To je presne to, co me odrazuje od koupe. Napriklad:
In the graphic below, the new AI Helper Interface is shown for when the player is in the CPG seat, with some new commands identified when the interface is in Flight (FLT) mode. The player can now toggle the AI Pilot's speed reference between ground speed (GS) and true airspeed (TAS) with a short press (<0.5 seconds) of the Multifunctional Input command; or toggle the AI Pilot's altitude reference between radar altitude (R) and barometric altitude ( with a long press (>0.5 seconds) of the Multifunctional Input command.
...misto abychom meli AI pilota, s durazem na to "I", tak se buduje jakasi vrstva primeho ovladani stroje skrz vymyslena menu, ktera nakonec bude umet vse, co ovladani stoje vyzaduje. Misto aby to umel AI pilot.
A to je bohuzel vlastnost celeho DCS - v Mi-8 sedi v kabine tri a ti dva navic tam jsou fakt navic, nedokazi ani pomoct s navigaci. Kdyz zautocim na ctverici Su-25, tak tri z nich narazi do zeme (ctvrty to nestihl). A kdyz jsem jednou dal prikaz wingmanovi k utoku na cil mise, tak proste klesal, az, hadejte co, narazil do zeme. Coz byla, uznavam, vyjimka, ale o tom, ze neumi zautocit na lod tak, aby se nedostal do dosahu CIWSu, i kdyz na to prostredky ma, ani nema cenu psat, povazuje se to za normalni.
helper, který helpuje
ale není to tak špatné, byť jester u tomcatu je krapet lépe vymyšlen imho
Mi-8 stejně jako F-15E kupuješ prostě že to tam není no ..
Já se nepatrnou chvilku radoval, že Jirka konečně autonomně čekuje okolí, což je po několika letech DCS vývoje velký posun,
jenže to neřeší kontakty nad horizontem a tak mě prozměnu smahl kvedlák kosmonaut.
A to je ponaučení pro příště, co si sám nenajdeš AI nezachrání!
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.