Spit nemá brzdu na pedály, ale na páku na kniplu. Ale jinak osa v nastavení pro něj je. Diference brzd se pak automaticky mění stlačením příslušného pedálu v kombinaci s brzdou.
No, já nevím, ale mně příjde spit v DCS skutečně jako hodné letadlo. Asi nejhodnější ze všech...
Ale jo po prvotnim zachvatu zoufalstvi jsem si upravil krivky a pojizdeni pohoda, ale vzlet s twistem je proti P51 dobrodrusvi. Ale ať zhynu jestli ustoupim! Asistenta nikdy!
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Špatné zprávy. MiG-23 nebude. RAZBAM z několika důvodů nedostane na 23ku licenci aneb před tím než oznámí modul se mají domluvit s ED. MiG-19 zatím zůstává.
čili 23 bude přímo od ED ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Jediná zpráva je, že 23ka nebude. Jestli se jí někdo ujme nebo ne už nepíšou a krom "nedostanete licenci z několika důvodů" se ani nedozvíme proč jí vlastně nedostanou.
Sepiáku, jestli jsi tak moc na ty vrtuláky, tak pedály jsou super věc. Dobré pedály vyrábí happy nebo thrustmaster má teď nový model, můžeš jej vyzkoušet. A nebo si urvat z kapsy a pořídit MFG Crosswind. Ale Crosswindy bych pořizoval spíš kdybys chtěl lítat vrtulníky. Pedály saitek jsou dobře dostupné, ale mají kazy na kráse, jako moc silný odpor ve středové poloze a musí se časem namazat, protože ti šašci nikdy neslyšeli o tom, že existují kuličková ložiska. S pedály by jsi totiž skutečně přišel na to, že vzlet se spitem je ze všech těch strojů nejjednodušší. Už jen to, že se nemusí zamykat ostruhové kolo. To už by pak vážně jenom stačilo přidat plyn. (ono to stejně ani nejde )
Odpusť, jsem to ale vůl.
Jo, jinak zde jsem nahrál video. Jedná se o standardní rychlou misi - vzlet. Je o něco těžší, než u Švejka, protože na mapě je mírný boční vítr 4m/s YouTube Video
magot napsal:
Jaká Minnesota?! Vždyť to je na Kavkaze ne?
hranatý pole nejsou anomálie.
Na kavkaze ano, teda podle úhelníku jsem tam žádné neviděl. (viz google maps)
Jsou to většinou úzké pruhy soustředěné do větších polí, nebo různoběžná políčka, ale tento typ ne.
Kavkazskej zemědělec není svobodnej zednář s úhelníkem z júesej.
Jinak pánové start/ přistání se spitem z trávy, devítka moc beton nepoznala ..
Upravil/a magot dne 20-12-2016 16:13
Tried some random custom ramp start in fall season, then default cold start "instant" mission and the bird started OK in both cases, although I admit I had to pull the clutch for quite a few seconds before the engine caught. Used about 5-6 strokes of prime.
Problem solved i dont know why but clutch really need to be hold about 4 to 5 sec.
Špatné zprávy. MiG-23 nebude. RAZBAM z několika důvodů nedostane na 23ku licenci aneb před tím než oznámí modul se mají domluvit s ED. MiG-19 zatím zůstává.
Ja som myslel ohranicenie mesta,nie tvar policok,normalne to bije do oci,je to pekne hnusne
[img]http://www.jpeg.cz/images/2016/12/20/s9mX4.png[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.jpeg.cz/images/2016/12/20/r5hU2.png[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CSL1_Talbot dne 20-12-2016 17:28
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.
Chlapi, potrebujem poradit: od posledneho patchu mi v DCS nefunguje na TrackIr klavesa F9 (pauza na TI) a F12 (centrovanie TI). Skusal som aj odstranit tieo dve klavesy z nastaveni DCS ale nepomhlo to. Vie niekto poradit?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.