October 05 2025 08:24:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 1
petsild

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kampaně
 Vytisknout diskuzi
Squad Challenge
313_Nevo
Hosi, mile rad sa opat zucastnim, hned ak mi to moje 'zivotne podmienky' opat dovolia Mrknutí

Tak si to dnes uzite (a nezabudnite nejaky pekny pic spravit)! Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

citik
Dík za dnešní polet. Věřím a doufám, že si to stíhači užili. Pocity bombrů, myslím, dobře vystihl Matylda minulý týden. Naštvaný Praha Plzeň supr Mrknutí Mrknutí Mrknutí ,ale kick, jak jinak, než těsně před cílem. No a v Africe není zase co bombit. Smutný Smutný Smutný .Máme to holt ale smůlu. Naštvaný
Upravil/a citik dne 26-01-2012 21:36
Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

Kimla
Tak sem myslel, že se dneska konečně po dlouhý době dostavím na Squad Chellege, ale net mi od včerejška spíš neběží než běží, tak to musím nechat na jindySmutný

Permon
nojo nic pro nás naruživé bombardéry.ÚsměvMrknutíVyděšený
Jsem starý,blbý ale snaživý.

FK_Rychtyg
Männer, danke za dnešní polet, všem co se účastnili. Po dlouhé době jsem zase usedl k ILovi a zalétl si s těmi, kterými jsem dříve létal prakticky denně. Vyhlídkový let nad Prag byl pěkny, vždycky si rád osedlám D13Mrknutí Při návratu nad Pilsen na nás zaútočily tři Mustafáci, možná jich pak bylo i víc, teda asi určitě, ale to už jsem neměl čas počítat. Jednoho jsem sundal při DF nad městem a druhého někde v nízké výšce při útěku na západ. Divil jsem se, jelikož jsem čekal, že po tak dlouhé době ani mašinu neudržím pořádně ve formaciŠklebící se Škoda toho pádu serveru, mohl to být pěkný a dokončený let s nějakým tím abschussem. Ještě jednou díky všem, jinak server makal bez problému, alespoň já jsem žádný problém za celou tu hodinu nezaznamenal. Rád se zúčastním i příště, pokud čas dovolí...

Robo
Jo, celkom sranda Mrknutí Dik za polet a omluva za zmiznutie bez rozlucky, padol mi net a niesiel az doteraz. Smutný

erichos
Plzen bola fajn, mapu poznam z nasej malej vianocnej specialky, jednoducho pekna, ale stihol som v podstate 2 lety a pri tretom ma to vykoplo a uz som sa nepripojil. Skusal som to dalsich asi 20 minut ale bez uspechu, skoda, pingi bol v pohode ani nejake lagy som nezaznamenal, fps mi sice klesali a nad zemou sa to zhorsovalo ale bolo to pre mna lietatelne, no pre kolegu Frantu so slabsim pocitacom moc ani nie. Po zapnuti mapky mi to zralo dalsich 20fps, na velkej specialke nam to zralo 30, takze asi normal. Mozno prilis vela objektov. No bohuzial 90 kuskov na dve hodiny nas to asi neutiahne alebo ano? Viem ze to bol test tak čo dalsi tyzden?

http://www.letkaorel.eu
1stCL_PETRAS
Pánové admini a servertvůrci .. děkuji za včerejší polet. Super atmoška, velká mapa ( původně jsem myslel, že nikoho nenajdeme ) ale pak v jednom místě "masomlejn" s Thunderama, Lightiningama a Mustafákama. Paráda..

Jen ... když jsem rozstříknul Mustangu celej ocas, tak se to nezapočítalo do statu.

Achileus
to bylo to prazske povstani ze ? nejak nam slitl server a pak fbdj coz byla sakra skoda

jg26.achileus.cz
Matylda
Čtu, že někoho koplo, jiní si pochvalují. Kolik lidí celkem letělo, a je to teda tak, že spíš dobrý pocit (stabilita, připojení atd.)?
Já včera nemohl, ale příště jsem tam zase jako na koni.Mrknutí

Achileus
Myslim ze pingy byly ok jeste to zkusime poladit

jg26.achileus.cz
Lekk
Při pruběžném sledování jsem na serveru viděl 80+ lidí..což je sakra super číslo. Po celou dobu poletu celkem bez problemu - jenom ta minimapa žere fps - bohužel to asi bude dan za zapnutý targeting cílů, který ale bude muset být zapnutý - je to totiž hlavní deviza misí (dynamická fronta). Následná afrika byla bez uplně potíží...a nebojte už se plánuje uprava i pro heavy boys.Mrknutí

kouty
Tak na invazi žralo fps hlavně RRR, ne? Tak nestačilo by to vypnout? ono to stejně nikdo nepoužívá a je to jen hromada bugů.

kouty
Ad. včerejší SCH.
Mělo to super atmošku, jak první tak druhá mapa. Díky klukům od JG26, že jsem si s nima mohl zalítat.
Připomínky k serveru-Praha-možná by nebylo špatné dát rudým nějáké šwalbiny na Ruzyni, pokud vím tak tam za války byly.
B-29 tam zrovna nepatří, stejně jako Bf-109Z.

Afrika-mě osobně tam velice chyběl Hs 129 na ničení tanků a naopak velkým nepoměrem přebývali Spitfiry. No a potom ta Gallandova 109ka ÚsměvCool
S!

Edit: a ještě by to chtělo zavést limity na některé letadla na obou stranách.
Upravil/a kouty dne 27-01-2012 11:00

606_Alllite
kouty napsal:
a ještě by to chtělo zavést limity na některé letadla na obou stranách.

Stačí jenom Vaší straně,ať se víc snažíte,mi správně máme mít materiální převahuŠklebící se

Díky JG26 za server, do spadnutí bez problému!
Lekku dík za mapy a zážitky!
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

606_Smis
Na JG 26 to bolo super...Dík

RH_Najt_cz
Bylo to fajn, jediné co mě nakrklo, že mě ve stoupání ustřelil 606_sims tak na půl kilometru křídlo. Jinak to předčilo mé očekávání hlavně počtem lidí.

606_Smis
Midnight , mna to zas potesilo :-) , uz som tam lietal zo spitom minimalne pol hodinu a nikoho som nemohol najst , alebo tam boly vzdy aspon 4 dalsi spojenci , potom som ta tam zbadal aj za tebou sa hnali este ale traja , a let tak som vystrelil a padal si bez kridla :-)

FK_Rudiger
RH_midnight_cz napsal:
Bylo to fajn, jediné co mě nakrklo, že mě ve stoupání ustřelil 606_sims tak na půl kilometru křídlo. Jinak to předčilo mé očekávání hlavně počtem lidí.

Z toho si nic nedělej,mě pro změnu ustřelil befko hned za kabinou,vrtulí Šklebící se

Achileus
me tam taky nekdo otevrel jak konzervu ani to nehorelo Úsměv ale bylo to fajn

jg26.achileus.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,203,220 návštěv