Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
olda Olde maly |
Přidané 21-12-2014 07:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Pravdu mají oba. Pokud ty prachy máš, tak není problém. Zapomeňte na to, že podle sebe můžu soudit Tebe. |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-12-2014 09:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
Hoši je přece jasné, že platit budeme.Záleží na tom jak chytře to vydavatel udělá.
Např model SC : Zaplatíš jednou provždy 30 dolců a hraješ do nekonečna, pokud jsi pazgřivec už nemusíš platit nic. Ten komu na prašulích nezáleží a má jich dost má si možnast zakoupit ne stovky, ole tisíce různých srágor.
Anebo takový menší hamťák jako jsem já má možnost koupit si sem tam něco. A hrát si mužou lidičky všeh povah a přístupu k penězům a majitel bohatne tak jako tak a má prachy na další vývoj a hra neustrne jako ROF: Tudy cesta zjevně nevedla. Jsou zdřejmě nepoučitelní.
No zamyslete se není tohle lepší způsob financování?
PS
Prosím vás ja tohle nepíši proto, že bych chtěl tady někomu dokazovat své pravdy a už vůbec né hádat se. Jen ventiluji svůj názor a obavy o osud BOS.
PPS
SC sice ještě nevydali, ale model financování už měnit nebudou. |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 21-12-2014 09:39
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Ale RoF ustrnul jen díky BoS. Pokud bude produktivita a vývoj BoSu taková jako RoFu před BoS, nemám obavy že hra zapadne. |
|
|
|
Valec |
Přidané 21-12-2014 10:19
|
Uživatel
Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Když to nejsou nesmysli tak se přiznejte kdo za poslední 3 roky utratil za kino nebo nějakou stejnou sériii her 13 táců.Troufnu si tvrdit že skoro nikdo. |
|
|
|
jirik |
Přidané 21-12-2014 11:21
|
Uživatel
Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
Na ROF jsou teď zrovna slevy a ceny většiny letadel se pohybují od jednoho po čtyři dolary, tzn. jedno až čtyři piva v hospodě. Novinky do simulátoru samozřejmě stojí a budou stát vždy více. Myslím si, že když člověk nemusí mít všechno, tak v tom zase tolik peněz nenechá. |
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 21-12-2014 11:24
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Chlapi co vám vadí ? vždyť Vás nikdo do ničeho nenutí.Nechceš to kupovat,nekupuj...Vždycky se najde názor pro a proti...ať už je to na cokoli....Mě to přijde,že jste jak malí klucí,co se hádaj o poslední hrušku.... |
|
|
|
LEON |
Přidané 21-12-2014 11:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Válec, stačí, když budeš hrát nějakou "placenou" MMO, kde platíš pravidelný měsíční poplatky kolem 300kč/měsíčně, třeba EVE-ON LINE, to Ti tam pak naskáčou za roky opravdu slušný peníze. Já jsem hrál nějakou dobu, mohly to být tři roky, souběžně i dvě placené hry, ať to bylo EVE ON-LINE, Lineage II, nebo Age of Conan, to jsem zacvakal citelně víc, než 13 litrů a nelituju toho, protože jsem se u toho s partou podobných závisláků opravdu výborně bavil. Na otázky nechápajících kamarádů na toto téma se většinou zeptám, kolik oni prokouří měsíčně a je klid. Mám několik známých, kteří nasázeli 20 litrů do World of Tanks, za prémiáky, munici, nebo co se tam kupuje, jeden z nich se kvůli tomu i rozvedl s manželkou, asi neměla pro mikrotransakce pochopení.
|
|
|
|
magot |
Přidané 21-12-2014 11:31
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|
Valec napsal:
Když to nejsou nesmysli tak se přiznejte kdo za poslední 3 roky utratil za kino nebo nějakou stejnou sériii her 13 táců.Troufnu si tvrdit že skoro nikdo.
A co stálo 13 000? ROF? Mě teda ne ...
BOS stojí litr krabicovka a moduly budou časem 100% ve slevách stejně jako v ROF nebo DCS ...
Upravil/a magot dne 21-12-2014 11:33
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-12-2014 11:32
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Je fakt že ta hra tu cenu rozhodně nemá. |
|
|
|
magot |
Přidané 21-12-2014 11:35
|
Fusioner
|
... a kdo hraje placený MMO je magor (i neplacený)
Upravil/a magot dne 21-12-2014 11:35
|
|
|
|
LEON |
|
Diskutující
|
Někdo tu nedávno počítal, jestli vyjde dráž nákup všech letadel v ROF, nebo nákup starého Šturma se všemi datadisky Myslím, že vyhrál Šturm, ale od té doby mohlo ještě pár letadel v ROF přibýt
Upravil/a LEON dne 21-12-2014 11:36
|
|
|
|
Baron |
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Mno... Ked uz tu teda lietaju tisice hore-dole, tak si dovolim upozornit, ze RoF je uz docela dlho zadarmo. Takze neplatis nic a lietas kolko chces.
Cisto za seba - neviem, kolko som do Rise of Flight vrazil penazi, ale viem jedno: NELUTUJEM ani cent, ktory som Neoqb a 777 poslal. Velmi rad opatovne prispejem na vyvoj RoF, pretoze na rozdiel od inych produktov inych firiem za svoju 6 rocnu existenciu este nesklamali.
RoF posledny pochopitelne rok stagnoval - vyvijali novu hru. Nie 7 rokov ako niekto iny, ale rok a nieco od ohlasenia hru skutocne vydali. Kto nechcel cakat a zelal si podporit DevTeam, zaplatil za pristup do nehotovej hry a ciastocne sa podielal na jej vyvoji. Kto chcel cakat, cakal na oficialne vydanie a kupil hru za 30 Eur plus minus a ma v nej vsetko co potrebuje. Na rozdiel od RoF si nekupuje ani mody, ani mapy a na rozdiel od MMO ani kamuflaze a premiovy ucet. Jedine co si MOZE dokupit, su lietadla. AK chce. V porovnani s inymi firmami tie lietadla stoja pakatel.
Upravil/a Baron dne 21-12-2014 13:15
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
LEON |
Přidané 21-12-2014 11:41
|
Diskutující
|
Zrovna dnes jsem s maximálním úsilím snášel pohoršené pohledy od jedné návštěvy co přijela za mými rodiči, jak může chlap ve 40-ti sedět u počítače a hrát si na letadélka, když jsem se kroutil na židli s anténkama na hlavě Takže bych to zkrátil na Kdo hraje na PC a je dospělej, je magor
|
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 21-12-2014 11:51
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Souhlas Leone...stala se mi stejná věc |
|
|
|
magot |
Přidané 21-12-2014 11:56
|
Fusioner
|
Nezapoměnte ale že jejich životy jsou nudný |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 21-12-2014 12:18
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Baron napsal:
pretoze na rozdiel od inych produktov inych firiem za svoju 6 rocnu existenciu este nesklamali.
-Nedodělali offline kampaň.
A co mě na RoFu štve a proč jej lítám jen jednou za x měsíců je:
-Piloti (Střelci) jsou v rámci "hratelnosti" (nehratelnosti) téměř nesmrtelný Rambové, kteří umírají až na třetí výstřel z medvědobijky Old Shatterhanda na stejné místo mezi oči.
-Toho na onlinu využívali dvojice šmejdů, kteří lezli do dvoumístných strojů a ku*vili souboje ostatním, tím že se vám přis*ali do souboje a začali se tam točit. Nesmrtelnost a ještě většinou v kombinaci s větší výkonností jejich strojů pak neumožňovala jejich stroje úspěšněji sestřelovat, nebo jim i jen uletět.
-Tragické připisování sestřelů. Prolétnete kolem souboje letadel, nějaká zbloudila kule určena někomu jinému, vám prolítne plátnem na křídle, vy si doma za půl hodiny při přistávání ohnete vrtuli a někdo vám napíše S!
-Od nějaké doby může člověk přistát kdekoli a nevezme ho to do zajetí, ani v beta kampani, což na online vyvolává rytířské chování typu: "Za každou cenu rozstřílejte toho chudáka bez motoru."
-Záměna Horrido, Abschuss či jiných ego výkřiků za "S",či lépe "S!", což v kombinaci s tím, že vás rozstřílí při nouzáku, po té co jste sestřelil toho kdo vás donutil jít na nouzák působí tak, že může být rád, že nemá padák a vy nemáte možnost takového kabrňáka rozstřílet na šňůrách, znásilnit mu ženu, vypálit dům a odvést děti do otroctví.
-Rozhlížení, člověk aby furt zoomoval pro lepší viditelnost, zlaté doty v IL-2.
-Žádné pořádné války typu starých coop válek či alespoň ADW, teda mimo jedné (která se o to snažila), jsem v RoF nezažil.
-Malá komunita, poslední roky téměř žádná. |
|
|
|
Ajvn |
Přidané 21-12-2014 12:21
|
Diskutující
Příspěvek: 2487
Založený: 30.05.07
|
Pravda je, že dokupování letadel v ROF je pakatel proti calování v EVE-ON-LINE. (Za tu mizérii kterou za ty prašule nabízejí.). Však už je SC brzy zařízne.
NO tak co ROFáci a BOSáci ? Přejme si do nového roku, aď nám to všechno dobře dopadne. |
|
|
|
magot |
Přidané 21-12-2014 12:56
|
Fusioner
|
A hlavně WWI sim bez zeppelinu, to působí neúplně, nedokončeně ... |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-12-2014 13:04
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Pokud bude jednou ten nádherný Zeppelin, tak chci Italskou frontu a jejich námořní vzduchoplavbu a rakouské hydroplány a vůbec všechno. Ať je co dělat. |
|
|
|
Baron |
Přidané 21-12-2014 13:13
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Cassius Chaerea napsal:
-Žádné pořádné války typu starých coop válek či alespoň ADW, teda mimo jedné (která se o to snažila), jsem v RoF nezažil.
Mozno to bude tym, ze si sa ziadnej poriadnej online kampane v RoF nezucastnil A ze ich teda bolo Ale inak mas samozrejme pravdu, RoF sa neoplati ani nainstalovat, nieto este lietat. Prajem pekny den
Hals - und Beinbruch!
|
|
|