Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
SepiaX |
Přidané 10-12-2014 15:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Ok dík.
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
|
|
|
Shadowdeath |
Přidané 10-12-2014 16:00
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
V krabicáku je prý i celkem pěkná papírová mapa Stalingradu.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 10-12-2014 21:01
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Fááákt? To by mi přišlo spravedlivé. My, kteří jsme jim poslali prachy už dřív, bychom měli být nějak potrestáni :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 11-12-2014 07:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1888
Založený: 13.08.06
|
Vie mi niekto vysvetlit, preco je to za 30 eciek v tych kamennych shopoch a za 50 eciek na nete a este bez mapy?
Jo cibule, presne toto ma zaraza aj pri DCS. kupim modul za plnu cenu a co mam z toho? radsej si pockam na zlavu. keby k tej plnej cene dali aspon cosi navyse, ale oni prd
Btw ruska starter edicia. Riesili sme to tiez u nas na fore a toto sme dostali ako odpoved od jedneho kamarata
http://www.igroma...cd-key.php
takze tak ako sa uz spominalo 500rubasov, 2lietadla
ci je tam nejake obmedzenie ci uz pri stahovani, instalacii, registracii, alebo online hre zatial neviem. chce to niekoho kto to skusi prvy
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7
|
|
|
|
BP_Madvlk |
Přidané 11-12-2014 09:46
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 10.01.06
|
Nejen,že tam PRÝ je...ona je tam OPRAVDU.K timu ještě přehled všech vyznamenání.....jedinný,co může někomu vadit,že je to Steam verze....takže po zadání licenčního klíče to vygeneruje další a ten se následně aktivuje na stránkách výrobce Chvilku mi to trvalo,než jsme na to s Icemanem přišli... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 09:55
|
Fusioner
|
Netušíte někdo, jestli ta mapa, o které se zde píše, je někde ke stažení v PDF?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 10:07
|
Fusioner
|
A ještě jeden dotaz? Včera o půlnoci jsem v kampani se stukou skončil těsně před odemčením těch sedmatřicítek. Docela se na ně těším. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Trefíte s tím třeba tank?
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-12-2014 10:46
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
310_cibule napsal:
A ještě jeden dotaz? Včera o půlnoci jsem v kampani se stukou skončil těsně před odemčením těch sedmatřicítek. Docela se na ně těším. Máte s nimi nějaké zkušenosti? Trefíte s tím třeba tank? Tank trefíš. Jednou za čas. Štuka v BOSku má takový zajímavý generátor směrové nestability. Nejsem si jist, co tím kluci chtěli namodelovat, ale Štuka prostě každých pár vteřin dostane jakoby takový kopanec, který ji drobně vychýlí z přímého směru. Jiné letadlo to nedělá (nebo jsem si nevšiml). Působí to na mě dojmem, že se to zhoršuje s zátěží. Třeba Jak nebo LaGG jsou proti Štuce směrově naprosto hodná letadla. Nicméně se to dá natrénovat a časem ty tanky budeš trefovat. Musíš je ale střílet zezadu nebo přinejhorším z boku. Pak je šance. No a není to moc zábava, protože těch nábojů do tý 37 nemáš moc.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 11:02
|
Fusioner
|
Jo, ty kopance jsem zaznamenal. Mám za to, že se dají trochu eliminovat, když vyladíš tah motoru a nastavení vrtule. Ale možná si to jen sugeruji. Osobně si myslím, že s těmi - tuším - patnácti náboji na hlaveň tank netrefím. Ale stodolu možná jo (zkoušel jsem to s těmi dvacítkami, či co je tam přímo v křídlech :-)
|
|
|
|
SepiaX |
Přidané 11-12-2014 11:15
|
Uživatel
|
Díky za rady a tipy. Zakoupen klíč přes český shop a dnes bude laborace ala nastavení:-) Je zde někde nějak souhrnně popsáno co a jak nejlépe nastavit a čemu se naopak vyhnout abych nemusel procházet celá vlákna? PC by mělo zvládnout hru bez problémů.
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-12-2014 12:14
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Sepiáku, na IL2 foru byl popis ovládání jednotlivých letadel od nějakého Chucka. Jenže to asi smazal, mám pocit, že ho komunita nasrala. No i tak začni zde http://forum.il2s...tfx-updat/.
Zásadní jinakost je ta, že v BOSku se ta samá věc u různých letadel může ovládat a mapovat jinak. Jde o trim výškovky, který je celkem třikrát. Ovládání chladičů je pak taky dost individuální. No a brzdy jsou německé a ruské. Takže bacha na to, že to mapuješ několikrát a ovládáš jinak. Je třeba si na to zvyknout.
Snad jen pár drobností. Určitě si namapuj přepínač manuálního ovládání vrtule a můžeš i přepínač automatu vodního chladiče. Tu vrtuli určitě použiješ při pojíždění s německýma letadlama, jinak se budeš točit jako káča. Pro La 5 je dobré vědět, že má lamely chlazení na vstupu a na výstupu a ještě lamely olejového chladiče. Tedy 3 ovládání jen na chlazení. U většiny letadel se ostruha zamyká přitažením páky. Jen u 109 je na to čudlík. Se případně stan večer na TS, jestli budu online, odpovím na detaily.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 12:33
|
Fusioner
|
Rumcajs napsal:
Sepiáku, na IL2 foru byl popis ovládání jednotlivých letadel od nějakého Chucka. Jenže to asi smazal, mám pocit, že ho komunita nasrala. .
Nenasrala ho komunita, nasralo ho 1C. Tím systémem "unlocků". Psal to v tom vlákně, že je nemíní svými manuály (jsou mimochodem zpracovány naprosto profesionálně) podporovat.
Kdybych moc hledal, někde bych je asi všechny našel uložené na svém hadru. Ale budu u něj až nejdříve v neděli večer. Tak, Sepi, kdybys to moc chtěl, ozvi se.
|
|
|
|
SepiaX |
Přidané 11-12-2014 12:47
|
Uživatel
|
Díky Rume, vidím že mně čekají velmi perné volné chvíle plné vybraných slov:-))) Jinak to jsi mne vyděsil už dopředu páč zatím potřebuji poradit s nastavením hry samotné např. někde jsem na SVK zahlédl cosi ohledně položky FPS a něco ohledně aktualizací..nerad bych aby mi to spadlo při odemykání fičur.
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 11-12-2014 12:53
|
Uživatel
|
Vie mi niekto vysvetlit, preco je to za 30 eciek v tych 'kamennych' shopoch a za 50 eciek na steame a este bez mapy??
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 12:54
|
Fusioner
|
Ještě předtím mohu posloužit tímto:
Je tam popis všech přístrojů všech letadel v BoS s krátkým přehledem užitečných dat, např. přistávací rychlost, pádová rychlost, maximálka, atd.
http://forum.il2s...rds/page-1
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 12:56
|
Fusioner
|
313_Nevo napsal:
Vie mi niekto vysvetlit, preco je to za 30 eciek v tych 'kamennych' shopoch a za 50 eciek na steame a este bez mapy??
Protože je někdo ochoten zaplatit je i bez ní. That simple ;-)
|
|
|
|
313_Nevo |
Přidané 11-12-2014 13:01
|
Uživatel
|
ako ja sa nehnevam, tak by to malo byt, nizsia cena pre vychodne regiony
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 11-12-2014 13:05
|
Fusioner
|
Taky se nehněvám, jen bych si docela rád někde stáhl tu mapu :-) Nejlépe rozdělenou do několika archů A4.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 11-12-2014 13:46
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Mapa bola na ofiko fóre. Stiahol som ju odtiaľ ešte keď bol Early access.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
magot |
Přidané 11-12-2014 13:49
|
Fusioner
Příspěvek: 17621
Založený: 19.06.08
|