November 26 2024 13:25:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
olda Olde maly
Pravdu mají oba. Úsměv Pokud ty prachy máš, tak není problém. Zapomeňte na to, že podle sebe můžu soudit Tebe.

Ajvn
Hoši je přece jasné, že platit budeme.Záleží na tom jak chytře to vydavatel udělá.

Např model SC : Zaplatíš jednou provždy 30 dolců a hraješ do nekonečna, pokud jsi pazgřivec už nemusíš platit nic. Ten komu na prašulích nezáleží a má jich dost má si možnast zakoupit ne stovky, ole tisíce různých srágor.
Anebo takový menší hamťák jako jsem já má možnost koupit si sem tam něco. A hrát si mužou lidičky všeh povah a přístupu k penězům a majitel bohatne tak jako tak a má prachy na další vývoj a hra neustrne jako ROF: Tudy cesta zjevně nevedla. Jsou zdřejmě nepoučitelní.
No zamyslete se není tohle lepší způsob financování?

PS
Prosím vás ja tohle nepíši proto, že bych chtěl tady někomu dokazovat své pravdy a už vůbec né hádat se. Jen ventiluji svůj názor a obavy o osud BOS.Mrknutí

PPS
SC sice ještě nevydali, ale model financování už měnit nebudou.

TozziFan
Ale RoF ustrnul jen díky BoS. Pokud bude produktivita a vývoj BoSu taková jako RoFu před BoS, nemám obavy že hra zapadne.

Valec
Když to nejsou nesmysli tak se přiznejte kdo za poslední 3 roky utratil za kino nebo nějakou stejnou sériii her 13 táců.Troufnu si tvrdit že skoro nikdo.

jirik
Na ROF jsou teď zrovna slevy a ceny většiny letadel se pohybují od jednoho po čtyři dolary, tzn. jedno až čtyři piva v hospodě. Novinky do simulátoru samozřejmě stojí a budou stát vždy více. Myslím si, že když člověk nemusí mít všechno, tak v tom zase tolik peněz nenechá.

BP_Madvlk
Chlapi co vám vadí ? vždyť Vás nikdo do ničeho nenutí.Nechceš to kupovat,nekupuj...Vždycky se najde názor pro a proti...ať už je to na cokoli....Mě to přijde,že jste jak malí klucí,co se hádaj o poslední hrušku....

LEON
Válec, stačí, když budeš hrát nějakou "placenou" MMO, kde platíš pravidelný měsíční poplatky kolem 300kč/měsíčně, třeba EVE-ON LINE, to Ti tam pak naskáčou za roky opravdu slušný peníze. Já jsem hrál nějakou dobu, mohly to být tři roky, souběžně i dvě placené hry, ať to bylo EVE ON-LINE, Lineage II, nebo Age of Conan, to jsem zacvakal citelně víc, než 13 litrů a nelituju toho, protože jsem se u toho s partou podobných závisláků opravdu výborně bavil. Na otázky nechápajících kamarádů na toto téma se většinou zeptám, kolik oni prokouří měsíčně a je klid. Mám několik známých, kteří nasázeli 20 litrů do World of Tanks, za prémiáky, munici, nebo co se tam kupuje, jeden z nich se kvůli tomu i rozvedl s manželkou, asi neměla pro mikrotransakce pochopení.

https://www.rcfree.eu
magot
Valec napsal:

Když to nejsou nesmysli tak se přiznejte kdo za poslední 3 roky utratil za kino nebo nějakou stejnou sériii her 13 táců.Troufnu si tvrdit že skoro nikdo.

A co stálo 13 000? ROF? Mě teda ne ...
BOS stojí litr krabicovka a moduly budou časem 100% ve slevách stejně jako v ROF nebo DCS ...
Upravil/a magot dne 21-12-2014 11:33

CSW_Cassius Chaerea
Je fakt že ta hra tu cenu rozhodně nemá. Úsměv

magot
... a kdo hraje placený MMO je magor Úsměv (i neplacený)
Upravil/a magot dne 21-12-2014 11:35

LEON
Někdo tu nedávno počítal, jestli vyjde dráž nákup všech letadel v ROF, nebo nákup starého Šturma se všemi datadisky Úsměv Myslím, že vyhrál Šturm, ale od té doby mohlo ještě pár letadel v ROF přibýt Šklebící se
Upravil/a LEON dne 21-12-2014 11:36

Baron
Mno... Ked uz tu teda lietaju tisice hore-dole, tak si dovolim upozornit, ze RoF je uz docela dlho zadarmo. Takze neplatis nic a lietas kolko chces.

Cisto za seba - neviem, kolko som do Rise of Flight vrazil penazi, ale viem jedno: NELUTUJEM ani cent, ktory som Neoqb a 777 poslal. Velmi rad opatovne prispejem na vyvoj RoF, pretoze na rozdiel od inych produktov inych firiem za svoju 6 rocnu existenciu este nesklamali.

RoF posledny pochopitelne rok stagnoval - vyvijali novu hru. Nie 7 rokov ako niekto iny, ale rok a nieco od ohlasenia hru skutocne vydali. Kto nechcel cakat a zelal si podporit DevTeam, zaplatil za pristup do nehotovej hry a ciastocne sa podielal na jej vyvoji. Kto chcel cakat, cakal na oficialne vydanie a kupil hru za 30 Eur plus minus a ma v nej vsetko co potrebuje. Na rozdiel od RoF si nekupuje ani mody, ani mapy a na rozdiel od MMO ani kamuflaze a premiovy ucet. Jedine co si MOZE dokupit, su lietadla. AK chce. V porovnani s inymi firmami tie lietadla stoja pakatel.
Upravil/a Baron dne 21-12-2014 13:15
Hals - und Beinbruch!

LEON
magot napsal:

... a kdo hraje placený MMO je magor Úsměv (i neplacený)

Zrovna dnes jsem s maximálním úsilím snášel pohoršené pohledy od jedné návštěvy co přijela za mými rodiči, jak může chlap ve 40-ti sedět u počítače a hrát si na letadélka, když jsem se kroutil na židli s anténkama na hlavě Šklebící se Takže bych to zkrátil na Kdo hraje na PC a je dospělej, je magor Šklebící se

BP_Madvlk
Souhlas Leone...stala se mi stejná věc Šklebící se

magot
Nezapoměnte ale že jejich životy jsou nudný Šklebící se

CSW_Cassius Chaerea
Baron napsal:
pretoze na rozdiel od inych produktov inych firiem za svoju 6 rocnu existenciu este nesklamali.

-Nedodělali offline kampaň.

A co mě na RoFu štve a proč jej lítám jen jednou za x měsíců je:
-Piloti (Střelci) jsou v rámci "hratelnosti" (nehratelnosti) téměř nesmrtelný Rambové, kteří umírají až na třetí výstřel z medvědobijky Old Shatterhanda na stejné místo mezi oči.
-Toho na onlinu využívali dvojice šmejdů, kteří lezli do dvoumístných strojů a ku*vili souboje ostatním, tím že se vám přis*ali do souboje a začali se tam točit. Nesmrtelnost a ještě většinou v kombinaci s větší výkonností jejich strojů pak neumožňovala jejich stroje úspěšněji sestřelovat, nebo jim i jen uletět.
-Tragické připisování sestřelů. Prolétnete kolem souboje letadel, nějaká zbloudila kule určena někomu jinému, vám prolítne plátnem na křídle, vy si doma za půl hodiny při přistávání ohnete vrtuli a někdo vám napíše S!
-Od nějaké doby může člověk přistát kdekoli a nevezme ho to do zajetí, ani v beta kampani, což na online vyvolává rytířské chování typu: "Za každou cenu rozstřílejte toho chudáka bez motoru."
-Záměna Horrido, Abschuss či jiných ego výkřiků za "S",či lépe "S!", což v kombinaci s tím, že vás rozstřílí při nouzáku, po té co jste sestřelil toho kdo vás donutil jít na nouzák působí tak, že může být rád, že nemá padák a vy nemáte možnost takového kabrňáka rozstřílet na šňůrách, znásilnit mu ženu, vypálit dům a odvést děti do otroctví.
-Rozhlížení, člověk aby furt zoomoval pro lepší viditelnost, zlaté doty v IL-2.
-Žádné pořádné války typu starých coop válek či alespoň ADW, teda mimo jedné (která se o to snažila), jsem v RoF nezažil.
-Malá komunita, poslední roky téměř žádná.

Ajvn
Pravda je, že dokupování letadel v ROF je pakatel proti calování v EVE-ON-LINE. (Za tu mizérii kterou za ty prašule nabízejí.). Však už je SC brzy zařízne.Šklebící se

NO tak co ROFáci a BOSáci ? Přejme si do nového roku, aď nám to všechno dobře dopadne.Úsměv

magot
A hlavně WWI sim bez zeppelinu, to působí neúplně, nedokončeně ...

1stCL_Novotny
Pokud bude jednou ten nádherný Zeppelin, tak chci Italskou frontu a jejich námořní vzduchoplavbu a rakouské hydroplány a vůbec všechno. Úsměv Ať je co dělat.

Baron
Cassius Chaerea napsal:

-Žádné pořádné války typu starých coop válek či alespoň ADW, teda mimo jedné (která se o to snažila), jsem v RoF nezažil.

Mozno to bude tym, ze si sa ziadnej poriadnej online kampane v RoF nezucastnil Pff A ze ich teda bolo Úsměv Ale inak mas samozrejme pravdu, RoF sa neoplati ani nainstalovat, nieto este lietat. Prajem pekny den Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,049,510 návštěv