Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-12-2014 13:18
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Baron napsal:
Mozno to bude tym, ze si sa ziadnej poriadnej online kampane v RoF nezucastnil A ze ich teda bolo Ale inak mas samozrejme pravdu, RoF sa neoplati ani nainstalovat, nieto este lietat. Prajem pekny den Ono se to lítalo tajně? Když jsem koukal kam se připojit, nikde jsem nic takového neviděl, ale věřím že komunita udělala nějaké "specky". Ale fakt existovali nějaké války, které se lítali každý den po několik měsíců jako u starého šturma? Jak to, že si to sem nenapsal?
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 21-12-2014 13:28
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-12-2014 13:27
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Proč by něco psal. Je to drahé, na hovno a nikoho to nezajímá. Většina je na Ofiko foru RoF. Ale na tak velké úrovni extrému jak to vidíš to nebylo. Žádná 30. dnů trvající mela. Na to nejsou lidi a čas. A vás zbylých deset kousků to nevytrhne Cassi. |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-12-2014 13:33
|
Diskutující
|
No dokud byli lidi, měla být ta snaha tvůrců, třeba by tím prodloužili životnost svého produktu více, než přidáváním letadýlek. Ne že by to bylo na škodu, ale nové letadlo ti herní možnosti moc nerozšíří. Co si budeme povídat u Ila ty války fungovaly a dost lidí to u šturma po dlouhou dobu drželo. Zabiják her je hlavně stereotyp a nová letadla, když nemají oproti svým předchůdcům příliš odlišné parametry, tak pro boj se stereotypem toho tolik neudělají, jako když přidáš do hry fičury co ti rozmnoží potenciál stávajících letadel, respektive celkové hry.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 21-12-2014 13:39
|
|
|
|
Baron |
Přidané 21-12-2014 13:41
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Nuz mojko, informacie o tychto kampaniach najdes na forach letiek, ktore tie kampane organizuju alebo organizatori pozyvaju iba tych ktorych tam chcu mat. Plati pre letky i jednotlivcov. O vacsine kampani sa objavi informacia na oficialnom webe, ale nie je to pravidlo. Asi najznamejsie online kampane su Bloody April a Flanders in Flames. O obidvoch najdes info aj na oficialnom Webe. Okrem tychto boli - a pripravuju sa - dalsie kampane, ktore bezne trvali viac ako mesiac, lietali sa trikrat v tyzdni. Len tak namatkovo No.46 campaign, Italian Front, Begique Defence, Ypres a dalsie. Specialky neratam. Niektore z tychto kampani sa lietali na komunitnych modoch, takze si musel mat zanutu polozku Mods On aby si ich videl.
A preco som to sem nepisal? No ved si sam na predchadzajucej strane velmi spravne napisal, ze je to mala komunita, posledne roky skoro ziadna. Takze si si vlastne odpovedal sam
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-12-2014 13:41
|
Moderátor
|
@Cass:
To máš recht, ale u Šturma na to měli drahně let bo nic jiného nebylo. A co se tvoření v RoF týče, je toho mraky co se dá udělat a co jinde nejde. Ale také je za to daň, nedokáže to každý jouda a proto to není jen tak. Bohužel. Zatracenej, vynucenej pokrok. |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-12-2014 13:46
|
Diskutující
|
Novotný vý co myslím.
Specky (jak říkáš kampaně) jsou dobrá věc, ale nezaměnuj to. |
|
|
|
Baron |
Přidané 21-12-2014 13:47
|
Diskutující
|
Pisal som o kampaniach, nie o specialkach. Tych sme s letkou absolvovali tolko, ze by som sa nedopocital.
Upravil/a Baron dne 21-12-2014 13:50
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-12-2014 13:49
|
Moderátor
|
Barone nic jako VWF, či VEF či, Lion War nebylo a to je fakt! To co popisuješ jsou stále jen Specky formou kampaně. |
|
|
|
Baron |
Přidané 21-12-2014 13:51
|
Diskutující
|
Tak jo, hadat sa s vami nebudem Boli to specky trvajuce od mesiaca do polroka..
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Valec |
Přidané 21-12-2014 14:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
LEON napsal:
Válec, stačí, když budeš hrát nějakou "placenou" MMO, kde platíš pravidelný měsíční poplatky kolem 300kč/měsíčně, třeba EVE-ON LINE, to Ti tam pak naskáčou za roky opravdu slušný peníze. Já jsem hrál nějakou dobu, mohly to být tři roky, souběžně i dvě placené hry, ať to bylo EVE ON-LINE, Lineage II, nebo Age of Conan, to jsem zacvakal citelně víc, než 13 litrů a nelituju toho, protože jsem se u toho s partou podobných závisláků opravdu výborně bavil. Na otázky nechápajících kamarádů na toto téma se většinou zeptám, kolik oni prokouří měsíčně a je klid. Mám několik známých, kteří nasázeli 20 litrů do World of Tanks, za prémiáky, munici, nebo co se tam kupuje, jeden z nich se kvůli tomu i rozvedl s manželkou, asi neměla pro mikrotransakce pochopení. To jsi zatím jediný a do kina někdo chdí? |
|
|
|
LEON |
Přidané 21-12-2014 15:10
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Valec, EVE ON-LINE hraje kolem 40-50 tisíc lidí (ti kteří jsou zrovna online), tak jak můžu být jediný?
|
|
|
|
Valec |
Přidané 21-12-2014 15:23
|
Uživatel
|
LEON napsal:
Valec, EVE ON-LINE hraje kolem 40-50 tisíc lidí (ti kteří jsou zrovna online), tak jak můžu být jediný? Jestli umíš číst tak se bavíme o lidech na tomto leteckém foru |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-12-2014 15:29
|
Moderátor
|
Válče a proč se teda na něco takového ptáš? Kór když víš na jakém fóru jsi?!!
Ohledně cen a peněz, to je každýmu buřt. Kdo to chce ten si koupí a obráceně. Na druhou stranu, kolik máte v Clodu nových letadel bez poplatku.. Už vám někdo konečně dal to po čem touží lidi co na to čekali celé ty roky? A že cena tohoto produktu je pár dolarů za celek? Tomu se snad může divit jen hňup. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 21-12-2014 15:45
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Koukám, že jsem po ránu hnedle zvostra nakopnul tu diskuzi.
@Valec - Do kina moc nechodím, ani na televizi se v podstatě nekoukám, tedy za to moc neutratím. Kino bylo myšlený jako příklad zábavy. Kdybys byl v kině tak často jako nad Doverem, asi by se to prodražilo. Tak asi tak.
Jinak jistě 13 000 je už peníz na zvážení. Nicméně ROFko (DCSko, BOSko) se přeci nemusí kupovat celý. Stačí pořídit jen kousky, který člověk opravdu lítá. No a v ROFku rozhodně není nutné kupovat všechny ty field mody a weapon mody, šály a streamery. Pak ta cena vyjde úplně jinak než 13 000. Navíc je to i v free základu (Spad XIII a Albík DVa) lítatelný velmi slušně. Jo a člověk si může naprosto přesně řídit, kolik do toho chce vrazit. Když mu za to to letadélko nestojí, tak nezaplatí.
Úspěšnost se poměřuje existencí. A to Jásoň zatím zvládá, tedy je úspěšný. Jinak jak už psal Magot, každý produkt má svoji životnost. Nic tu není věčně a dojná kravička ROFko se tedy musela nahradit BOSkem.
@LEON - tedy že sis platil 2 MMOčka současně, to tě už opravdu posouvá do vyšší ligy. Se musí nechat, že na to aby měl člověk odhodlání, čas, nervy, nadšení, prostor a klid a ještě nějaký mrzký peníz. V tomhle úhlu pohledu jsou ty simy (bez MMO ocásku) zlaté, člověk skočí do letadla, někde dostane přes držku, tak se zase odpojí a má klid. Nikde mu neutíkají příležitosti ke zdokonalování postavičky, nezaostává za kamarádama, co to nevypnuli atp.
Non est specifica
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 21-12-2014 15:51
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Tady se to rozjelo
Abych pravdu řekl, tak vlastně nechápu co se tu řeší Pokud chceš mít kvalitní produkt dodaný v rozumném čase, tak si prostě musíš zaplatit. A tak je to vlastně všude, ne jenom u simulátorů.
Když vývojář nebude mít na jídlo, tak bude muset chodit do práce a softit letadýlka bude po večerech a to jenom, když na to bude mít zrovna chuť. Budeš to mít sice zadarmo, ale s rychlostí jedno letadlo za dva roky. Já si radši zaplatím
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
Valec |
Přidané 21-12-2014 15:56
|
Uživatel
|
Nic proti hře ani tobě Rume nemám.Jen mě namýchlo že jsi napsal že 13000 Kč za hru vlastně skoro nic není.Protože znám lidi z tohoto fora tak vím že to je pro většinu kus rance. |
|
|
|
Valec |
Přidané 21-12-2014 16:13
|
Uživatel
|
Vlatně proti hře něco jo ale to už jsem psal ohledně Rofka.Tady je to lepši v tom že má každý kdo nemá prašule mít na letadle které vlastní stejné věci jako ten druhý i když to vylítávání je z mého pohledu blbost.Jiná věc nastává když ta letadla nebudeš kupovat (nové lepší stíhačky) tak se stane že budeš jen do počtu a lovná zvěř na které si smlsne každý ňouma.Ale proti rofku je to o hodně lepši.Teda zatím než vymysli za co všechno se bude platit. |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-12-2014 16:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
"Nic tu není věčně a dojná kravička ROFko se tedy musela nahradit BOSkem."
Rumcajs opravdu si tohle myslíš?
Máme všichni na věc různé názory. V pohodě. Ja jen, že mám podívný pocit, že když se budou chovat k BOS stejně blbě jako k ROF dopadne to taky tak.
Ptáte se jak blbě no prostě tak, že je tento podle mě skvělý sim (kde je spousta letadel) je takřka mrkev i přestože nic jiného z WW1 neexistuje.
NO tak halt asi dělají něco blbě. |
|
|
|
LEON |
Přidané 21-12-2014 16:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Rumcajs napsal:
...
@LEON - tedy že sis platil 2 MMOčka současně, to tě už opravdu posouvá do vyšší ligy. Se musí nechat, že na to aby měl člověk odhodlání, čas, nervy, nadšení, prostor a klid a ještě nějaký mrzký peníz. V tomhle úhlu pohledu jsou ty simy (bez MMO ocásku) zlaté, člověk skočí do letadla, někde dostane přes držku, tak se zase odpojí a má klid. Nikde mu neutíkají příležitosti ke zdokonalování postavičky, nezaostává za kamarádama, co to nevypnuli atp.
Ono EVE ONLINE se dá poměrně dobře kombinovat s jiným MMO-RPG, obzvlášť, pokud člověk hraje "těžaře". Skily se člověku v EVE stejně zdokonalují i off-line a těžit se dalo poměrně dobře i na kancelářským noťasu, zatím co na herním PC vedle jsem byl v druhém MMO-RPG s hochy na RBéčku Jeden čas jsem v práci potají těžil i na 9" Asus EEE PC netbooku zahrabaným pod papíry, to už byla těžká závislost a ten Intel Atom byl rozpálený do běla Rekord mám tři placené accounty naráz, ale to bylo jen pár měsíců, když jsem si v EVE potřeboval udělat ještě alter char pro hyper skoky letadlové lodi Thanatos... Jo při tomto "sportu" se prostě utracené peníze počítat nedají, to by bylo slušný ojetý auto...
|
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-12-2014 17:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
Já se z Tebe picnu. |