Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
|
Shadowdeath |
Přidané 20-11-2014 14:45
|
Uživatel
Příspěvek: 844
Založený: 03.02.13
|
Chladiče by měli být po startovací proceduře zavřené a doporučuji je před startem naplno otevřít. Se zavřeným chladičem se Yak začne hřát celkem brzo. I když hned při startu ho v té zimě neupečeš, jedině že by se map tvůrce uklikl v teplotě a dal místo -20 +20.
Ještě mě napadl, co nemůže to dělat třeba otevřenej kokpit? že by FF simuloval ten fičák v kabině
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-11-2014 14:50
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Chladiči to nebylo, nastavuji si je, jak píšeš. Kdybych přehřál motor, či jej uchladil, hlásil by mi systém jeho poškození.
Kokpit byl zavřený, ale let při otevřeném vypadá jinak.
S tím podvozkem nevím.
Víte co, ono je to jedno. Stalo se mi to poprvé, možná už to nikdy nezažiju. Tak jsem se chtěl podělit :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 20-11-2014 14:51
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
S Jakem se dá lítat s otevřenou kabinou i 750 kmh. Dřív se přetrhnou řídící tyče, nebo utrhnou řídící plochy, než by otevřená kabina způsobovala škubání jak popisoval Cibule. Stejně tak s chladičema je to tak, že když se nechaj zavřený, za čas se přehřeje motor, to se projeví nepřehlédnutelně tak, že se začne olejem zasírat sklo kabiny, motor začne škubat a posléze zdechne. Toho by si Cibule všiml, nebo by to reportoval jináč.
Jak říkal Cibule, tohle nevymyslíme. Pokud se to nebude dít pravidelně, asi to byla náhlá rýmička jeho klacíku. Bůh ví, kam to ten večer strkal. Případná virózka se taky nedá vyloučit.
Non est specifica
|
|
|
|
caba |
Přidané 20-11-2014 17:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 126
Založený: 22.10.05
|
Cibule, stalo se mi něco podobnýho. Stačilo shodit hru na lištu a už to šlo. Klacek mám ms sidewinder ff 2. Akorát nevim jesli je to hrou nebo klacíkem. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-11-2014 19:27
|
Fusioner
|
Jj, tak to máme stejný klacek :-) Ale shodit hru do lišty mne nenapadlo. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Mira |
Přidané 21-11-2014 07:52
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
juuu konečně..včera prvni online sestřel na DED..jen škoda, že jsem nebyl tak dlouho schopen rozlišit kdo je kdo, jinak bych i zachránil kožich tomu nebožtíkovi co byl donucen vyskočit..pak se mi podařilo připojit na SYN ale moc jsem si neužil..hned po startu mi hra spadla a zpět jsem se už nedostal (plno). škoda..když jsem viděl Barona a jeho kliku, tešil jsem se, že se něčemu přiučím |
|
|
|
Baron |
Přidané 21-11-2014 08:57
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Neva Mirec, aj dnes budeme lietať - takže co nevyšlo včera, môže vyjsť dnes Ale bol fun, priam by som povedal BIG FUN, to je fakt.
Okrem Syndicatov nás nájdeš aj na serveroch DED a LD. Hlavne na LD
Upravil/a Baron dne 21-11-2014 09:04
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
eman |
Přidané 21-11-2014 09:36
|
Nováček
Příspěvek: 56
Založený: 17.09.08
|
310_cibule napsal:
Včera jsem chvíli zacláněl na syndikátech, hlavně proto, abych si vyzkoušel, jak mi v online chodí různá zobrazení.
Pak si tam nějaká peška řekla o doprovod a já jsem se k ní na dráze připojil. Musel jsem se vrátit po pár minutách (pilot pešky byl poněkud frustrovaný, alespoň to z chatu tak vypadalo).
Po startu mi cosi v letadle pořád bušilo a forcefeedback mlátil do joysticku v pravidelných (tak půlvteřinových) intervalech. Říkal jsem si, že takto by mohla vypadat simulace podvozkových kol točících se po zatažení v šachtách (ale nevím, zda se něco takového dělo). Na brzdy to nereagovalo, ani po několika minutách to nevypadalo, že to to přestane.
Any idea?
Stejný problém se stejným Ms FF2 se mi stává občas v Rofku, opravdu stačí shodit hru do oken, já jěště poté vytáhnu a zapojím zpět napájecí el. kabel. Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu. Obojí se stává vždy při najetí mise ať online nebo offline a nepřestane. Po restartu hry pak většinou žádný problém. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-11-2014 10:11
|
Fusioner
|
eman napsal:
Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu.
Tak tohle jsem s MS SideWinder FF 2 ještě nikdy nezaznamenal (a to ho mám prakticky od té doby, co ho začali vyrábět). Naopak se mi občas po zahájení mise stává, že úplně vyměkne a "zvláční". Ale tak do minuty se to samo spraví.
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 21-11-2014 10:22
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
310_cibule napsal:
eman napsal:
Rovněž se mi stává že joy ztuhne, oproti normálnímu stavu musím při kvedlání vynaložit daleko větší sílu.
Tak tohle jsem s MS SideWinder FF 2 ještě nikdy nezaznamenal (a to ho mám prakticky od té doby, co ho začali vyrábět). Naopak se mi občas po zahájení mise stává, že úplně vyměkne a "zvláční". Ale tak do minuty se to samo spraví. Tyhle vaše erotické sny jsou hrozné. Ještě jsi měl Cibule napsat, že do minuty zvlhne.
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-11-2014 11:13
|
Fusioner
|
Rumcajs napsal:
Tyhle vaše erotické sny jsou hrozné. Ještě jsi měl Cibule napsat, že do minuty zvlhne.
Na co přesně používáš joystick? Já jen jestli se nebavíme každý o něčem jiném :-)
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 21-11-2014 12:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
drahá cibule
mě pomáhalo
BoS/ROF
alt+tab
do woken
alt + tab
rychle přepnout do kokpitu abych se nezřítil
opakovat tak dlouho dokud to nezabere
je to divný, ale funguje to
u toho druhého klacíku
dolu
dolu
umejt oko/obě
aby nedošlo k zalepení očních žaluzií
a tudíž znemožnění pozorování okolního dění |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 21-11-2014 12:38
|
Fusioner
|
Jj, díky. Alt+Tab už výše doporučoval Caba. Když mne to zase potká, určitě tuhle fintu vyzkouším.
|
|
|
|
Baron |
Přidané 21-11-2014 12:51
|
Diskutující
|
313_123 napsal:
...
u toho druhého klacíku
dolu
dolu
umejt oko/obě
aby nedošlo k zalepení očních žaluzií
a tudíž znemožnění pozorování okolního dění
Tyvoe numero, vidím že v tom máš dlhoročnú prax
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Baron |
Přidané 21-11-2014 16:28
|
Diskutující
|
Uzitocna utilitka
http://forum.il2s...-launcher/
a tu je jej novsia verzia:
https://drive.goo...view?pli=1
New Version 1.25 ( 21.11.2014)
Support for OpenTrack
New serverupdate logic
GUI fixes and improvements
Playerlist is on the left side in its own list instead on a tooltip over the server
No restart required if changing nickname
Error message if nickname is not valid
Underscores not visible in in nickname setting (fixed)
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Baron |
Přidané 23-11-2014 10:29
|
Diskutující
|
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Fishbed64 |
Přidané 23-11-2014 19:26
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 272
Založený: 17.04.12
|
Jezis ten kouka jak kdyby mu vsechny hracky spadly do kanalu......nebo ze by ho nutili litat v laggu chudaka |
|
|
|
606_JuLB |
Přidané 23-11-2014 19:58
|
Uživatel
Příspěvek: 747
Založený: 26.06.13
|
To bude tou zimou, a on chudák nemá čo na práci, aby sa zohrial... |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 24-11-2014 16:09
|
Fusioner
|
Tak už se provalilo, proč výrobce trvá na tom odemykání v offline kampani (je to v tom odkazovaném vlákně v příspěvku =69.GIAP=Shvak)
http://forum.il2s...ing/page-7
V Rusku se chystá vydání dvojcédéčkové edice za 500 rublů tedy asi 12 dolarů (250 korun). Na začátku člověk dostane jen LaGG 3 a efkovou stodevítku. Zbytek si musí vylétat (všimli jste si, jak se na "linii" odemykání objevují kromě kamufláží a vylepšení i další letadla?).
Jinými slovy: to, co jsme si koupili za bezmála sto dolarů (tedy asi 2200 korun), budou mít Rusové za necelé tři stovky
A pak že odemykání nedává smysl. Ba, že dává. Akorát nám to zatím cudně neříkali... Někdo to holt zaplatit musí. Pár tisíc bohatších na západ od Košic dá víc, statisícové zástupy chudších na východ od tamtéž to doženou svým počtem. Hy вoт, наc многo.
|
|
|
|
magot |
Přidané 24-11-2014 16:18
|
Fusioner
Příspěvek: 17622
Založený: 19.06.08
|
řešení je koupit si ruskou verzi (nákup přes ruskou VPN)
a nebo si to nekupovat vůbec, což jsem zvolil já tuhle možnost |
|
|