Opitz napsal:
...
1. Ti co lítají IL2 a jiné simy mají doma kompy za desítky tisíc. Mají k tomu joyistiky, pedály, minimálně jeden monitor. Tvůj předpoklad - NEPRAVDA...
...
tvůj předpoklad - nepravda ;) Těch, co lítají šturma zažraně a mají PC za desítky tisíc je daleko méně, než těch, co jsou běžnými spotřebiteli a mají běžné /domácí / rodinné PC ...
ale to jen tak na upřesnění ;)
jinak tihle "spotřebitelé" - pevně doufám, že to budou tací, kterým je úplně jedno, jestli střely mají laserové efekty nebo ne (spíše se jim to bude líbit), bude jim jedno, že befko nevystoupá do 11km protože proč by se tam tak dlouho škrábali, když chtějí létat a střílet, ideálně 500m nad zemí, aby mohli koukat na točící se mlýny, hodiny na Big Benu, auta a autobusy jedoucí po silnici. Bude pro ně bomba, že povezou nějakou slečnu na klíně v kabině a s ní jim tam přibude ještě jeden knipl :D
Budou ohromení světly a stíny v kabině a nevšimnou si, že směs se pohybuje plynule tam kde nemá... (vlastně to ani nebudou mít zaplé ;)
Takže pokud se do vydání v USA ta hra odladí aby nepadala a byla chodivá i nad většíma městama, aby největší chyby byly opravené nebo aspoň zamaskované, pak si ji neznalí "nakupovači v hypermarketech" koupí a zaplatí další - hmm, jen teď nevím co. Cože to kluci olegovští vlastně celou tu dobu dělali ? ;)
Ale třebas teď už vážně makají :))
A ja myslel, ze vsichni chteli simulator...A ono jde o to, mit klidne nejakou arkadu...Proc lezt nekam nahoru, staci mit hezke pokoukani a konecne Star wars zerou vsichni, takze lasery taky mame radi a v Americe...Tam to budo nakupovat tim padem vidlema !!! Staci kdyz to nebude padat na hubu...
ono Flane stačí lépe číst....
He-e ? V cem je problem ???
že by v tobě ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ale chyba je opravdu ve Flanovi ;) A nemyslel jsem to nijak urážlivě...
Kdyby si totiž po sobě znovu přečetl, co napsal on (o kom) a o kom jsem psal já, pak by věděl, že když já píšu o nakupovačích v hypermarketech (USA), nemá on psát "všichni chtěli".
To je jaksi blbě, případně trošku překroucené...
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
už jste někdo prolejzal nastavením bomb ? Já když to uviděl, zase jsem raději odešel :)) (kolik tam toho bylo, ne jak to vypadalo)
zauvažoval někdo o tom, jak to, že sim má "nativně" od začátku jako jednu z jazykových verzí i češtinu ?? Podle mne je toto dosti neobvyklé a já osobně si říkám, čím jsme si to zasloužili...
trochu mne mrzí (už jsme to tu "někdeů vzpomínal), že ač sim umí pobrat kombinaci dvou čůdlů ze dvou různých zařízení (jeden čůdl z joye, jeden z plynovky) jako jeden příkaz, bohužel neumí kombinaci tří kláves. A to by se v případě tolika ovládacích prvků celkem hodilo (když nemám další hejblátka s osama a čůdlama)
a taky jsem koukal, že ač se vlastní hra umí spustit v okně a nějakém menším rozlišení, menu běží v tom, v jakém běží systém...
Stejně je zvláštní, že tyhle relativně velmi jednoduché ale atmosférou prodchnuté nápady, jako typicky kampaň v Secret Weapons, v dnešních simech prostě nějak moc nejsou... občas si říkám, že simulátory programují větší blázni než jsou ti, kteří je hrají.
Pojďme zde probrat to téma, zda je opravdu o hodně složitější nasimulovat BF109 E4 než Albíka DIII...
Fuči, co přesně myslíš, je tak složité nasimulovat?
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
můžeme tu ještě před tím rozebrat, proč takový Rovaní BoB neuspěl ?
Opitz napsal:
Pojďme zde probrat to téma, zda je opravdu o hodně složitější nasimulovat BF109 E4 než Albíka DIII...
Fuči, co přesně myslíš, je tak složité nasimulovat?
Mne by to taky zajimalo. V cem je rozdil.
Coz mi pripomina,... Jason pravil o sve ceste za svymi zamestnanci do Moskvy, ze jeden z tech jeho nadejnych typku uz naprogramoval do supliku takovy FM, DM ( ? ) pro chmelnici, ze by to zadna bezna masina v simu nerozchodila A to se bavime o takove jednoduchosti jako jsou hadraky WW1, ze
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.