January 06 2025 13:54:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 2
Hot_Dog, Tyler Durden

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of Flight - diskuse o simulátoru z období první světové války
WT_Schmouddle
Lajon je to, sestřelit! Šklebící seŠklebící seŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Merten
Waltrův fotřík Šklebící se apropo včera způsoboval šok jednomu jedinci svým streakem Šklebící seŠklebící seŠklebící se

LEON_CZ
Merten napsal:
Waltrův fotřík Šklebící se apropo včera způsoboval šok jednomu jedinci svým streakem Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Mně se taky těch 83 sestřelů nebo kolik to včera bylo zdálo naprosto nepochopitelných Zamračený
Ani ne tak z hlediska je nasbírat, to se dá i na AIčkách, ale spíš si je udržet. Srážce při čelňáku se ještě dá aktivně vyhnout, ale aspoň jednou za tři dny do mě vždycky nějakej horkokrevnej ruskej lojza narazí ze zadu, když zatáhnu za ručku a STREAK mi vymaže Zamračený

http://www.virtualnipilot.cz/
Merten
A kde myslíš že to nasbíral?Je to cheater Cool

LEON_CZ
Merten napsal:

To budou všichni, kdo mají delší dobu STREAKy nad 30 Šklebící se A nebo nelítají na CoCoSu mezi těmi kamikaze Rusáky, že jim ten STREAK tak dlouho vydrží Mrknutí

http://www.virtualnipilot.cz/
TozziFan
HELP ... stáhnul jsem demo, zakoupil klíč, zadal, upgradoval a nic. Při zapnutí setting napíše klasickou hlášku woken o tom, že v aplikaci došlo k chybě, při zapnutí startu to rovnou spadne. Když otevřu složku RoF a kliknu rovnou na spouštěcí ikonu(šedivá), tak to napíše hlášku: soušást d3dx9_37.dll nelze najít

BP_dFrog
Stáhni si poslední DirectX - http://www.gamepa...p?view.115

WT_Horrido
Tady to bude jednodušší http://www.micros...6652cd92a3
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Merten napsal:

Tady můžu jen říct že seš slepičí prdelka.Šklebící se
Nevím co pořádně chtěl a smou neangličtinou sem mu nedokázal říct že se na to číslo má vyprdnout. Já osobně tam šel že chcípnu. Můžu za to že to ten tííípek co se tak divil nepřežil?? Kdo mohl tušit že ten Spad co tak krásně točil jak AI byl on.Šklebící se

WT_Horrido
Šklebící se

Já narazil na maníka co se rozčiloval proč a jak točím s Dreideckerem doleva. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
LC_LEON_CZ napsal:
Merten napsal:

Mně se taky těch 83 sestřelů nebo kolik to včera bylo zdálo naprosto nepochopitelných Zamračený
Ani ne tak z hlediska je nasbírat, to se dá i na AIčkách, ale spíš si je udržet. Srážce při čelňáku se ještě dá aktivně vyhnout, ale aspoň jednou za tři dny do mě vždycky nějakej horkokrevnej ruskej lojza narazí ze zadu, když zatáhnu za ručku a STREAK mi vymaže Zamračený

Je to přesně jak říkáš. Na tom nastřílet tohle množství nic neni. Je to jen a pouze z těch našich poletů kde člověk zkouší střelbu.
A taky musím dodat že klukům tvrdím že to poletování nesmí brát vážně, přeci jen AI.Mrknutí
Osobně sem se už nejednou zasmál tomu jak to počítá-nepočítá ty streaky.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Novotny
Merten napsal:

Tohle se neřiká!!! Mertene todlenst přeci už dávno každej ví!Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Tapi
Před pár dny jsem se stal vlastníkem RoF Úsměv
Poraďte pls, jak se řeší míření u letadel jako D.VII nebo Albatros, kde jsou záměrné kříže nikoli uprostřed, ale na každém kulometu zvlášť(tj. vlevo a vpravo)?
Mám TIR, takže se můžu samozřejmě nahýbat doleva či doprava, ale než srovnám mušku a střed kříže tak je to, vhledem k rychlosti s jakou je třeba mířit, poměrně dlouhá doba. Zatím to řeším tak, že mířím prostě "od oka" na pomyslný střed, ale to samozřejmě není asi ono... Je na to nějaký fígl?

1stCL_Novotny
TiR nemám tak neporadím,ale i já se učím střílet na ten pomyslný bod.Mrknutí

WT_Horrido
No zrovna Albatros a Fokker mají "zaměřovač" přímo před pilotem. Mrknutí Při seřizeni zbraní na 100 m to letí přesně tam.

[img]http://www.avsim.com/pages/0909/ROF/fig56.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 15-02-2010 10:13
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
A v podstatě to platí pro všechna německá letadla, jen D.VIII nema žádnou pomůcku. Dreideckeru to léta do překřížení drátů.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tapi
OK díky za odpovědi.
To Horrido: mno říkal jsem si, že by to třeba šlo použít Šklebící se , ale tajně jsem doufal i v nějaké sw řešení (myslím možnost přepnutí se tak, aby se pohled "shiftnul" např. doprava a zaměřovač pravého kulometu byl na obrazovce v centru... Třeba jako je tomu u LW letadel v Ilovi, které mají také vyosený zaměřovač...

Mimochodem docela by mě zajímalo, jak to probíhalo v reále - zda se pilot v cockpitu opravdu nahýbal při střelbě doleva či doprava anebo to pral do protivníků také odhadem Úsměv
Upravil/a Tapi dne 15-02-2010 10:26

WT_Horrido
No v reále asi taky věděl kam mu to letá a hlavně stříleli z kratší vzdálenosti. V ROF (a simulátorech obecně) se střílí na dálku...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
V reálu to totž nelaguje. Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
j4ck41
a vono taky tyhle papirovy draci nemaj zadny operky hlavy, takze strelba pres zamerovac asi zadna sranda nebyla

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,164,448 návštěv