November 26 2024 05:41:32
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
Hot_Dog
Nevim, tak první je potřeba zjistit, kolik % lidí tím trpí, pak je potřeba zjistit u těch co tím trpí, co maj společnýho, že jo... Může to bejt chyba ve hře, může to bejt blbě nastavenej opentrack, může to bejt buhví co...

Baron
Zifi napsal:

Barone a Teda, když sedneš do A8, tak máš pohled krásně vycentrovaný stejně jako u všech ostatních mašin? Zvláštní, že jsi tady před nějakou dobou psal, že tento problém budeš reportovat.

Mám ho rovnako ako u ostatných mašín. Zvyšok doladujem a uložím klávesou F10. A ano, reportoval som. Co ti na tom pripadá zvláštne?
Hals - und Beinbruch!

1stCL_SaBot
Po novym patchi je tam porad ta chyba u bombarderu.
Koukam pres zamerovac, prepnu si na mapu a kdyz chci zpatky do zamerovace, tak me to obcas hodi do pohledu kabiny.
Je to neskutecne otravny.

Hot_Dog
Jako za 15 vteřin hledání sem našel tohle vlákno: https://steamcomm...521998813/

Zejména doporučuju ost od BlackSixe: You can delete *.svc file here \data\LuaScripts\snapviews\ and get default view

Nebude to třeba ten problém?

PS: Další vlákno o tom samym: https://forum.il2...-fix-this/

ukulele
Díky. Doma na to kouknu. Žil jsem v domění, že to je problém všech a že je chyba v kódu, tak jsem řešení nehledal.

ukulele
Baron napsal:

Zifi napsal:

Barone a Teda, když sedneš do A8, tak máš pohled krásně vycentrovaný stejně jako u všech ostatních mašin? Zvláštní, že jsi tady před nějakou dobou psal, že tento problém budeš reportovat.

Mám ho rovnako ako u ostatných mašín. Zvyšok doladujem a uložím klávesou F10. A ano, reportoval som. Co ti na tom pripadá zvláštne?

Přišlo mi zvláštní, že jsi to reportovat a přitom ten problém příliš neuznáváš..... teď už vím, že se ta chyba nemusí týkat všech

Baron
Reportujem problémy s hrou - nemusia sa nutne vyskytovať u mna.
Hals - und Beinbruch!

Hans-Assi
Díky HotDog: "Zejména doporučuju ost od BlackSixe: You can delete *.svc file here \data\LuaScripts\snapviews\ and get default view" dost to pomohlo, ale

1.ten problém tam pořád je
2.netuším, proč musí komunita neustále řešit problémy vývojářů
Asi nejsem sám, kterého opravdu dost otravuje něco neustále ladit, nastavovat a hledat řešení

P.S. problém s A-8 reportoval kdysi dávno už Fučida, krátce po vydání A osmičky a ty jsi barone uznal, že to není v pořádku.... jak se ti tedy "zázračně" A-8 uzdravila?:-)

Baron
Nič sa neuzdravilo, ja som ten problém nemal. Ani vtedy ani teraz. Fuči mi poslal jeho nastavenie, to som vložil do svojho IL2 a bolo to na prd. Fotografiu kokpitu aj so súborom som posunul vývojárom.
Hals - und Beinbruch!

pSipi
Ja tiz nic nemam s A8 takze asi to nie je univerzalny problem ale len u niekoho.

Hans-Assi
Baron napsal:

Nič sa neuzdravilo, ja som ten problém nemal. Ani vtedy ani teraz. Fuči mi poslal jeho nastavenie, to som vložil do svojho IL2 a bolo to na prd. Fotografiu kokpitu aj so súborom som posunul vývojárom.

OK, v pohodě. Pošleš mi, prosím, svoje nastavení na A-8? Díky

Hot_Dog
Tak celej problém je asi vo tom, že se několika lidem pro A8 stáhnul poškozený soubor s nastavením defaultním pohledu. Defaultní pohled de podle všeho uložit stiskem F10, ale má to háček, musí být v tom čase pausnutý TrackIr a nebo pustit hru bez TrackIru. Pokud se mačká F10 s puštěnym TrackIrem, nic to nedělá... Druhá možnost je vzít si ten soubor od někoho jinýho, nebo ho ručně změnit, nebo ho vymazat a nechat znova hru vytvořit...

To, že se někomu stáhne poškozený soubor je sice nemilé, ale nelze to považovat moc za chybu hry...

Baron
Ďakujem HotDog, lepšie by som to nenapísal.

To Assi - samozrejme, nie je problém. Pošlem ti ho hneď ako sa vrátim na Slovensko vo štvrtok.
Hals - und Beinbruch!

Hans-Assi
Baron napsal:

To Assi - samozrejme, nie je problém. Pošlem ti ho hneď ako sa vrátim na Slovensko vo štvrtok.

Díky moc, pokud se to vyřeší, budu ti neskonale vděčen:-)

Rumcajs
Hele ten Poník lítá pěkně. Jsem v tom byl prvně a ... Mezka to dojelo rychle a bez problémů. Navíc jsem byl moc rychlej a mimo osu, ale tak nějak jsem zmáčknul spoušť a krátce vystřelil, aby se neřeklo, že jsem si ani neškrtnul, a ono bylo po něm. A to jsem byl přesvědčenej, že jsem musel minout. Ani jsem nezvažoval, že bych mohl něco trefit a bác, se to připsalo. Druhej let jsem podcenil a musel jsem dát autopilota, bych si odskočil a nedopadlo to, AP se nezapnul, tak než jsem dokonal, jsem taky skonal. Ale dobrý, fakt se mi to líbilo. Navíc při vysoké rychlosti netuhne, budu s tím kamarád, když náhodou bude málo spojenců. Akorát tuším, že když budou Mustangy, bude dycky málo modrásků.

CSW_Cassius Chaerea
Rumcajs napsal:
Akorát tuším, že když budou Mustangy, bude dycky málo modrásků.
Nebude...kde budou Mustangy budou i švalbiny.

Mira
Mam zas tak trochu víc " amaterský " dotaz.
Jak1B a chystaný Jak9..Stejný motor, identická výzbroj, +- stejná hmotnost. Co může nabídnout Jak9 oproti Jak1B ?

1stCL_Werner
Předpokládám, že mu dají i 37mm, jinak nemůže nabídnout nic víc než 1B. Ale u nich člověk nikdy neví Úsměv
1st Czech Lions - Resistance is futile...

1stCL_Fucida
No tak třeba to bude i Jak-9U Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

ringlett
Mira napsal:

Mam zas tak trochu víc " amaterský " dotaz.
Jak1B a chystaný Jak9..Stejný motor, identická výzbroj, +- stejná hmotnost. Co může nabídnout Jak9 oproti Jak1B ?

Větší dolet, menší rychlost, pevnější konstrukci. Osobně si myslím, že to nebude jen prostý Jak 9, ale že pod tu variantu nacpou i B, tedy 4x 100kg pum nebo až 128x PTAB a pak D s dlouhým doletem. V horším případě tam schovají i DD.

1stCL_Werner napsal:

Předpokládám, že mu dají i 37mm, jinak nemůže nabídnout nic víc než 1B. Ale u nich člověk nikdy neví Úsměv

To je ta druhá avizovaná varianta Jak 9T. Vypadá to, že ta bude zvlášť.
Upravil/a ringlett dne 24-10-2019 09:32

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,047,857 návštěv