Conane, kdyby sis založil vlastní vlákno, tak nedostaneš tuhle odpověď
310_Pip napsal:
L382_Conan napsal:
Jinak soubor maddox.core jsem vůbec nenašel!
ani nemuzes, je to maddox.dll
Prosím, založ si na řešení svého problému extra vlákno a ušetříš spoustu problémů s maddox.dll a podobných ... diskuse je nejnešťastnější místo, jak vidíš.
next gen sim z roku 2013, jo? LOOOOL... Ty wole, to snad nemyslíte vážně, že za tohle děkujete Luthierovi a skoro mu líbáte ruce...
No nic... doufám, že to je poslední hřebíček do rakvičky slavného Maddox Games...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Nikdo mu ruce nelíbá a naštvaní jsou všichni, ale podívej se na datum. To není video s posledním patchem. To je z dubna 2011 . Už podle zvuku rádia a střelby to pozná každý kdo jen trochu lítá. Jinak mu přejeme, ať se mu to tomu Lutireovi podaří. Moc mu to přejeme.P
Záblesk je prostě špatná implementace, nebo implementace ve špatném prostředí. Je to stejné, jako když si zastavíte video z kamery na jednom snímku, vše pohybující je mnohem rozmazanější než se skutečně jeví, přesto je opět rozpohybované video naprosto ostré. Jeden ulítlej snímek a na něj aplikovanej efekt, kterej má oproti předchozímu snímku několikanásobný dopad na výsledný obraz.
Mohla by, ve vhodném mraku. Záleží na teplotě, relativní vlhkosti, a na velikosti kapek vody v tom mraku. Ovšem určo se to nestane v KAŽDÉM mraku tak, jak je to imlementováno zde.
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Předpokládám, že je to nějaký mechanik a že padák NEMÁ.
Ovšem pokud mrknete i na ty další fotky, tak z nich krásně poznáte, že i když bude mít padák pod zadkem, nebude tlouct hlavou o horní vršek plexi...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Včera jsem strávil celý večer s vývojáři v Moskvě. Za pár týdnů a možná i dříve, se dozvíte všechny detaily situace. Zatím mohu říct, že to budou pozitivní informace.
Chápu to jako reakci na informace, podle nichž 1C vyházelo většinu lidí pracujících na BoM a projekt definitivně ukončilo. No, uvidíme, s čím vylezou.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pokiaľ to bude potvrdenie informácie o tom, že sequel bude z východného frontu a nebude to mmo tak budem nesmierne spokojný. Mne sa totiž Cliff of Dovers páči čoraz viac (no, viem že sa to nenosí ale je to jednoducho tak) a veľmi, veľmi rád by som si struhol Bf-109F až K a samozrejme môjho milášeka Fw-190A-D (som od prirodzenia neskromný že ) A to nehovorím o celej plejáde ďalších nemeckých a sovietskych strojov. No - a keď to nevyjde, nevadí Takže sa na prípadnú Bitku o Moskvu nesmierne teším - a áno, pokiaľ bude preorder, tak si ju kúpim. A pokiaľ nebude, kúpim si ju potom Dovtedy mám Rise of Flight a Cliffs of Dover Upravil/a Baron dne 15-11-2012 15:16
Baron napsal:
Pokiaľ to bude potvrdenie informácie o tom, že sequel bude z východného frontu a nebude to mmo tak budem nesmierne spokojný. Mne sa totiž Cliff of Dovers páči čoraz viac (no, viem že sa to nenosí ale je to jednoducho tak) a veľmi, veľmi rád by som si struhol Bf-109F až K a samozrejme môjho milášeka Fw-190A-D (som od prirodzenia neskromný že ) A to nehovorím o celej plejáde ďalších nemeckých a sovietskych strojov. No - a keď to nevyjde, nevadí Takže sa na prípadnú Bitku o Moskvu nesmierne teším - a áno, pokiaľ bude preorder, tak si ju kúpim. A pokiaľ nebude, kúpim si ju potom Dovtedy mám Rise of Flight a Cliffs of Dover
Taky to tak vidím S eFkem bych si rád zalítal i nad Saharou ale to už bych chtěl moc ...
Baron napsal:
Pokiaľ to bude potvrdenie informácie o tom, že sequel bude z východného frontu a nebude to mmo tak budem nesmierne spokojný. Mne sa totiž Cliff of Dovers páči čoraz viac (no, viem že sa to nenosí ale je to jednoducho tak) a veľmi, veľmi rád by som si struhol Bf-109F až K a samozrejme môjho milášeka Fw-190A-D (som od prirodzenia neskromný že ) A to nehovorím o celej plejáde ďalších nemeckých a sovietskych strojov. No - a keď to nevyjde, nevadí Takže sa na prípadnú Bitku o Moskvu nesmierne teším - a áno, pokiaľ bude preorder, tak si ju kúpim. A pokiaľ nebude, kúpim si ju potom Dovtedy mám Rise of Flight a Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.