NOVACEK
|
clone9cz |
Přidané 24-09-2010 21:32
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Nikoliv tedy doplněk na verzi 4.09, ale patch 409 na verzi 408, no odkaz je na úvodní stránce tuším, nebo v seznamu verzí.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 24-09-2010 22:11
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11133
Založený: 26.01.13
|
Wanderer napsal:
Ještě jeden dotaz, jsou v IL-2 fungující zrcátka? Takový horní rám kabiny Mustangu si o něco takového přímo říká. Nemá cenu polemizovat, zda vidět stíhačku na šesté v zrcátku je už pozdě, prostě se ptám na možnost zobrazení aktuálního obrazu za zády.
Musíš si to namapovat v ovládání, toggle mirrors myslím. Některá letadla mají (Spitfire), jiná ne (Focke-Wulf).
Omlouvám se za špatné výrazivo. Nejraději bych neinstaloval nic, ale jak jsem vyčetl s verzí 4.08 (kterou mám) si na síti moc nepolítám, proto potřebuju 4.09. To je v mém případě jediný důvod.
Výrazivo máš správný, to se jen Clone snaží bejt vtipnej 
Ten patch najdeš tady:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=10276
Teď mě mrzí, že jsem se nestavil v Pardubicích do stánku, to jsem v té době o tomhle webu neměl ani tušení, tatož to, že mě to tak chytne. 
V Pardubicích jsme byli dost přetížení, asi bychom ti nedokázali všechny dotazy rychle zodpovědět. Moc času zabíralo starání se o caparty a jejich tatínky Ale pravda, mohl sis pokecat s několika starými pardály No, od toho máme SVK - a srazy
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
lochness |
Přidané 25-09-2010 13:49
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
2 wanderer:
co se tyka hyperlobby, jde o klient, ktery ti pomuze s vyhledavanim servru a vetsinou i infomaci o verzi hry na nich (pripadne lidi kteri hraji Il2). Pro online hrani to je celkem pomocnik.
|
|
|
|
Wanderer |
Přidané 27-09-2010 19:55
|

Nováček

Příspěvek: 9
Založený: 24.09.10
|
Takže teamspeak se mi podařilo zprovoznit, 4.09 taky nainstalovat. O track jsem už taky něco vyčetl, zatím tedy zkusím vystačit s kloboučkem. Kde je možnost vyzkoušet zda mi vše funguje jak má, přihlásit se a případně potrénovat? Prošel jsem i stránky 1.ČS virtuální školy, bohužel nějakou aktuální informaci kdy akde jsem nenašel.
Něco už mi ovšem ochotně nabídl kolega Pip. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 27-09-2010 20:10
|

Hlavní administrátor

|
Vzhledem k tomu, že Škola je dlouhodobě neaktivní, pak bych doporuřoval tento krok přeskočit. Mrkni se na ČS. letky (ZDE), vyber si tu, která ti bude nejsympatičtější, a zkus se zeptat, jestli by sis s nimi mohl nezávazně zalétat. Vysvětlí ti základní věci a dají přičuchnout k tomu skutečnému online životu. Sám se pak rozhodneš, jestli je to to, co hledáš
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 27-09-2010 20:13
|
|
|
|
Wanderer |
Přidané 27-09-2010 21:41
|

Nováček

|
Takže díky zde za rady. Právě se mi podařilo odstartovat a přistát na serveru asfaltových holubů, tak to není tak složité. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 27-09-2010 23:18
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
1stCL_Fucida napsal:
Vzhledem k tomu, že Škola je dlouhodobě neaktivní, pak bych doporuřoval tento krok přeskočit. Mrkni se na ČS. letky ( ZDE), vyber si tu, která ti bude nejsympatičtější, a zkus se zeptat, jestli by sis s nimi mohl nezávazně zalétat. Vysvětlí ti základní věci a dají přičuchnout k tomu skutečnému online životu. Sám se pak rozhodneš, jestli je to to, co hledáš 
Ta stránka s CZ/SK letkami je ale poměrně dlouho neaktualizovaná a některé letky už snad ani neexistují. Je v plnánu někdy nějaká revize, update toho seznamu?
|
|
|
|
krysto6 |
Přidané 20-11-2010 16:26
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 108
Založený: 08.11.10
|
ahoj piloti mam par dotazu 
1)-jak zjistim jakou verzi ila mam???
2)-tech letadel je snad tisíc jupí ale ja furt nevim jaky si vybrat achjo treba p-51 je hroznej ale jinak Fw nebo spitfire Me sou good trysace moc nemusim, kvulu problemum s motory bavim me si snima hrat a potom hoří
3)-jak mam nastavit plyn na 110% me de jenom 100% max.+WEP ten je docela dobrej ale necitim rozdil jo a kdyz chci nabrat vysku jaktoze letadlo se převraci do předu??? a kdyz mam treba 100%plyn tak krasne tahne nahoru?? a klapky tušim přistávací to stoupá samo 
díky za odpověd |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 20-11-2010 16:37
|

Uživatel

Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Když spouštíš hru tak verze je ukázána v levém, spodním rohu. (např. v4.09m)
P-51 vůbec není hroznej, tohle není Counter strike, kde ti stačí klábosnice a myš.
Ať se ti to líbí nebo ne, pokud zde nechceš být jen terč, musíš se něco naučit a bude to chtít alespoň joystick s twistem a hatem.
.... a pak už jen ... se učit, se učit, se učit ..... pokud na to nemáš vůli, tak hru dřív nebo později smažeš a vrátíš se raději k tomu Counterstriku ...
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
saldy |
Přidané 20-11-2010 17:30
|

Diskutující

Příspěvek: 3715
Založený: 29.01.09
|
Kdysi jsem tu četl že v nastavení comfigu jde zrychlit poziční klobouček, to defaultní nastavení je dost pomalý, bohužel už to nemůžu nikde najít. |
|
|
|
Paulus |
Přidané 20-11-2010 17:46
|

Diskutující

Příspěvek: 2342
Založený: 26.03.08
|
krysto6
Vše ti časem dojde.
Pokud vydržíš.
Učím se stále a hraju to... moc let.
Nejelepší na tom je příjít na většinu fíglů sám.
Jinak si pročti forum. Vše už tady je!
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 20-11-2010 17:49
|

Uživatel

Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
saldy napsal:
Kdysi jsem tu četl že v nastavení comfigu jde zrychlit poziční klobouček, to defaultní nastavení je dost pomalý, bohužel už to nemůžu nikde najít.
Speed=6
;(speed of mouse zoom and pan, higher is faster)
;(rychlost myši při zoomování a sledování kamerou, vyšší je rychlejší) |
|
|
|
kouty |
Přidané 20-11-2010 18:01
|

Uživatel

Příspěvek: 1086
Založený: 29.08.09
|
von Pavel napsal:
He....neber ho vážně To by jsi nedočetl ani do důchodu
|
|
|
|
lochness |
Přidané 20-11-2010 18:44
|

Uživatel

Příspěvek: 954
Založený: 19.03.10
|
kouty napsal:
von Pavel napsal:
He....neber ho vážně  To by jsi nedočetl ani do důchodu 
a proto tady Clonak a dalsi urdrzuji poradek, aby nemusel cist cele forum, ale mohl cist jen casti, ktere ho prave zajimaji (jak to mel urcite namysli von Pavel).
krysto6:
2) kazdy letadlo je dobry, zalezi, ktere ti nejvic sedne. Hadam, ze si vyberes bud podle sympatii ke konkretnimu typu nebo letectvu, u ktereho stroj slouzil, nebo budes zkouset a vyberes to, ktere ti bude pripadat nejlepsi. V obou pripadech to bude chtit cas a hodne letani.
edit: Samozrejme je dulezite si uvedomit, co od IL2 1946 cekas. Jestli hru nebo simulator a podle toho se k tomu postavit. Bud te bavi litat jen masomlejn a nebo radsi odnekud nekam s nekym letis, pustis tam bombu, zkusis neco sundat, hlavne chces prezit a pak padis bezpecne domu. To ma na vyber stroje urcite taky vliv.
3) nektera letadla vic jak 100% nemaj. A u tech ktere ho maji, musis tusim bez joysticku pouzit pridavani po 5%, defaultne myslim nastavene na klavesu "+" nad pismenkama.
Co se tyce klapek a jejich tahnuti nahoru - nevim, jestli to tak je stoprocentne realne, nejsem real pilot ani technik a fyzice se radsi vyhejbam, nekdo to tu probiral. Ve hre proste klapky tahnou stroj nahoru.
Pokud pri stoupani prepadavas dopredu, muze to byt zpusobeno vice faktory. Mozna mas moooc malou rychlost, nebo letadlo potrebuje vytrimovat, aby stoupalo i na mensi rychlosti (dulezite zejmena pokud nemas joystick)
Upravil/a lochness dne 20-11-2010 18:48
|
|
|
|
krysto6 |
Přidané 20-11-2010 18:55
|

Rozkoukaný

|
Couter strike nikdyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy už nikdy více tolik promarněnýho času, sice ne moc ale stejně.
-už mam na poště x52 od pondělí to je dost pozdě na to ze sem ho koupil 8.11. a on to poslal až 12.11. ten zdovolením deb*l co mi to posílal, mi to měl poslat ke mě domu a ne k babičce 
-na aukru sem zmenil adresu ale vono jakoby nic asi jim tam zavolám a srovnám to tam 
apsťák mam příšernej PC je v opravně joy na poště 
sbejvá jen čekat
 |
|
|
|
roman |
Přidané 20-11-2010 19:00
|

Nováček

Příspěvek: 95
Založený: 25.07.10
|
Volný čas můžeš využít třeba ke studiu Češtiny  |
|
|
|
krysto6 |
Přidané 20-11-2010 19:28
|

Rozkoukaný

|
moje řeč  |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 20-11-2010 20:25
|

Hlavní administrátor

|
V reálu, když vysunete vztlakové klapky, tak letadlo začne trochu více klopit na nos. Tedy naopak, než v ILovi. Je dobré to lehoulince korigovat trimem.
Krysto, nevím, jestli ti to nepíšu už podruhé, ale nejdřív hodně čti a až když na něco nenajdeš odpověď, tak se ptej
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 20-11-2010 21:34
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Ono nefunguje hledání ?
|
|
|
|
Wanderer |
Přidané 22-11-2010 13:53
|

Nováček

|
Ono kromě češtiny, tohle nastudovat taky není od věci. http://lu.fme.vutbr.cz/ucebnice/opory/aerodynamics.php |
|
|