Neda. Ale mam tam konflikt s klavesami, ktore hra ponuka a nejde mi to ani pauznut ani vycentrovat. Aj ked som vsetky klavesy dane na F9 a F12 v hre premapoval, stale to nefunguje. Robi mi to po poslednom patchi
Neda. Ale mam tam konflikt s klavesami, ktore hra ponuka a nejde mi to ani pauznut ani vycentrovat. Aj ked som vsetky klavesy dane na F9 a F12 v hre premapoval, stale to nefunguje. Robi mi to po poslednom patchi
Jsem to teď testoval a u mě na 1.5.5 + TiR4 vše funguje včetně centrování. (Ovladače u TiRu neaktualizuju)
Nervy mam jen jedny..prostě mi to Befko nenastartuje zničehonic po updatu mi to sprostě nejde..boha to koho jsem zas nasral..
Zkus tohle:zatáhni za srarter,podrž ~2 sec,pust a znova zatáhni a drž.Takhle se mě ho podařilo nahodit.Nebo při auto startu podržet déle starter ručně.
Tak tady čtu a zkoušm ty fgle , jak to befko nahodit a nic. Prostě nechytne,ono totiž,ikyž mecanici roztoč inerciáln startér a ozve se "clear" ta se motor stejně sotva otočí(na vrtuli tak jednou,max dvakrát dokola a šlus)
Kluci, neprimuje se předem, ale během startu, pokud tlak paliva klesne pod 0.8bar
Viz v manuálu: "Raise the Starter Handle Cover and pull the Starter Handle. Watch the Fuel Pressure Gauge and operate the Primer Pump if fuel pressure drops below 0,8 bar." Ono se to tím totiž dá i přechlastat a proto vám to pak nestartuje.
Upravil/a AJaromir dne 20-12-2016 21:40
Chlapi já jsem v realu hodnej a přející člověk, ale tentokrát se musím upřímně přiznat že mě potešilo, když jsem si přečetl, že ty problémy nejsou jen u mne..Sorry
Kluci, neprimuje se předem, ale během startu, pokud tlak paliva klesne pod 0.8bar
Viz v manuálu: "Raise the Starter Handle Cover and pull the Starter Handle. Watch the Fuel Pressure Gauge and operate the Primer Pump if fuel pressure drops below 0,8 bar." Ono se to tím totiž dá i přechlastat a proto vám to pak nestartuje.
Postup ako startovať už menili veľa krát. Najprv sa primerom dvíhal tlak v systéme (???) až na pracovný, potom bola a zasa vypadla zmienka o nástreku iba pri otáčaní vrtule.
A aj v najčerstvejšom manuály je príkaz nastrekovať benzín vopred, viz pár bodov vyššie:
"With left hand, pump the Primer Pump Handle; this could take up to 15 strokes. When finished, secure the Handle in the down position."
A poznámka o tlaku paliva, aký sa nikdy bez bežiaceho motora nedosiahne, je tiež zaujímavá, a dáva celému návodu punc nefalšovanej správnosti.
Zatím nezkoušel, vyzkůšam dneska, zarazilo mně hlavně to, že motor nechytne i během cheat procedury..a přitom píše, že letadlo bylo nastartováno a je připraveno na vzlet
Cheat procedura je jenom sbírka pár skriptů. Tento cheat navíc bude fungovat jenom při ideálním počasí. Když si na mapě dáš např. teplotu vzduchu -15°C, tak ti to nenastartuje ani mustafa.
Vzhledem k tomu, že tak učinil ve vlákně "Viggen Release" a že si Leatherneck Simulations změnili úvodní fotku na FB to vypadá na oznámení předprodeje/vydání AJS-37 Viggen. Hlavně doufám v nějaké to info k mapě Normandie.
Edit: Dle popisku k tomuto videu se zítra Viggena dočkáme v předprodeji.
DCS: AJS-37 Viggen will launch on January 27th for $59.99. Pre Purchase now for $47.99 and save 20%!
VEAO Simulations Spitfire Mk. XIV
VH-Rock nabídl jeden obrázek.
[img]http://virtual-horsemen.com/wp-content/uploads/2016/12/Screen_161220_185100.png[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Aces_Wild dne 22-12-2016 16:09
Jen ještě jeden dotaz, taky vám u 109 nefunguje kompas?? Ukazuje na sever a nehne se ani o píď. teda jestli to není kompas Jacka Sparrowa) Já totiž nikdy nevím co vlastně chci)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.