November 26 2024 21:34:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
310_cibule
Ok.

Kdo ode mne koupí můj klíč za dva litry? Neváhejte, je to děsně výhodný Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Ajvn
Zlatý prciny!Šklebící se

saldy
Fishbed64 napsal:

Jezis ten kouka jak kdyby mu vsechny hracky spadly do kanalu...Šklebící se...nebo ze by ho nutili litat v laggu chudakaPff

Právě se dozvěděl že z Laggu míří do Gulagu

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Rumcajs
Wow, máme verzi 1.006. Fixuje to nějaký blbinky asi zejména s AI a offline. O server limitu ani slovo.
Non est specifica

clone9cz
Pochopil jsem spravně, že mi to odemykání už zrušej?

http://www.wwii-illusion.net
Rumcajs
clone9cz napsal:

Pochopil jsem spravně, že mi to odemykání už zrušej?
Se přiznám, že netuším, z čeho na to usuzuješ. Spíš bych řekl naopak, že odemykání bude pevnou součástí hry.
Non est specifica

Ucho
magot napsal:

řešení je koupit si ruskou verzi (nákup přes ruskou VPN)

Zcela legálně, za asi 15 USD, jsem takhle koupil na nějakém serveru v ruštině původního Zmetka. Ale to snad sami takhle levně uvolnili, poté co je popadla malomyslnost, že to po 8-10 letech čekání není TA úžasná BoB ale Zmetek :-) A jak to krásně furt funguje...

BTW Já si nemůžu pomoct, ale mě u BoS a 100 USD, kromě toho, že na to teď nemám čas, pořád trochu znervóznují ty řeči o internetu jako produktu CIA atp. Jsou na oficiálním foru nějaké dotazy ohledně funkčnosti, resp. dalšího vývoje v případě komplikací z vyšší moci, jako třeba kdyby si vypli internet? Nebo to je spíš důvod k banu :-) a už poslali zdrojáky v motácích na západ? Úsměv

magot
Mě osobně o peníze nejde ... kdyby to stálo za to tak zaplatím klidně dvojnásob, ale na tohle co z toho vypadlo nemám čas.
To si radši jednou za čas koupím nějakou rour do DCS ... ale třeba se to změní a na jaře už to bude lepší ... Loftemort zaseje ...

Rumcajs
Mám DCS i BOS a BOS je neskonale víc zábavy. Rozhodně není dokončený a ani ne dokonalý. Ale poskytuje zábavu online. Třeba CloD je aktuálně o něco dál. Má za sebou ATAG a TF a je to znát. Ale BOS poskytuje neporovnatelný pocit letu a úžasnou grafiku. Úžasnou v tom, co je pro sim důležité. A to je viditelnost letadel, ta je prostě mezi aktuálníma simama bezkonkurenční a počasí. A to je taky bezkonkurenční jak graficky tak vlivem na letadlo.
To, že budou slevy a že budou výrazné, to asi musí být jasné všem. Žijeme ve světě slev a marketingových akcí. Že to záhy bude možné pořídit za zlomek ceny, to je fakt. Někomu jde o peníze, tak si chvilku počká. Někomu nejde o peníze, tak pořídí hned. A někomu o to nejde vůbec, no tak si to nepořídí vůbec. Netřeba z toho dělat vědu.
Moje potěšení z BOSka je ve zvládnutí těch letadel. Opravdu to není tak snadné jako v CloDu či v IL2. Sice to není tak komplexní jako DCS z pohledu počtu simulovaných zařízení, ale samotný lítání je porovnatelný. A přes aktuální limitovanost a nehotovost jsou MP mise, kde se dá nejen stíhat, ale i bitevničit, bombardovat, zásobovat. IL2 určitě přinese větší variabilitu, DCS větší sofistikovanost, CloD větší počet hráčů na serveru a líbivější grafiku. Přesto poté, co jsem začal lítat BOS se k těmhle simům neumím vrátit. Snad se povede DCS WW2 a bude alternativou. Ale nějak tam nevidím bombardéry a bitevní letadla jsou omezený na nízkoletící stihačky. Tedy to vypadá jen na DF... No držím palce všem.
Non est specifica

Baron
To Ucho:

BoS môžeš lietať aj offline, nie je limitovaný pripojením na Net. Je to to isté ako v RoF.
Hals - und Beinbruch!

310_cibule
Od verze 1.006 (tedy od včera) je v tomto adresáři skin na tante Ju.

C:\Program Files (x86)\1C Game Studios\IL-2 Sturmovik Battle of Stalingrad\data\Graphics2.gtp\graphics\planes\ju523mg4e\textures (extracting .gtp files requires unGTP.exe)

Tady je k nahlédnutí template http://forum.il2s...rad/page-6

Už jí slíbili dříve, asi na ní opravdu dělaj :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Tak kdo máte v registraci blbé jméno, měli byste se začít radovat. Podle Jasoně http://forum.il2s.../?p=205142 by měli dát ve středu fix k téhle opravdu komické designové chybě. Podle mě je tedy jásot spíš ke zvážení. Rozumím Jasoňovi, že z jeho úhlu pohledu je to důvod k oslavě. Že to trvalo asi rok, je pak důvod ... a snad taky k oslavě, minimálně se to dá spláchnout třeba litránkem Ruského Standartu.
Non est specifica

310_cibule
No, lidi, kteří si tam třeba omylem dali mailovou adresu (nebo číslo platební karty :-) to asi oslaví...

BP_Madvlk
Zdarec ...koupil někdo tuto verzi ? obsahuje standartní verzi jako z origo stranek,nebo je to nějak očesané ?
http://hry-pro-pc...kace/#text

Baron
Covece neviem. Nie je tam nikde popis toho, co krabicova verzia obsahuje.
Hals - und Beinbruch!

Yoyo_cz
Krabicovku mám z X-zone (o dvě kila dražší), verze je IMHO standart (8 letadel), 3 zimní mapy (Stalingrad, Lapino, Novosokolniki).
Bohužel to není očesané o "RPG" prvky. Navíc je tak leda papírová mapa.
Premium edici jsem v krabicovce nikde neviděl.

clone9cz
Rumcajs napsal:
Mám DCS i BOS a BOS je neskonale víc zábavy.

Ano, můžeme dělat s He 111 looping

Rumcajs napsal:
Žijeme ve světě slev a marketingových akcí. Že to záhy bude možné pořídit za zlomek ceny, to je fakt. Někomu jde o peníze, tak si chvilku počká.

Bacha, teď si napsal, že je admin blbej. Přesně, že marketingová akce nebyla sleva, ale marketingová akce byla předprodej nehotové hry se skoro ročním beta testem za nehoráznou sumu. Ale dobře mi tak, když se ví, že to nebude hotový nejmíň dva roky po oficiálním vydání, tak jim nemám skočit na early access.

http://www.wwii-illusion.net
Rumcajs
Tak v BOSku lze dlěat mnohem víc, než loopingy s He 111. Nejdřív si to zkus, jestli to opravdu jde a za jakých podmínek. V BOSku můžeš především lítat online a slušně se u toho bavit. Zas tak chudé to není. Taky je předpoklad, že dserver bude zanedlouho vydanej a dá to prostor tvůrcům.

Lidi, co kupovali early access, jsou ti, co to chtěli podpořit. A to já třeba byl a především díky mým 100$ to dokončili. Nebýt tý mojí stovky, nikdy by to nevzniklo Pff
Non est specifica

Shadowdeath
Kdyby všichni byli držgrešle, tak by BOSko vůbec nebylo.
A já jsem rád, že je, i když je před ním, ještě kus cesty. Ale na to už by jste měli být zvyklí ne? Ono všechno v prefixem IL2 ve verzy 1.0 nebylo zrovna bezchybnaté Úsměv
Upravil/a Shadowdeath dne 26-11-2014 11:07
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Baron
Oficiálne stránky pre BoS a RoF sú nedostupné. Žeby nejaký patch? (Iba špekulácia Úsměv )
Hals - und Beinbruch!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,060 návštěv