až si do toho befka budeš chtít vlízt,tak možná zjistíš že jsi prošlápnul monitor,hele jde o simulátor a ne o ego,si teda myslím
Jestli to patrilo me tak bys mel vedet ze se me kluci ptaji co a jak delaji dobre a spatne.Tak se jim to sem tam snazim rikat co je dobre a co blbe.Prece se nenechame od skopcaku jen tak lehce sestrelovat kdyz maji nacitovane era ))
To je zajímavý. Včera třeba na ATAGu měl V.4_Hetti dlouhou řeč o tom, jak ten Spitfire je UFO letadlo. A že se s tím vůbec nedá bojovat. Chudák měl ubohou E4/N a někdo ho vyklepal z kalhot. Jakkoli jinak radši lítám ty Bfka, ten šimravý pocit kolem žaludku, když se mu začalo kouřit z chladiče, byl moc příjemný.
Tak vám sem taky něco hodím, sice to není moje, nelítám CloD, ale dám to sem. Je tam dokonce i názorná ukázka toho, proč nelítám kdo ji najde... vyhrál
Hele Koty asi po roce od vydání jsem tam viděl i létat Harika bez křídla tak nepruď s takovými detaili. Má pravdu Pepe v tom,že se něco od té doby změnilo,už se mi to neškube jak tomu fešákovi na tom videu.Ale jinak je to furt stejný zmetek.
až si do toho befka budeš chtít vlízt,tak možná zjistíš že jsi prošlápnul monitor,hele jde o simulátor a ne o ego,si teda myslím
Jestli to patrilo me tak bys mel vedet ze se me kluci ptaji co a jak delaji dobre a spatne.Tak se jim to sem tam snazim rikat co je dobre a co blbe.Prece se nenechame od skopcaku jen tak lehce sestrelovat kdyz maji nacitovane era ))
ok,no jak mám tušit že jsi instruktor,neber to opravdu nijak špatně ale myslím že než jsi napsal ten koment,tak se tě nikdo na nic neptal,tak proč radit,myšleno bez urážky
Jaj ano nareky pilotov co lietaju len jednu stranu su vzdy pobavia Hetti by mal menej problemov keby s tym E-4/N prestal robit hovadiny.
Nazdar Valec pico!
Horrido nie sranda je ako nemas rad CloD a aj tak pozeras kazde jedno video.
Do prdele co to je? "Nie sranda je" tak je to kuwa sranda nebo neni?"Každé jedno video" tak dívá se na každé nebo jen jedno video? Nemohl by jsi svoje příspěvky psát tak aby si vzájemně neprotiřečili?
Jaj ano nareky pilotov co lietaju len jednu stranu su vzdy pobavia Hetti by mal menej problemov keby s tym E-4/N prestal robit hovadiny.
Nazdar Valec pico!
Horrido nie sranda je ako nemas rad CloD a aj tak pozeras kazde jedno video.
Do prdele co to je? "Nie sranda je" tak je to kuwa sranda nebo neni?"Každé jedno video" tak dívá se na každé nebo jen jedno video? Nemohl by jsi svoje příspěvky psát tak aby si vzájemně neprotiřečili?
Njn. Pán nebyl na vojně ještě za společného státu. Proto nerozumí
To je zajímavý. Včera třeba na ATAGu měl V.4_Hetti dlouhou řeč o tom, jak ten Spitfire je UFO letadlo. A že se s tím vůbec nedá bojovat. Chudák měl ubohou E4/N a někdo ho vyklepal z kalhot. Jakkoli jinak radši lítám ty Bfka, ten šimravý pocit kolem žaludku, když se mu začalo kouřit z chladiče, byl moc příjemný.
Rumcajsi, také bych chtěl zažít orasmus při tom lítání jako ty
olda maly napsal:
Caves Oldo
JJ. Nějak ta dnešní mládež přestává rozumět a naše bratrské národy se začínají pomyslně vzdalovat. Mé děti už prakticky nerozumí slovensky. Za nějaký čas se nejspíš domluvíme jen anglicky nebo německy.
olda maly napsal:
Caves Oldo
JJ. Nějak ta dnešní mládež přestává rozumět a naše bratrské národy se začínají pomyslně vzdalovat. Mé děti už prakticky nerozumí slovensky. Za nějaký čas se nejspíš domluvíme jen anglicky nebo německy.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.