January 10 2025 05:22:15
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Team Fusion
Baron
606_JuLB napsal:

Plánovaný termín vydania TF 4.0 je 18.10.2013
http://theairtact...8912e8f7a4
(teda iba "one week"MrknutíÚsměv

Super! Už sa teším Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

Bierglass
To je snad nějaká forma samomrskačstvíŠklebící se Jinak si to nedovedu vysvětlit.

falkon
310_cibule napsal:

Neméně zajímavá zpráva je, že po tomto 4.00 se chystá obrovský 5.00, na němž už se pracuje.

Fakt?! Úsměv

Rumcajs
A jaký je plán? Teď 4.0 má dorovnat grafiku, LOD, mraky, stíny ... letové modely z pohledu detailů jako je roll rate vs speed? A co má přinést 5.0? Další verze letadel? E7, Mk IIb? Ten bitevní Blenhák? Další mapu? Maltu?

TozziFan
Pokud vyjde 4.0 dříve než BoS, možná se bude dělat i 5.0. Když to nestihnou do vydání BoS, pak TF bude s produkcí dalších patchů 10x pomalejší než DT. Jen odhad a spekulace.

Hoper
4.0 dost velmi pravděpodobně vyjde teď nebo během příštího týden - viz SoW...
(teda alespoň tak jsem to pochopil :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Baron
Mal by byt vonku 18.10.2013 - to je urcite skor ako uvidime BoS Úsměv No - a ja som nesmierne zvedavy ci tam bude vsetko to, co by tam malo byt Úsměv (cast z toho uz spominal Rumcajs).
Hals - und Beinbruch!

TozziFan
Matně si vzpomínám, že prvotní vydání bylo slibováno na začátek září.

Baron
Vydanie coho...
Hals - und Beinbruch!

606_JuLB
TozziFan má lepšiu pamäť, pôvodne 4.0 sľuboval TF na koniec augusta/začiatok septembra.
No radšej niečo poriadne a z minimom bugov než za každú cenu dodržať termín, ktorý je v prípade neplatených dobrovolníkov (TF) skoro nemožné určiť presnejšie.

No nemyslím si, že by vydanie BOS až tak zásadne ovplynilo "dopracovávanie" Cloda, BOS ho rozhodne okamžite nenahradzuje , a bojiskom/plansetom ešte dlho nie. Západ je západ.

Mimochodom, jeseň je tu, a BOS stále nemá ani len brzdy.Smutný(ak sa mýlim, tak sa vopred ospravedlňujem).
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

Bierglass
Hoper napsal:

4.0 dost velmi pravděpodobně vyjde teď nebo během příštího týden - viz SoW...
(teda alespoň tak jsem to pochopil Úsměv

To ne ,bude to do 14ti dníŠklebící se

SepiaX
A hlavně je potřeba ihned najít viníka zpoždění kterýmž je Mysticpuma a jeho operace za kterou bude krutopřísně potrestánVyděšený

WT_Horrido
606_JuLB napsal:
Mimochodom, jeseň je tu, a BOS stále nemá ani len brzdy.Smutný(ak sa mýlim, tak sa vopred ospravedlňujem).

BOS má ovšem vyjít na jaře 2014...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Baron
606_JuLB napsal:

TozziFan má lepšiu pamäť, pôvodne 4.0 sľuboval TF na koniec augusta/začiatok septembra.
No radšej niečo poriadne a z minimom bugov než za každú cenu dodržať termín, ktorý je v prípade neplatených dobrovolníkov (TF) skoro nemožné určiť presnejšie.

No nemyslím si, že by vydanie BOS až tak zásadne ovplynilo "dopracovávanie" Cloda, BOS ho rozhodne okamžite nenahradzuje , a bojiskom/plansetom ešte dlho nie. Západ je západ.

Mno... Ohladne datumu vydania ti uz odpovedal Horrido a co sa tyka toho zvysku...Mylis sa docela zasadnym sposobom. BoS ma uz toho hotove podstatne viac a caka sa na vydanie verzie pre predplatitelov. Pre podrobnosti odporucam navstivit stranku IL2: http://forum.il2s.... Docitas sa tam aj o brzdach. Hotovych (to len tak mimochodom).
Hals - und Beinbruch!

Alan Grey
Trochu reklamy na moje stránky neuškodí Šklebící se (snad se admini nebudou zlobit)

http://www.alan-g...omo-video/

Informace ohledně TF 4.0 !!!!

http://www.alan-grey-page.cz/
313_Nevo
Mrknutí
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

606_JuLB
Hmmmmn, a kde je to zkonkurenčnenie Hurriho? Obmedzením roll-rate? Spit bude viac padať do vrtáku, 109 opäť vylepšené pádové vlastnosti, aj roll-rate pri nízkych rýchlostiach. Zpevnenie všetkých bombrov (voči strelám).
Dúfam že takto ráno je to ešte nočná mora.
i.ibb.co/DRFjqCp/JulB.png

310_cibule
Týýýý vole!!!!!!!! To je nářez. Dobrá práce.

Dovoluji si P.T. veřejnosti toliko připomenout, že TF dělají veškerá vylepšení CoD pro komunitu ve svém volném čase a zadarmo. Kromě toho nikdo z nás, outsiderů, nemá tušení, ke kterým kódům se zatím dostali a jak náročné je modifikovat je.
Upravil/a 310_cibule dne 17-10-2013 07:37
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Chvalme je velikou chválou a peníze pošlemež Losierovi. Úsměv

Vypadá to podstatně líp...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jara4
606_JuLB napsal:

Hmmmmn, a kde je to zkonkurenčnenie Hurriho? Obmedzením roll-rate? Spit bude viac padať do vrtáku, 109 opäť vylepšené pádové vlastnosti, aj roll-rate pri nízkych rýchlostiach. Zpevnenie všetkých bombrov (voči strelám).
Dúfam že takto ráno je to ešte nočná mora.

Jak říkáš, JuLo. Jestli jsem četl dobře, tak ze 109ky udělali konečně skutečné "uber" éro. Zvláště jsem se musel pozastavit nad vylepšeným roll rate při nízkých rychlostech, kdy překonává i Spita a markantně Hurrika. U Hurrika navíc snížili počáteční roll rate, ale údajně vylepšili "sustained turn" (tedy režim trvalé zatáčky), zvláště ve velkých výškách. No to jsem teda zvědavý...
Ale nejvíc jsem asi zvědavý na noční stíhač BlenheimIVNF Mrknutí.
EDIT: B.R.20 a Blenbák už mají autopilota, B.R. dokonce bombardovacího (Level Bombing Autopilot) Mrknutí. Tak to už se těším.
Upravil/a Jara4 dne 17-10-2013 08:05

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,171,387 návštěv