Je to tak, Saitek pedále jsou špatné. Kdo jde z twistu na saitek pedály, tak je bude chválit. Jsou samozřejmě lepší než žádné pedále, ale pak ochutná např. pedále od Happyho, které mají hall senzory a změní se mu svět
Jinak, řeším v BOSu takovou nepěknou věc, je to asi udělané, aby to létání bylo více realistické, ale mě to štve. Jedná se o to, že s přibývajícími géčky, se mě zaráží virtuální hlava, do sedačky, na můj vkus až moc. Potom něco trefit s předsazením je fakt umění, nedá se to nějak omezit? Snažím se to řešit nastavení osy Y na TIRu, aby byla hodně citlivá (prostě na malý pohyb reálné hlavy, velký pohyb virtuální hlavy), ale není to uplně ono, hlavu musím stejně natahovat jak pštros
[img]http://i57.tinypic.com/9772tg.jpg[/img] is not a valid Image.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Já nevím co řešíš, když nevíš datum. Pokud si to zaplatíme, dostaneme všechny letadla z 1946. Je to tak složité pochopit ?
Já to clone přeložím do češtiny. "Pokud vytáhneme z kapsy cca 1.5M$ každý rok, pak během příštích 10ti let uvidíme většinu z toho, co je v IL2 1946". Tak jestli dáš 750 000$ na rok, já dám druhou půlku.
Mno hlavně mě to přijde, že to není žádná ověřená zpráva, pouze "co by jako chtěl" nějaký chlapík z fóra . Vycházím z toho, co mě google přeložil z toho ruského fóra, a tam jsem si žádné zmínky o nových strojích nevšiml.
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý
Opět připomínám, vše je podmíněno úspěchem stávající veze 1.xxx
Bohužel, nikdo neurčil, jak se to bude měřit. Nikdy se to nedozvíme, jmenování letadel tedy považuji za víření bubnů. V tom seznamu totiž chybí Ju52, kterou už taky jednou zmiňovali, že se bude doprovázet jako AI a že to bude super náplň a ozvláštnění, protože přibude další typ mise.
Fakt nechápu vývojářskej ačívment mít co nevíc typů misí.
Doprovázet bomber +1
doprovázet náklaďák +1
útočit na letadla +1
útočit na bombry +1
likvidovat kolonu +1
chránit kolonu +1
sestřelit pekárnu +10
Ono to není tak složité. Ba přímo naopak. Když to vynese tolik, že to pokreje náklady a přinese nějaký třeba drobný zisk, pak to bude pokračovat. Pokud to nepřinese zisk, možná tomu ještě někdo uvěří, že třeba hotový sim ponese, když se budou produkovat nová letadla a mapy. A když se neujme ani to, pak snad bude nějaký takový FT či DT.
Bivalov se zdá, že se pohybuje blízko vývoje. Ten seznam, co poskytnul, naznačuje Moskvu. Nic víc, nic míň. Ono je to celkem uvěřitelné, Moskva je taky zima.
Jinak, řeším v BOSu takovou nepěknou věc, je to asi udělané, aby to létání bylo více realistické, ale mě to štve. Jedná se o to, že s přibývajícími géčky, se mě zaráží virtuální hlava, do sedačky, na můj vkus až moc. Potom něco trefit s předsazením je fakt umění, nedá se to nějak omezit? Snažím se to řešit nastavení osy Y na TIRu, aby byla hodně citlivá (prostě na malý pohyb reálné hlavy, velký pohyb virtuální hlavy), ale není to uplně ono, hlavu musím stejně natahovat jak pštros
[img]http://i57.tinypic.com/9772tg.jpg[/img] is not a valid Image.
Na Bf109F-4 sem zatáhnul s ručičkou rychloměru skoro na doraz a i při částečném zatmění 2 čárky na zaměřovači, žádný problém.
clone9cz napsal:
Na Bf109F-4 sem zatáhnul s ručičkou rychloměru skoro na doraz a i při částečném zatmění 2 čárky na zaměřovači, žádný problém.
Zkusil jsem to s BF a zatlačení hlavy taky proběhne, ale oproti Yaku je do zaměřovače pořád slušnej pohled. LaGG je na tom taky celkem dobře a Lavočka ta je doje..ná i bez géček
Tzn. obětováním jednoho "snap view", které s TIRem stejně nevyužiji, si můžu nadefinovat svůj pohled, třeba něco jako "pohled přes zaměřovač" ve starém ilovi.
Mno hlavně mě to přijde, že to není žádná ověřená zpráva, pouze "co by jako chtěl" nějaký chlapík z fóra . Vycházím z toho, co mě google přeložil z toho ruského fóra, a tam jsem si žádné zmínky o nových strojích nevšiml.
I keď je to iba úvaha jedného hráča, nemusí byť až tak ďaleko od pravdy. Ju-52 je potvrdená (mala by vraj byť koncom roka ) a kedysi Loft (alebo to bol Han? ) prepustil práve MiG-3 a I-16. Len doplním, že boli spomenuté ešte Airacobry a Čajky.Čo z toho bude je vo hviezdach, ale ak by to vyšlo, bolo by to super
Shadowdeath napsal:
Je to tak, Saitek pedále jsou špatné. Kdo jde z twistu na saitek pedály, tak je bude chválit. Jsou samozřejmě lepší než žádné pedále, ale pak ochutná např. pedále od Happyho, které mají hall senzory a změní se mu svět
Tak tohle je přesně můj případ. Z twistu na saiteky a tak už řadu let. Do pedálů Milana Šimundži se mi teď investovat nechce (ty Happyho neznám). Co CH? Mají teď velmi příznivou cenu.
Upravil/a 310_cibule dne 16-11-2014 13:32
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Airacobry a P-40 u Stalingradu nelítaly ne?
Naopak MC-202 opomenuli ..
Cobry asi ne, ale Farky mi kdysi psal, že P-40 a Hurricany Mk.II ano, ale tam to bylo celkem pestrý, Hs 123 a 129, Re.2000, MC-200, IAR-80, I-16...no a už ty zde mnohokrát zmíněné Tante Ju a Po-2.
Magote, tie ďalšie mašiny sa už Stalingradu netýkajú. Som si skoro istý, že ak vydajú pokračovanie, nebude sa týkať zimy, čiže mi vychádza buď Kursk alebo Barbarossa. Čo sa týka ďalších lietadiel, s výnimkou Ju-52 ide viac-menej o želania hráčov založené na náznakom v odpovediach vývojového týmu. Myslím si, že pokiaľ oni sami nezverejnia svoje plány ohľadne plansetu do budúcnosti, sú to iba špekulácie. Clone správne poznamenal, že všetko závisí od financií, ktoré budú mať k dispozícii.
Shadowdeath napsal:
Tak tohle je přesně můj případ. Z twistu na saiteky a tak už řadu let. Do pedálů Milana Šimundži se mi teď investovat nechce (ty Happyho neznám). Co CH? Mají teď velmi příznivou cenu.
CH je taky plastik. Sice prý vydrží leta, tedy není problém v odolnosti, ale myslím, že se přesností nebudou chytat na ty MFG, Slaw nebo prostě něco kovového s ložiskama.
Jsou to tedy krasavci
1) MFG
[img]http://www.mfg.simundza.com/images/velikaslika.png[/img] is not a valid Image.
2) Slaw
[img]http://users.tpg.com.au/steelyj//100_6004.JPG[/img] is not a valid Image.
Shadowdeath napsal:
Už drahnou dobu přemýšlím o těch MFG, ale když na to nemá Cibule, tak ani já.
Tak Cibule teď konečně po letech šlápl do toho svýho pekáčku, nemůžeš na něj tak rychle.
Jinak je to jistě plácnutí se přes kapsu. Manželce to člověk nevysvětlí, polívku to za ní neuvaří, podlahu nevytře. Takže zdůvodnění si člověk musí najít nějaký zásadní. Já jsem taky dost váhal. Jsem to zkoušel poměřit nějak prakticky a nešlo to. Nakonec zvítězila osvobozující myšlenka, že vlastně na nějaké potěšení mám nárok. Tak jsem to s dávkou odhodlání objednal. Nelituju.
No, přesně tak, Rume :-) Zrovna to ladím. Sex není špatnej, dobrý pití je fajn... ale novej počítač je holt novej počítač.
Dík všem za tipy na pedály, projedu si to.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.