VGR_mha napsal:
....a komixy s Kapitánem Amerikou a co hlavně Playboy!
PS : Heč, my včera dostaly jednu velkou japonskou (německá licence) ponorku...
ale jen to rekni proc? ZABKOVAL JSI!!! se stremhlavym bombrem! FUUUUJ
Mno, ve výsledku to byla položabka, tak jak radil Doktor... I brzdící štíty jsem použil... Každopádně si polibte šos , účel světí prostředky a japonské ponorkáře teď už žerou krabi...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Mha? A taková prasečina se žabkováním, no tfuj.
Žiadne žabkovanie sa nekonalo, nebol to síce dive na aký som zvyknutý, ale trefa bola do čierneho. Torpédoborec bol poškodený, dve naše nákladné lode vzdialené len 13 a 17 NM W si mohli vydýchnuť.
Účel proste svätí prostriedky! Technika pilotáže na trati bola na 1 + !
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Mha? A taková prasečina se žabkováním, no tfuj.
Žiadne žabkovanie sa nekonalo, nebol to síce dive na aký som zvyknutý, ale trefa bola do čierneho. Torpédoborec bol poškodený, dve naše nákladné lode vzdialené len 13 a 17 NM W si mohli vydýchnuť.
Účel proste svätí prostriedky! Technika pilotáže na trati bola na 1 + !
Fakt nejsem bombardér, ještě tak Jabo... Však také po průzkumu mám přislíbenou jednu kočičku...
Děkuji Jofe, od reálného pilota to potěší o to víc... Koukal jsem na track a byla to velká ponorka a následně se potopila, chyba v počáteční identifikaci...
Upravil/a mha dne 04-10-2007 10:39
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
v úterý jsem si rozříznul prst
doktor mě ukecal, že mi raději naleje panáka, než čekat, až zabere injekce
a začal hned šít
a bez toho panáka
dneska už mám na prstu jen náplat a z ní čouhaj nitě
zkusím, jak s tím půjde lítat a ozvu se
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Mocný cover tvořený Mocnými letadly a IJN se může jít klidně bodnout . Včera jsem to testoval. Dokud máte aspoň dva válce přilepené ke klikovce, tak to letí
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.