October 20 2025 17:35:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Kniha priani 4.13
lochness
Kdyz ted stacionarni letadla o neco lepe praskaji pri vybuchu, neslo by je i trochu oslabit proti zbranim? Dost casto napriklad s bf110 zasypu stacionar sprskou strel, cil blika jako diskoteka (tzn i kdyz mam spatnou musku, presto je tam dost zasahu) a presto se nic nestane? Nebo je na tom modelu nejake konkretni misto, ktere se musi trefit (napr. kabina, motor...- pravda je, ze s IL2 je to o dost snazsi)? Vim ze je to tezke, protoze to bud je nebo neni znicene, nic mezi, ale obcas je to fakt tragedie, kolik vydrzi.

A druha vec - to ze AI pri level bombingu zahaji stremhlavy let, odhodi pumy a pak stoupa ve svicce, je to v planu na opravu (opravitelne?) ? U velkeho svazu bombarderu to vypada hloupe.

Robo, vidis, ja si treba do ted myslel, ze vse co se tyka oblasti mezi Britanii a Francii je zakazano, tedy napriklad letatelne B17 a B25, atd. Ted uz je to tedy jasnejsi. Diky za podrobnosti
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

BP_dFrog
Dík Robo., tohle mi konečně osvětlilo toho Wellingtona.
Potom bych se přimlouval za Bf-109D, když je E-1 tabu.

JM
darktatka napsal:
...
Stejne tak je tabu jakekoli letadlo od Grumman (to jsou skoro vsechny ameriky) protoze Northtrop Grumman ma nabrousene pravniky a jsou na to z nejakeho duvodu desne haklivi.

Jenom Grumman nebo i další? Chybí mi Hudson, Lysander, Hampden, Stirling, Bf108 etc. Nejsou proto, že je nikdo neudělal, anebo proto, že se někdo šprajcuje?

magot
darktatka napsal:
magot napsal:
darktatka napsal:
Ja jsem jen zvedavy, jestli Daidalosove dostanou stejne tabu s chystanym rozsirenim CoD na vychodni frontu.

Jo samozřejmě, tyhle tabu fungujou stejně.

Z východní fronty by se do budoucna mohl vypustit Donbass a Boj o Moskvu
od jednoho ruského týmu. Donbass asi znáte ...

Tak to je nemile, ale ocekavatelne. Ach jo Smutný

si zalítneš CLOD no Úsměv

magot
JM napsal:
Chybí mi Hudson, Lysander, Hampden, Stirling, Bf108 etc. Nejsou proto, že je nikdo neudělal, anebo proto, že se někdo šprajcuje?

ne nikdo je neudělal ... spoustu jinejch prskoletů, ono to dá práci a čas Šklebící se
Upravil/a magot dne 28-04-2012 15:28

DarkTatka
magot napsal:
darktatka napsal:
magot napsal:
darktatka napsal:
Ja jsem jen zvedavy, jestli Daidalosove dostanou stejne tabu s chystanym rozsirenim CoD na vychodni frontu.

Jo samozřejmě, tyhle tabu fungujou stejně.

Z východní fronty by se do budoucna mohl vypustit Donbass a Boj o Moskvu
od jednoho ruského týmu. Donbass asi znáte ...

Tak to je nemile, ale ocekavatelne. Ach jo Smutný

si zalítneš CLOD no Úsměv

Myslel jsem spise to omezeni bodoucich prirustku na vychodni frontu.

1stCL_Fucida
Východní frontu máme ve Šturmovi prakticky kompletní, možná jen nějaké větší mapy (rozlohou), ale nic nezbytně nutnýho Úsměv. Těším se na tu západní mapu, tam by se dala v roce 2013 udělat dobrá speciálka Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Koty
1stCL_Fucida napsal:
Východní frontu máme ve Šturmovi prakticky kompletní, možná jen nějaké větší mapy (rozlohou), ale nic nezbytně nutnýho Úsměv. Těším se na tu západní mapu, tam by se dala v roce 2013 udělat dobrá speciálka Úsměv

Šklebící se Proč speciálka? Proč ne rovnou Celotýdenní-celofrontové-bember-fighter-online-běsnění Šklebící se

EDIT: Jen jestli tam bude i Duxford...
Upravil/a Koty dne 28-04-2012 20:09
Rien n'est parfait; c'est la vie!

BP_dFrog
1stCL_Fucida napsal:
Východní frontu máme ve Šturmovi prakticky kompletní, možná jen nějaké větší mapy (rozlohou), ale nic nezbytně nutnýho Úsměv...

Tak abych si rýpnul, na východní frontě jedna věc chybí a sice :

Ruská Osvobozenecká Armáda

[img]http://i291.photobucket.com/albums/ll307/dFrog/ROA.jpg[/img] is not a valid Image.

radko1111
a taky abych si ja rypnul Vyděšený chyba tam Do-17z a DO-215 a mapa polska mapa bieloruska mapa moskvy ustasovske letectvo Mrknutí
Upravil/a radko1111 dne 28-04-2012 22:35

magot
1stCL_Fucida napsal:

No ta Moskva scházela ... ale tak ta bude, včetně Leninova posledního odpočinku Úsměv
Upravil/a magot dne 28-04-2012 22:40

radko1111
a co to polsko ?? ked som hral povodne kampane tak som bol zaskoceni ak som od leningradu skocil hitlerovi do berlina Zamračený

1stCL_Hien
Že jsem tak smělý,je na plánu Ki 61 Tei? Při výrobě necelých 900 kousků je to druhá nejpočetnější verze této japonské stíhačky,výrazně početnější než verze Kó a Hei

magot
1stCL_Hien napsal:
Že jsem tak smělý,je na plánu Ki 61 Tei? Při výrobě necelých 900 kousků je to druhá nejpočetnější verze této japonské stíhačky,výrazně početnější než verze Kó a Hei

Ne

radko1111
a ma tam byt vobec nieake zname ero ??

1stCL_Fucida
He 177 Mrknutí

radko1111
hh tak greifak teda

Koty
Myslím, že by stálo zato, změnit "nezničitelnost" He-111 - jeho ocasní plochy upadávají až příliž snadno, zato podpálit a odbouchnout křídlo je (s Hurricanem) téměř nemožné. Přitom prý nepřítel (při střelbě z hurricu) zahořel velice rychle - někdy i po dvou vteřinách souvislých zásahů...

1stCL_Fucida
Po dvou vteřinách souvislých zásahů prý někdy zahoří i teď Úsměv

Koty
Šklebící se Někdy... jako třeba v poušti, když je 40 °C+ ve stínu? Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,317,872 návštěv