November 26 2024 07:59:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
310_cibule
Tak já to zkusím. Reinstalovat to můžu nakonec dycky. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Mimochodem teprve včera jsem se u lightninga naučil zacházet se automatickým nastavením směsi (tedy zjistil jsem, jak to funguje). Teď se ještě naučím startovat švalbinu či dokonce s ní přistát a bude ze mne hotová Hanna Reitschová.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

saldy
Já si počkám na slevu, pakliže švalbe je jediný éro co mě tam zajímá. Ještě budu doufat v kterékoli dvoumotoráky colectory. Ideálně proudový arado, Me 410, moskyto...
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
petsild
310_Snakes napsal:

SaBot, Petsild - jakou verzi RS používáte? A jakou verzi ovladače GK? Win? A co nastavení grafiky ve hře? Všechno naplno? Přemýšlím, s čím by to mohlo kolidovat. Vypnout HDR? AA? SMAA nebo co to je...

Předem dík Mrknutí

Aktuálně Nvidia 441.08 a RS 4.4.1 v ovladačích zapnuté MFAA + Sparse Grid Supersampling.
Všechny ty filtry na obrázku nejsou pro chod Box nutné, jen jsem mé oblíbené zapnul na vyzkoušení.
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

Richi
310_cibule napsal:

Zjistil jsem, že mám prakticky úplně plný systémový harddisk, kde mám historicky nainstalován i BOX.

Dá se složka 1C Games bez újmy přenést na jiný disk?

Nemám s tím žádnou zkušenost, ale něco takového?:

https://www.sveth...-hry/43813
http://www.pchrac...ruhy-disk/

310_cibule
Díky, zkusím. Akorát si nejsme jist, zda mám BoX na Steamu.

Ajvn
BoX GE nepdporuje.

saldy
Na servru mi začly mizet a zase se objevovat lodě z výhledu, zásah 500kg bombou tanker ani nešráblo, ještě jsem chtěl tanker pokosit kanony ale nezobrazila se animace střel ani jejich dopadu , jen zvuk. Zamračený

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
magot
Jo to se mě taky dělo, jeden druh tankeru.

Alan Grey
Barone,

bude tato polozasněžená krajina součástí mapy pro Bodenplatte nebo se od toho upustilo? Nikdo se zatím na offiko fóru nevyjádřil.

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2019_11/09.jpg.8b37daca7c35404af6b90c2ec6043337.jpg.7274f321a527928272cbaaa34b3f56f7.jpg

Díky za informaci

http://www.alan-grey-page.cz/
310_cibule
Tak přenést BoX z disku na disk není problém, funguje to v pohodě. Prostě jsem to tam jen ručně přehodil. Na Steamu sice BoX vidím, ale s jeho pomocí ho jako jedinou hru přenést nemohu. Asi proto, že původní instalace nešla přes Steam. Díky všem za tipy.

Baron
Alan Grey napsal:

Barone,

bude tato polozasněžená krajina součástí mapy pro Bodenplatte nebo se od toho upustilo? Nikdo se zatím na offiko fóru nevyjádřil.

forum.il2sturmovik.com/uploads/monthly_2019_11/09.jpg.8b37daca7c35404af6b90c2ec6043337.jpg.7274f321a527928272cbaaa34b3f56f7.jpg

Díky za informaci

Neviem Alane. V teste som ju nevidel.
Hals - und Beinbruch!

rudidlo
Alan Grey napsal:

Barone,

...

Je nadherna.

http://silicon-remarks.blogspot.com
ringlett
Alan Grey napsal:

Barone,

To vypadá fakt dobře!

Alan Grey
Baron napsal:

Alan Grey napsal:

Barone,

Díky za informaci

Neviem Alane. V teste som ju nevidel.

Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.

310_cibule
Baronééé... prosííím...

Baron
Alan Grey napsal:Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.

Pokiaľ je mi známe, vývoj máp pre BP bude pokračovať aj po vydaní hry. Túto polozimnú mapu som hľadal, ale v QM nie je. Nie je však vylúčené, že bude k dispozícii pre MP a kariéru. V každom prípade mám skúsenosť, že keď niečo zverejnia, môžeme rátať s tým, že bude prístupná. Netrúfam si povedať , či bude už v tomto patchi (tzn. najbližšom, je to na spadnutie) alebo až v ďalšej aktualizácii. To je všetko co viem a mozem zatiaľ k tomu uviesť.
Hals - und Beinbruch!

Alan Grey
Baron napsal:

Alan Grey napsal:Barone, a je v tvých možnostech zjistit nějaké bližší informace? Pokud nejde o Top Secret... což by nemělo podle toho screenu.

Pokiaľ je mi známe, vývoj máp pre BP bude pokračovať aj po vydaní hry. Túto polozimnú mapu som hľadal, ale v QM nie je. Nie je však vylúčené, že bude k dispozícii pre MP a kariéru. V každom prípade mám skúsenosť, že keď niečo zverejnia, môžeme rátať s tým, že bude prístupná. Netrúfam si povedať , či bude už v tomto patchi (tzn. najbližšom, je to na spadnutie) alebo až v ďalšej aktualizácii. To je všetko co viem a mozem zatiaľ k tomu uviesť.

Děkuji moc... já spíš myslel, zda to nebude jen určitá oblast.. jako v reálu ... 100km a máš jaro že Šklebící se Ale to asi ne Šklebící se To by jsme chtěli moc. Přesto díky za vyčerpávající odpověď

Jarda "Alan Grey" M.

Ajvn
A ja bych měl dotas pro změnu na Barona.Úsměv
Myslím, že je nasimulovaný ten "posed" pilota v letadle.
Prostě když provedu prudkou zatáčku třeba v rychlosti 450 Km/h v LA-5FN no tak mám v mžiku tmu. Když to samé provedu v BF-106 G-6 tak mám tmu citelně později. Je to fakt? nebo se mi to jen zdá?

Rumcajs
Ajvn napsal:

A ja bych měl dotas pro změnu na Barona.Úsměv
Myslím, že je nasimulovaný ten "posed" pilota v letadle.
Prostě když provedu prudkou zatáčku třeba v rychlosti 450 Km/h v LA-5FN no tak mám v mžiku tmu. Když to samé provedu v BF-106 G-6 tak mám tmu citelně později. Je to fakt? nebo se mi to jen zdá?
Nesouvisí to s polohou pilota ve stodevítce? Nebyl tam položenější?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,048,343 návštěv