na niekoho dlazobnu kocku je IMO dovod na par rokov v chladku, bezohladu nato, ci adresat ma na sebe kevlarovo-karbonatove kvadro alebo nie. |
|
|