November 26 2024 23:40:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Shadowdeath
Chladiče by měli být po startovací proceduře zavřené a doporučuji je před startem naplno otevřít. Se zavřeným chladičem se Yak začne hřát celkem brzo. I když hned při startu ho v té zimě neupečeš, jedině že by se map tvůrce uklikl v teplotě a dal místo -20 +20.

Ještě mě napadl, co nemůže to dělat třeba otevřenej kokpit? že by FF simuloval ten fičák v kabině Úsměv
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

310_cibule
Chladiči to nebylo, nastavuji si je, jak píšeš. Kdybych přehřál motor, či jej uchladil, hlásil by mi systém jeho poškození.

Kokpit byl zavřený, ale let při otevřeném vypadá jinak.

S tím podvozkem nevím.

Víte co, ono je to jedno. Stalo se mi to poprvé, možná už to nikdy nezažiju. Tak jsem se chtěl podělit :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
S Jakem se dá lítat s otevřenou kabinou i 750 kmh. Dřív se přetrhnou řídící tyče, nebo utrhnou řídící plochy, než by otevřená kabina způsobovala škubání jak popisoval Cibule. Stejně tak s chladičema je to tak, že když se nechaj zavřený, za čas se přehřeje motor, to se projeví nepřehlédnutelně tak, že se začne olejem zasírat sklo kabiny, motor začne škubat a posléze zdechne. Toho by si Cibule všiml, nebo by to reportoval jináč.
Jak říkal Cibule, tohle nevymyslíme. Pokud se to nebude dít pravidelně, asi to byla náhlá rýmička jeho klacíku. Bůh ví, kam to ten večer strkal. Případná virózka se taky nedá vyloučit.
Non est specifica

caba
Cibule, stalo se mi něco podobnýho. Stačilo shodit hru na lištu a už to šlo. Klacek mám ms sidewinder ff 2. Akorát nevim jesli je to hrou nebo klacíkem.Úsměv

310_cibule
Jj, tak to máme stejný klacek :-) Ale shodit hru do lišty mne nenapadlo. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Mira
juuu konečně..včera prvni online sestřel na DED..jen škoda, že jsem nebyl tak dlouho schopen rozlišit kdo je kdo, jinak bych i zachránil kožich tomu nebožtíkovi co byl donucen vyskočit..pak se mi podařilo připojit na SYN ale moc jsem si neužil..hned po startu mi hra spadla a zpět jsem se už nedostal (plno). škoda..když jsem viděl Barona a jeho kliku, tešil jsem se, že se něčemu přiučím Úsměv

Baron
Neva Mirec, aj dnes budeme lietať - takže co nevyšlo včera, môže vyjsť dnes Úsměv Ale bol fun, priam by som povedal BIG FUN, to je fakt.

Okrem Syndicatov nás nájdeš aj na serveroch DED a LD. Hlavne na LD Úsměv
Upravil/a Baron dne 21-11-2014 09:04
Hals - und Beinbruch!

eman
310_cibule napsal:

Včera jsem chvíli zacláněl na syndikátech, hlavně proto, abych si vyzkoušel, jak mi v online chodí různá zobrazení.

Pak si tam nějaká peška řekla o doprovod a já jsem se k ní na dráze připojil. Musel jsem se vrátit po pár minutách (pilot pešky byl poněkud frustrovaný, alespoň to z chatu tak vypadalo).

Po startu mi cosi v letadle pořád bušilo a forcefeedback mlátil do joysticku v pravidelných (tak půlvteřinových) intervalech. Říkal jsem si, že takto by mohla vypadat simulace podvozkových kol točících se po zatažení v šachtách (ale nevím, zda se něco takového dělo). Na brzdy to nereagovalo, ani po několika minutách to nevypadalo, že to to přestane.

Any idea?

Stejný problém se stejným Ms FF2 se mi stává občas v Rofku, opravdu stačí shodit hru do oken, já jěště poté vytáhnu a zapojím zpět napájecí el. kabel. Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu. Obojí se stává vždy při najetí mise ať online nebo offline a nepřestane. Po restartu hry pak většinou žádný problém.

310_cibule
eman napsal:
Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu.

Tak tohle jsem s MS SideWinder FF 2 ještě nikdy nezaznamenal (a to ho mám prakticky od té doby, co ho začali vyrábět). Naopak se mi občas po zahájení mise stává, že úplně vyměkne a "zvláční". Ale tak do minuty se to samo spraví.

Rumcajs
310_cibule napsal:

eman napsal:
Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu.

Tak tohle jsem s MS SideWinder FF 2 ještě nikdy nezaznamenal (a to ho mám prakticky od té doby, co ho začali vyrábět). Naopak se mi občas po zahájení mise stává, že úplně vyměkne a "zvláční". Ale tak do minuty se to samo spraví.
Tyhle vaše erotické sny jsou hrozné. Ještě jsi měl Cibule napsat, že do minuty zvlhne.
Non est specifica

310_cibule
Rumcajs napsal:
Tyhle vaše erotické sny jsou hrozné. Ještě jsi měl Cibule napsat, že do minuty zvlhne.

Na co přesně používáš joystick? Já jen jestli se nebavíme každý o něčem jiném :-)

313_123
drahá cibule
mě pomáhalo
BoS/ROF

alt+tab
do woken
alt + tab
rychle přepnout do kokpitu abych se nezřítil
opakovat tak dlouho dokud to nezabere

je to divný, ale funguje to Mrknutí

u toho druhého klacíku
dolu
dolu
umejt oko/obě
aby nedošlo k zalepení očních žaluzií
a tudíž znemožnění pozorování okolního dění

310_cibule
Jj, díky. Alt+Tab už výše doporučoval Caba. Když mne to zase potká, určitě tuhle fintu vyzkouším.

Baron
313_123 napsal:

...
u toho druhého klacíku
dolu
dolu
umejt oko/obě
aby nedošlo k zalepení očních žaluzií
a tudíž znemožnění pozorování okolního dění

Tyvoe numero, vidím že v tom máš dlhoročnú prax Šklebící se
Hals - und Beinbruch!

Baron
Uzitocna utilitka Úsměv

http://forum.il2s...-launcher/

a tu je jej novsia verzia:

https://drive.goo...view?pli=1

New Version 1.25 ( 21.11.2014)
Support for OpenTrack
New serverupdate logic
GUI fixes and improvements
Playerlist is on the left side in its own list instead on a tooltip over the server
No restart required if changing nickname
Error message if nickname is not valid
Underscores not visible in in nickname setting (fixed)
Hals - und Beinbruch!

Baron
Úsměv

imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/673/wVvF8S.jpg
Hals - und Beinbruch!

Fishbed64
Jezis ten kouka jak kdyby mu vsechny hracky spadly do kanalu...Šklebící se...nebo ze by ho nutili litat v laggu chudakaPff

606_JuLB
To bude tou zimou, a on chudák nemá čo na práci, aby sa zohrial...Šklebící se

310_cibule
Tak už se provalilo, proč výrobce trvá na tom odemykání v offline kampani (je to v tom odkazovaném vlákně v příspěvku =69.GIAP=Shvak)

http://forum.il2s...ing/page-7

V Rusku se chystá vydání dvojcédéčkové edice za 500 rublů tedy asi 12 dolarů (250 korun). Na začátku člověk dostane jen LaGG 3 a efkovou stodevítku. Zbytek si musí vylétat (všimli jste si, jak se na "linii" odemykání objevují kromě kamufláží a vylepšení i další letadla?).

Jinými slovy: to, co jsme si koupili za bezmála sto dolarů (tedy asi 2200 korun), budou mít Rusové za necelé tři stovky Úsměv

A pak že odemykání nedává smysl. Ba, že dává. Akorát nám to zatím cudně neříkali... Někdo to holt zaplatit musí. Pár tisíc bohatších na západ od Košic dá víc, statisícové zástupy chudších na východ od tamtéž to doženou svým počtem. Hy вoт, наc многo.

magot
řešení je koupit si ruskou verzi (nákup přes ruskou VPN)
a nebo si to nekupovat vůbec, což jsem zvolil já tuhle možnost Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,050,169 návštěv