Tak takychto konskych zvisov, ktori si kompenzuju indispozicie v gatiach takouto svetu podla nich prospesnou cinnostou by som rovno a bez poslednej fajky alebo semiacok postavil k muru
Tak takychto konskych zvisov, ktori si kompenzuju indispozicie v gatiach takouto svetu podla nich prospesnou cinnostou by som rovno a bez poslednej fajky alebo semiacok postavil k muru
moc jemné, přesídlit někam kde není elektřina a vybavit Commodorem
Existuje někde nějaký komplexsní seznam změn,které mají být v 4.12 ?
Děkuji za odpověď a omlovám se za svou neznalost již jsem Šturma dva roky nelétal.
Existuje někde nějaký komplexsní seznam změn,které mají být v 4.12 ?
Děkuji za odpověď a omlovám se za svou neznalost již jsem Šturma dva roky nelétal.
Já se těším na "New landing gear failures", jako offlinista ocením každou nenadálost, která ozvláštní jinak rutinní misi :-) A samozřejmě se těším na sestřelování Veloušů.
Já se těším na "New landing gear failures", jako offlinista ocením každou nenadálost, která ozvláštní jinak rutinní misi :-) A samozřejmě se těším na sestřelování Veloušů.
Damage registering changes. Aerial kills are awarded based on damage amount instead of giving the kill to pilot who shot the target plane last.
Tak to je docela dost dobrá změna!
Damage registering changes. Aerial kills are awarded based on damage amount instead of giving the kill to pilot who shot the target plane last.
Tak to je docela dost dobrá změna!
Pokud útočí víc letadel je to shared kill. Pokud ho zničíš sám, je jenom tvůj.
Jen by mě zajímalo, jestli se to dělí podle počtu útočících letadel, které zasáhnou, nebo je to vždy na polovinu, i když cíl zasáhlo třeba 5 střelců. Tedy jestli je třeba možno získat 3/8 sestřelu
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.