Připravované patche a datadisky - novinky, spekulace
|
AH_James_Gastowski |
Přidané 02-04-2006 15:49
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
Založený: 29.09.05
|
Krtek napsal:
No a já chcu ještě pořád tu AH-64
64 Asfaltových Holubů? No, v holubníku je zatím zapsaných 59, tak ještě 5 chybí |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 02-04-2006 20:00
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
Založený: 30.09.05
|
WT_Peci napsal:
310_cibule napsal:
mkubani napsal:
Ale vcera bol dokonceny kokpit dalsieho nemeckeho lietadla.
Jaký? Povídej, přeháněj. Já si tipnu. Do 17? Ne? Kondor? Taky ne? Uhu? Taky ne? Tak 410? Nebo Čáp. Ne? Už vím, všechny dohromady. Paráda :sm16:
Já doufám, že to bude Hs-123 a nebo konečně Hs-129. Ta 129 by se hodila už jen kvůli té slovenské mapě :sm13: Naivko, samozrejme, ze to bude nejaky prototyp z konce valky. |
|
|
|
313_Volume |
Přidané 03-04-2006 20:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 408
Založený: 02.11.05
|
mno, než letadla, co takhle vymakat některé parádičky? třeba, když osolíte borce opravdu z blízka a pustíte mu olej, co mít taky trošku zacákaný čelní štítek? nebo když to letadlo koupí v 5-6km a fičí si to střemhlav dolů, mohlo by to vydávat takovej ten ječivej zvuk, jak je to ve filmech a tak..na nové letadla kašlat, je jich tam tolik, že už stejně nevím, do čeho mám vlízt |
|
|
|
AH_Ronsoc |
Přidané 03-04-2006 20:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 345
|
Volume dobra odpoved!!!!!:yes: |
|
|
|
AH_James_Gastowski |
Přidané 03-04-2006 22:06
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
313_Volume napsal:
...........nebo když to letadlo koupí v 5-6km a fičí si to střemhlav dolů, mohlo by to vydávat takovej ten ječivej zvuk, jak je to ve filmech a tak..na nové letadla kašlat, je jich tam tolik, že už stejně nevím, do čeho mám vlízt
heh, to mě dostalo v demu Battle over Europe, nebo jak se ta arkáda jmenuje. Tam každý letadlo při střemhlavým letu ječelo sirénou jak Štuka :sm6: |
|
|
|
Safrik |
Přidané 03-04-2006 22:06
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Jojo ma pravdu predsedo!:yes: |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 04-04-2006 09:22
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Počujte, vie tu niekto podať ako tak relevantnú infošku o tých add-on? Kedy bude Pe2? A čo mapy Slovenska. Stihneme ešte na LiW nejakú Slovenskú mapu? |
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-04-2006 11:11
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
|
313_Volume napsal:
mno, než letadla, co takhle vymakat některé parádičky? třeba, když osolíte borce opravdu z blízka a pustíte mu olej, co mít taky trošku zacákaný čelní štítek? nebo když to letadlo koupí v 5-6km a fičí si to střemhlav dolů, mohlo by to vydávat takovej ten ječivej zvuk, jak je to ve filmech a tak..na nové letadla kašlat, je jich tam tolik, že už stejně nevím, do čeho mám vlízt
takový rozsvícení letiště (příp. letadlovky) v noci na požádání o přistání taky nemusí být k zahození ... |
|
|
|
Noram |
Přidané 04-04-2006 11:30
|
Uživatel
Příspěvek: 591
|
no :hoper: to by bylo supr ještě kdyby tak šlo udělat jedoucí letadlovky na DF serverch což bohužel nejde :hoper2:
Upravil/a Noram dne 04-04-2006 11:30
|
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 04-04-2006 12:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
mkubani - zeptám se jinak. Plánuje se rozšíření strojů RAF????
můj tip je že NE. ale doufám že se pletu. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 04-04-2006 12:12
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
3IAP_Noram napsal:
no :hoper: to by bylo supr ještě kdyby tak šlo udělat jedoucí letadlovky na DF serverch což bohužel nejde :hoper2: Pokud budou BOTi, nevidím jedïný důvod, aby nebyly i plovoucí letadlovky, jezdící tanky, apod. Prtostě už nebude DF a COOP - už bude pouze jeden typ hry.
Aspoň si to naivně myslím. Ale nejvíc se stejně těším na dynamické počasí. |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 04-04-2006 12:21
|
Uživatel
|
rudidlo - mno přesně tak. ale asi to bude zbožné přání. Podle nejhoršího scénáře to bude gracicky vyšperkovaný IL bez bootů a pohybujících se letadlovek, možná s počasím. a s letadly z BOB, kdy budou létatelné jenom základní typy(které šturm obsahuje s vyjímkou spita I a II) |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 04-04-2006 12:32
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
No já jsem tuším na ofiko fóru četl od Olega hlášku, že na serveru Boti budou... Čím jiným by přitáhl zákazníky? |
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-04-2006 13:22
|
Fusioner
|
novou, úžasnou grafikou ?
...
pamatuju, jak kdosi kdysi před PF snil a básnil o více než stu vylepšení do FMB
jestli vím, nebyla tam ani jedna změna
a při tom tam v těch přáních byly některé body poměrně solidní a logické ...
btw - plánuje se vylepšení FMB ?
třebas práce s vícero objekty najednou ? (přesuny, otáčení, atd) ? |
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 04-04-2006 13:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
Hoper napsal:
...
třebas práce s vícero objekty najednou ? (přesuny, otáčení, atd) ?
Nikde jsem o tom nečetl, ale bylo by to děsně fajn :yes: |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 04-04-2006 14:04
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
3IAP_Dazz napsal:
Hoper napsal:
...
třebas práce s vícero objekty najednou ? (přesuny, otáčení, atd) ?
Nikde jsem o tom nečetl, ale bylo by to děsně fajn :yes:
Je fakt, že by se mi to taky líbilo, ale na druhou stranu - rád obětuju delší a pracnější tvorbu map za pohyb cílů po DF mapách, AI na mapách, ale třeba i lepší offline kampaň.
Upravil/a WT_Peci dne 04-04-2006 14:43
|
|
|
|
mkubani |
Přidané 04-04-2006 14:08
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 301
Založený: 02.10.05
|
Oblak, ved mate uplne noveho Tempesta aj Mosquito (plus este jedna vykonnejsia verzia Mosquita by vam mala v buducnosti pribudnut), mate krasnych Spitov, Hurikov, Gladiatora... budete mat A-20C. Zivot je krasny.
Spity X** jednoducho v FB/PF nebudu, any Typhoon. Nikdo ich totiz nenamodeloval. A nie je to Olegova chyba. Za 5 rokov sa nenasiel nikto z modelarov, kto by tieto lietadla kompletne dokoncil. Ked tak rozmyslam, v podstate vsetky Spity sa do hry dostali len cez komercne addony (AEP + PF). Takze ked tolko ludi po nich "pisti", preco sa nenasiel nikto, kto by to urobil? Rusaci na Sukhoi fore cele roky kvakali, ze kde maju Pe-2/3. Ked sa ich SaQsoN spytal, ze preco si ju nespravia sami, tak sa hned ohradili, ze to je predsa Olegova robota. Ok, teraz ju mat budu, ale si za nu zaplatia.
V tomto sime si mohol mat hociktore lietadlo z WW2, stacilo naozaj chciet a vytrvat. Ja som velmi chcel Aviu a Letova a spravil som vsetko preto, aby tam jedneho dna boli (ci uz ako AI alebo flyable). Stalo ma to kurva vela volneho casu, nervov, penazi, atd., ale podarilo sa. Snad tam v lete uz konecne budu. Ak niekto chcel Spita XIV mal na to sakra dost casu. Nie je predsa Olegovou povinnostou namodelovat kazde lietadlo, ktore v tej dobe lietalo.
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-04-2006 14:16
|
Fusioner
|
jen zbožné přání
bohužel
taky by bylo dobrý (pokud nebudou na DF mobilní jednotky), aby měli možnost (ty kolony atd) se generovat náhodně na mapě. Zadal bys tam volbu Random ON, nějaký okruh, ve kterém se má objevovat, sturm by před samotným spuštěním mise spočítal možné lokace, kde se můžou objevit (lesy, vody, města) a fouknul by je "neznámo" kam.
Takhle si už pár lidí pamatuje, kde kolony jsou a jdou už najisto ...
A LOMAC umí to, že když se dělají waiponty pro pozemní techniku, můžeš si tam dát volbu On road - kopíruje silnici, na kterou tu kolonu umístíš ... |
|
|
|
Hoper |
Přidané 04-04-2006 14:19
|
Fusioner
|
ehm - s tou silnicí - tohle Sturm vlastně umí. Minimálně pro vlak.
ale zase z posledního videa BlackSharku bylo vidět, že auta točí zatáčky krásně plynule, ne hranatě, jak je doposud "zvykem" ... |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 04-04-2006 15:26
|
Uživatel
|
mkubani - neber to spatne. zrovna myslim cibule nekde daval link na to XIV nekdo delal. mozna se pletu. Bohuzel, doby kdy jsem se zivil modelovanim ve 3D jsou davno pryč. také Pro/E je ponekud jiny soft nez 3DSmax....taky nebydlím u rodičů, mám přítelkyni a dělám na 4 směny. když mám čas tak jsem rád že stihnu lítat, knížku a nějaký kit (tedka zrovna spit Vb ) Neříkám že na to Oleg kašle, jenom říkám že je to škoda že tam tyto éra nejsou. netvrdím že je to "olegova robota".....podívej se na TW, kolik tam je letadel a to si všechno dělali sami....modelářů je dost, ale ne každý dává přednost šturmu... třeba se po Target tobruk dokončí target europe nebo target spain....když už poláci dělají polsko |
|
|