November 26 2024 15:17:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
BP_Madvlk
Věc názoru...mě to nevadí...Podívej Rume ...před x lety jsem změnil operátora mibilní sítě a změnil si i číslo telefonu.Je to opravdu dlouho,více jak 10 let Úsměv a i dneska se mi " můj" starý operátor dovolá s " príma " nabídkou na moje současné číslo... v životě jsem jim ho nedal a stejně ho mají ...říkej mi něco o soukromí .....a to už neřeším všechny ty telefonické ankety atd atd....těm jsem takly svoje data neposlal....všichni víme,jak ten byznys funguje.Každej se ohání ochranou úudajů,ale okamžitě je prodaj jinam...ještě něco k tomu ? Ale to už zabíháme od tématu diskuse

alfik
Rume, před sto lety bys bydlel na vesnici, o deseti domcích, a sousedi by věděli i to jestlis měl k véči kyselicu. Viděli by tě totiž utíkat do "domečku".
Ono se toho zas tak moc nezměnilo. Jen technické prostředky.
Mch vypni si automatické přihlašování. Hry na Steamu se dají hrát i nepřihlášený.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Rumcajs
alfik napsal:

Rume, před sto lety bys bydlel na vesnici, o deseti domcích, a sousedi by věděli i to jestlis měl k véči kyselicu. Viděli by tě totiž utíkat do "domečku".
Mch vypni si automatické přihlašování. Hry na Steamu se dají hrát i nepřihlášený.
Změnilo se to hodně.

1) Sousedi viděli jen to, co bylo venku.
2) Sousedů bylo maximálně několik.
3) Když to soused prošvihl, neviděl nic. Záznam prakticky neexistoval.
4) Nikde se to nearchivovalo, nikde se to nedalo i po letech vytahovat znovu.
5) Velmi těžko si tě někdo spojoval s tím pánem, co ho potkali v cizím městě.
6) Nedalo se to hromadně analyzovat a vyhledávat souvislosti.
Vlastně se změnilo v podstatě všechno.

Steam se spustí nejpozději při spuštění hry. Režim offline je povolen pouze s ukládáním informací o účtu na počítači. Asi je jasné, že jakmile se ke steamu připojíš online, vše, cos dělal offline, se hned přenese na server.

Nemyslím, že bych potřeboval rady, jak se mám na internetu chovat, nebo že bych nedokázal dohlédnout souvislosti svého chování. I tak díky za radu.
Non est specifica

CSW_Cassius Chaerea
Velký bratr tě sleduje...
[img]http://www.jpeg.cz/images/2014/12/14/1iMRK.jpg[/img] is not a valid Image.

Ajvn
Jsem z toho celej jablečnejŠklebící se tak kde můžu nejlíp BOS koupit? Chci si udělat radost pod stromeček.

BP_Madvlk
Pokud nejlevněji,mrkni se přes heuréku,nebo tu ruskou verzi....Pokud nejrychleji,tak na ofiko stránkách...snad Úsměv

Rumcajs
57_OTU ajvn napsal:

Jsem z toho celej jablečnejŠklebící se tak kde můžu nejlíp BOS koupit? Chci si udělat radost pod stromeček.
http://il2sturmov...
http://store.stea...
Non est specifica

1stCL_Novotny
A škatulku nebo E-klíč formou SMS. http://www.gameex...17892.html

Ajvn
Dikes.

Ajvn
Asi se zeptám blbě, ale je tohle ta správná škatule?
http://www.alza.cz/il-2-sturmovik-battle-of-stalingrad-d2268348.htm?kampan=heureka.cz_herni-zona_hry_pc-hry_lokalizovane

Protože na některých je zobrazeno BF a na druhých utočící Šturmy.Úsměv

1stCL_Novotny
Je.

Ajvn
DikesÚsměv

alfik
Rumcajs napsal:

alfik napsal:

Změnilo se to hodně.

1) Sousedi viděli jen to, co bylo venku.
2) Sousedů bylo maximálně několik.
3) Když to soused prošvihl, neviděl nic. Záznam prakticky neexistoval.
4) Nikde se to nearchivovalo, nikde se to nedalo i po letech vytahovat znovu.
5) Velmi těžko si tě někdo spojoval s tím pánem, co ho potkali v cizím městě.
6) Nedalo se to hromadně analyzovat a vyhledávat souvislosti.
Vlastně se změnilo v podstatě všechno.

Steam se spustí nejpozději při spuštění hry. Režim offline je povolen pouze s ukládáním informací o účtu na počítači. Asi je jasné, že jakmile se ke steamu připojíš online, vše, cos dělal offline, se hned přenese na server.

Nemyslím, že bych potřeboval rady, jak se mám na internetu chovat, nebo že bych nedokázal dohlédnout souvislosti svého chování. I tak díky za radu.

Myslel jsem to jako vtip (Cass pochopil Šklebící se ) ale sorry že jsem to neoznačil třeba smajlíkem.
Co a jak dělá Steam vím, a co máš na mysli taky vím. Ale jsa padesátník, notoricky znám coby nepřítel státu, konspirátorů, ještírků (i vesmíňanů), a jiných zvěrstev, je mi to celkem u prdele Úsměv
Rozhodně jsem nechtěl snižovat tvé znalosti o všem okolo PC, které jsou logicky mnohanásobné oproti mým - uživatelsko-pařanským.
PS: Korán mám, a vousy si nechat narůst můžu. Ale modlit se vkleče nemůžu... avšak, jak mi al-dín al-muaddim sdělil a vysvětlil, jakožto hendikepovaný tuto povinnost nemám. Takže jsem v klidu, i kdyby Steam a Google přestaly fungovat díky a ve prospěch mnohem lepší kontrole ze strany náboženské policie, a i kdyby už mě zastřelili nebo sťali, no tak v mých letech to zas taková trága není. Ostatně setnout se můžu i sám! A denně! Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Pragr
310_cibule napsal:

Jo, ty kopance jsem zaznamenal. Mám za to, že se dají trochu eliminovat, když vyladíš tah motoru a nastavení vrtule. Ale možná si to jen sugeruji. Osobně si myslím, že s těmi - tuším - patnácti náboji na hlaveň tank netrefím. Ale stodolu možná jo (zkoušel jsem to s těmi dvacítkami, či co je tam přímo v křídlech :-)

Flak 18 u Stuky je celkem dobrá zbraň. Je třeba si na ni zvyknout trénovat a trénovat a trénovat Úsměv Já s tím začal na quick mission a celkem brzy jsem bez problémů dokázal zničit tři tanky za jeden let (těch nábojů je 12 na zbraň). Je třeba naložit AP munici. Ve hře je dost nešťastně vyřešen výběr munice, jelikož není popsán a rozlišení je pouze barvou. Takže modrá jsou AP a oranžová jsou HE. A poslední poznámka. Je velký rozdíl mezi útokem na tanky za klidného počasí nebo s konstatním větrem, což jsem si já nastavil na trénink. Ale například na nové mapě na Syndicate nastavili pro nulovou výšku poryvy větru a tam jde moje úspěšnost zásahu výrazně dolů. Ačkoli po několika pokusech jsem byl schopen zničit/zapálit alespoň dva T-34 v jednom letu. Nicméně je to dobře, jinak by to ničení tanků bylo prakticky jako na běžícím pásu. A přesto, že jsou tyhle velké kanony určené především na pozemní útoky, už se mi s tím podařilo na MP sundat i Il-2ku Mrknutí

Jinak Stuka má běžně v křídle pouze MG17.

Mira
Prosím Vás, chystám se na kompletní údržbu ( reinstal OS atd.. ) PC , proto bych potřeboval poradit..
Které soubory zálohovat a kde je najdu abych se potom zas nemusel plahočit s nastavováním ovládání a to u :

BoS
CloD - pravděpodobně nalezeno
DCS - nalezeno, díky dotazu v jiném vlákně

Ještě ten BoS..

Edit..
Upravil/a Mira dne 17-12-2014 16:16

Bierglass
Pragr napsal:

310_cibule napsal:

Jo, ty kopance jsem zaznamenal. Mám za to, že se dají trochu eliminovat, když vyladíš tah motoru a nastavení vrtule. Ale možná si to jen sugeruji. Osobně si myslím, že s těmi - tuším - patnácti náboji na hlaveň tank netrefím. Ale stodolu možná jo (zkoušel jsem to s těmi dvacítkami, či co je tam přímo v křídlech :-)

Flak 18 u Stuky je celkem dobrá zbraň. Je třeba si na ni zvyknout trénovat a trénovat a trénovat Úsměv Já s tím začal na quick mission a celkem brzy jsem bez problémů dokázal zničit tři tanky za jeden let (těch nábojů je 12 na zbraň). Je třeba naložit AP munici. Ve hře je dost nešťastně vyřešen výběr munice, jelikož není popsán a rozlišení je pouze barvou. Takže modrá jsou AP a oranžová jsou HE. A poslední poznámka. Je velký rozdíl mezi útokem na tanky za klidného počasí nebo s konstatním větrem, což jsem si já nastavil na trénink. Ale například na nové mapě na Syndicate nastavili pro nulovou výšku poryvy větru a tam jde moje úspěšnost zásahu výrazně dolů. Ačkoli po několika pokusech jsem byl schopen zničit/zapálit alespoň dva T-34 v jednom letu. Nicméně je to dobře, jinak by to ničení tanků bylo prakticky jako na běžícím pásu. A přesto, že jsou tyhle velké kanony určené především na pozemní útoky, už se mi s tím podařilo na MP sundat i Il-2ku Mrknutí

No mně dělá největší problém ty tanky vidět tak abych si správně nalétl.Vůbec všechny autíčka a jiné pozemní píč.... mně přijdou nějaké malé.

Jinak Stuka má běžně v křídle pouze MG17.

ZVP_ALEX
Nejen,že tam PRÝ je...ona je tam OPRAVDU.K timu ještě přehled všech vyznamenání.....jedinný,co může někomu vadit,že je to Steam verze....takže po zadání licenčního klíče to vygeneruje další a ten se následně aktivuje na stránkách výrobce Úsměv Chvilku mi to trvalo,než jsme na to s Icemanem přišli...

Asi hloupej dotaz, ale kde se mi objeví ten další klíč co vygeneruje Steam a jak se to dál aktivuje. Jsem jako Permon, starej, blbej a navíc línej a od doby co jsem přes Steam aktivoval CODa už přeci jen uběhla nějaká doba. Takže díky všem za polopatistický popis postupu při aktivaci, klidně i formou PMka. Ještě jednou dík Úsměv

Letka 13 Papa
kluc zo steamu si este musis este aktivovat tunak normalne sa zaregistruj https://il2sturmo...istration/

dufam ze toto si myslel...

313_Tiba
mám dotaz nevíte jak vycentrovat hlavu pilota nějak se mi to nedaří ... nějak jsme zmáčkl nechtěně f10 a hlava se mi posunula úplně do prava a teď nejde z5 Smutný
Edit: tak už nic už jsme to spravil Úsměv
Upravil/a 313_Tiba dne 18-12-2014 10:17

1stCL_Novotny
Zkus klávesy Insert,Home, P.Up, P.Down,Delete,End. Po vystředění potvrď opět F10.

Jinak nekde bude teksťák kde se to tuším dalo smazat, ale z kebule nevím. Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,049,677 návštěv