November 21 2024 16:20:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 1
pSipi

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Korálové moře
1stCL_Fucida
Já kdyžtak můžu i zahostovat (ze Strahova)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Kurtis
Pokud jde o PBarryho a mne, my se dnes omlouváme. Nebo alespoň jsme se tak dohodli.
Minulý i tento týden jsme si oba vyzkoušeli obojí, dokázali jsme se vzájemně donavigovat domů a PBarry navíc potopil loď. Takže pro ostrou akci s námi počítejte, ale dnes se budu věnovat pivu. PB nevím.

Díky za pochopení Mrknutí

1stCL_Punkey
Posádka Punkey-Šafřík se dnes bohužel také musí omluvit.

AH_Cutora
TAk se zda, ze dnes je vse OK. Mapa je s SBD, VALy, ZERy i Wildcaty.

LesniHU
Zkousel jsi tu sit?

1stCL_Fucida
Propočítal jsem si trasu č.11 (počítáno shora). Pagy poletí ve formaci se mnou..snad se neztratíme. Bude to asi dost vzrušující..nemám tiskárnu ani úhloměr..vše jsem si překresloval v PaintShopu Úsměv. Uvidíme, jak moc jsem se sekl Šklebící se

AH_Cutora
LesniHU napsal:
Zkousel jsi tu sit?

jdu se na to podivat, dik za pripominku...

jofe
Dnes by som zobral trasu RED do BX/BY - 31/32 s s TÚZ 080.

jofe
POS: VGR_mha, L-13/Jofe
Trasa: BX/BY-31/32, TÚZ 080
Take Off: 12:00 BE-28/29
12:10 KM:080
12:33 US Cargo BO/BP-33
12:55 US DD BU-32
13:07 US Cargo BY-30
13:07 US Cargo BY-33, US Cargo BZ-33
13:09 KM 090
13:10 JN DD CB-33, Kurz 260
13:15 útok, zásah, čierny dym
13:16 KM270
13:47 KM 050
13:50 Landing

AH_Cutora
Zveřejňuji výsledky tréningu B stejnou formou, jako tréningu A:

Letadlovky + výchozí vějíř jak se letadla měli rozletět:
http://www.aholub...g_b_01.jpg

Jen vějíř bez letadlovek:
http://www.aholub...g_b_02.jpg

Tak takhle byl plánován let pokud by jste byli slepí a nenašli nepřátelská plavidla:
http://www.aholub...g_b_03.jpg

Tady jsou trasy nepřátelských lodí, takže se můžete podívat, zda jste je naěli tam kde si myslíte že jste je našli. První tuším jela vždy ponorka, za ní minolovka nebo co to je:
http://www.aholub...g_b_04.jpg

Tak tady jsou pro změnu všechny naše lodě. Ty co jedou zhruba západním směrem jsou obchodní co utíkají, v ústrety jim jedou naše minolovky nebo co to je:
http://www.aholub...g_b_05.jpg

Všechny lodě na ráz:
http://www.aholub...g_b_06.jpg

Vše včetně letectva - mno už dost zmatek...
[url]http://www.aholub...g_b_07.jpg[/url]

A tady je ta mise. Ale je to mise z úterka, teda s těma nadrženejma flakama. Ale co se týče tras lodí i letadel, tak je to totožné. Toho jednoho BIčka si nevšímejte, to je server letoun.
http://www.aholub...ning_B.zip

doktorkop
Dnes opět paráda.
Tak snad to takhle půjde i na ostroÚsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

1stCL_Pison
No dneska zase super polet,díky všem a Doktorkopovi za opět bezchybnou navigaci.Ponorku sem o chlup minul,aspoň sem tedy nás i éro dovezl v pořadku dom.Dikes. Mrknutí

AH_Cutora
Tak jsem koukal, ze nase navigacni chyba nebyla vetsi nez 20km po celou trasu. Spocital jsem, ze jsme s LesnimHU naletali 570km.

1stCL_Fucida
Já si dneska prožil navigační křest ohněm. V podstatě jsem celou cestu přepočítával data kvůli vzniknuvším problémům, se kterými jsem původně absolutně nepočítal. optimisticky jsem očekával, že se s Wildcatem vyhrabu do 6000 m do 10ti minut. Vystoupal jsem za šíleně dlouhých 22 minut..pak jsme se s Pagym vydali upravenou trasou k cíli, který jsme bezpečně a jednoduše našli..vše vypadalo v nejlepším pořádku..jenže při útoku jsem zle nakoupil do motoru a letadlo nejen že nebylo schopno dosáhnout výšky, pro kterou jsem měl hotové přepočty TAS/IAS, ale ani jsem nedokázal letět dostatečně rychle, abych to mohl nahradit rychlostí u země. Následovala další série výpočtů a modlení se, aby poškozený motor vydržel a vystačilo mi i palivo. Dopadlo to nakonec (i díky rádiové pomoci některých navigátorů) dobře. Lodě jsme našli a já i poškozeného Wildcata posadil.

Nakonec to celé mělo to kua hustou atmosféru Úsměv Danke za ní Úsměv

j4ck41
pokud by to byl zavod tak jsme s Hiltosem vyhrali stylem START - CIL.

Cestou k otocnymu bodu jsme doleteli a predleteli AI SBDcko letici stejnou trasu coz jen potvrdilo moje podezreni ze letime dobre Šklebící se ... chvilku po otocnym bode jsme narazili na houf lodi a na jednu z nich palila ponorka ... tak jsme se na ni spustili ji potrestat ... bo jsem chtel uz fakt trefit sel jsem nizko, hooodne nizko ... dive jsem vybral snad ve 200 feetech, ale Hiltos hlasil ze nic nevidel ... ani sloup vody ... takze zase nic Naštvaný, ale aspon uz Hiltos tak nekricel kdyz jsem nasadil k divu Šklebící se ... domu jsme ficeli v 500 m a kdybych se poradne nedival tak jsme vrazili do lodi o 6 minut driv nez Hiltos pocital Mrknutí ... pri pristani me sice torchu rusil krik navigatora at to posadim jemne ze se boji coz jsem mu myslim splnil ... tesim na prejsti tejden ... Hiltosu nechces emigrovat? u kobliharu mas suchou rejzi a trosku sake ale my mame colu, hamburgery, zelenoucky dolary, viru v Boha a vic pravniku nez cisar vojaku
Upravil/a j4ck41 dne 04-10-2007 09:35

Tajpan
"Šialenci." Cool
Úsměv

mha
VGR_j4ck41 napsal:

Cestou k otocnymu bodu jsme doleteli a predleteli AI SBDcko letici stejnou trasu coz jen potvrdilo moje podezreni ze letime dobre Šklebící se ... chvilku po otocnym bode jsme narazili na houf lodi a na jednu z nich palila ponorka ... tak jsme se na ni spustili ji potrestat ... bo jsem chtel uz fakt trefit sel jsem nizko, hooodne nizko ... dive jsem vybral snad ve 200 feetech, ale Hiltos hlasil ze nic nevidel ... ani sloup vody ... takze zase nic Naštvaný, ale aspon uz tak nekricel kdyz jsem nasadil k divu Šklebící se ... domu jsme ficeli v 500 m a kdybych se poradne nedival tak jsme vrazili do lodi o 6 driv nez Hiltos pocital Mrknutí ... pri pristani me sice torchu rusil krik navigatora at to posadim jemne ze se boji coz jsem mu myslim splnil ... tesim na prejsti tejden ... Hiltosu nechces emigrovat? u kobliharu mas suchou rejzi a trosku sake ale my mame colu, hamburgery, zelenoucky dolary, viru v Boha a vic pravniku nez cisar vojaku

....a komixy s Kapitánem Amerikou a co hlavně Playboy! Vyděšený Šklebící se

PS : Heč, my včera dostaly jednu velkou japonskou (německá licence) ponorku... Cool
Upravil/a mha dne 04-10-2007 09:31
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

Hiltos
VGR_j4ck41 napsal:

Cestou k otocnymu bodu jsme doleteli a predleteli AI SBDcko letici stejnou trasu coz jen potvrdilo moje podezreni ze letime dobre Šklebící se ... chvilku po otocnym bode jsme narazili na houf lodi a na jednu z nich palila ponorka ... tak jsme se na ni spustili ji potrestat ... bo jsem chtel uz fakt trefit sel jsem nizko, hooodne nizko ... dive jsem vybral snad ve 200 feetech, ale Hiltos hlasil ze nic nevidel ... ani sloup vody ... takze zase nic Naštvaný, ale aspon uz Hiltos tak nekricel kdyz jsem nasadil k divu Šklebící se ... domu jsme ficeli v 500 m a kdybych se poradne nedival tak jsme vrazili do lodi o 6 driv nez Hiltos pocital Mrknutí ... pri pristani me sice torchu rusil krik navigatora at to posadim jemne ze se boji coz jsem mu myslim splnil ... tesim na prejsti tejden ... Hiltosu nechces emigrovat? u kobliharu mas suchou rejzi a trosku sake ale my mame colu, hamburgery, zelenoucky dolary, viru v Boha a vic pravniku nez cisar vojaku

... a taky levy piloty. Uz dvakrat sem te odvedl primo k ponorce a nechal ti klid a pohodu na zamereni ale ty se proste ne a ne trefit Šklebící se Ctyri a pul kilometru zamerujes a pak mines Šklebící se S touhle se vas snad prestanu bat.
Navigacni chyba byla 4 minuty, to jest nejakych 16km. Nastesti to bylo v presne trase letadlovek, takze v pohode. To pricteme na ucet nedokonalosti pilota. Šklebící se
Emigrace nevyjde. To co mate je pekne, ale vira v boha ti nepomuze. Musis verit v cisare!
Ale byls dobrej, brouku Šklebící se

Panove, diky za super polet!

j4ck41
VGR_mha napsal:
....a komixy s Kapitánem Amerikou a co hlavně Playboy! Vyděšený Šklebící se

PS : Heč, my včera dostaly jednu velkou japonskou (německá licence) ponorku... Cool

ale jen to rekni proc? ZABKOVAL JSI!!! se stremhlavym bombrem! FUUUUJ Cool

3BAP_Cassius Chaerea
Mha? A taková prasečina se žabkováním, no tfujNaštvaný.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,006,555 návštěv