|
Patche, datadisky - kyblíček spekulací
|
| Robo |
Přidané 22-10-2012 10:54
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Nevo manual na Emila sa povaluje na nete, mozem Ti uploadnut.
Inak Nevo, CloD je teraz v celkom dobrom a prijatelnom stave, da sa kupit za facku 
Co sa lietania podla manual, je to lepsie ako byvavalo a daju sa vsetky era lietat takmer podla prirucky, ale su tam iste uskalia a prikoria... |
| |
|
|
| DarkTatka |
Přidané 22-10-2012 13:03
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Ted je to v takovem tom stavu "hm, zajimave a docela chytlave, ale kdyby opravili tech nekolik drobnych bugu co me vytaci tak by to bylo mnohem lepsi" 
Ale aspon to bezi a za tu facku to stoji, to zas jo. |
| |
|
|
| Jara4 |
Přidané 22-10-2012 13:09
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
darktatka napsal:
Ted je to v takovem tom stavu "hm, zajimave a docela chytlave, ale kdyby opravili tech nekolik drobnych bugu co me vytaci tak by to bylo mnohem lepsi"
Ale aspon to bezi a za tu facku to stoji, to zas jo.
Některé bugy prostě neopraví, s tím už jsem se smířil. Pořád je to ale lepší, než nějaká arkáda a grafikou to starého Šturma překonává na celé čáře. |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 22-10-2012 13:18
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
No to je ohromný úspěch že to překonává 11 let starou hru.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| DarkTatka |
Přidané 22-10-2012 13:22
|

Uživatel

Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
Vidis to, ja nerad letam stihace a jak to nema pod trupem bombu tak me to nebavi. A v tomdle ohledu, i kdyby jen pro to ze v starem sturmovi strelci funguji, tak stary sturmovik vyhrava na cele care.
Ale takove proleteni nad londynem v hurikanu je skvely zazitek, spitfiry vypadaji jako spitfiry, je radost v tom litat. |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 22-10-2012 13:24
|

Uživatel

|
Robo napsal:
1stCL_Fucida napsal:
Robo, ale mě by to fakt zajímalo..pokud u mě to éro létá na 2400 a na 2200 otáček velmi podobně (cca 465), tak mi přijde krajně nepravděpodobné, aby tobě létalo výrazně odlišně. Proto by bylo fajn, kdybys to na současné verzi proměřil.
Ved aj mna to zaujimalo, preto som uz davnejsie testoval sam aj s kolegami tieto veci a je to tak ako pise autodeath. V terajsej verzii sa nic nezmenilo. Ja som si precital, ze si mal problem na 110 dohnat Blenheimy, tak som chcel poradit a dal som vediet ze co funguje - maximalny mozny MAP a 2200 U/min.
Fuci tak sme to testli dnes s Valcom a v tom poslednom patchi ozaj doslo k viacerym zmenam - opravili trim vyskovky aj smerovky a automatika na E-4 teraz drzi otacky na 2400 U/min (predtym 2300-2350), taktiez uz neklesne ata ak das otacky nad 2200 U/min, takze v tom nie je teraz ziadny rozdiel, ci letis na 2200 alebo 2400. Automatika je teraz velmi ucinna a efektivna a na E-4 sa uz asi moc neoplati lietat s vypnutou. (Predtym (RC2) tam bol problem (jeden z mnohych), ze ak si zapol WEP, mal si 1,45ata len ak si otacky podrzal nizsie, inak klesol na cca 1,39ata. Na 1,45ata a 2200 U/min si letel najrychlejsie, rychlejsia ako na 1,39ata a 2400 U/min. Na vertikalne manevre asi tiez zmena, otestujeme inokedy. Maximalka pri zemi je cca 485km/h IAS. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 22-10-2012 14:18
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
darktatka napsal:
Vidis to, ja nerad letam stihace a jak to nema pod trupem bombu tak me to nebavi. A v tomdle ohledu, i kdyby jen pro to ze v starem sturmovi strelci funguji, tak stary sturmovik vyhrava na cele care.
Ale takove proleteni nad londynem v hurikanu je skvely zazitek, spitfiry vypadaji jako spitfiry, je radost v tom litat.
Hmmm... Včera ma toť naši bombarďáci (Fiks, Pavel & Comp) nahovorili na hĺbkový let s Blenheimom, vybombardovať základňu He-111, Ju-88 a Bf-110C7. Blembák síce pod trupom bombu nemá (má ju v bombovnici) ale zážitok to bol bohovský. Ak teda pominiem fakt, že som zabudol odistiť bomby (to je tou mojou mierumilovnou povahou) a odje.. ehm... odpraskol ma flak hneď pri prvom nálete, aspoň som pozeral ako zvyšok kamikaze letky demoluje letisko. No jednoducho nádhera. Neskoro v noci (po návrate z 1. svetovej ) som vliezol do Ju88 a vo fomácii s ďalšími piatimi Junkersami sme leteli nad Londýn - a to bolo teda iné maso... Vystúpali sme do 4500 m, doprovod tvorilo niekoľko 109 a 110. Nad Engelandom sa do nás postupne púšťali všetky mašiny s kokardami na krídlach. Dva Ju88 išli dole už nad Doverom, jeden sa rozrthol po priamom zásahu druhému ustrelili motor (doslovne) tak to otočil a vracal sa do Francúzska. Traja sme ale leteli ďalej - a ja som stále nemal ani šajn ako zameriam bomby Ovšem mali sme dobrý doprovod, odháňali od nás Tomíkov jedna radosť. Nad Londýn však doleteli iba 110ky 109ky sa museli vrátiť pre nedostatok paliva. Super. A tam nás čakali Hurricany. Zaplietli sa však so 110kami, takže sme odbombardovali nejaké doky - odhodil som podľa prvého Ju88, neviem čo a či som vôbec niečo trafil, bol som rád že točíme nazad. Lenže Tomíci nie a nie dať pokoj a oblažili nás návštevou Spitfirov. Bolo by to nadlho opísať celý let, takže stručne - nad Francúzsko sme síce doleteli všetci traja, ale strelec a bombometčík boli mŕtvi, pravý motor v hajzli, smerovka ustrelená. Zážitok nesmierny. Toľko k tým bombardérom.
Upravil/a Baron dne 22-10-2012 14:22
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 22-10-2012 15:41
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11215
Založený: 26.01.13
|
Vidíš Robo, že to přeměření mělo smysl
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| SepiaX |
Přidané 22-10-2012 15:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Hmmm... Včera ma toť naši bombarďáci (Fiks, Pavel & Comp) nahovorili na hĺbkový let s Blenheimom, vybombardovať základňu He-111, Ju-88 a Bf-110C7. Blembák síce pod trupom bombu nemá (má ju v bombovnici) ale zážitok to bol bohovský. Ak teda pominiem fakt, že som zabudol odistiť bomby (to je tou mojou mierumilovnou povahou) a odje.. ehm... odpraskol ma flak hneď pri prvom nálete, aspoň som pozeral ako zvyšok kamikaze letky demoluje letisko. No jednoducho nádhera. ...
Jojo fakt drsný polet a vulching s Blembákem to byl opravdu zvláštní zážitek
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 22-10-2012 16:12
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
WT_Horrido napsal:
No to je ohromný úspěch že to překonává 11 let starou hru.
Hele nevrážej mezi nás klín, joo? |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 22-10-2012 17:35
|

Uživatel

|
1stCL_Fucida napsal:
Vidíš Robo, že to přeměření mělo smysl 
...keby to nemalo zmysel tak to predsa nerobim, vcera nebol cas na skusanie, dnes bol. A bol aj Valec, lebo tieto veci sa menia bez dokumentacie kazdym patchom a najlepsie skusat vo dvojici. Digitalny budik ozaj neukazuje spravne TAS... |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 22-10-2012 17:53
|

Hlavní administrátor

|
Čím tu TAS měříš, resp. kde se zobrazuje?
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 22-10-2012 17:58
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
Založený: 29.09.05
|
on se Horri nesměle ozval, že až zas příště bude nějaký větší hromadný polet, rád by to taky vyzkoušel
a jelikož doprovodných stíhačů není nikdy dost...
co, Horri ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 22-10-2012 18:13
|

Fusioner

|
313_Nevo napsal:
Ofikos vysvetlenie od nich je ale taketo:
The general plan is, after the milestone is submitted and accepted [BoM], we return to the now almost-final patch, cram as much as we can into it, and make it our final Cliffs of Dover patch. The next time it will be updated is when you install the sequel over it.
V preklade, bude sa dalej postupovat ako pri originalnom IL2 - kazdy novy 'datadisk' bude aj update povodnej hry. [btw ak teda 1.11.2 bol final patch, tak BoM bol akceptovany..]
aha, to je pak jiná
děkuji

|
| |
|
|
| Robo |
Přidané 22-10-2012 18:15
|

Uživatel

|
1stCL_Fucida napsal:
Čím tu TAS měříš, resp. kde se zobrazuje?
Nezobrazuje sa presne, to je ten problem. Tiez nie su zname atm. podmienky na mape takze sa testy nedaju preratat a interpretovat - vid pokusy na 1c.  |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 22-10-2012 18:50
|

Hlavní administrátor

|
Luthier je rafinovaný 
Nicméně je pokrok, že jsem se po roce a půl dostal skutečně k tomu, že mě na těhle letadlech začíná zajímat míra simulace výkonů. Ten poslední patch opravdu není špatnej. Dokonce jsem si dneska říkal, že kdyby to v současný podobě vyšlo, tak by to nejspíš bylo přijato s otevřenou náručí a ne tak, jak to bylo přijato rok a půl zpátky. Spíš jsem už ani nečekal, že se to dostane do současnýho stádia a čekal jsem, že se tvůrci pokusí napravit svou reputaci až "Moskvou". Ale tohle je ganz gut.
|
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 22-10-2012 23:39
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Hoper napsal:
on to totiž nikdo další kromě mě a Jiříčka nejspíš nepochopil  )
Slusny vykon na hlodavce s idejemi !
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 23-10-2012 09:02
|

Fusioner

|
občas překvapím i sám sebe ;)
ale v tomto případě jsme byli minimálně tři :))
PS: přemýšlím, jestli ještě nějaké ideje mám... Ale je důležité mít ideového vůdce!
A tuhle něco říkal o tom, že by se WT mohli konečně ukázat na ATAG serveru ;)

|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 23-10-2012 09:35
|

Fusioner

|
nemůže někdo u sebe zkouknout, jak se mu zobrazuje Měsíc (v čase 0100) a jestli se mu to zobrazuje jako mně ? Ideálně někdo s ATI a někdo s NV.
Jestli to dělá jen mně nebo je to chyba obecná.
Ď

|
| |
|
|
| L382_Conan |
Přidané 23-10-2012 09:50
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 165
Založený: 16.04.08
|
Hoper napsal:
L382_Conan napsal:
L382_Conan napsal:
Čau,
předešlé verze chodily normálně, poslední ale problém:
- hra se normálě načte, ale mise nebo let nejde spustit - viz. obr.1
- hra nejde normálně ukončit - musím restartem - viz. obr. 2
Má někdo podobnou zkušenost nebo radu?
http://alka382.ra...#Error.jpg
http://alka382.ra..........jpg
Díky za radu, ale boužel to nepomohlo.
Jinak soubor maddox.core jsem vůbec nenašel!
BoBka pouštím ze Steamu, ne exe souborem
zástupce mi jako spouštěč háže něco takového: steam://rungameid/63950
Díky za rady, nepomohlo nic, pro vysvětlení video:
http://youtu.be/H...bpSo4?hd=1 |
| |
|