November 25 2024 23:00:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
ringlett
petsild napsal:

Udělal jsi z analogové osy prosté tlačítko?
Tohle bohužel nic neřeší.

No bohužel mám k dispozici jen 11 os, z toho 4x joy, pedále, plynovka, směs, vrtule, 3x trimy. Tak kam to nacpat?
V rozumné ceně se nic nevyrábí, v elekronice manuálně šikovný nejsem, natož abych to zvládl softvérově a nemám rád hmaty po klávesnici ...

310_cibule
Tak nic, prostě nic. CoD i DCS ty osy na krabce vidí (ověřil jsem), BoX je nevidí, slepejš. Chci vrátit vstupný!
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
Cibule, postni sem obrázok ako to máš namapovane.
Hals - und Beinbruch!

petsild
310_cibule napsal:

Tak nic, prostě nic. CoD i DCS ty osy na krabce vidí (ověřil jsem), BoX je nevidí, slepejš. Chci vrátit vstupný!

Taky používám Mjoy16 a trim na osu funguje, systém osu vidí jako Rotace Y.

- Udělej novou kalibraci zařízení v systému Win a ujisti se, aby daná osa šla spolehlivě do krajní 0-100 polohy.
- Pokud používáš Vjoy, zkus raději deaktivovat.
- Jestli nepomůže... zjisti jaké hodnoty potenciometrů jsi použil?
img25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DCS.jpgimg25.rajce.idnes.cz/d2502/15/15475/15475408_671c3d189a72430840e88702444950a4/images/DR_2.jpgimg33.rajce.idnes.cz/d3302/16/16984/16984634_736d48680dbea871c244e75c34d27f32/images/SClogom.jpg

310_cibule
Dík, Petsilde, kalibrace ve woknech pomohla. Už to chodí, ale skáče to tak po pěti, deseti procentech. Asi toho poťáky už mají dost.

Všem díky za snahu.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Ajvn
Mňo kluci, nový patch: U mě dobré. Viditelnost "dotů" tj. lítadel a pozemáku je každopádně lepší, ale ja jsem kůůůůkačka čekal mnohem víc!
Ale mám už fakt obstarožní monitor. (minimálně 10 let). Určitě na nových 2káčkách jste spokojení jak želvy. Takže reálnou šanci na nový mám po 21. 2. 2200.+grafárna. Což neni až tak moc daleko. Oline už asi moc nezalítám, protože v momentě když se něco začne více dít tak mám v průměru 10fps,- tak se mi to seká- už to fakt nejde. Protože nestíhá procesor taky min. 10ti letý. Reálná šance na nový : Do vanoc-vánoce. Což taky není tak daleko.
Potom ještě zbývá nějaký joystick. Všecko mám rozbité nic se mi nelíbí.Úsměv
Nějakou myšlenku mám, no ještě uvidím.
Závěrem: Je to paráda, těším se na FC. Děkuji vyvojářům...ÚsměvÚsměvSmutný

Ajvn
Doprdele ten poslední měl být taky smajlík.Úsměv

ZVP Zdenek
Na 2k a 100 - 140 hz jsem fakt mooc spokojenej, protože se to prostě seká, seká a seká ....
Die Tschechen sind die lachende Bestien

Ajvn
Poslouchej, dobře. Ale mi jde především o to jestli vidíš(te) "doťáky včas a dobře a......

ZVP Zdenek
Jo, vidím je dřív, líp atp. Hlavně ale díky kontrastu, ostrosti, barvám, gamě atp. Na nějakém starém monitoru (asi TN ?) budeš zákonitě slepější. Jenže na lepším železe a monitoru taky vyniknou ty vady....
Die Tschechen sind die lachende Bestien

Ajvn
No spíš si mě potěšil než nepotěšil.Úsměv
Mi už stejně nic jiného nezbývá než upragde tak jako tak.Mrknutí

Paulus
Nový minipatch 357 MB
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

RH_Killer
Paulus napsal:

Nový minipatch 357 MB

A díky němu mám po škubání. Mrknutí
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

Paulus
Když jsem stáhnul nový patch zrcátka mi zobrazoval tak jak jsem si představoval. Dnes se mi to pokazilo. Při normálním pohledu vidím toto:
i.ibb.co/Mn5YG4L/2019-10-3-21-7-20.png
Musím klinout na spec. tlačítko abych viděl toto:
i.ibb.co/CJXFVHN/2019-10-3-21-16-21.png
Vycentrovat se mi to nepodařilo. Nastavení mám toto:
i.ibb.co/hMCY6NZ/2019-10-3-21-25-44.png
Co vidíte v zrcátku? Co mám nastaveno špatně?
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Hot_Dog
Ty kráso, to snad nemyslej vážně. Viditelnost letadel po tomhle hotfixu je né stejná jako před 3.201 ale u mě zcela jistě horší, než byla před 3.201 a to výrazně. Během 4 dnů dokážou jít od totálního extrému k druhýmu extrému. Doty se mi ztráceli dřív, ale tak nějak přirozeně, to co se děje teď je teda ale žrádlo. Letadlo půl km ode mne, ve stejný výšce, já ho nevidim.. pak ho dvě vteřiny vidim, během toho změní barvu z bílé na černou a za chvíli zase nic...

RH_Killer
Ale už to neškube.Úsměv Psalo se tu přeci, že budeme překvapení ne?Úsměv
Já bych všechny ty internety a počítače zakázala. Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně.

311_Vont
Paulus napsal:

Když jsem stáhnul nový patch zrcátka mi zobrazoval tak jak jsem si představoval. Dnes se mi to pokazilo. Při normálním pohledu vidím toto:
i.ibb.co/Mn5YG4L/2019-10-3-21-7-20.png
Musím klinout na spec. tlačítko abych viděl toto:
i.ibb.co/CJXFVHN/2019-10-3-21-16-21.png
Vycentrovat se mi to nepodařilo. Nastavení mám toto:
i.ibb.co/hMCY6NZ/2019-10-3-21-25-44.png
Co vidíte v zrcátku? Co mám nastaveno špatně?

Včera jsem řešil to samé, musíš se ¨nalepit¨ víc k zaměřovači, asi tak do středové polohy. Děla to to ten oddálený pohled. Je to kompromis toho mít přehled v kokpitu a vidět prdlajs v zrcátku a nebo vidět zrcátko a v kokpitu mít pocit že máš na sobě svěrací kazajku Mrknutí
Upravil/a 311_Vont dne 04-10-2019 09:38
www.311raf.com/images/signature/sig_Vont.jpg

Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)

http://www.311raf.com/viewpage.php?page_id=97
Baron
Hot_Dog napsal:

Ty kráso, to snad nemyslej vážně. Viditelnost letadel po tomhle hotfixu je né stejná jako před 3.201 ale u mě zcela jistě horší, než byla před 3.201 a to výrazně. Během 4 dnů dokážou jít od totálního extrému k druhýmu extrému. Doty se mi ztráceli dřív, ale tak nějak přirozeně, to co se děje teď je teda ale žrádlo. Letadlo půl km ode mne, ve stejný výšce, já ho nevidim.. pak ho dvě vteřiny vidim, během toho změní barvu z bílé na černou a za chvíli zase nic...

Súhlasím. Už som to písal na testovacom fóre vývojárom (+ ďalšie veci), predpokladám v blízkej budúcnosti ďalší hotfix.
Hals - und Beinbruch!

Voyk
Hot_Dog napsal:

No tak mě se to před hotfixem líbilo taky vic, včera se my dokonce stalo ze po mě někdo střílel já se ohlíd dozadu a viděl se jen proud střel ale na konci nebylo žádný letadlo.

ukulele
Pohled z A8 je pořád stejně na hovnajs. Kdy můžu očekávat hotfix?

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,045,626 návštěv