Ooo děkuji. Od odborníku těší. Hlavně jsem chtěl aby Vás to pohladilo po tom... po duši Jinak jsme chtěl nahrát i odhoz, ale motaly se tam nad Francií dvě Bf a ještě tři Spity a po třech otočkách jsem bombardery stratil a také počasí nepřispělo. p
Kluky, fakt ty žárovky-zářivky nevadí ve hře. Někdy to dokonce vítáš. Když se přibližuješ tak to nebliká. Nedávno lítalo nějaké éro nad sídlištěm v kruhu a blýskalo se jak o silvestra. Dříve by to bylo pro mne normální že takto kabina odrážela paprsky, ale tak jste mě zblbli, že mi to připadalo nenormální i v reálném životě
Jestlis viděl na sídlišti při přeletu letadla záblesky slunce na kabině, tak je to sídliště zmetek (nebo to Slunce, možná oboje). Psali to na netu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ta mezera v prvním "youtube" je tam proto, aby sis tu adresu moh přečíst a neudělalo se z toho to, co dole.
Jinak moc pěkný videjko.
YouTube Video
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
To já taky. Ty jsi narozdíl ode mne aspoň snaživý ;-)
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.