Aces_Wild napsal:
F-5 mi mrzne.
Viggen, žádné módy. Rychlý start, vytvořit rychlou misi nebo vlastní mise, zkrátka studený start u mě vypadá po stisknutí "letět" ve všech případech následovně:
U mě dobrý ... i F-5 zkoušel jsem studený start z QMB tak i z generátoru a vše ok.
[img]https://s25.postimg.org/jjk3fjykv/Screen_170318_170444.jpg[/img] is not a valid Image.
Zkus odinstalovat oba moduly, dát opravit DCS a pak je znovu nainstalovat.
Upravil/a magot dne 18-03-2017 17:32
Hodně slušný. Ta mapa vypadá prostě úžasně. Nové zpracování vodních ploch, vylepšené nasvícení. FPS nad městy/obecně vypadá velmi plynule a to chtějí ještě dále optimalizovat. Zpracování a detaily AI modelů... A dále se plánují nové exploze, po nich nové mraky. Mno, je se na co těšit.
Aces_Wild napsal:
Koukal jsem na ED fóra a nejsem s tím problémem sám. Jsou jisté náznaky, že chyba může být kdesi v DRM nebo v těch MS C++ knihovnách.
F-5 blbne některým lidem už delší čas co jsem zaregistroval, ED to řeší.
Stihl jsem kvůli práci jen pozemní jednotky, zpracováním detailů můžou konkurovat Wotku. Ten zimmerit na němcích vypadá opravdu reálně.
Na jakém železe to frčelo... když byla vypnutá zrcadla?
Jinak k té F-5 a tak, už jsem to tu jednou spal, bylo to v listu známých chyb.
Mě šlo hlavně o Viggen. Ten v tom listu zmíněn není a některým nám na NTTR nemaká, resp. má silné sebepoškozující tendence.
Každopádně, nabízet balík F-5+NTTR v době, kdy to úplně nechodí je zajímavý obchodní tah.
Pěkné, moc (ten stream se dá pustit offline, ale video běží až někde od poloviny, možná později).
Dojem snad jen trochu kazí skutečnost, že bé sedmnáctky létají bez osádky. A to dokonce ve formacích :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.