November 26 2024 09:31:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Paulus
Cassius Chaerea napsal:

Ta kampaň mě vzala, nic tak zajímavého jsem dlouho neviděl. Slovo proč jsem za večer vyslovil asi dvacetkrát, ještě že to má autopilota a nemusel jsem zapnout Joy. Ale proč? Proč? Proč jsou takoví kre...

Má ten BoS vůbec šanci, nebo ti lidi co udělali tu kampaň už mají padáka?

A jakej hňup si vyplakal ty automatické startovací procedury?

Automatické startovací procedury jsou přepychový, nebo chceš mačkat všechny ty čudlíky sám. To by taky bylo fajn!

KAMPAŇ!

Ta je špičková bez té bych nemohl žít…
Cool
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

CSW_Cassius Chaerea
Paulus napsal:
1)nebo chceš mačkat všechny ty čudlíky sám.
2) To by taky bylo fajn!
1)Jo
2)To bylo fajn. A teď už si zase někdo vybrečel zmačknutí I (E) a vše je hotovo...

arnysimilar
Tak to má aj ROF, klikací kokpit nehrozí. BOS som už chcel pomaly aj kúpiť, ale platiť za alfu, to nie! Nulová kampaň, nutné odomykať lietadlá ako vo free-to-play, neustále zmeny letového modelu, slabý model poškodenia, ... Z toho, čo som si tu prečítal som pochopil, že CLOD s TF je na tom lepšie (a pritom to nikto nehrá). Takže som zvedavý ako dopadne za 2 roky BOS.

http://arnysimilar@gmail.com
BP_Madvlk
Hot_Dog napsal:

Rumcajs napsal:
Na IL2 foru již byl zveřejněn obrázek ze zelené mapy, tedy bude i něco jiného, než jen zima a sníh.

Čau, mužeš poslat odkaz, nějak sem to nenašel, Dík.

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_11_2014/post-1696-0-62530600-1415872291.jpg

Baron
arnysimilar napsal:

Tak to má aj ROF, klikací kokpit nehrozí. BOS som už chcel pomaly aj kúpiť, ale platiť za alfu, to nie! Nulová kampaň, nutné odomykať lietadlá ako vo free-to-play, neustále zmeny letového modelu, slabý model poškodenia, ... Z toho, čo som si tu prečítal som pochopil, že CLOD s TF je na tom lepšie (a pritom to nikto nehrá). Takže som zvedavý ako dopadne za 2 roky BOS.

Dávno som sa tak dobre nezasmial Pff Raz sa to budem musieť naučiť aj ja - čosi si prečítam a hned budem vedieť aký je to zmetek. Šklebící se

Arny, vyhýbať sa BoS širokým oblúkom, to naozaj nebude sim pre teba Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
No jsem rád že se pravdě dokážeš smát, ale naprosto arnyho chápu.

SepiaX
Převažující hodnocení, které jsem zatím zaznamenal, jsou pozitivní. Co je hotový, je hezký. Počasí, grafika obecně, letový model. Jednodušší vizualizace damage modelu a celková křehkost letadel spíš překvapuje, než že by byla zásadně odmítána. Celkem bez rozhořčení se přijímá fakt, že ačkoli je to už vydaný, není to úplně hotový.

Dělám to nerad ale musím. Nebrečím, neskuhrám jen zatlačím na dveře z druhé strany protože někdo by se mylně mohl domnívat že i přes všechna negativa je vše pozitivní. Ano i skalní Clodisté "když už to zde někdo takto nešťastně rozškatulkoval" (létáme DCS, Il1946 i ROF svého času) i ti skalní si zakoupili Božku a to proto že jsme všichni zde stejní a hledáme nové lepší. Včera jsme ve věštím počtu létali Bos, než si každý vylétal alespoň nějaký základ pro letadla což je první černá skvrna která zůstává pro některé nátury tvrdý ořech. Nikdo kdo byl na TS nechrochtal blahem a rozhořčení tam bylo...
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

1stCL_Novotny
Nevím, ale podle mého je vylétávání skinů a pár blbostí NENUTNOST! Já si vylétal jen pár věcí a víc netřeba. Navíc jsem to dal jen na lehkou obtížnost a po práci to dal kousek po kousku. A na éra která nepreferuji se můžu bodnout úplně, stejně jako jsem nekoupil na ně blbůstky v RoF. Mrknutí To že někdo něco musí je kec. Nikdy nikdo nic nemusí, pouze chce. Úsměv

magot
Nemít BOS = mít klid Úsměv

SepiaX
Vidíme to rozdílně, u Il2 si se standardem nezalétáš...skiny mne nezajímají vůbec.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
Prepac Sepi, ale to nie je pravda. Co vlastne take potrebujes na lietadla v BoS, aby si si zalietal? Nemusis do nich davat ani nove vrtule, ani motory, ani novy potah... Co si vylietas, su napr. radiomajaky u Sovietov, pripadne rovne celne sklo u La-5 a u Nemcov dajme tomu podvesene kanony a odnimatelne kryty hlavy v Bf. Tak co vlastne sposobuje nelietatelnost so standartom?
Upravil/a Baron dne 24-12-2014 18:53
Hals - und Beinbruch!

Fiks
Barone,co ty bomby,rakety a kanony na il-2 ?

Baron
Bez nich nevzlietnes?
Hals - und Beinbruch!

Rumcajs
Systém unlocks je rozporuplný ocásek BOSka. Nicméně se zdá, že na něm Jasoň trvá. Není mi známo, že by se to chystali odstranit. Sice tomu nerozumí stejně jako kdokoli jiný, ale oni to tak prostě mají. Máte dvě možnosti. Buďto to nějak překousnete, nebo nepřekousnete. Za sebe mohu jen říct, že zrovna IL2 a Štuka jsou nejzábavnější části tý kampaně. Bitevničení neomrzí a vůbec nevadí, že cíle jsou AIčka. V BOSku jsou pozemáci stejně AIčka i online. Přesto doporučuju, pokud tedy přemůžeme odpor, abyste začali s nejblbějšíma stíhačkama. Jak totiž v průběhu kampaně stoupá level pilota, dochází často k absurdní přesile. A věřte, že odemykat LaGG3 na levelu 9 je skutečný opruz. Jaká je šance, že dovezete body domů, když máte jedno pitomé AI jako číslo a proti sobě 4 He 111 a 3 Bf 109? Velmi malá. Jak už jsem psal, i mě přijde ten systém unlocks jako opravdu pitomý nápad, ale nic s tím nenadělám, na IL2 forum jsem to párkrát napsal, svůj názor odhlasoval a stejně to nikam nevedlo.
Non est specifica

Baron
Rumcajs nie je sam, kto nie je spokojny so systemom odomykania. Je to hovadina, tak ako nazvat system cvicnych misii kampanou, ale maju to tak, a menit to nebudu. Nam zostava iba zmierit sa s tym, alebo BoS nelietat. Este je tretia moznost - uplne odignorovat odomykanie a lietat iba MP (su aj taki). Je to len na vas. To ale neznamena, ze BoS je v zaklade nelietatelne.
Hals - und Beinbruch!

arnysimilar
Ja som to nelietal. Verím, že to lietateľné je. Ale nevidím tam žiadnu pridanú hodnotu oproti Clod + TF, takže za to z princípu platiť nebudem. Nakoľko autori sú možno dobrí vo vývoji, ale nie v manažmente a kým to dotiahnu na slušnú úroveň za 3-5 rokov (je to malý team), tak to už dávno vykape pod. ako ROF.

http://arnysimilar@gmail.com
CSW_Cassius Chaerea
Baron napsal:

Bez nich nevzlietnes?
Bez nich to není Il-2...na střelce z vysoka, ale abych nemohl mít VJačka a ROFS tak to mě teda vážně štve.

Proč na tom trvají nevím, ale asi nějaké přišlápnuté ego toho vola co to vymyslel a který se prostě nechce smířit s tím že je to pussy.

Baron
arnysimilar napsal:

Ja som to nelietal. Verím, že to lietateľné je. Ale nevidím tam žiadnu pridanú hodnotu oproti Clod + TF, takže za to z princípu platiť nebudem. Nakoľko autori sú možno dobrí vo vývoji, ale nie v manažmente a kým to dotiahnu na slušnú úroveň za 3-5 rokov (je to malý team), tak to už dávno vykape pod. ako ROF.

Nie, neveris. Precital si si zopar nazorov a beries to tak, ze je to nepodarok. Sam si to vyssie napisal. Na to, aby si nejaku hru mohol vobec hodnotit, by si ju mal vyskusat. Pises o pridanej hodnote a pritom nemas ani sajn o tom, ako sa BoS lieta, ci uz v pozitivnom alebo negativnom zmysle. Stokrat mozes vidiet obtrazky a videa, tisickrat si mozes precitat o tom, aky je nahovno alebo super, bez osobnej skusenosti je to o nicom. Povodny CLOD je mrtvy, umrel uz v roku 2011. CLOD s TF je nova hra, co nie je to iste ako povodny CLOD, a uz vobec nie nejaka pridana hodnota. Ak chces vediet o com pisem, skus si zaletiet nepatchovany CLOD po instalacii na Steame a potom porovnaj s BoS. Plus is k tomu prirataj 7 rokov vyvoja CLOD (+ 2 TF ked ho lietas s ich patchmi) \a na druhu stranu si daj 1 rok vyvoja BoS. Uz sa to tu pisalo, ale pre istotu to zopakujem: BoS nie je hra pre kazdeho. Vela z tych, co su na IL2:1946, DCS alebo na CLOD esa, budu v BoS nadavat. A hodne. Pokial sa to nenaucia.
Upravil/a Baron dne 24-12-2014 20:53
Hals - und Beinbruch!

CSW_Cassius Chaerea
Baron napsal:
Nie, neveris. Precital si si zopar nazorov a beries to tak, ze je to nepodarok. Sam si to vyssie napisal. Na to, aby si nejaku hru mohol vobec hodnotit, by si ju mal vyskusat. Pises o pridanej hodnote a pritom nemas ani sajn o tom, ako sa BoS lieta, ci uz v pozitivnom alebo negativnom zmysle.
Barone co to tu zkoušíš? Každý normální si udělá názor na to za co chce vyhodit peníze. Ty si taky nekoupíš všechny hry, aby si došel k závěru co z toho budeš hrát a co ne. Koupíš jenom to o čem se domníváš že využiješ. On došel k názoru, že mu BoS zatím nestojí za to, aby ty peníze vyhodil. A ty důvody co napsal mu minimálně já podepíšu.

Ale jistě se arnysimilar nebude zlobit, když mu koupíš BoS, aby si o něm mohl sám udělat názor na základě jeho hraní, nikoli "recenzí" druhých.Úsměv

EDIT: Možná vám příjde že jsem na BoS teď zase trochu vysazený, ale to proto že mě ruší zapínání autopilota a ukončování misí při sledování filmů...Mrknutí
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 24-12-2014 21:14

Bierglass
X Novotny napsal:

Nevím, ale podle mého je vylétávání skinů a pár blbostí NENUTNOST! Já si vylétal jen pár věcí a víc netřeba. Navíc jsem to dal jen na lehkou obtížnost a po práci to dal kousek po kousku. A na éra která nepreferuji se můžu bodnout úplně, stejně jako jsem nekoupil na ně blbůstky v RoF. Mrknutí To že někdo něco musí je kec. Nikdy nikdo nic nemusí, pouze chce. Úsměv

Je to přesně jak píšeš.Nevím jak u Ivanů ale na Bf nepotřebuji vůbec nic a dá se s tím vyrazit na on-line.I Když odemykání považuji za blbost tak mi to zase až tak moc času nezabralo mít na Bf vše co jde.A proč?Protože jsem to chtěl,ne proto,že to musím mít abych mohl normálně létat.MrknutíNa hře pořád pracují,poslední patch je super a upravuje hodně věcí.Nejvíce mně však potěšilo,že už Ivani nebudou moci vystrkovat palice z otevřených kokpitů a z MP zmizely navigační ikony na mapě.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,048,656 návštěv